Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eσείς οι αρκετοί είστε παρθένοι ή είστε πειραγμένοι...ως προς το κινητό βεβαίως, βεβαίως;;; :lol:

Εμένα κατανάλωσε μόνο 3,6MB με 3G συνέχεια ανοικτό. Οσοι έχετε το πρόβλημα με ποιον τρόπο περάσατε το update; Εχετε κάνει factory reset ή όχι; Δεν ξέρω άμα εκεί εστιάζετε το πρόβλημα αλλά παρατηρώ αρκετούς να αναφέρουν προβλήματα απο δω κι απο κει και οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- δεν έχουν κάνει καθαρή εγκατάσταση.

Εγώ δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή και επιπλεόν, όπως αναφέρω και στο πρώτο μου ποστ, είμαι με Carbon 1.7 οπότε δεν θα μου έρθει update. Αυτό σημαίνει ότι κάτι άλλο έγινε και μας τράβηξε τα data.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή και επιπλεόν, όπως αναφέρω και στο πρώτο μου ποστ, είμαι με Carbon 1.7 οπότε δεν θα μου έρθει update. Αυτό σημαίνει ότι κάτι άλλο έγινε και μας τράβηξε τα data.

+1 (με rasbeanjelly 4.2.2)

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Eσείς οι αρκετοί είστε παρθένοι ή είστε πειραγμένοι...ως προς το κινητό βεβαίως, βεβαίως;;; :lol:

Ούτε καν, εμπειρε

Vamos Aris

Όχι, οι περισσότεροι τα έχουμε πειραγμένα, αλλά το θέμα έχει παρατηρηθεί και σε στοκ μορφή
Vamos Aris

Αυτά όμως είναι αντιφατικά!

Ας το ρωτήσω διαφορετικά μπας και γίνω αντιληπτός! Υπάρχει κάποιος με εντελώς στοκ συσκευή που να παρατήρησε ξαφνικά τρελή κατανάλωση δεδομένων;;;

Εννοώ, δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο setup του τηλεφώνου, θέλοντας να τονίσω ότι δεν είναι το update που πολλοί αναφέρουν σαν αιτία. Εδώ και 2 μήνες έχω ακριβώς το ίδιο setup (Carbon 1.7 & Matrix Kernel) και σήμερα είδα αυτή την κατανάλωση.

Πάντως, δεν νομίζω να φταίει αυτό, μιας και παρατηρήθηκε σε συσκευές με εντελώς διαφορετικές rom (πχ εγώ carbon, o mclisme με rasbeanjelly).

Edited by Antonis78

Αρα καλά έλεγα ότι αυτο πρέπει να ήταν αφού μου κατέβασε 180 mb όταν έκανα την ota.ξανά ρωτώ αν έχει κάποιος το mms.apk απο την 4.3 ας μου το στείλει ένα pm γιατί το χρειάζομαι.

Αρα καλά έλεγα ότι αυτο πρέπει να ήταν αφού μου κατέβασε 180 mb όταν έκανα την ota.ξανά ρωτώ αν έχει κάποιος το mms.apk απο την 4.3 ας μου το στείλει ένα pm γιατί το χρειάζομαι.

Νομίζω ο Gialakias είχε αναφέρει οτι υπάρχει το mms.apk κάπου στην 28η σελίδα. Για κοίταξε το.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Την κατέβασε και που την.... έβαλε ακριβώς;;; :p

Είναι σοβαρή η ερώτηση, γιατί δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση νέας έκδοσης!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Διαβάζω ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όσοι είναι με custom ROM γιατί συνδέεται και προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμιστεί ΟΤΑ σε 4.3. Επίσης διαβάζω ότι μια αναβάθμιση του Play στην καινούργια έκδοση 4.2.9 λύνει το πρόβλημα.

"Some people are reporting around 180Mb/day data wasted by Google Services since 4.3 OTA was launched. Remember the size of the 4.3 OTA update is exactly 179Mb. MOST (if not all) the affected are using custom ROMs."

Μερικοί διαπιστώνουν ότι κατέβασε επανειλημμένα την ΟΤΑ των 179 ΜΒ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379690

Ακόμη δεν έχω δεί ισχυρισμό κάποιου που την πάτησε ενώ είχε 4.3 σε στοκ κατάσταση!

Εντάξει, αν όντως είναι αυτό (που μάλλον είναι) μιλάμε για τρελλή π@π@ρι@ από την Google. Είναι δυνατόν να μου κατεβάζει update ενώ έχω custom rom και να μην βγάζει ένα μήνυμα; Ή έστω όταν αποτυγχάνει να σταματάει όχι να ξανακατεβάζει; Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το κάνει με 3G και όχι με WiFi!!!!!! Τι να πω, ρε γ***το!!!!!! :mad::mad::mad:

Εντάξει, αν όντως είναι αυτό (που μάλλον είναι) μιλάμε για τρελλή π@π@ρι@ από την Google. Είναι δυνατόν να μου κατεβάζει update ενώ έχω custom rom και να μην βγάζει ένα μήνυμα; Ή έστω όταν αποτυγχάνει να σταματάει όχι να ξανακατεβάζει; Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το κάνει με 3G και όχι με WiFi!!!!!! Τι να πω, ρε γ***το!!!!!! :mad::mad::mad:

Ακριβώς, έλεος ρε Google...Αν έχεις κανείς πρόχειρο το αρχείο του τελευταίου play ας το δώσει μπας και λυθεί το θέμα

Ρε παιδιά, δε θέλω να ξαναρχίσει αυτή η ατέρμονη συζήτηση, αλλά δε βλέπω τον λόγο γιατί κάποιος να φορέσει custom ROM στο Νexus, εκτός αν είναι αθεράπευτος flashaholic και η αλλαγή των ROM γίνεται καθαρά για παιχνίδι/χόμπι.

Pie??Ποσοστο μπαταρίας;;center clock??Καλύτερος ήχος;;Περισσότερο μπαταρία;;

Μερικά απο αυτά που προσφέρει μια custom rom..

Aυτά δηλαδή δεν μπορούν να τα καταφέρουν τα χιλιάδες αλάνια που απασχολεί και μοσχοπληρώνει η Google; Η μήπως από τη μιά μεριά βελτιώνουμε μiα παράμετρο και από την άλλη χειροτερεύουμε δύο παραμέτρους; Άστο καλύτερα γιατί είναι δρόμος χωρίς τελειωμό.

είμαστε κάγκουρες φιλαράκι, πειράζει :lol::lol::lol::lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ορίστε http://db.tt/YaOgwUNj

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Να μιλάς για τον εαυτό σου εσύ!

έλα τώρα ....που κάνεις πως δεν σου αρέσει !!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aυτά δηλαδή δεν μπορούν να τα καταφέρουν τα χιλιάδες αλάνια που απασχολεί και μοσχοπληρώνει η Google; Η μήπως από τη μιά μεριά βελτιώνουμε μiα παράμετρο και από την άλλη χειροτερεύουμε δύο παραμέτρους; Άστο καλύτερα γιατί είναι δρόμος χωρίς τελειωμό.

Πιστεύω να μην εννοείς ότι αφού δεν βάζει η ίδια η Google αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνει ότι έτσι πρέπει και να είναι γιατί αυτοί "ξέρουν καλύτερα" ε??? Γιατί θυμάμαι κάτι ωραίες εποχές που το android δεν είχε ούτε Calculator... Με αυτό το σκεπτικό, είτε δεν ήξεραν (lol) είτε ήταν επικίνδυνο για τις συσκευές να ενσωματωθεί μιά τέτοια εφαρμογή (10x lol).

Ειδικά στο Ν4 όλες οι rom που έχω δοκιμάσει τρέχουνε εξίσου καλά (αν όχι καλύτερα) όπως η stock, ενώ την ίδια στιγμή δίνουν τις επιλογές παραμετροποίησης που ζητάνε οι περισσότεροι. Βασικότερο όλων η customized notification bar την οποία όσο δεν βλέπω να ενσωματώνεται στο android, τόσο θα συνεχίζω να περνάω roms. Αν είχα την πρόθεση να έχω το τηλέφωνο μου ακριβώς όπως το έχει σκεφτεί ο κατασκευαστής τότε γιατί να μην έπαιρνα και iphone (Θου κύριε...) Όπως είπες, μεγάλη συζήτηση και πολύ off topic κατά τη γνώμη μου...

Να πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη, σαν προερχόμενος από 2x,που σημαίνει άπειρα (και σαν μαθηματικός χρησιμοποιώ με φειδώ, πιστέψτε με, αυτή την λέξη) φλασαρίσματα κάστομ ρομς?

Σίγουρα με τις κάστομ προσθέτεις πολλά καλά που δεν υπάρχουν στο τηλ σου, αφαιρείς άλλα τόσα που το επιβραδύνουν ή δεν χρειάζεσαι, ή στο κάτω κάτω κάνεις το κέφι σου γιατί έτσι σου αρέσει. Ειδικά με το nexus, που υποτίθεται είναι φτιαγμένο για φλασαρίσματα.

Εγώ πλέον αποφάσισα ούτε καν ρουτ να μην κάνω, γιατί τα σιχάθηκα όλα αυτά στο 2χ, που φλάσαρα κάθε μέρα μπας και λειτουργήσει.

Όταν όμως φλασάρεις, αποδέχεσαι και πιθανά προβλήματα που μπορεί να σου βγάλει η ρομ, ή να προκαλέσει στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα της Google και της κάθε εταιρείας γενικά. Δεν νομίζω ότι όταν βάζεις πειραγμένο λογισμικό, που αυτός που το έβγαλε δεν το τεστάρει σωστά, φταίει η Google.

Άλλωστε, δεν νομίζω πολλοί από αυτούς που φλασάρουν, να έχουν κάτσει να διαβάσουν την λίστα που βγάζει η cm με τα προβλήματα και τις αλλαγές που κάνουν. Κι εγώ που τα είχα διαβάσει βέβαια, δεν κατάλαβα και πολλά η αλήθεια είναι, γιατί δεν ξέρω από προγραμματισμό.

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη γκαις

Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Καλησπέρα παιδιά! Έχω την εντύπωση οτι έχει ειπωθεί κ απο άλλον, αλλά δεν θυμάμαι αν βρέθηκε λύση....Πέρασα λοιπόν κ γω την 4.3 , κ στη συνέχεια εκανα format, οπότε κ εγκατέστησα τα πάντα απο την αρχή..

Παρατηρώ οτι όταν κάνω κλήση, μαυρίζει η οθόνη κ δεν μπορώ ούτε να την τερμάτισω.....Παταω το power button, αλλά ενεργοποίει την οθόνη μόνο για μια στιγμη χωρίς να προλαβαινω να κάνω τίποτα. Αν σύνδεσω τα ακουστικα, όλα δουλεύουν τέλεια!Καμιά ιδέα?

Είμαι με μαμισια Ρομ, δεν έχω πειράξει τίποτα....

Αυτά όμως είναι αντιφατικά!

Ας το ρωτήσω διαφορετικά μπας και γίνω αντιληπτός! Υπάρχει κάποιος με εντελώς στοκ συσκευή που να παρατήρησε ξαφνικά τρελή κατανάλωση δεδομένων;;;

Παιδια εμενα κατεβασε στις 27 και 28 Ιουλιου 258 mb google services. Αλλα την αναβαθμιση (ota) την πηρα με edge λογικα αυτο το βραδι. Απο 4.2.2 σε 4.3 με τα δεδομενα κ ουτε καν 3g on..

Εντελως ΣΤΟΚ

Μήπως έχεις βάλει καμιά ζελατίνα προστασίας και καλύπτεις τους αισθητήρες πάνω αριστερά;

Βρεθηκε ο ενοχος , η καινουρια ζελατινα που εβαλα σημερα !!!!!!!

Ποσο απλο , κ εφαγα τα λυσακα μου !!!!!

Να σαι καλα noisex !!

Kαι σε έμενα χάθηκε η led-ειδοποίηση για μηνύματα ή αναπάντητες...καμία ιδέα;ανάθεμα την ώρα που μου ήρθε το update...

Light flow δουλεύει άψογα..

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)