Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες προφανώς όλες οι συσκευές δεν δουλεύουν το ίδιο.

Κάποιοι είχαν από πριν θέμα με το touch ή με το Bluetooth που κολλούσε σε αρκετούς.

Ε, σε αυτούς θα φάνηκε η διαφορά.

Αλλά σε όσους δεν είχαν αυτά τα προβλήματα, όπως εγώ, που το κινητό πετάει ήδη, προφανώς και δεν αξίζει την φασαρία της αναβάθμισης.

Φίλε μου εγώ το είπα γτ δεν είχα ποτε θέμα στην προηγούμενη εκδοση.το ίδιο κ τώρα.μονο το led δεν άναβε πριν κ τώρα δουλεύει κανονικά.

Δημήτρης

Καλημερα παιδια.Εχει δει κανενας διαφορα σε μπαταρια η σε θερμοκρασιες;

Πάντως προσωπικά παρατηρώ πως η μπαταρία μου πλεον καταναλώνεται Πόλυ πιο Γρηγορά μετα την αναβαθμιση

οσον αφορα το wifi καταλαβε κανεις διαφορα?

Μπα το ίδιο μου φαίνεται.απλα μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις επιτέλους..

Δημήτρης

Μεχρι στιγμης παντος διαφορα ειδα στο μενου της καμερας και στην σλλαγη wallpaper...οσον αφορα το touch που αναφερου τα παιδια πιο πισω,μια χαρα δουλευε πριν,μια χαρα και τωρα...κατι αλλο δεν βλεπω....δεν μου αναβαθμιζει τους χαρτες...

Ακομα ενα θεματακι με τον next louncher,μου βγαζει εικονιδια στις ειδοποιησεις,σπαστικο θα ελεγα,και για τον louncher και για τα widget του louncer...πχ.next calendar η next clock κτλπ.

Ο tsf μου δουλευει μια χαρα.αυτα εν ολιγης...

2i6fhs-5.png

Πάντως προσωπικά παρατηρώ πως η μπαταρία μου πλεον καταναλώνεται Πόλυ πιο Γρηγορά μετα την αναβαθμιση

Εγώ βλέπω το αντίθετο.. Πραγματικά τέτοια βελτίωση δεν την περίμενα!

Αντώνης

κανενας δεν εχει θεμα ρε παιδια με την εναλλαγη των κλησεων? μονο εγω? δηλαδη οταν μιλαω στο τηλ και με παιρνουν τηλ ακουγετε απο μεσα οτι χτυοπαει παω να βαλω σε αναμονη την πρωτη και μου λεει δυνατη η εναλλαγη κλησεων... android 4.3

Εγώ βλέπω το αντίθετο.. Πραγματικά τέτοια βελτίωση δεν την περίμενα!

Τι στο Κάλο μονο εγώ είμαι ο γκαντεμης;

Επανέρχομαι με το πρόβλημα με την 4.3. Μετά απο force stop και clear ήρθε πάλι η αναβάθμιση, την είχε ήδη κατεβασμένη μάλλον και την ώρα που ξεκίνησε η εγκατάσταση σχεδόν αμέσως εμφανίζει error χωρίς κάποιον κωδικό!!

Τι προτείνετε??

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Επανέρχομαι με το πρόβλημα με την 4.3. Μετά απο force stop και clear ήρθε πάλι η αναβάθμιση, την είχε ήδη κατεβασμένη μάλλον και την ώρα που ξεκίνησε η εγκατάσταση σχεδόν αμέσως εμφανίζει error χωρίς κάποιον κωδικό!!

Τι προτείνετε??

Εγκατάσταση factory image για να μην ψάχνεσαι.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδιά μετα την 4.3 το κινητό πετάει. Σίγουρα πολύ καλύτερο από πριν.τώρα μια ερώτηση. Θέλω οταν με καλουν να φαινομαι κατηλημενος.υπαρχει στις ρυθμίσεις τέτοιο πράγμα?

Εγώ πάλι βλέπω διαφορά με την μπαταρία προς το καλύτερο, όπως και με το bluetooth. Στο τελευταίο βέβαια κάτι έφτιαξε και κάτι χάλασε, αλλά τελικά κάνω την δουλειά μου καλύτερα από ότι πριν.

Το touch σίγουρα είναι καλύτερο. Στα χρώματα δεν είδα σπουδαία διάφορα.

Το πληκτρολόγιο της Google είναι ακόμη καλύτερο και τώρα μπορείς να αλλάξεις μια λέξη που έχεις γράψει, πατώντας πάνω της.

Ειδοποιήσεις από Facebook κλπ ακόμη δεν έχω λάβει. Μόνο το Google+ δείχνει να δουλεύει άψογα. Στο led υπάρχει διάφορα προς το χειρότερο. Έχω αγορασμένο το light flow αλλά περιμένω μήπως διορθώσει κάτι η Google.

Δεν έτυχε να δουλέψω το photosphere για να δω τις βελτιώσεις που αναφέρει η Google.

Ωραία η αναβάθμιση στον dialer με το auto complete, αλλά λίγο... άχρηστη, γιατί αν ξέρω τον αριθμό δεν περιμένω τον dialer να συμπληρώσει τον υπόλοιπο. Θέλω να λειτουργεί όπως ο ex dialer για παράδειγμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον που έχει nexus και "αρνείται" να κάνει αναβάθμιση. Ας ρωτήσει και κάτι δύσμοιρους με galaxy ενός έτους που δεν βλέπουν φως.

Αυτιά :)

Καλησπερα και απο μενα

Εχω παρει το κινητο απο wind ειμαι στοκ ρομ , κερνελ και εχω κανει ροοτ ... Οσες φορες και να εκανα το παραπανω κολπο το update δεν ηρθε ... Εχετε καμια ιδεα ? Μαλλον θα πρεπει να περιμενω ακομα ε?

Κάτι που ξέχασα, με την τελευταία αναβάθμιση του superSU 1.5, θα έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα με το cwm recovery και την ερώτηση μετά το reboot για το θα κρατήσω το custom recovery ή θα περάσω το stock;

Κάτι που ξέχασα, με την τελευταία αναβάθμιση του superSU 1.5, θα έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα με το cwm recovery και την ερώτηση μετά το reboot για το θα κρατήσω το custom recovery ή θα περάσω το stock;

εμενα μου εκανε κανονικα το reboot και μετα το setup αυτοματα απο recovery mode. To προβλημα ποιο ακριβως ειναι?

Καλησπερα και απο μενα

Εχω παρει το κινητο απο wind ειμαι στοκ ρομ , κερνελ και εχω κανει ροοτ ... Οσες φορες και να εκανα το παραπανω κολπο το update δεν ηρθε ... Εχετε καμια ιδεα ? Μαλλον θα πρεπει να περιμενω ακομα ε?

πατα με σειρα force stop > clear data > disable και μετα enable ξανα...

εμενα μονο ετσι το πηρε γιατι χωρις να το κανω disable δεν εκανε ποτε.

εμενα μου εκανε κανονικα το reboot και μετα το setup αυτοματα απο recovery mode. To προβλημα ποιο ακριβως ειναι?

Όταν φτάσει στο σημείο να ρωτήσει reboot system και το επιλέξεις, με ρωτάει ακόμη και μετά την αναβάθμιση superSU σε 1.50 αν θέλω να μην επιτρέψω στην rom να περάσει το stock recovery.

Όταν φτάσει στο σημείο να ρωτήσει reboot system και το επιλέξεις, με ρωτάει ακόμη και μετά την αναβάθμιση superSU σε 1.50 αν θέλω να μην επιτρέψω στην rom να περάσει το stock recovery.

Ναι γιατι χρησιμοποιεί το script που φλασαρει την recovery για να επιτύχει το root.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

μου ηρθε η αναβάθμιση τελικα ... εκανε reboot μπηκε στο recovery mode εκει πατησα yes install αρχισε να φορtωνει και μετα μου εγραψε fail ... η αναβάθμιση δεν εγινε... !! γιατι αυτο αυτο ? επισης απο εκεινη τη στιγμή οσο και να προσπαθω δεν μου βγαζει να κανω update

μου ηρθε η αναβάθμιση τελικα ... εκανε reboot μπηκε στο recovery mode εκει πατησα yes install αρχισε να φορtωνει και μετα μου εγραψε fail ... η αναβάθμιση δεν εγινε... !! γιατι αυτο αυτο ? επισης απο εκεινη τη στιγμή οσο και να προσπαθω δεν μου βγαζει να κανω update

Και να σου έρθει, πάλι fail θα γράψει. Με το root τι εγκατέστησες που το χρησιμοποιούσε;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Και να σου έρθει, πάλι fail θα γράψει. Με το root τι εγκατέστησες που το χρησιμοποιούσε;

τι εννοεις? δεν σε καταλαβα Υπαρχει καποιο προβλημα με το root ?

τι εννοεις? δεν σε καταλαβα Υπαρχει καποιο προβλημα με το root ?

Όχι, με τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν. Ορισμένες παίρνοντας δικαιώματα υπερχρήστη επεμβαίνουν σε αρχεία του συστήματος με αποτέλεσμα να τα τροποποιούν και έτσι η ΟΤΑ ελέγχοντας τα βλέπει ότι δεν είναι τα original και σταματάει τη διαδικασία.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Όχι, με τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν. Ορισμένες παίρνοντας δικαιώματα υπερχρήστη επεμβαίνουν σε αρχεία του συστήματος με αποτέλεσμα να τα τροποποιούν και έτσι η ΟΤΑ ελέγχοντας τα βλέπει ότι δεν είναι τα original και σταματάει τη διαδικασία.

ωραια οποτε τι πρεπει να κανω ακριβως ... ωστε να γιναι κανονικα το update ?

ωραια οποτε τι πρεπει να κανω ακριβως ... ωστε να γιναι κανονικα το update ?

Μπορείς με το τουλκιτ να φλασάρεις μόνο το system.img της 4.2.2 . Έτσι ώστε να επανέλθουν τα αρχεία στην εργοστασιακή τους κατάσταση. Αλλιώς factory image 4.3 πάλι από τουλκιτ που πρότεινε ένας συνφορουμιτης στις βελτιώσεις.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Να πω μερικά υπέρ που ειδα κ 2 κατά με την 4.3

Έγινε πιο γρήγορο το κινητό. Ζωντανεψαν τα χρώματα ..όχι πολύ όμως.. Μπήκαν κάποιες πιο εύκολες επιλογές.αλλά νομιζω έχει πρόβλημα η ρύθμιση έντασης του ακουστικού οτάν είναι σε κλήση.. Κ η κάμερα χάλασε.. Βγάζει λίγο θολά τώρα.. Μεγαλο μείον.. Με την 4.2.2 η κάμερα ηταν πολύ καλη κ το ακουστικό δούλευε μια χαρά. Παρατηρειστε το κ εσείς κ πείτε μου.

Ειδικά σε μια φωτό αφού τραβηχτεί κ την ανοίξεις για να την δεις κ την κάνεις ζουμ με την 4.2.2 ξεχωριζες μέχρι κ τα μικρά γράμματα σε κάποιο αντικείμενο. Τώρα ολά είναι θολά... Κρίμα

Edited by stylatos

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)