prioxxx Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Με 4.2 θα βγει αύριο.. Nαι το διαβασα μετα..Υπομονη 12 μερες ακομα :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 διαβασα πριν απο λιγο οτι ανακοινωθηκε το λευκο απο την google G announces white Google Nexus 4 for global rollout over 'the next several weeks' LG has finally confirmed it will launch a white variant of the Nexus 4. Originally leaked back in January, the device features the same 4.7-inch 1280 x 768 IPS display, quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro processor, and 2GB of RAM as its black counterpart. The company says the Nexus 4 White will go on sale in Hong Kong on May 29th, before rolling out in "select markets" in Asia, North America, Europe, and the Middle East in the coming weeks. There's no word yet on whether this stock Android flagship will be made available on Google's Play Store. edit,τωρα ειδα οτι γραφτηκε κ πιο πανω,ευχαριστα νεα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Ψάχνεις το παρακάτω. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια αλλά είναι για πολύ απαλές γρατζουνιές. Δεν το έχω δοκιμάσει σε Gorilla Glass με ελαιοφοβικές επιστρώσεις. Τα χρησιμοποιώ για να γυαλίζω πλαστικά μέρη κινητών (γυαλστερά) και κάνει εκπληκτική δουλειά. Κάνε μιά δοκιμή...έτσι κι αλλοιώς ψιλοχάλια λες ότι είναι η οθόνη σου! :O http://www.ebay.co.uk/itm/DISPLEX-SCREEN-POLISH-SCRATCH-REMOVER-FOR-MOBILE-PHONES-/140854529174?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item20cb958c96 Α ρε συ, τα έχω δει κάτι τέτοια και όπως περίμενα, στην περιγραφή λέει "NOT suitable for touchscreen phones with GLASS SCREENS such as the iPhone etc." Αυτού του είδους χαλάνε το touch. Γενικά αν δεις κάποιο τέτοιο υγρό να δείχνει dumbphones στα διαφημιστικά του τότε σχεδόν σίγουρα δεν κάνει για touch. Επίσης ντάξει δεν είναι τόσο χάλια η οθόνη μου ώστε να κάνω πειραματισμούς. Όλα λειτουργούν και ασπούμε αν είναι βράδυ δεν φαίνονται οι γρατζουνιές. Δεν υπάρχει καμία ρωγμή, απλά μία είναι λίγο πιο βαθιά από τις άλλες. Όπως είπα, δεν αξίζει το value for money να αλλάξω οθόνη. Edited May 28, 2013 by Edmont_Dantes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδιά γεια χαρά γράφω κι εγώ μετά από καιρό. Δύο θέματα έχω: 1) Μου έχει πέσει δύο φορές ως τώρα όντας μέσα σε θήκη (αυτές οι κλασικές που το αγκαλιάζουν από πίσω και μπροστά είναι ανοικτό). Την πρώτη την γλίτωσα πολύ φτηνά καθώς έπεσε με πλάι/πίσω και δεν έπαθε τπτ αλλά τη δεύτερη (γ@@ώ τη τύχη μου :mad:) με μούρη. Δεν έχει σπάσει κάτι αλλά έκανε σε όλη τη δεξιά μεριά (στην άκρη, μερικές μπαίνουν και λίγο στο οπτικό πεδίο της οθόνης) γρατζουνιές από δω κι από κει και έχω ξενερώσει, κάθε φορά που πέφτει το βλέμμα μου πάνω τους στεναχωριέμαι. Δεν αξίζει μόνο για γρατζουνιές να αλλάξω το γυαλί μπροστά αφού δεν έχει σπάσει τίποτα και δουλεύουν όλα άψογα, αλλά αν υπήρχε κάτι να κάνω για να τις "ψιλογιατρέψω" δεν θα έλεγα όχι σε καμία περίπτωση. Ψάχνω το web κάτι μέρες τώρα και σε xda και αλλού και υπάρχουν κάτι υγρά τύπου idrops (αλλά και για διάφορα γυαλιστικά μέχρι και αμαξιών άκουσα) κλπ που λένε ότι διορθώνουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι λένε ότι καταστρέφουν κάποιες επιστρώσεις που έχει η οθόνη από πάνω, τύπου oleophobic και κάτι τέτοια. Αν κάποιος ξέρει κάτι σίγουρο/ έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο ας πει μια άποψη.. Σκέφτομαι να αγοράσω από το ebay καμιά χαλασμένη/σπασμένη οθόνη (από s3 λογικά, υπάρχουν πολλές, ενώ από n4 ελάχιστες - lol, φουλ γυάλινο και notorius για σπασίματα) και να κάνω πειράματα :lol: Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω την ιδέα ότι θα το βλέπω έτσι τραυματισμένο για μπόλικο καιρό, μέχρι να πάρω την απόφαση να τα σκάσω τα 90 για καινούρια οθόνη και να κάτσω να την αλλάξω. Α, και να διευκρινήσω ότι δεν θεωρώ λύση τις μεμβράνες, καλύτερα με γρατζουνιές και γυμνό παρά την πλαστικούρα MHN βαλεις οποιαδηποτε αλοιφη σε gorilla. διαβασα πριν απο λιγο οτι ανακοινωθηκε το λευκο απο την google edit,τωρα ειδα οτι γραφτηκε κ πιο πανω,ευχαριστα νεα :) To επιασα στα χερια μου προσφατα. Η διχρωμια ειναι αστεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 MHN βαλεις οποιαδηποτε αλοιφη σε gorilla. OK:lol: αυτό το είχα στα υπόψιν μου, αλλά: 1)μία τεκμηριωσούλα?? Έχεις κάποια πηγή? Για να είμαι σίγουρος και να το ξεχάσω και 2)καμιά λύση για τις γρατζουνιές υπάρχει? Ή μένουν εκεί για πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ειναι καθαρη λογικη, η αλοιφη ειναι abrasive (σορυ για το Αγγλικο) κατι που δεν μας πειραζει οταν εχουμε απλα πλαστικα, μεταλλα τα οποια επιτρεπουν τη λεπτυνση. Αυτο κανει αυτη η αλοιφη, αφαιρει ενα στρωμα μεχρι να φθασει στο σημειο που δεν ειναι γρατσουνισμενο. Την ιδια δουλεια κανει και η οδοντοκρεμα και το brasso και τα γυαλιστικα αυτοκινητων. Οταν η πρωτη στρωση του γοριλλα ειναι oleophobic, δεν πρεπει να την ξυσεις. Ειχα πηγη αλλα ειναι χαμενο σε ξενο forum, αν σου φθανει ο λογος μου ειμαστε καλα. :lol: Σε τετοια οθονη μονο αλλαγη αφου δεν θες protector. Εγω θα την ειχα αλλαξει χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Και 90 euro έτσι? Δεν την αλλάζω ακόμη. Γρατζουνισμένη είναι, όχι σπασμένη/ραγισμένη. Στην άκρη κιόλας. Ξέρει κανείς αν η LG εδώ στην ελλάδα πουλάει ανταλλακτικά τύπου οθόνη? Μήπως παίζει τίποτα φτηνότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 φιλε μου εμενα τελικα ειχα πειραξει κατι στο gmail απο τον υπολογιστη το ειχα γυρισει στο παλιο και αυτο μ το εκανε τωρα ολα καλα!!:D για το hotmail κατεβασε το outlook απο το play store και βαλε ρυθμιση να κανει push τα μαιλ και θα εισαι μια χαρα:D Τι ακριβώς έκανες με το gmail γιατί και εγώ μόνο εκεί έχω πρόβλημα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 To επιασα στα χερια μου προσφατα. Η διχρωμια ειναι αστεια. εντελως,το αρχικο σχεδιο που ειδαμε πριν μερικους μηνες φανταζε ενδιαφερον.αυτο ειναι απλα αστειο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εγω ΟΛΑ στοκ . .. Παιδια αν υπαρχει λυση παρακαλω να την πειτε ειδαλλως θα πρεπει να το πουλησω και να παω ξανα σε Galaxy S 3 γιατι το εχω για εργαλειο το μηχανακι. Ευχαριστω. Για δοκίμασε Settings > Data Usage, άνοιξε τα options πάνω δεξιά, πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το Auto-sync data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά γεια χαρά γράφω κι εγώ μετά από καιρό. Δύο θέματα έχω: 1) Μου έχει πέσει δύο φορές ως τώρα όντας μέσα σε θήκη (αυτές οι κλασικές που το αγκαλιάζουν από πίσω και μπροστά είναι ανοικτό). Την πρώτη την γλίτωσα πολύ φτηνά καθώς έπεσε με πλάι/πίσω και δεν έπαθε τπτ αλλά τη δεύτερη (γ@@ώ τη τύχη μου :mad:) με μούρη. Δεν έχει σπάσει κάτι αλλά έκανε σε όλη τη δεξιά μεριά (στην άκρη, μερικές μπαίνουν και λίγο στο οπτικό πεδίο της οθόνης) γρατζουνιές από δω κι από κει και έχω ξενερώσει, κάθε φορά που πέφτει το βλέμμα μου πάνω τους στεναχωριέμαι. Δεν αξίζει μόνο για γρατζουνιές να αλλάξω το γυαλί μπροστά αφού δεν έχει σπάσει τίποτα και δουλεύουν όλα άψογα, αλλά αν υπήρχε κάτι να κάνω για να τις "ψιλογιατρέψω" δεν θα έλεγα όχι σε καμία περίπτωση. Ψάχνω το web κάτι μέρες τώρα και σε xda και αλλού και υπάρχουν κάτι υγρά τύπου idrops (αλλά και για διάφορα γυαλιστικά μέχρι και αμαξιών άκουσα) κλπ που λένε ότι διορθώνουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι λένε ότι καταστρέφουν κάποιες επιστρώσεις που έχει η οθόνη από πάνω, τύπου oleophobic και κάτι τέτοια. Αν κάποιος ξέρει κάτι σίγουρο/ έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο ας πει μια άποψη.. Σκέφτομαι να αγοράσω από το ebay καμιά χαλασμένη/σπασμένη οθόνη (από s3 λογικά, υπάρχουν πολλές, ενώ από n4 ελάχιστες - lol, φουλ γυάλινο και notorius για σπασίματα) και να κάνω πειράματα :lol: Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω την ιδέα ότι θα το βλέπω έτσι τραυματισμένο για μπόλικο καιρό, μέχρι να πάρω την απόφαση να τα σκάσω τα 90 για καινούρια οθόνη και να κάτσω να την αλλάξω. Α, και να διευκρινήσω ότι δεν θεωρώ λύση τις μεμβράνες, καλύτερα με γρατζουνιές και γυμνό παρά την πλαστικούρα 2) Το κράτησα στοκ ως τώρα αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι. Ποιος είναι ο τελευταίος αξιόπιστος (ώριμος - όχι σε test στάδιο) kernel που παίζει? Να φανταστώ του franko ε? Και η pa η τελευταία με το halo πως είναι από άποψη μπαταρίας? Καμία αλλη καλή έχει κανείς να προτείνει? (σόρυ αν αυτό το δεύτερο είναι λίγο offtopic και κολλάει περισσότερο στις τροποποιήσεις) Αλήθεια ποιά θήκη έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 για το δευτρο σου ερωτημα θα σου πω προσωπικα οτι για εμενα ο φρανκο δεν ειναι σταθερος.εβαλα τον air kernel και τα σπαει...απο αποψη μπαταριας μιλαω...για γρηγοραδα εβαλα τον faux και ηταν απιστεθτος αλλα απο μπαταρια κλαφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτή φίλε, από το πλαίσιο την πήρα, η μόνη που είχαν για n4. Το χα πάρει μόλις 3 μέρες και είχα καταλήξει να μην το ακουμπάω πουθενά γιατί και από τις δύο μεριές είναι επικίνδυνο για γρατζουνιές, οπότε λέω ας πάρω μία φτηνή (5 ευρώ έκανε) για να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μου. Όμως γενικά όσο πιο γυμνό το έχω τόσο το καλύτερο (imho) οπότε έχω παραγγείλει από το άμαζον αυτή και την περιμένω. Αν έρθει θα ενημερώσω για ποιότητα κατασκευής κλπ στο νήμα των αξεσουάρ. Την θέλω ουσιαστικά για όταν δεν το χρησιμοποιώ, είτε στις μεταφορές είτε όταν απλά το ακουμπάω κάπου γιατί πρέπει να κάνω κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Και εγώ αυτή έχω αλλά την βάζω όταν βγαίνω έξω.Κατά τ'άλλα το εχω γυμνό Γιατί δεν παίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπερα στην παρεα! Ειχα προβλημα με την προωθηση των μηνυματων απο το outlook και δεν ηθελα να εγκαταστησω την εφαρμογη... τελικα τα καταφερα! Anyway... οι ρυθμισεις για να ενεργοποιησει καποιος το outlook στην εφαρμογη που εχει προεγκατεστημενη η google ειναι λιγο περιεργες... Βαζεις λοιπον user name και κωδικο και επιλεγεις exchange. Και εδω ειναι το περιεργο κομματι... πληκτρολογεις στον υπολογιστη σου outlook και απο το ιστορικο του σου βγαζει δυο λινκ με καταληξη outlook.com κανεις copy ενα απο τα δυο (το λινκ μεχρι .com οχι παραπερα) και paste στο server name... next και εισαι ετοιμος..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπερα στην παρεα! Ειχα προβλημα με την προωθηση των μηνυματων απο το outlook και δεν ηθελα να εγκαταστησω την εφαρμογη... τελικα τα καταφερα! Anyway... οι ρυθμισεις για να ενεργοποιησει καποιος το outlook στην εφαρμογη που εχει προεγκατεστημενη η google ειναι λιγο περιεργες... Βαζεις λοιπον user name και κωδικο και επιλεγεις exchange. Και εδω ειναι το περιεργο κομματι... πληκτρολογεις στον υπολογιστη σου outlook και απο το ιστορικο του σου βγαζει δυο λινκ με καταληξη outlook.com κανεις copy ενα απο τα δυο (το λινκ μεχρι .com οχι παραπερα) και paste στο server name... next και εισαι ετοιμος..:) Επίσης αν θές μπορείς να δεις εδώ πως να κανεις εισαγωγή αλλους λογαριασμους mail στο gmail και να τα δουλευεις ολα με την εφαρμογη του gmail και μονο : http://www.doctorandroid.gr/2012/08/google-apps-explained.html Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Τα χρειάστηκα σήμερα... μου έφυγε το κινητό από τα χέρια από 1,5 μέτρο. :rolleyes: Έκανα διπλή απόκρουση με τα χέρια, 3 ποδαράκια και το τσίμπησα με 2η προσπάθεια πριν καταλήξει στο έδαφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Τα χρειάστηκα σήμερα... μου έφυγε το κινητό από τα χέρια από 1,5 μέτρο. :rolleyes: Έκανα διπλή απόκρουση με τα χέρια, 3 ποδαράκια και το τσίμπησα με 2η προσπάθεια πριν καταλήξει στο έδαφος. ..Και δεν σε έχει ζητήσει ακόμη η Real? Χαχα!! Πάντως,ξέχωρα απ την πλάκα,είσαι πολύ τυχερός!! Ευτυχώς! Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Τα χρειάστηκα σήμερα... μου έφυγε το κινητό από τα χέρια από 1,5 μέτρο. :rolleyes: Έκανα διπλή απόκρουση με τα χέρια, 3 ποδαράκια και το τσίμπησα με 2η προσπάθεια πριν καταλήξει στο έδαφος. χαχα ετσι την επαθα και γω στην τραπεζα μονο που με την κλοτσια εφυγε τελειως :lol: σορυ για το offtopic Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 λοιπον απο χτες που εβαλα πλεον την sim και το λειτουργω κανονικα το nexus παρατηρησα ενα πραγμα που με ανησυχει καπως... εχω τα data ανοιχτα γενικα και ετσι ειδα οτι καποια στιγμη που ειναι τυχαια παυει να εχει το σηματακι που δειχνει οτι ειναι ανοιχτα και οκ τα data και πλεον δεν εχει προσβαση... πχ ηταν ανοιχτα εδω και ωρες και πριν απο κανα μισαωρο επεστρεψα σπιτι και μολις παρκαρα τσεκαρω το κινητο και βλεπω οτι πουθενα data... φυσικα ηταν ενεργοποιημενα ακομα (το ειδα μπας και λεω εκανα τιποτα ή απο μονα τους για καποιο λογο απενεργοποιηθηκαν απο το menu αλλα ηταν ανοιχτα φυσικα) και παρολα αυτα προσβαση καμια... απενεργοποιω και ξανανοιγω και μετα απο κανα διλεπτο ηταν οκ... ανεβαινω με το ασανσερ πανω και παλι no data και μεχρι πριν λιγο δεν ειχε τιποτα οποτε κλεισιμο ανοιγμα ξανα απο το menu να δω τι θα γινει αλλα τιποτα... ειχε συμβει και χτες αλλα το θεωρησα τυχαιο μεχρι τωρα που με εχει βαλει σε σκεψεις... εχουμε καμια ιδεα γιατι και αν υπαρχει καποιο workaround γιαυτο? επισης το wifi βλεπω οτι πολλες φορες ενω εχει σηματακι πρακτικα δεν ειναι σωστο το σημα του αφου εχω μετακινηθει και ειμαι πλεον διπλα στο router (ενω ημουν μακρια πριν) και το "ξυπναω" και βλεπω το σημα οτι ειναι ασθενες και μετα απο καποια sec αλλαζει οποτε συμπαιραινω οτι δεν ειναι "ξυπνιο" στο background αλλα μπορει να ειναι και software καθαρα αυτο και να μην εχει καποια πρακτικη σημασια απλα ρωταω γιατι για το wifi εχω δει καποιες αναφορες γενικα... αν καποιος γνωριζει ας μου πει περιληπτικα για να ξερω τι και αν πρεπει να κανω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ κι αν κάνω λάθος διορθώστε είναι οτι όταν δεν υπάρχει κάλυψη 3g κάνει "νερά" κι ακόμα περισσότερα όταν δεν έχει καλό σήμα 2g ή χάνεται εντελώς. Κάπως έτσι δικαιολογείται το πρόβλημά σου. Πολύ περισσότερο στην περίπτωση που είσαι μέσα στο ασανσέρ. Στο 2ο ερώτημα σου πραγματικά δεν υφίσταται θέμα. Το μόνο που συμβαίνει είναι οτι αργεί μερικά δευτερόλεπτα να κάνει update στο γράφημα του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το έχω παρατηρήσει και στα 3 νεξους που είχα σε ελάχιστες περιπτώσεις. Πχ αν μπω σε υπόγειο, χάσω το σήμα μετα παρόλο που μπορεί να δείχνει οτι όλα είναι καλά, δεν παίρνει μπρος. Έχω χάσει και μηνύματα του talk έτσι χωρίς να το έχω πάρει χαμπαρι μέχρι που έρχονται όλα μαζί. Επίσης όντως αν δεν εχεις καλό σήμα μερικές φορές πέφτει τελείως και ξυπνάει αν ανοίξεις την οθόνη. Τέλος υπάρχει και το πρόβλημα, που εσύ δεν το έχεις από αυτά που λες, που το σήμα γίνεται γκρι όταν σβήνει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ κι αν κάνω λάθος διορθώστε είναι οτι όταν δεν υπάρχει κάλυψη 3g κάνει "νερά" κι ακόμα περισσότερα όταν δεν έχει καλό σήμα 2g ή χάνεται εντελώς. Κάπως έτσι δικαιολογείται το πρόβλημά σου. Πολύ περισσότερο στην περίπτωση που είσαι μέσα στο ασανσέρ. Στο 2ο ερώτημα σου πραγματικά δεν υφίσταται θέμα. Το μόνο που συμβαίνει είναι οτι αργεί μερικά δευτερόλεπτα να κάνει update στο γράφημα του σήματος. Το έχω παρατηρήσει και στα 3 νεξους που είχα σε ελάχιστες περιπτώσεις. Πχ αν μπω σε υπόγειο, χάσω το σήμα μετα παρόλο που μπορεί να δείχνει οτι όλα είναι καλά, δεν παίρνει μπρος. Έχω χάσει και μηνύματα του talk έτσι χωρίς να το έχω πάρει χαμπαρι μέχρι που έρχονται όλα μαζί. Επίσης όντως αν δεν εχεις καλό σήμα μερικές φορές πέφτει τελείως και ξυπνάει αν ανοίξεις την οθόνη. Τέλος υπάρχει και το πρόβλημα, που εσύ δεν το έχεις από αυτά που λες, που το σήμα γίνεται γκρι όταν σβήνει η οθόνη. απο τα λεγομενα σας καταλαβαινω οτι θεωρειται φυσιολογικο και προφανως ειναι θεμα software καθαρα... (το wifi το αφηνω στην ακρη μιας και αυτο υποψιαζομουν και εγω απλα ηθελα την επιβεβαιωση) το προβλημα μου με το 3g ειναι πως εχασε την συνδεση και δεν επανηθλε ποτε παρα μονο αφου το ανοιξα και εκλεισα... και μαλιστα εδω που μενω ειναι ολα full σημα οποτε δε δικαιολογειται λογω σηματος... μεχρι και στο ασανσερ που εχω τσεκαρει με το προηγουμενο πχ ειχα 3g οποτε ειναι θεμα και μαλιστα σχετικα σοβαρο αν χανει την συνδεση στα καλα καθουμενα χωρις σοβαρο λογο... τελος παντων ευχαριστω για τις πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Το έχω παρατηρήσει και στα 3 νεξους που είχα σε ελάχιστες περιπτώσεις. Πχ αν μπω σε υπόγειο, χάσω το σήμα μετα παρόλο που μπορεί να δείχνει οτι όλα είναι καλά, δεν παίρνει μπρος. Έχω χάσει και μηνύματα του talk έτσι χωρίς να το έχω πάρει χαμπαρι μέχρι που έρχονται όλα μαζί. Επίσης όντως αν δεν εχεις καλό σήμα μερικές φορές πέφτει τελείως και ξυπνάει αν ανοίξεις την οθόνη. Τέλος υπάρχει και το πρόβλημα, που εσύ δεν το έχεις από αυτά που λες, που το σήμα γίνεται γκρι όταν σβήνει η οθόνη. Τα ίδια προβλήματα έχω και γω. Ας ελπίσουμε ότι η 4.3 θα τα λύσει αυτά γιατί η κατάστση είναι τραγική. Στο x10 mini που έχω όλα λειτουργούν μια χαρά.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κανένα πρόβλημα εδώ με το 3g και το Wi-Fi, που παίζει κιόλας με προφίλ μέσω εφαρμογής. Πάω στο γραφείο ενεργοποιείται το 3g, γυρνάω σπίτι κλείνει το 3g και ενεργοποιείται αυτόματα το Wifi. Δεν σταματάνε να δουλεύουν όση ώρα είναι ενεργοποιημένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts