GreatLorens Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Μια ερώτηση καθότι άσχετος, αν κάνω clean install την 4,4 το αποτέλεσμα θα είναι ακριβως το ίδιο σαν να περίμενα να γίνει auto upadate? Δεν θα έχει καμία διαφορά? εξηγήθηκε λίγο πριν αυτό καλό είναι για να μη γεμίζουμε συνέχεια με τις ίδιες απαντήσεις να κοιτάμε τα προηγούμενα ποστ. όμως για να μην μείνεις με την απορία , το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο να τρέχει το κινητό σου την καινούργια έκδοση αντρόιντ. 4,4 αυτό που αλλάζει είναι ότι το ΟΤΑ δεν μεταφέρει πλήρως όλα τα αρχεία της νέας ρομ αλλά τα απαραίτητα κομμάτια για να γίνει η αναβάθμιση και εγκατάσταση .(δε σημαίνει ότι είναι κακό ή ότι δεν θα τρέχει σωστά ),κάποιες φορές όμως κάτι μπορεί να έχει χαθεί από το κινητό και κάτι να μην τρέχει όπως θα έπρεπε η να έχεις κάποιες λειτουργικές ανωμαλίες . το πιθανότερο όμως θα τρέχει κανονικότατα ! αυτό για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όμως πρακτικά κατά καιρούς έχουμε διαπιστώσει ότι κάνοντας clean installation to google image η ρομ τρέχει καλύτερα και σίγουρα μπορεί να πάρει 30 λεπτά-1 ώρα να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή αλλά αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου , επίσης επιβάλετε να το κάνεις άμα θα αντιμετοπισεις προβλήματα ή αυτόματες επανεκκινήσεις του κινητού σου. όμως ξαναλέω δε σημαίνει ότι με το ΟΤΑ θα έχεις πρόβλημα ! ----- Επίσης σημαντικό είναι ότι με ΟΤΑ δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα , ενώ άμα φλασάρεις σβήνονται τα πάντα !!!------ Edited November 15, 2013 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 τρωω FC's στο play store....:lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όντως ο launcher εκτός από την διαφάνεια είναι ψιλοσάπιος, αλλά σιγά σιγά θα βγει και ο nova που υσποστηρίζει διαφάνεια και όλα κομπλέ!! Τα καλά της Kitkat είναι άλλα, όχι τα wallpapers και ο launcher...υπάρχουν πολλές βελτιώσεις under the hood και οταν θα αρχίσουν οι developers να τα εκμεταλεύονται αυτά μπορεί να δούμε διαφάνεια και σε άλλες εφαρμογές, full screen και άλλα ωραία!! Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εμένα πάντως δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο η μπαταρία στην 4.4 μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρε παιδιά,μπορεί να αλλάξει κάποιος dpi στον ART??τα εικονίδια είναι τεραστια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εξηγήθηκε λίγο πριν αυτό καλό είναι για να μη γεμίζουμε συνέχεια με τις ίδιες απαντήσεις να κοιτάμε τα προηγούμενα ποστ. όμως για να μην μείνεις με την απορία , το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο να τρέχει το κινητό σου την καινούργια έκδοση αντρόιντ. 4,4 αυτό που αλλάζει είναι ότι το ΟΤΑ δεν μεταφέρει πλήρως όλα τα αρχεία της νέας ρομ αλλά τα απαραίτητα κομμάτια για να γίνει η αναβάθμιση και εγκατάσταση .(δε σημαίνει ότι είναι κακό ή ότι δεν θα τρέχει σωστά ),κάποιες φορές όμως κάτι μπορεί να έχει χαθεί από το κινητό και κάτι να μην τρέχει όπως θα έπρεπε η να έχεις κάποιες λειτουργικές ανωμαλίες . το πιθανότερο όμως θα τρέχει κανονικότατα ! αυτό για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όμως πρακτικά κατά καιρούς έχουμε διαπιστώσει ότι κάνοντας clean installation to google image η ρομ τρέχει καλύτερα και σίγουρα μπορεί να πάρει 30 λεπτά-1 ώρα να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή αλλά αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου , επίσης επιβάλετε να το κάνεις άμα θα αντιμετοπισεις προβλήματα ή αυτόματες επανεκκινήσεις του κινητού σου. όμως ξαναλέω δε σημαίνει ότι με το ΟΤΑ θα έχεις πρόβλημα ! ----- Επίσης σημαντικό είναι ότι με ΟΤΑ δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα , ενώ άμα φλασάρεις σβήνονται τα πάντα !!!------ μπορεις να υποδείξεις πως θα βαλουμε το factory image?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 μπορεις να υποδείξεις πως θα βαλουμε το factory image?? Καποια παιδιά εδώ μέσα έκατσαν και έφτιαξαν έναν οδηγό, σπατάλησαν χρόνο, κάνε τον κόπο και εσύ να ψάξεις , να τον βρεις και διαβασέ τον ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καποια παιδιά εδώ μέσα έκατσαν και έφτιαξαν έναν οδηγό, σπατάλησαν χρόνο, κάνε τον κόπο και εσύ να ψάξεις , να τον βρεις και διαβασέ τον ! σε πιο θεμα ειναι? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 σε πιο θεμα ειναι? Αν καταλαβαίνω τι θες να κάνεις, είναι στους οδηγους για android>LG έχει θέμα για nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 σε πιο θεμα ειναι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 άλλο ένα "αστείο" bug με τον GEL σε nexus 4 4.4 έχω το κινητό πάνω στο γραφείο , μιλάω στο σταθερό εννοείται ελληνικά πατάω να δω την ώρα και μέχρι να κλείσει αυτόματα η οθόνη (γιατί ήταν προ-ρυθμισμένο στα 2 λεπτά ) αυτό ξαφνικά ξεκινάει και αρχίζει να ψάχνει κάτι που πιθανώς έπιασε ως color(δεν έλεγα τίποτα πονηρό μην πάει ο νους σας) σίγουρα όμως δεν ειπα "Ok google" τέλος πάντων τίποτα σε google οπότε το listening mode ακούει μεν τι ακούει δεν ξέρουμε μόνο ! Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Η επίσημη 4.4 μου χάλασε το tethering με vodafone. Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος αν του δουλεύει το tethering με την επίσημη 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εμένα μέσω OTA δε μου έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εμένα μέσω OTA δε μου έχει έρθει ακόμα. Δεν νομίζω πως έχει έρθει σε κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εμένα μέσω OTA δε μου έχει έρθει ακόμα. Γτ ήρθε σε κανέναν;θα αργήσει λίγο μέσω ota. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 οκ. απλά κάπου το έχασα που λέτε τις εμπειρίες σας με την 4.4 και λέω έμεινα πίσω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 οκ. απλά κάπου το έχασα που λέτε τις εμπειρίες σας με την 4.4 και λέω έμεινα πίσω :-) Έχει βγει το factory img το οποίο αμα θες αφού διαβάσεις το πως ,να το εγκαταστησεις στο κινητό σου σήμερα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια όμως είμαι τόσο ευχαριστημένος που για πρώτη φορά σκέφτομαι να μείνω σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια όμως είμαι τόσο ευχαριστημένος που για πρώτη φορά σκέφτομαι να μείνω σε στοκ. Καλά ναι σε πιστέψαμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Χα! Οκ. Τουλάχιστον θα κρατήσω το στοκ περισσότερο καιρό, σε σχέση με άλλες φορές :sly: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δουλευετε με art;μπαταρία τι λέει; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Δεν έχω δοκιμάσει art ακόμη γιατί διαβάζω οτι δεν παίζει το titanium. Αν ξέρετε κάτι άλλο μου λέτε. Τώρα για μπαταρία, αν και είναι νωρίς ακόμη, δείχνει να πέφτει λίγο πιο δύσκολα και μέχρι στιγμής μου έχει δώσει πολύ καλά sot, αλλά θα το δούμε. Πείτε μου κι οτι ο ήχος παίζει δυνατότερα και δεν είναι ιδέα μου. Edited November 15, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια γιατί δεν το γνωρίζω. Αν φλασάρω τον τελευταίο bootloader στο κινητό μετά θα θέλει πάλι ξεκλείδωμα? Η παραμένει ξεκλείδωτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Σ'ευχαρηστω πολυ!!! Μακαρι να δουλεψει σε win 8.1 γιατι λεει για win 7 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 τα SMS πλεον αποθηκεύονται στο cloud η ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts