hs2000corolla Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν το Nexus 4 υποστηρίζει το HD Voice που διαφημίζει η Cosmote. en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_HD_Voice Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jntaras Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Γεια σας παιδιά!Είχα γκαλαξι σ3 αλλά μου έσπασε..σκεφτομαι να παω σε νεξους...εσεις τι λέτε?θα μου λείψει το γκαλαξι σε λειτουργίες?το χρησιμοποιούσα αρκετά με την smart tv..το νεξους εχει τέτοια κολπάκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 παιδια εχουμε κανενα νεοτερο για το ποτε βγαινει η 4.3 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Γεια σας παιδιά!Είχα γκαλαξι σ3 αλλά μου έσπασε..σκεφτομαι να παω σε νεξους...εσεις τι λέτε?θα μου λείψει το γκαλαξι σε λειτουργίες?το χρησιμοποιούσα αρκετά με την smart tv..το νεξους εχει τέτοια κολπάκια? Εκανα αυτη τη μεταβαση.δε το εχω μετανιωσει καθολου.απιστευτα γρηγορα.δε κολλαει με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???Άντε `το τηλέφωνο είναι αδρανές 23%' σίγουρα είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει σε αδράνεια.....αλλά 'ετοιμότητα κυψέλης 15%' τι είναι?????Η ρύθμιση στα μηνύματα-εκπομπές κινητής τηλεφωνίας?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???Άντε `το τηλέφωνο είναι αδρανές 23%' σίγουρα είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει σε αδράνεια.....αλλά 'ετοιμότητα κυψέλης 15%' τι είναι?????Η ρύθμιση στα μηνύματα-εκπομπές κινητής τηλεφωνίας?? δεν έχεις καλό σήμα στην περιοχή που κινείσαι και προσπαθώντας να βρει σπαταλάει περισσότερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 δεν έχεις καλό σήμα στην περιοχή που κινείσαι και προσπαθώντας να βρει σπαταλάει περισσότερη μπαταρία το σήμα μου είναι μια χαρά και μόνο στο 2g....παίζει να φταίει το παρακάτω?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το data σε paranoid rom? Δεν μπορώ να βρω τι φταίει και έχω τρελαθεί! Μου κάνει διάφορα σκηνικά: Άμα απενεργοποιήσω το wifi, δεν συνδέεται στο internet (καθόλου H+, 3G, E ή G εικονίδιο). Λύνεται με αρκετή προσπάθεια, πχ airplane mode on/off ή reboot ή καμμιά φορά με data on/off. Ενώ είναι συνδεδεμένο με H+ ή 3G (δεν έχει τύχει να δοκιμάσω 2g mode) τα εικονίδια είναι γκρίζα αντί για μπλε που σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση στο internet. Καμμιά φορά αν ανοίξω τον browser το πρόβλημα λύνεται (φορτώνοντας το google) ή όχι. Αν όχι, reboot ή data off ίσως να το λύσουν. Ενώ είναι μπλε τα εικονίδια (άρα είμαι στο internet) το Push υπολειτουργεί. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή ένα email στο gmail app μου έστειλε ειδοποίηση 7 λεπτά αργότερα από τότε που με ειδοποίησε στο tablet (nexus 7) Δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης έχω franco kernel και cosmote what's up. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Ίσως και να είναι πρόβλημα δικτύου όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το data σε paranoid rom? Δεν μπορώ να βρω τι φταίει και έχω τρελαθεί! Μου κάνει διάφορα σκηνικά: Άμα απενεργοποιήσω το wifi, δεν συνδέεται στο internet (καθόλου H+, 3G, E ή G εικονίδιο). Λύνεται με αρκετή προσπάθεια, πχ airplane mode on/off ή reboot ή καμμιά φορά με data on/off. Ενώ είναι συνδεδεμένο με H+ ή 3G (δεν έχει τύχει να δοκιμάσω 2g mode) τα εικονίδια είναι γκρίζα αντί για μπλε που σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση στο internet. Καμμιά φορά αν ανοίξω τον browser το πρόβλημα λύνεται (φορτώνοντας το google) ή όχι. Αν όχι, reboot ή data off ίσως να το λύσουν. Ενώ είναι μπλε τα εικονίδια (άρα είμαι στο internet) το Push υπολειτουργεί. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή ένα email στο gmail app μου έστειλε ειδοποίηση 7 λεπτά αργότερα από τότε που με ειδοποίησε στο tablet (nexus 7) Δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης έχω franco kernel και cosmote what's up. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Ίσως και να είναι πρόβλημα δικτύου όμως! Για αρχη ξηλωσε τον φρανκο...και μενα κατι περιεργα εκανε με το wifi. Βαλε matrix,ak,airkernel,semaphore...διαλεξε και παρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το data σε paranoid rom? Δεν μπορώ να βρω τι φταίει και έχω τρελαθεί! Μου κάνει διάφορα σκηνικά: Άμα απενεργοποιήσω το wifi, δεν συνδέεται στο internet (καθόλου H+, 3G, E ή G εικονίδιο). Λύνεται με αρκετή προσπάθεια, πχ airplane mode on/off ή reboot ή καμμιά φορά με data on/off. Ενώ είναι συνδεδεμένο με H+ ή 3G (δεν έχει τύχει να δοκιμάσω 2g mode) τα εικονίδια είναι γκρίζα αντί για μπλε που σημαίνει ότι δεν έχει πρόσβαση στο internet. Καμμιά φορά αν ανοίξω τον browser το πρόβλημα λύνεται (φορτώνοντας το google) ή όχι. Αν όχι, reboot ή data off ίσως να το λύσουν. Ενώ είναι μπλε τα εικονίδια (άρα είμαι στο internet) το Push υπολειτουργεί. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή ένα email στο gmail app μου έστειλε ειδοποίηση 7 λεπτά αργότερα από τότε που με ειδοποίησε στο tablet (nexus 7) Δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης έχω franco kernel και cosmote what's up. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Ίσως και να είναι πρόβλημα δικτύου όμως! Πιθανόν φίλε μου, και μένα κάτι τέτοια κουλά μου κάνει τις τελευταίες μέρες, απλά νόμιζα ότι είναι τυχαίο, τώρα το βλέπω και σε άλλο. Έχω Cosmote σύνδεση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Πιθανόν φίλε μου, και μένα κάτι τέτοια κουλά μου κάνει τις τελευταίες μέρες, απλά νόμιζα ότι είναι τυχαίο, τώρα το βλέπω και σε άλλο. Έχω Cosmote σύνδεση. Και γω έχω κάτι περίεργα με την cosmote εδώ και μέρες. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Είχα κι εγώ παρόμοια προβλήματα. Ενώ ήμουν εκτός και με 3G, όταν έμπαινα στο σπίτι δεν συνδεόταν στο Wi-Fi, παρά μόνο αν έκλεινα το κινητό (shutdown, το reboot δεν βοηθούσε). Από τη στιγμή που πέρασα τις δύο τελευταίες εκδόσεις του Franco (r153 & r154) δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Είχα κι εγώ παρόμοια προβλήματα. Ενώ ήμουν εκτός και με 3G, όταν έμπαινα στο σπίτι δεν συνδεόταν στο Wi-Fi, παρά μόνο αν έκλεινα το κινητό (shutdown, το reboot δεν βοηθούσε). Από τη στιγμή που πέρασα τις δύο τελευταίες εκδόσεις του Franco (r153 & r154) δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα. Με το wifi δουλεύει άριστα, δεν έχω παράπονο από αυτό. Είχα δοκιμάσει τις 150-κάτι version του franco τις τελευταίες μέρες και με είχε εκνευρίσει το φαινόμενο αυτό. Τώρα έβαλα την μάτριξ και θα δω. (πρώτη παρατήρηση ότι με γύρισε στο gamma της google και έπρεπε να αγοράσω ένα app 1.5 ευρώ από το market του faux. Όχι ότι με πείραξε το 1.5 ευρώ αλλά το ότι έπρεπε να ψάξω καμμιά 40αριά σελίδες μαζί με αναζήτηση για να δω αν δουλεύει με το trickster mod που είχα αγοράσει χωρίς να λένε κάτι συγκεκριμένο... ) EDIT: επίσης έβαλα και το ράδιο 54 που έγραψε κάπου ο φράνκο ότι το πρότεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Με pa + franko r154 και wind κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 να εχετε στο μυαλο σας οτι γενικα το τελευταιο καιρο και τα βραδια περσσοτερο οσοι εχουν cosmote γινονται κατι περιεργα με τα data και προφανως οφειλεται σε αυτους και οχι στο κινητο... μου ετυχε εμενα, σε αλλους, στη κοπελα μου, σε αλλο φιλο και χτες μαλιστα κατα τις 12 αν θυμαμαι καλα παλι σε ενα με cosmote φιλο ,φιλου που τον πηρε να ρωτησει αν εφαγε φρικη το κινητο μιας και δεν ειναι σχετικος με αυτα... το θεμα ειναι οτι ολοι εχουμε διαφορετικα κινητα και ολοι cosmote... αυτα προς πληροφορηση για να εχεται στο μυαλο σας οτι μπορει να μην ειναι απο rom+kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 να εχετε στο μυαλο σας οτι γενικα το τελευταιο καιρο και τα βραδια περσσοτερο οσοι εχουν cosmote γινονται κατι περιεργα με τα data και προφανως οφειλεται σε αυτους και οχι στο κινητο... μου ετυχε εμενα, σε αλλους, στη κοπελα μου, σε αλλο φιλο και χτες μαλιστα κατα τις 12 αν θυμαμαι καλα παλι σε ενα με cosmote φιλο ,φιλου που τον πηρε να ρωτησει αν εφαγε φρικη το κινητο μιας και δεν ειναι σχετικος με αυτα... το θεμα ειναι οτι ολοι εχουμε διαφορετικα κινητα και ολοι cosmote... αυτα προς πληροφορηση για να εχεται στο μυαλο σας οτι μπορει να μην ειναι απο rom+kernel... Δεν ξέρεις πόση χαρά μου δίνεις.! Νόμιζα ότι είμαι τρελός...! ! ! Δυο με τρία βράδυα είχα αυτό το θέμα.ξύπναγα το πρωί έμπαινε μια χαρά..λέω να το γράψω στο φόρουμ ή θα με κραξουν..!; Μήπως κάνουν εργασίες συντηρήσεις τα βράδια...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλημερα σε ολους, μόλις 2η μέρα κάτοχος του Ν4, προερχόμενος απο Iphone 5 και Ζ10, μπορώ να πώ οτι το τηλεφωνο με εχει ενθουσιάσει. Στα συν το όλο λειτουγικό το οποίο μου φαίνεται λιγότερο χαοτικό απο αυτό του Galaxy πχ, συν του ότι μου αρεσει οπτικά περισσότερο. Πολύ καλή απόδοση στην μουσική (με τα ακουστικά του Iphone 5 τα οποία απλά ασβολώνουν...), γρήγορο, πολύ δυνατό και καθαρό ακουστικό, και ιδανικό μέγεθος. Καμία χαμένη κλήση εδω και 2 μερες οταν με το Ζ10 μετρούσα 5-6 την ημέρα. Στα μείον το γεγονός οτι μου ζεσταίνεται αρκετα κατα την χρήση, καποιες φορές. Ειμαι σε stock και αναρωτιέμαι αν θα πρεπει να μπώ σε διαδικασίες rooting και custom kernel ια να διορθωθεί αυτο. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλημερα σε ολους, μόλις 2η μέρα κάτοχος του Ν4, προερχόμενος απο Iphone 5 και Ζ10, μπορώ να πώ οτι το τηλεφωνο με εχει ενθουσιάσει. Στα συν το όλο λειτουγικό το οποίο μου φαίνεται λιγότερο χαοτικό απο αυτό του Galaxy πχ, συν του ότι μου αρεσει οπτικά περισσότερο. Πολύ καλή απόδοση στην μουσική (με τα ακουστικά του Iphone 5 τα οποία απλά ασβολώνουν...), γρήγορο, πολύ δυνατό και καθαρό ακουστικό, και ιδανικό μέγεθος. Καμία χαμένη κλήση εδω και 2 μερες οταν με το Ζ10 μετρούσα 5-6 την ημέρα. Στα μείον το γεγονός οτι μου ζεσταίνεται αρκετα κατα την χρήση, καποιες φορές. Ειμαι σε stock και αναρωτιέμαι αν θα πρεπει να μπώ σε διαδικασίες rooting και custom kernel ια να διορθωθεί αυτο. Να μην αναρωτιεσαι!