Leon_mania Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Eμένα ήρθε μέσω δικτύου αλλά τελικά δεν μπόρεσε να την εγκαταστήσει. Αναγκάστηκα να φλασάρω το .zip που έβαλε κάποιος φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Το ξαναγράφω για όσους δεν το έχουν δει. Η καινούργια ΟΤΑ αν είμαστε root και κατά τα άλλα στοκ με ή χωρίς custom recovery, δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Θα χτυπάει λάθος. Πρέπει να κάνουμε unroot πριν την εγκαταστήσουμε ή να φλασάρουμε το τροποποιημένο αρχείο της ΟΤΑ που έχει βάλει συνφορουμιτης σε πιο πίσω ποστ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Eμένα ήρθε μέσω δικτύου αλλά τελικά δεν μπόρεσε να την εγκαταστήσει. Αναγκάστηκα να φλασάρω το .zip που έβαλε κάποιος φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω. Λογικά το έκανες μέσω custom recovery. Εγώ το δικό μου δεν το έχω πειράξει καθόλου ακόμα και δεν του έχω βάλει τίποτα. Θα έρθει κι ώρα του....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 @ Epee Πήγαινε Kernel wakelocks και πες μου αν αν βλέπεις αυξημένο και πόσο msm_hsic_host wakelock Επίσης από περιέργεια πες μου αν έχεις wind. Απλά η λύση σε αυτή την περίπτωση απαιτεί root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 αύριο θα το παραλάβω και πάλι και αυτήν την φορά κατευθείαν θήκη για να μην τραβάμε πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ενδιαφέρομαι να αγόρασω το Nexus 4, αλλά με ενδιαφέρει να λειτουργούν τα ελληνικά παντού σωστά με την stock rom. Είδα, ότι για τα sms υπάρχει μια διαδικασία εδώ, αλλά κάπου διάβασα ότι υπάρχει προβλημα και με τον dialer... δλδ δεν κάνει αναζήτηση σε επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες? Μιλάω για αγορά από ευρωπαϊκή εισαγωγή και όχι από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία... Ευχαριστώ. Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ενδιαφέρομαι να αγόρασω το Nexus 4, αλλά με ενδιαφέρει να λειτουργούν τα ελληνικά παντού σωστά με την stock rom. Είδα, ότι για τα sms υπάρχει μια διαδικασία εδώ, αλλά κάπου διάβασα ότι υπάρχει προβλημα και με τον dialer... δλδ δεν κάνει αναζήτηση σε επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες? Μιλάω για αγορά από ευρωπαϊκή εισαγωγή και όχι από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία... Ευχαριστώ. Νομίζω ότι από όπου και αν το πάρεις θα είναι το ίδιο, την ίδια rom ακριβώς έχει. Οπότε το πρόβλημα με τα SMS υπάρχει αλλά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο διορθώνεται, και το «πρόβλημα» με τον dialer υπάρχει αλλά προσωπικά δεν έχω δει κάπου λύση, ίσως επειδή είναι και καινούργια δυνατότητα, της 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberp Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Νομίζω ότι από όπου και αν το πάρεις θα είναι το ίδιο, την ίδια rom ακριβώς έχει. Οπότε το πρόβλημα με τα SMS υπάρχει αλλά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο διορθώνεται, και το «πρόβλημα» με τον dialer υπάρχει αλλά προσωπικά δεν έχω δει κάπου λύση, ίσως επειδή είναι και καινούργια δυνατότητα, της 4.3. Sorry, λάθος έγραψα για τον dialer, εννοούσα τις επαφές...απλά με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω την κλασική αναζήτηση στις επαφές μου...πχ να πληκτρολογώ "ΠΑΠ" και να μου δίχνει τις επαφές που ξεκινούν από ΠΑΠ...επίσης να τις ταξινομεί σωστά στη λίστα των επαφών...πχ στο κινητό που έχω τώρα μου εμφανίζει ολες τις λατινικές και μετά όλες τις ελληνικές (android 2.3)...και στο δεξί sidebar δεν φαίνονται καν τα ελληνικά στο index. Παράθεση ispania.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 @ Epee Πήγαινε Kernel wakelocks και πες μου αν αν βλέπεις αυξημένο και πόσο msm_hsic_host wakelock Επίσης από περιέργεια πες μου αν έχεις wind. Απλά η λύση σε αυτή την περίπτωση απαιτεί root. Αυτό θα έγραφα σήμερα, μετά το χθεσινό ψάξιμο. Αυτό που κρατάει ενεργό τον επεξεργαστή είναι το msm_hsic_host wakelock, το οποίο από όσο κατάλαβα είναι το modem του κινητούn (το bus που μιλάει με το modem για να είμαστε και λίγο ακριβείς). Κατά τη διάρκεια της παρακάτω περιόδου που τράβηξα το screenshot, τα Mobile data ήταν επενεργοποιημένα και το κινητό δούλευε μόνο με wifi. Και πράγματι είμαι με Q δηλαδή Wind. Επειδή προφανώς ξέρεις κάτι παραπάνω, το πρόβλημα προέκυψε πράγματι με την 4.3 ή έτυχε να εμφανιστεί μαζί με την αναβάθμιση; Αν έχεις εύκαιρο δώσε μου κάποιο link με οδηγίες διόρθωσης, αν και θα ήθελα να αποφύγω να μπλέξω σε mods και root κτλ. Ίσως είναι πιο απλό να αλλάξω πάροχο στην τελική. Επίσης, ας επιβεβαιώσει κάποιος με Wind ότι έχει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας μετά την αναβάθμιση σε 4.3, τώρα που ξέρουμε πού βαδίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Sorry, λάθος έγραψα για τον dialer, εννοούσα τις επαφές...απλά με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω την κλασική αναζήτηση στις επαφές μου...πχ να πληκτρολογώ "ΠΑΠ" και να μου δίχνει τις επαφές που ξεκινούν από ΠΑΠ...επίσης να τις ταξινομεί σωστά στη λίστα των επαφών...πχ στο κινητό που έχω τώρα μου εμφανίζει ολες τις λατινικές και μετά όλες τις ελληνικές (android 2.3)...και στο δεξί sidebar δεν φαίνονται καν τα ελληνικά στο index. Η αναζήτηση δουλεύει μια χαρά (όπως πρέπει να δούλευε και στο παλιό android!). Το index στο πλάι των επαφών δεν εμφανίζεται καθόλου πλέον αλλά δουλεύει κυλίσεις στο δεξί άκρο της οθόνης. Στην ταξινόμηση πλέον (νομίζω από την 4.3) είναι πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά (παντού, ακόμα και στις εφαρμογές). Αλλά, και πάλι: από όπου και να το πάρεις, το ίδιο θα είναι, οπότε πήγαινε σε μία Wind και δοκίμασε ό,τι θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Όσοι έχετε κανει την μικρή αναβάθμιση έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά στην μπαταρία; Γιατί εγω απο χθες που την εκανα έχω δει μεγάλη και γρηγορη πτωση. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά όμως εκανα παλι πριν λίγο καιρο Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημερα σε ολους...Μια ερωτηση-ΒΟΗΘΕΙΑ...Χτες πηρα απο το κινητο κ εχω ενα προβλημα...Οταν πραγματοποιω μια κληση κ μιλαω κανονικα η οθονη μαυριζει κ ανοιγει μολις τελειωσει η κληση..Για παραδειγμα δεν μπορω να κανω αναπαντητη διοτι μολις πληκτρολογο τον αριθμο κ παταω το κουμπι για κληση μου μαυριζει..Καταλαβε κανεις??Ευχαριστω εκ των προτερων:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημερα σε ολους...Μια ερωτηση-ΒΟΗΘΕΙΑ...Χτες πηρα απο το κινητο κ εχω ενα προβλημα...Οταν πραγματοποιω μια κληση κ μιλαω κανονικα η οθονη μαυριζει κ ανοιγει μολις τελειωσει η κληση..Για παραδειγμα δεν μπορω να κανω αναπαντητη διοτι μολις πληκτρολογο τον αριθμο κ παταω το κουμπι για κληση μου μαυριζει..Καταλαβε κανεις??Ευχαριστω εκ των προτερων:blink: Μήπως κάτι εμποδίζει τον proximity sensor πάνω αριστερά όπως ζελατίνα, δαχτυλια ή κάτι τέτοιο? Συνήθως αυτό είναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Καλημερα σε ολους...Μια ερωτηση-ΒΟΗΘΕΙΑ...Χτες πηρα απο το κινητο κ εχω ενα προβλημα...Οταν πραγματοποιω μια κληση κ μιλαω κανονικα η οθονη μαυριζει κ ανοιγει μολις τελειωσει η κληση..Για παραδειγμα δεν μπορω να κανω αναπαντητη διοτι μολις πληκτρολογο τον αριθμο κ παταω το κουμπι για κληση μου μαυριζει..Καταλαβε κανεις??Ευχαριστω εκ των προτερων:blink: ειναι απολυτη λογικη η συμπεριφορα του κινητου και αυτο γινεται για εξοικονομηση μπαταριας και αυτο που μπορεις να κανεις ωστε να το κλεινεις αμεσως χωρις να περιμενεις ειναι να : settings > accessibility > power button ends call το τικαρεις και πλεον το εχεις στο αυτι σου και οποτε θες να κλεισεις πατας το power button και κλεινει αμεσως ps : αν μαυριζει η οθονη χωρις να το εχεις βαλει στο αυτι σου καθολου τοτε φταιει και κατι αλλο φυσικα αλλα τουλαχιστον αυτο που σου προτεινα λειτουργει. Edited August 27, 2013 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ναι ρε φιλαρακι ειχα βαλει ζελατινα οθονης απο s3 κ μου καλυπτε τα σενσορακια.....Χιλια Ευχαριστω...ΑΑΑ κ κατι αλλο χτες μου ηρθε μια αναβαθμιση που οταν την πατησα με εβγαλε στην οθονη με το πρασινο android κ μου ελεγε οτι ηταν untrustful κ ειχα επιλογεs NO k YES μαζι με κατι ακομη..Δεν την εκανα,εκανα καλα κ αν οχι πως θα την ξαναβρω να την περασω....Κ κατι τελευταιο,το ξερω σε κουρασα,οταν το συνδεω στον υπολογιστη δεν μου βρισκει τους drivers-οδηγους πλοηγησης,,,Γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πως σας φαίνεται αυτή η εικόνα? Αν ποσταρω σε λάθος θέμα ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Χθες βράδυ μου ήρθε η αναβάθμιση των 1.8ΜΒ. Στοκ Αγγλική συσκευή, όλα πήγαν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 @ Epee και όποιον άλλο έχει πρόβλημα μετά τη 4.3. Αμέσως μετά τη 4.3, που περίμενα αρκετές μέρες για να τη περάσω με clean install για να έχουν αναβαθμιστεί και όλες οι εφαρμογές, παρατήρησα τρελή πτώση της μπαταρίας όταν ήμουν εκτός σπιτιού ( χωρίς wifi, μόνο 3G ). Μιλάμε για φάση να έχει πέσει σχεδόν η μισή μπαταρία από τις 6 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι χωρίς καν να έχω ακουμπήσει το κινητό! Για να μην τα πολυλογώ η όλη ζημιά ήταν από το msm_hsic_host wakelock το οποίο έιχε 2+ ώρες σε μια κατάσταση 10ωρης περίπου αναμονής του κινητού. Η λύση βρέθηκε εδώ και ουσιαστικά είναι το φλασάρισμα του προηγούμενου radio .48 πριν τη 4.3. Μετά το radio .48 επανήλθα σε ένα drain 1.7-1.8%/ώρα σε 3G που είναι το φυσιολογικό ενώ πριν με radio .84 είχα 4%+/ώρα! Τα radio μπορεί να τα βρει κάποιος μέσα στα stock images της Google ή να κατεβάσει όποιο θέλει από εδώ για φλασάρισμα μέσω custom recovery. Και ναι φίλε Epee , έχω κι εγώ Q :p . Οπότε δε ξέρω αν είναι τυχαίο, γι αυτό ρώτησα. Δε νομίζω ότι αξίζει να αλλάξεις πάροχο, το ρουτάρισμα ειδικά σε nexus είναι παιχνιδάκι. Για την ακρίβεια unlock και custom recovery χρειαζεται μόνο για να φλάσαρεις το ζιπάκι με το παλιό radio. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει reset στη sim σου από τη Q ή αν δοκίμαζες απλώς να αλλάξεις sim αν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Υπάρχει και η μεσοβέζικη λύση να βάλεις το κινητό μόνιμα σε 2G που βοηθάει κατά ένα περίεργο τρόπο λιγάκι, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι πολύ νέος με το τηλέφωνο και είμαι σε στοκ 4.3 όπως την πέρασα με το wug's toolkit. Βλέπω πολύ υψηλή κατανάλωση μπαταρίας σε wifi. Το μέτρησα σήμερα το μεσημέρι και έχασε 3% σε 7 λεπτά (Full χρήση όχι απλά ανοιχτό το wifi). Το θεωρείτε φυσιολογικό? Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το root και τα σχετικά τα αποφεύγω. Αντίθετα με τους υπολογιστές, το κινητό το θέλω για να μου κάνει τη δουλειά μου, όχι για να το παιδεύω. Αυτά που κοροιδεύω στα iPhone, ότι δηλαδή πρέπει να κάνεις jailbreak για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό, δε σκοπεύω να τα κάνω στο android. Το ξέρω ότι είναι αρκετά απλά τα πράγματα με το N4 αλλά αν ξεκινήσεις, δεν τελειώνεις. Αφού έστειλα το screenshot το πρωί, ενεργοποίησα τα mobile data και την επιλογή use only 2G networks (το κινητό συνέχισε βέβαια να είναι συνδεδεμένο σε Wifi). Ορίστε το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το root και τα σχετικά τα αποφεύγω. Αντίθετα με τους υπολογιστές, το κινητό το θέλω για να μου κάνει τη δουλειά μου, όχι για να το παιδεύω. Αυτά που κοροιδεύω στα iPhone, ότι δηλαδή πρέπει να κάνεις jailbreak για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό, δε σκοπεύω να τα κάνω στο android. Το ξέρω ότι είναι αρκετά απλά τα πράγματα με το N4 αλλά αν ξεκινήσεις, δεν τελειώνεις. Αφού έστειλα το screenshot το πρωί, ενεργοποίησα τα mobile data και την επιλογή use only 2G networks (το κινητό συνέχισε βέβαια να είναι συνδεδεμένο σε Wifi). Ορίστε το αποτέλεσμα. 1) Άλλο jailbreak και άλλο root. 2) Το να κάνεις unlock και root περνώντας μια custom recovery το Ν4 είναι θέμα μισής ώρας διάβασμα και μισή ώρα δουλειάς, πιο πολύ θα σου πάρει να αλλάξεις πάροχο.... Δε χρειάζεται να ασχοληθείς με custom rom ή kernel κλπ. 3) Το msm_hsic_host wakelock παρουσιάζεται αυξημένο μόνο όταν είσαι εκτός wifi και είσαι κυρίως σε σύνδεση 3G, εννοείται με ανοιχτά moblie data, διαφορετικά το modem του κινητού παραμένει κλειστό ούτως ή άλλως. Με ανοιχτό και συνδεδεμένο το wifi, το 2G only δεν κάνει κάποια διαφορά. ( Κάνει βασικά αν έχεις θέμα γενικό κάλυψης δικτύου, αλλά αυτό δεν είναι θέμα modem που δημιουργεί το συγκεκριμένο wakelock) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Να ξέρετε όλοι ότι η μπαταρία και γενικά το κινητό (όλα τα κινητά) μετά από αναβάθμιση πρέπει να κάτσει 1-2 μέρες για να αρχίσει να δουλεύει σωστά.. Μου το λέγανε πολλοί δεν το πίστευα στο nexus όμως έτσι είδα μεγάλη διάφορα.. Πρώτα στη μαμα Ρομ και μετά σε όλες τις άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σορυ ξέχασα τη φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σορυ ξέχασα τη φωτο Είναι στοκ το δικό σου; Γιατί αν δεν είναι δεν λέει κάτι η φώτο. Εφόσον εδώ είναι το επίσημο και οι πιο πολλοί είναι στοκ και ψάχνονται μην τους μπερδεύεις. Ποσταρε το στις τροποποιήσεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 χτες μου ηρθε μια αναβαθμιση που οταν την πατησα με εβγαλε στην οθονη με το πρασινο android κ μου ελεγε οτι ηταν untrustful κ ειχα επιλογεs NO k YES μαζι με κατι ακομη..Δεν την εκανα,εκανα καλα κ αν οχι πως θα την ξαναβρω να την περασω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts