firekostas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Έλα μωρέ όλο και κάποιον θα βρούμε δε μπορεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Έλα μωρέ όλο και κάποιον θα βρούμε δε μπορεί :) Έχω βρει να το δώσω στα 250 ευρώ.αλλά δεν έχω άλλο κ δεν μπορώ χωρίς σμαρτφον μέχρι να βγει το 5αρι.θα δουμε.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τώρα είμαι σε stock 4,3 με franco kernel. Να παραμείνω ή προτείνετε κάποια custom rom; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 το ξερω ειναι χαζο και οτι οι εφαρμογες κλεινουν απο μονες τους μετα απο λιγο αλλα τα advanced killer εχει καποιο νοημα σαν εφαρμογή...οταν το χρησιμοποιήσω και τις σκοτώνω τις βλεπω παλι ανοιχτες οταν κοιταω (δεν ξερω πως λεγετε...)το κουπι δεξια απο το home :P... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 το ξερω ειναι χαζο και οτι οι εφαρμογες κλεινουν απο μονες τους μετα απο λιγο αλλα τα advanced killer εχει καποιο νοημα σαν εφαρμογή...οταν το χρησιμοποιήσω και τις σκοτώνω τις βλεπω παλι ανοιχτες οταν κοιταω (δεν ξερω πως λεγετε...)το κουπι δεξια απο το home :P... Πιστεύω ότι με 2GB ram δεν χρειάζεται task killer... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τώρα είμαι σε stock 4,3 με franco kernel. Να παραμείνω ή προτείνετε κάποια custom rom; slim σε λίγες ώρες βγαίνει και η πρώτη επίσημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τώρα είμαι σε stock 4,3 με franco kernel. Να παραμείνω ή προτείνετε κάποια custom rom; Κανείς δεν μπορεί να στο προτείνει αυτό. Εσύ ξέρεις τι θέλεις από το κινητό σου. Είσαι ευχαριστημένος από αυτό; Ή υπάρχει κάτι που μόνο μια custom Rom μπορεί να στο δώσει; Εγώ πχ δεν θέλω custom γιατί με καλύπτει όπως είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Κανείς δεν μπορεί να στο προτείνει αυτό. Εσύ ξέρεις τι θέλεις από το κινητό σου. Είσαι ευχαριστημένος από αυτό; Ή υπάρχει κάτι που μόνο μια custom Rom μπορεί να στο δώσει; Εγώ πχ δεν θέλω custom γιατί με καλύπτει όπως είναι. Απλώς ψήνομαι να δοκιμάσω καμία rom και ρώτησα για να μην βάζω ότι ναναι.... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Πιστεύω ότι με 2GB ram δεν χρειάζεται task killer... προφανώς.... ηταν ερωτηση καθαρα στο αν κανει αυτο που λεει και γιατι τις εμφανιζει ακομα εκει τις εφαρμογες.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 παιδια το θεμα με τις θερμοκρασιες εχει στρωσει καθολου γτ πριν 4 μηνες που το ειχα παρει ανεβαζε πολυ ευκολα..... και σκεφτομαι να το ξαναπαρω Ναι ακομα και με stock kernel δεν εχει θέμα. Αν βεβαια επαιζες με custom kernels δεν θα είχες θέμα ουτε παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδιά ισχύει ακόμα το τρικ για αγορά από UK playstore; Το έχει δοκιμάσει κανείς σας πρόσφατα; Ποιο τρικ; Μπορεί κάποιος να ενημερώσει? κυρίως με ενδιαφέρει για μελλοντική αγορά του νέου nexus 10... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 £250 Στο Amazon 16gb, στο δε EBay 20-30£ φθηνότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ποιο τρικ; Μπορεί κάποιος να ενημερώσει? κυρίως με ενδιαφέρει για μελλοντική αγορά του νέου nexus 10... Ευχαριστω Μπορεις να διαβασεις στο θεμα της διαθεσιμοτητας σχετικα με την αγορα απο το Play store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπερα πηρα το κινητο πριν 3 εβδομαδες. Ολα ηταν μια χαρα και τις τελευταιες μερες τρωει σκαλωματα η μπαταρια κ μου βγαζει με το ζορι 15 ωρες στο 20%. Η φωτεινοτητα οθονης ειναι ρυθμισμενη στο ελαχιστο δυνατο. Ενω δε κανω κανω και τρελη χρηση παιχνιδιων.. Μονο 3 τηλεφωνηματα τη μερα, ανοικτο facebook, viber, wifi.. Λετε να ειναι θεμα kernel? Τι θα μου προτεινατε;; Εφαρμογες τυπου battery doctor κ.λ.π.? Κανουν δουλεια; Task killers? Εχω διαβασει οτι γενικα δεν κανουν τρελη δουλεια... Δεν ειμαι root και δε θελω να γινω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλησπερα πηρα το κινητο πριν 3 εβδομαδες. Ολα ηταν μια χαρα και τις τελευταιες μερες τρωει σκαλωματα η μπαταρια κ μου βγαζει με το ζορι 15 ωρες στο 20%. Η φωτεινοτητα οθονης ειναι ρυθμισμενη στο ελαχιστο δυνατο. Ενω δε κανω κανω και τρελη χρηση παιχνιδιων.. Μονο 3 τηλεφωνηματα τη μερα, ανοικτο facebook, viber, wifi.. Λετε να ειναι θεμα kernel? Τι θα μου προτεινατε;; Εφαρμογες τυπου battery doctor κ.λ.π.? Κανουν δουλεια; Task killers? Εχω διαβασει οτι γενικα δεν κανουν τρελη δουλεια... Δεν ειμαι root και δε θελω να γινω.. Ανέβασε μια φωτογραφία της μπαταρίας..Να δουμε τι τρώει πιο πολύ και πόση ωρα είναι ανοιχτή η οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά κάποιος που έχει αγοράσει το τηλ. από Ελλάδα μπορεί να μου πει ο φορτιστής πόσα ambere είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά κάποιος που έχει αγοράσει το τηλ. από Ελλάδα μπορεί να μου πει ο φορτιστής πόσα ambere είναι. 1200 είναι γενικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Είχα πάρει backup στο recovery...για να κάνω restore χρειάζεται να κάνω wipe κάτι ή έτσι με τη μία γίνεται; Τώρα φοράω CM10.1 και το backup είναι από 4,3 stock...θα επαναφέρει και τον kernel ή πρέπει να τον φλασάρω; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μην σας αγχωνουν τα Ampere, η τάση ειναι σημαντικο να ειναι σωστή. Το κινητό θα πάρει οσο ρευμα θέλει στην περίπτωση που τα Α είναι πολλά. Στην περίπτωση που είναι λίγα απλα θα καθυστερήσει η φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 @vagosman, @taliban Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Είχα πάρει backup στο recovery...για να κάνω restore χρειάζεται να κάνω wipe κάτι ή έτσι με τη μία γίνεται; Τώρα φοράω CM10.1 και το backup είναι από 4,3 stock...θα επαναφέρει και τον kernel ή πρέπει να τον φλασάρω; Απλά restore. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Απλά restore. Και αν θέλω να βάλω CM10.2, ενώ είμαι σε 10.1 θέλει factory reset; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Και αν θέλω να βάλω CM10.2, ενώ είμαι σε 10.1 θέλει factory reset; Ναι, αλλά για τέτοια θέματα διάβαζε στο αντίστοιχο thread στο XDA που λέει αναλυτικά σε κάθε rom τι χρειάζεται να κάνεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ναι, αλλά για τέτοια θέματα διάβαζε στο αντίστοιχο thread στο XDA που λέει αναλυτικά σε κάθε rom τι χρειάζεται να κάνεις. Γιατί θέλει factory reset αφού η παρούσα Rom έχει ίδια βάση με την αναβάθμιση; Από όσο ξέρω χρειάζεται reset όταν πας σε τελείως διαφορετική Rom. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ανέβασε μια φωτογραφία της μπαταρίας..Να δουμε τι τρώει πιο πολύ και πόση ωρα είναι ανοιχτή η οθόνη.. Θα ανεβασω στην επομενη φορτιση. Αλλο ενα προβλημα που προσεξα εχτες, ηταν οτι, οταν τραβηξα μια φωτογραφια κι πηγα να την επεξεργαστω, με τα εφε τυπου intagram που εχει η lg, οταν πηγα να πατησω αποθηκευση, μου εκλεισε η εφαρμογη "Συλλογη". Και μηνυμα σφαλματος: "Δυστυχως η εφαρμογη δεν αποκρινεται".. Εχει συμβει κι σε αλλους; Ξαναπροσπαθησα αλλες 5 φορες, αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts