petsikomias Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Όχι. Αν πας Ρυθμίσεις->εφαρμογές-> κάνεις scroll ώστε να πας στην καρτέλα ΌΛΕΣ -> βρίσκεις το "πλαισιο υπηρεσιών Google" (Google Services Framework αν το έχεις στα αγγλικά όπως εγώ) και μετά πάτησα και Clear Data και Clear Cache. Σε ευχαριστώ. Μόλις το έκανα αλλά τίποτα ακόμα.... :cry::cry::cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μόλις μπήκα κ εγώ στο club της 4.4:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Έχω ενα θέμα κ δεν ξέρω αν φταίει ο launcher η κάτι άλλο. Οποτε κάνω επανεκκίνηση το κινητό κ ανοίγει το μισο φόντο είναι μαυρο.κατα μαύρο. Συμβαίνει κ σε κάποιον άλλον; Δουλεύω τον gel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μόλις μου ήρθε με ΟΤΑ..stock σε όλα απο 4.3..κρίμα παντος που δεν έχει μέσα τον νεο launched.... Ηταν το μονο που με ενδιέφερε μιας μιας και δεν ασχολούμαι με Ρουτ και φλασαρισμα... Γιατί πρέπει να τα κανει όλα τόσο δυσκολα η Google, για εμας τους απλούς χρήστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κατεβαζεις τον GEL και τον περνας χειροκινητα. Ουτε root θελει ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borealis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σε ευχαριστώ. Μόλις το έκανα αλλά τίποτα ακόμα.... :cry::cry::cry: Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις πρώτα διακοπή και μετά εκκαθάριση. Σε εμένα με εκκαθάριση δεν έκανε τίποτα ενώ μετά τη διακοπή και εκκαθάριση εμφανίστηκε το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Is it necessary to do a factory reset of Android on Nexus 4 before the OTA of 4.4? Does this action influence the time for the new ota update to my device? Maybe the OTA for 4.4 will come later because of that action? A factory reset is not necessary before the OTA of 4.4 and won't affect when the update will be pushed to your device. We'll be rolling out the update this week and next week so you should get it soon regardless! Απαντηση απο το support Google forum του nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ο Nova κανονικά τα κάνει transparent! [attach]37673[/attach] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κατεβαζεις τον GEL και τον περνας χειροκινητα. Ουτε root θελει ουτε τιποτα. Το κατέβασμα το κάνω απο το κινητό η τον υπολογιστή και μετα τον περναω στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το κατέβασμα το κάνω απο το κινητό η τον υπολογιστή και μετα τον περναω στο τηλέφωνο? Κινητό κ είναι έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ο Nova κανονικά τα κάνει transparent! [attach]37673[/attach] Ναι το έχουμε αναφέρει πολλές φορές τη τελευταία βδομάδα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπορεις και απο το κινητο. Μετα, με εναν explorer, βρισκεις το apk και το εγκαθιστας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις πρώτα διακοπή και μετά εκκαθάριση. Σε εμένα με εκκαθάριση δεν έκανε τίποτα ενώ μετά τη διακοπή και εκκαθάριση εμφανίστηκε το update. Έκανα force stop αλλά ακόμα τίποτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπορεις και απο το κινητο. Μετα, με εναν explorer, βρισκεις το apk και το εγκαθιστας. Το κατεβαζω απο το link που μου έδωσες και μου λέει οτι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση λογο ασφαλείας.. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Στον gel πως πρόσθετω και αλλη καρτέλα στην αρχικη οθονη ;προς το παρών έχει μονο το. Google now και την αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το κατεβαζω απο το link που μου έδωσες και μου λέει οτι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση λογο ασφαλείας.. Τι κάνω λάθος? Πας ρυθμισεις-ασφαλεια και επιλεγεις το Unknown sources (ή οπως το εχει στα Ελληνικα). Μετα το κανεις install. Στον gel πως πρόσθετω και αλλη καρτέλα στην αρχικη οθονη ;προς το παρών έχει μονο το. Google now και την αρχική. Επιλεγεις το widget που θες και το σερνεις στα δεξια. Θα σου ανοιξει κι αλλη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πας εφαρμογές-ολες-πλαισιο υπηρεσιών Google και κανεις εκκαθάριση. Φιλέ transer13 δοκίμασε το κ εσύ μήπως λυθεί το πρόβλημα σου Επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Αν και έχουν ακουστεί διαφορετικές απόψεις για το αν "πρέπει" να κάνουμε εκκαθάριση υπηρεσιών Google ή όχι, δεν άντεξα, βρήκα λίγο χρόνο σήμερα το πρωί, και ...τσουπ, να την η 4.4. Κατά τα λοιπά, η πορεία θα δείξει. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το κατεβαζω απο το link που μου έδωσες και μου λέει οτι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση λογο ασφαλείας.. Τι κάνω λάθος? Πήγαινε ρυθμίσεις ασφάλεια κ τικαρε άγνωστες πηγές Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τα κατάφερα.. Ευχαριστώ viper και prioxx για την βοήθεια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγώ πάλι τίποτα. Έκανα εκκαθάριση πλαισίου εφαρμογών google αλλα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγώ πάλι τίποτα. Έκανα εκκαθάριση πλαισίου εφαρμογών google αλλα τίποτα Μια από τα ίδια... Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) οντος το whats up δεν ανοιγει με art... αλλα με τοσα παραπονα στο google play συντομα θα τρεξει... Edited November 22, 2013 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Η αναμονη ειναι για τα χαλια!!!!μπορει να φταιει και το ****facebook η το donate screen off που γίνεται διαχειριστής Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Νομίζω οτι ο Google Experience Launcher για την ώρα δεν είναι ότι καλύτερο για το Nexus 4. Η ανάλυση κάνει τα περισσότερα widgets π.χ καιρός και ειδήσεις που δεν γίνονται resize να φαίνονται άσχημα και τα εικονίδια πολύ μεγάλα. Αν τον προσαρμόσει η Google για την ανάλυση του Nexus 4 θα τον ξαναδοκιμάσω αλλά για την ώρα δεν θα πάρω...μόνο για να έχω διαφάνεια στις μπάρες. (Γνωρίζω οτι υπάρχει οδηγία απο XDA για να αλλάξεις τα DPI και να φαίνονται πιο φυσιολογικά τα πράγματα αλλά δεν θέλω ακόμα να πειράξω τίποτα.) Το γεγονός οτι δεν φαίνεται πλέον το activity για Wifi και 3g παρά μόνο αν πας στην οθόνη των toggles το θεωρώ αρνητικό επίσης.... κατά άλλα δεν βλέπω καμμία τρελή διαφορά οπτική σε σχέση με πριν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Όσοι θέλετε διαφάνεια πανω κάτω βαλτε τον nova beta που παιζει τελεια να ξενοιασετε.μαλιστα μπορείς να βάλεις έως 7 εφαρμογές στην κάτω μπάρα.Κ απο ταχυτητα επισης ειναι πιο γρηγορος.Αφήστε τον gel μέχρι να βγει επίσημα κ παιξτε αλλου μπαλιτσα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts