Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση καθότι άσχετος, αν κάνω clean install την 4,4 το αποτέλεσμα θα είναι ακριβως το ίδιο σαν να περίμενα να γίνει auto upadate?

Δεν θα έχει καμία διαφορά?

εξηγήθηκε λίγο πριν αυτό καλό είναι για να μη γεμίζουμε συνέχεια με τις ίδιες απαντήσεις να κοιτάμε τα προηγούμενα ποστ.

όμως για να μην μείνεις με την απορία , το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο να τρέχει το κινητό σου την καινούργια έκδοση αντρόιντ. 4,4

αυτό που αλλάζει είναι ότι το ΟΤΑ δεν μεταφέρει πλήρως όλα τα αρχεία της νέας ρομ αλλά τα απαραίτητα κομμάτια για να γίνει η αναβάθμιση και εγκατάσταση .(δε σημαίνει ότι είναι κακό ή ότι δεν θα τρέχει σωστά ),κάποιες φορές όμως κάτι μπορεί να έχει χαθεί από το κινητό και κάτι να μην τρέχει όπως θα έπρεπε η να έχεις κάποιες λειτουργικές ανωμαλίες .

το πιθανότερο όμως θα τρέχει κανονικότατα ! αυτό για να μην γίνονται παρεξηγήσεις

όμως πρακτικά κατά καιρούς έχουμε διαπιστώσει ότι κάνοντας clean installation to google image η ρομ τρέχει καλύτερα και σίγουρα μπορεί να πάρει 30 λεπτά-1 ώρα να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή αλλά αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου , επίσης επιβάλετε να το κάνεις άμα θα αντιμετοπισεις προβλήματα ή αυτόματες επανεκκινήσεις του κινητού σου. όμως ξαναλέω δε σημαίνει ότι με το ΟΤΑ θα έχεις πρόβλημα !

----- Επίσης σημαντικό είναι ότι με ΟΤΑ δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα , ενώ άμα φλασάρεις σβήνονται τα πάντα !!!------

Edited by GreatLorens
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως ο launcher εκτός από την διαφάνεια είναι ψιλοσάπιος, αλλά σιγά σιγά θα βγει και ο nova που υσποστηρίζει διαφάνεια και όλα κομπλέ!! Τα καλά της Kitkat είναι άλλα, όχι τα wallpapers και ο launcher...υπάρχουν πολλές βελτιώσεις under the hood και οταν θα αρχίσουν οι developers να τα εκμεταλεύονται αυτά μπορεί να δούμε διαφάνεια και σε άλλες εφαρμογές, full screen και άλλα ωραία!!
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

εξηγήθηκε λίγο πριν αυτό καλό είναι για να μη γεμίζουμε συνέχεια με τις ίδιες απαντήσεις να κοιτάμε τα προηγούμενα ποστ.

όμως για να μην μείνεις με την απορία , το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο να τρέχει το κινητό σου την καινούργια έκδοση αντρόιντ. 4,4

αυτό που αλλάζει είναι ότι το ΟΤΑ δεν μεταφέρει πλήρως όλα τα αρχεία της νέας ρομ αλλά τα απαραίτητα κομμάτια για να γίνει η αναβάθμιση και εγκατάσταση .(δε σημαίνει ότι είναι κακό ή ότι δεν θα τρέχει σωστά ),κάποιες φορές όμως κάτι μπορεί να έχει χαθεί από το κινητό και κάτι να μην τρέχει όπως θα έπρεπε η να έχεις κάποιες λειτουργικές ανωμαλίες .

το πιθανότερο όμως θα τρέχει κανονικότατα ! αυτό για να μην γίνονται παρεξηγήσεις

όμως πρακτικά κατά καιρούς έχουμε διαπιστώσει ότι κάνοντας clean installation to google image η ρομ τρέχει καλύτερα και σίγουρα μπορεί να πάρει 30 λεπτά-1 ώρα να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή αλλά αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου , επίσης επιβάλετε να το κάνεις άμα θα αντιμετοπισεις προβλήματα ή αυτόματες επανεκκινήσεις του κινητού σου. όμως ξαναλέω δε σημαίνει ότι με το ΟΤΑ θα έχεις πρόβλημα !

----- Επίσης σημαντικό είναι ότι με ΟΤΑ δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα , ενώ άμα φλασάρεις σβήνονται τα πάντα !!!------

μπορεις να υποδείξεις πως θα βαλουμε το factory image??

IPhone 15 Pro 

μπορεις να υποδείξεις πως θα βαλουμε το factory image??

Καποια παιδιά εδώ μέσα έκατσαν και έφτιαξαν έναν οδηγό, σπατάλησαν χρόνο, κάνε τον κόπο και εσύ να ψάξεις , να τον βρεις και διαβασέ τον !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καποια παιδιά εδώ μέσα έκατσαν και έφτιαξαν έναν οδηγό, σπατάλησαν χρόνο, κάνε τον κόπο και εσύ να ψάξεις , να τον βρεις και διαβασέ τον !

σε πιο θεμα ειναι?

IPhone 15 Pro 

σε πιο θεμα ειναι?

Αν καταλαβαίνω τι θες να κάνεις, είναι στους οδηγους για android>LG έχει θέμα για nexus.

άλλο ένα "αστείο" bug με τον GEL σε nexus 4 4.4

έχω το κινητό πάνω στο γραφείο , μιλάω στο σταθερό εννοείται ελληνικά

πατάω να δω την ώρα και μέχρι να κλείσει αυτόματα η οθόνη (γιατί ήταν προ-ρυθμισμένο στα 2 λεπτά ) αυτό ξαφνικά ξεκινάει και αρχίζει να ψάχνει κάτι που πιθανώς έπιασε ως color(δεν έλεγα τίποτα πονηρό μην πάει ο νους σας) σίγουρα όμως δεν ειπα "Ok google" τέλος πάντων τίποτα σε google

οπότε το listening mode ακούει μεν τι ακούει δεν ξέρουμε μόνο !

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Η επίσημη 4.4 μου χάλασε το tethering με vodafone.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος αν του δουλεύει το tethering με την επίσημη 4.4?

εμένα μέσω OTA δε μου έχει έρθει ακόμα.

Γτ ήρθε σε κανέναν;θα αργήσει λίγο μέσω ota.

Δημήτρης

οκ. απλά κάπου το έχασα που λέτε τις εμπειρίες σας με την 4.4 και λέω έμεινα πίσω :-)

οκ. απλά κάπου το έχασα που λέτε τις εμπειρίες σας με την 4.4 και λέω έμεινα πίσω :-)

Έχει βγει το factory img το οποίο αμα θες αφού διαβάσεις το πως ,να το εγκαταστησεις στο κινητό σου σήμερα.

Δημήτρης

Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια όμως είμαι τόσο ευχαριστημένος που για πρώτη φορά σκέφτομαι να μείνω σε στοκ.

Καλά ναι σε πιστέψαμε :lol:

Δεν έχω δοκιμάσει art ακόμη γιατί διαβάζω οτι δεν παίζει το titanium. Αν ξέρετε κάτι άλλο μου λέτε.

Τώρα για μπαταρία, αν και είναι νωρίς ακόμη, δείχνει να πέφτει λίγο πιο δύσκολα και μέχρι στιγμής μου έχει δώσει πολύ καλά sot, αλλά θα το δούμε.

Πείτε μου κι οτι ο ήχος παίζει δυνατότερα και δεν είναι ιδέα μου.

Edited by noisex

Να ρωτήσω μια λεπτομέρεια γιατί δεν το γνωρίζω. Αν φλασάρω τον τελευταίο bootloader στο κινητό μετά θα θέλει πάλι ξεκλείδωμα? Η παραμένει ξεκλείδωτος?

Σ'ευχαρηστω πολυ!!! Μακαρι να δουλεψει σε win 8.1 γιατι λεει για win 7

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)