Προχώρα!διάβασμα,search κ οτι θες αν δεν το βρεις εδώ είμαστε.καλοριζικο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Και γω έχω κάτι περίεργα με την cosmote εδώ και μέρες. να εχετε στο μυαλο σας οτι γενικα το τελευταιο καιρο και τα βραδια περσσοτερο οσοι εχουν cosmote γινονται κατι περιεργα με τα data και προφανως οφειλεται σε αυτους και οχι στο κινητο... μου ετυχε εμενα, σε αλλους, στη κοπελα μου, σε αλλο φιλο και χτες μαλιστα κατα τις 12 αν θυμαμαι καλα παλι σε ενα με cosmote φιλο ,φιλου που τον πηρε να ρωτησει αν εφαγε φρικη το κινητο μιας και δεν ειναι σχετικος με αυτα... το θεμα ειναι οτι ολοι εχουμε διαφορετικα κινητα και ολοι cosmote... αυτα προς πληροφορηση για να εχεται στο μυαλο σας οτι μπορει να μην ειναι απο rom+kernel... +1 με cosmote και stock rom/kernel. Τα προβλήματα δεν είναι πολύ σημαντικά αλλά τις περισσότερες φορές ακόμα και με H+ η σύνδεση πάει αργά (είχα καλομάθει :O). Σήμερα το πρωί, πηγαίνοντας για δουλειά, αναγκάστικα να κάνω on/off το airplane mode για να συγχρονίσει το Flipboard. Υπάρχει κάποιο σχετικό thread γενικότερα για cosmote και θέματα με data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Να μην αναρωτιεσαι!Προχώρα!διάβασμα,search κ οτι θες αν δεν το βρεις εδώ είμαστε.καλοριζικο! Καλά λέει ο prioxx!γι'αυτό έχουμε νεξους για να το πειραζουμε και για την ελευθερία που μας δίνει... Και καλορίζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα. Σχεδον μια εβδομαδα κλεινω με το Ν4 κ εχω τις καλυτερες εντυπωσεις κ εγω. Το τηλεφωνο ειναι φοβερο, ταχυτατο κ πολυ ομορφο ειδικα η αισθηση στο χερι.. Τα γνωστα θεματα υπαρχουν με την θερμοκρασια κ την καταναλωση μπαταριας με wifi στην περιηγηση στο net. Εχθες αντιμετωπισα κ τα πρωτα 2 bug του τηλεφωνου. 1 σε μια κληση δεν αναψε η οθονη ενω χτυπουσε κανονικα. 2 σε αλλη κληση δεν μπορουσα να απαντησω σαν να μην δουλευε το touch. Αφου πατησα το power button 2 φορες μπορεσα να απαντησω.. Υπαρχει καποιο θεμα η απλα μου ετυχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα. Σχεδον μια εβδομαδα κλεινω με το Ν4 κ εχω τις καλυτερες εντυπωσεις κ εγω. Το τηλεφωνο ειναι φοβερο, ταχυτατο κ πολυ ομορφο ειδικα η αισθηση στο χερι.. Τα γνωστα θεματα υπαρχουν με την θερμοκρασια κ την καταναλωση μπαταριας με wifi στην περιηγηση στο net. Εχθες αντιμετωπισα κ τα πρωτα 2 bug του τηλεφωνου. 1 σε μια κληση δεν αναψε η οθονη ενω χτυπουσε κανονικα. 2 σε αλλη κληση δεν μπορουσα να απαντησω σαν να μην δουλευε το touch. Αφου πατησα το power button 2 φορες μπορεσα να απαντησω.. Υπαρχει καποιο θεμα η απλα μου ετυχε? Εμενα προσωπικα δεν μου χει τυχει τοσους μηνες που κατεχω το κινητο... Κατι αλλο που μου ρθε...μηπως φορας καποιον προτεκτορα στην οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Οχι δεν ξερω τι κολλημα ηταν αυτο.. Ελπιζω να ετυχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Οχι δεν ξερω τι κολλημα ηταν αυτο.. Ελπιζω να ετυχε.. Μπορει να τυχε,ναι. Μπορει να θελε μια απλη επαννεκινηση...μπορει και μια επαναφορα εργοστασιακων :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μάλλον έτυχε. Καλό είναι να το κάνουμε και κάνα restart το τηλέφωνο. Ακόμα καλύτερα μετά από πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts