karx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πριν λίγο μου ήρθε το μικρό update για KRT16S (9 MB ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Είμαι με 4.3 που είχα περάσει χωρίς ΟΤΑ και μου ήρθε πριν λίγο η αναβάθμιση σε 4.4. Κατέβηκε από μόνη της. Όταν πάτησα να εγκατασταθεί έκανε επανεκίνηση και μπήκε στο Clockworkmod και ρωτούσε αν θέλω να εγκατασταθεί το untrusted πακέτο. Πάτησα ναι και δεν το έκανε!!!!!! Τι παίζει;;;;;;; Τόσο καιρό την περίμενα και τώρα δεν μπορώ να την περάσω; Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 22:10 μου ηρθε το update με ΟΤΑ.Περιμενω να τελειωσει η εγκατασταση για να δω ;) Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση 4,4 ΟΤΑ. Ημουν stock 4.3!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) και σε εμενα ηρθε. ηδη ειμαι σε εγκατασταση. αντε να δουμε edit τι εγινε παιδια? νεο launcher δεν πηρα γιατι ετσι? χρειαζεται κατι να κανω? krt16s Edited November 21, 2013 by stylatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Οπότε μπορέσετε Γράψτε ποια έκδοση σας ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πριν λίγο μου ήρθε το μικρό update για KRT16S (9 MB ). Σε ποιά έδοση ήσουν όταν σου ήρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σε ποιά έδοση ήσουν όταν σου ήρθε? Στην 4.4 KRT16O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Στην 4.4 KRT16O Είπα κι εγώ! Πάλι θα φλασάρω? 3 φορές official σε μια εβδομάδα είναι πολύ! :lol: Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση OTA.. KRT16S ειμαι πλεον Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Είπα κι εγώ! Πάλι θα φλασάρω? 3 φορές official σε μια εβδομάδα είναι πολύ! :lol: Thanks. :-D καταλαβαίνω. Κι εγώ με το που φλασαρα 4.4 και είχα στήσει όλο το κινητό διάβασα για τα νέα factory images, αλλά αποφάσισα να κάνω υπομονή μέχρι να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δωστε πονο μαγκες!!!!!!!!!!!Καντε και ενα φορματ παιδες να ειναι καθαρη.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 για να καταλαβω παιδια. ο νεος launcher δεν επρεπε να ειναι μεσα και μαλιστα εγκατεστημενος? πρεπει να τον κατεβασω απο αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 για να καταλαβω παιδια. ο νεος launcher δεν επρεπε να ειναι μεσα και μαλιστα εγκατεστημενος? πρεπει να τον κατεβασω απο αλλου? Δεν είναι μέσα στην αναβάθμιση. Βρες το apk στο Android Police ή xda και πέρνα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν είναι μέσα στην αναβάθμιση. Βρες το apk στο Android Police ή xda και πέρνα το. μαλιστα. δεν το ηξερα. κατι που παρατηρω εδω και 20 λεπτα δεν γινονται πλεον μπλε χρωμα πανω δεξια η ωρα το σημα η μπαταρια. μας το αλλαξαν και αυτο με την 4.4? η κατι αλλο παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ανησυχω...απο τις 22:10 ακομα περναει την αναβαθμιση....Εχω τοση ωρα 4 κυκλους που γινονται ενας και ξανα το ιδιο... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν είναι μέσα στην αναβάθμιση. Βρες το apk στο Android Police ή xda και πέρνα το. Μπορεις να δώσεις κάποιο λίνκ? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πριν απο λιγο 4.4 ΟΤΑ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsivaldo Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εμένα μου ήρθε με το κόλπο Google services.nexus 4 με 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 μαλιστα. δεν το ηξερα. κατι που παρατηρω εδω και 20 λεπτα δεν γινονται πλεον μπλε χρωμα πανω δεξια η ωρα το σημα η μπαταρια. μας το αλλαξαν και αυτο με την 4.4? η κατι αλλο παιζει? Ναι, το άλλαξαν δυστυχώς.σε κάποια φάση είδα να γίνονται σαν πορτοκαλί στα title. @Batman στο σημείο που περιγράφεις καθυστερεί Αλλά μάλλον το παρακάνει εσένα. Κράτα πατημένο το power button,μέχρι να κλείσει και ξανάνοιξε το.Αλλά καλύτερα περίμενε να στο επιβεβαίωση και κάποιος άλλος,ή Google it Μήπως βρεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τι παιζει εδω, μονο σε εμενα δεν βγαζει τπτ για ota??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Μπορεις να δώσεις κάποιο λίνκ? Aν γραψεις στο google "gel launcher" θα παρει πολλες εκατονταδες λινκς @leftko αυτο κανω φιλε,μπας και βγαλω καμια ακρη,το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα παρομοιο προβλημα,,, Edited November 21, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έγινε γενικό πέσιμο ΟΤΑ! Σε 4 και 7. 4.3 σε 4.4 με root και cwm όλα καλά, εγκαταστάθηκε αλλά χάθηκε root και recovery. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τι παιζει εδω, μονο σε εμενα δεν βγαζει τπτ για ota??? :blink: Μην ανησυχεις φιλε μου. Κι εγώ στο περίμενε είμαι. Φαντάζομαι κι άλλοι πολλοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Και εδώ stock 4.3 το κατεβάζει τώρα μόνο του απο Wifi ουτε που πρόλαβα να πατήσω check for update.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts