Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντος το whats up δεν ανοιγει με art...

αλλα με τοσα παραπονα στο google play συντομα θα τρεξει...

Δες στους xda ,έχει μοντα που παίζει η τελευταία έκδοση. Εγώ χρησιμοποιώ μια παλαιότερη και παίζει μια χαρά!! Οριστε και το λινκ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527879

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εβαλα την 4.4 .Μια χαρα φαινεται.Νομιζω βεβαια οτι οταν πας να κανεις κληση αργει λιγο παραπανω απο οτι στην 4.3.Προς το παρων και το μενου κλησεων δεν μου αρεσε.Με τις τοποθεσιες τι ακριβως εχουν κανει τωρα?Εβαλα και gel μια χαρα και εκει.Το προβλημα που ειχα με το κουμπι ενεργοποιησης ελαχιστοποιηθηκε αλλα δεν εστρωσε εντελως οποτε και το στελνω Τριτη να το φτιαξουν.

Εγώ πάλι τίποτα. Έκανα εκκαθάριση πλαισίου εφαρμογών google αλλα τίποτα

Και μενα τίποτα ακόμα...

Εσείς που δεν πηρατε ακόμα απο που αγορασατε το κινητό; είναι ευρωπαϊκά η όχι;

Από Αγγλία

Μόλις διάβασα για το Google Services Framework, έκανα εκκαθάριση, μετά έκανα ένα restart και αμέσως ξεκίνησε να κατεβάζει την 4.4.

Ολοκλήρωσα την αναβάθμιση, έκανα και ακόμη ένα restart και είμαι κομπλέ.

Λίγα πράγματα οι διαφορές.

Εσείς που δεν πηρατε ακόμα απο που αγορασατε το κινητό; είναι ευρωπαϊκά η όχι;

Εγώ google play USA....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ google play USA....

Μόλις έκανα εκκαθάριση και μετά restart και τώρα κατεβαίνει...

Μόλις έκανα εκκαθάριση και μετά restart και τώρα κατεβαίνει...

Το έκανα αλλά προς το παρών δεν έκανε τίποτα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέο ρεκόρ μίνιμουμ Ram!

300Mb

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και καθόμουν χθες και φλασαρα γιατί βαρεθηκα να περιμένω. Και, η ΟΤΑ άργησε μια μέρα...

Μια από τα ίδια και εγώ.είχα 10s αλλά με root twrp και Franco οπότε OTA δε θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς.Δε βαριέσαι μωρέ.πάντως με art η αυτονομία βελτιώθηκε θεαματικά τουλάχιστον με τη δική μου χρήση.

Ρωταω ξανά, έχει κανείς πρόβλημα με την ταχύτητα του wifi? Όταν είμαι ωρα συνδεμένος πιάνω ταχύτητα 1mbps. Ενω αμα κλείσω κ ανοιξω ξανά το wifi του κινητού έχω πάλι κανονική ταχύτητα.

Ρωταω ξανά, έχει κανείς πρόβλημα με την ταχύτητα του wifi? Όταν είμαι ωρα συνδεμένος πιάνω ταχύτητα 1mbps. Ενω αμα κλείσω κ ανοιξω ξανά το wifi του κινητού έχω πάλι κανονική ταχύτητα.

Εγώ κανένα πρόβλημα.... Για πες λίγο τον τρόπο που έβαλες την αναβάθμιση;

Έχεις ξετικαρει την εξοικονόμηση μπαταρίας στο wifi?

Εγώ κανένα πρόβλημα.... Για πες λίγο τον τρόπο που έβαλες την αναβάθμιση;

Έχεις ξετικαρει την εξοικονόμηση μπαταρίας στο wifi?

Όχι, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει αυτό!

με ποια εφαρμογη???στοκ??

Τι εννοείς ποια εφαρμογή; έχω ανοιχτά tapatalk, fb messenger, Gmail, dolphin κλπ.

Στοκ Rom

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι εννοείς ποια εφαρμογή; έχω ανοιχτά tapatalk, fb messenger, Gmail, dolphin κλπ.

Στοκ Rom

το φορτωσες full... με ποια εφαρμογη μετρας την ram..

IPhone 15 Pro 

νομιζω εκανα βλακεια και εχω προβλημα.εκανα την ΟΤΑ χτες βραδυ και στην επανεκινηση αργηουσε πολυ να ανοιξει οσπου εκλεισε απο μπαταρια.(στην CWM πριν ανοιξει μου εβγαλε 2 επιλογες οπου πατησα Νο.η μια ηταν για το ρουτ).το φορτισα ολη νυχτα και το ανοιξα το πρωι οπου περιμενα 1μιση ωρα να ανοιξει αλλα ειχε κολλησει στους κυκλους.παω να περασω χειροκινητα την 4,4 αλλα και με τις εντολες απο τον οδηγο και με το τουλκιτ του Wug μου περναει ραδιο και bootloader αλλα μετα κολλαει και λεει οτι δεν βρισκει 2 αρχεια!!ακομα και στην 4,3 που πηγα να περασω το κανει.πριν δοκιμασω χειροκινητα εκανα και wipes και format απο recovery.πλεον δεν δειχνει ουτε τους κυκλους!!δεν ανοιγει καν! any help???? :!::cry::cry:

edit. μου βγαζει οτι λειπουν περιπου 700 mb και το system.img

Edited by dinosphi

Πέρασα την 4.4 μέσω fastboot, ενεργοποίησα το ART και μετά τον GEL και έχω κανονικά trasparency, το οποίο για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη! Τώρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Nexus 5
:lol:

Σημειώνοντας και εγώ τις πρώτες εντυπώσεις από τον GEL, έχω να παρατηρήσω:

- Το περιβάλλον, αν και όχι κάτι ιδιαίτερο, είναι αρκετά φρέσκο και όμορφο

- Το σκρολάρισμα γίνεται απροβλημάτιστα (όπως και στην 4.3 κατ' εμέ)

- Η διαφάνεια τόσο στην μπάρα με τα home buttons, όσο και στην μπάρα ειδοποιήσεων δίνει παραπάνω χώρο και σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση οτι χρησιμοπείς άλλο τηλέφωνο.

Αυτά τα λίγα για αρχή.

"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

ναι και γω να συμφωνησω οτι καλοδεχτηκα την τζαμπα μεγενθυνση της οθονης..γενικα το κινητο ειναι πολυ γρηγορο αλλα παντα ηταν...περιμενω εντυπωσεις απο αυτονομια που ειναι σημαντικοτερο...οσο για το Kit kat ειμαι ακομα μπερδεμενος αν ειναι minor η μεγαλο update...μαλλον κατι καλο εγινε λιγο λιγοτερο καλυτερο...

Καλό το gel αλλά δεν μπορούσα να παραβλέψω ότι όλα τα εικονίδια έχασαν την σωστή τους ανάλυση και δεν ήταν πλέον crisp όσο στον default launcher...μακάρι να διορθωθεί με κάποιον τρόπο γιατί είναι σαν να έχεις μυωπία....:wacko:

Το GEL που εχουμε ολοι ειναι απο το Nexus 5 που εχει μεγαλυτερη οθονη και αναλυση. Για αυτο στο N4 ειναι μεγαλα τα εικονιδια. Αμα το βγαλει η Google και για εμας επισημα, θα το διορθωσει. Αλλιως πρεπει να αλλαχθει το dpi. Ή βαλτε Nova beta.

Ή παρτε τo Nexus 5:p

Πάντα είχα την απορία..Ξέρει κανείς τι είναι τα "μετ." και "δωρ" ; http://postimg.org/image/ml0fsw43l/
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)