cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Το θεμα ειναι να φλασαρουνε την στοκ η να περιμενουμε τους χδα να κανουν τα μαγικα τους?? :p Θα περιμένω την stock γιαυτό και μένω χωρίς custom εδώ και καιρό. Μετά ανάλογα τα κέφια. Με είχε βολέψει η PA και θα το σκεφτώ σοβαρά αν αργήσει η 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ένα Nexus 4 αγορασμένο από Αμερική, παίζει στην Ελλάδα? Λογικα ναι...στα χαρακτηριστικα εκει που λεει GSM τι λεει??? Θα περιμένω την stock γιαυτό και μένω χωρίς custom εδώ και καιρό. Μετά ανάλογα τα κέφια. Με είχε βολέψει η PA και θα το σκεφτώ σοβαρά αν αργήσει η 5. Και γω εχω βολεφτει με την pa αλλα μπορει να βαλω την 4.3 για δοκιμη...χαχα Αν βγει ροοτ και τα λοιπα βεβαια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Το αμερικάνικο παίζει κανονικά, αυτό έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τελικά το θεματάκι που είχε με το ακουστικό έφτιαξε με κάποιο update ή υπάρχει ακόμα? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 παίδες καλημέρα...μια ερώτηση με πικρή απάντηση... έχει αλλάξει κάποιος το πίσω μέρος του κινητού στην lg?γνωρίζουμε πόσο....γκλουπ.... κοστίζει? http://www.ebay.co.uk/itm/Battery-Back-Door-Glass-Cover-Lens-Repair-Parts-For-LG-Google-Nexus-4-E960-New-/130909307645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Λογικα ναι...στα χαρακτηριστικα εκει που λεει GSM τι λεει??? τι θα πει λογικα.φυσικα και παιζει,ολα τα νεξους παιζουν Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 οσοι ειχατε αγγλικο λογαριασμο google play σας εχει κοψει τη προσβαση σε ολα εκτος απο τις εφαρμογες? Όλα; Ποια όλα; Το play music που έχω με τον αγγλικό λογαριασμό (που είχα κάνει για το play store Αγγλίας) δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Battery-Back-Door-Glass-Cover-Lens-Repair-Parts-For-LG-Google-Nexus-4-E960-New-/130909307645 φίλε είσαι θεός!ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδια σας ηρθε καμια αναβαθμιση μετα την χθεσινη παρουσιαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδια σας ηρθε καμια αναβαθμιση μετα την χθεσινη παρουσιαση; Όχι φίλε γτ δεν ανακοίνωσαν τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα. Έχω ενα πρόβλημα απο σήμερα. Δεν μπορω να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές απο το πλέι. Μου βγάζει σφάλμα διακομιστή. Τι μπορεί να φταίει κ πως θα το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τελικά το θεματάκι που είχε με το ακουστικό έφτιαξε με κάποιο update ή υπάρχει ακόμα? Και γω αυτό αναρωτιέται. Προσωπικά το έχω ακόμα και είναι κάπως ενοχλητικό ειδικά σε ησυχία. Είναι τελικά θέμα hardware ή software? Για να ξέρουμε, πως αν το στείλουμε για service, θα διορθωθεί? Αν κάποιος γνωρίζει κάποια εξέλιξη επί του θέματος ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 φίλε είσαι θεός!ευχαριστώ... Κυκλοφορούν διάφορα μη αυθεντικά όμοιά του αυθεντικού. Ψάξε το λίγο γιατί τα φθηνότερα δεν έχουν wireless charging ούτε και nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Και γω αυτό αναρωτιέται. Προσωπικά το έχω ακόμα και είναι κάπως ενοχλητικό ειδικά σε ησυχία. Είναι τελικά θέμα hardware ή software? Για να ξέρουμε, πως αν το στείλουμε για service, θα διορθωθεί? Αν κάποιος γνωρίζει κάποια εξέλιξη επί του θέματος ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. Μίλησα με το σέρβις και μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από LG για το θέμα και που οφείλεται. Μεχρι στιγμής δε μπορούν να κάνουν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Η λήψη σήματος της συσκευής πως είναι ? Σε σημεία που μια άλλη συσκευή πιάνει οριακά ή γενικά δεν υπάρχει καλό σήμα, το nexus 4 πως πάει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Και γω αυτό αναρωτιέται. Προσωπικά το έχω ακόμα και είναι κάπως ενοχλητικό ειδικά σε ησυχία. Είναι τελικά θέμα hardware ή software? Για να ξέρουμε, πως αν το στείλουμε για service, θα διορθωθεί? Αν κάποιος γνωρίζει κάποια εξέλιξη επί του θέματος ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. Τι rev είναι τα κινητά σας που έχουν το πρόβλημα αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τι rev είναι τα κινητά σας που έχουν το πρόβλημα αυτό; Εμενα ειναι rev11 Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδες εδώ και 3,4 μέρες που μ έκανε το update το goggle play δε μ εμφανίζει τα updates!! Είμαι στοκ δεν έχω πειράξει τιποτα.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ισως να μην το προσεξες.Πάνω δεξια πατάς κ επιλεγεις (οι εφαρμογές μου) και εκεί σου δείχνει ποιες χρειάζονται ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ισως να μην το προσεξες.Πάνω δεξια πατάς κ επιλεγεις (οι εφαρμογές μου) και εκεί σου δείχνει ποιες χρειάζονται ενημέρωση. Ναι OK αυτό είναι γνωστό, το θέμα είναι ότι πρέπει να σε ειδοποιεί όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και αυτό το κάνει αραιά και που πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ακριβως! Πρέπει να πατήσω πανω δεξια και να δω ποιες χρειάζονται αναβάθμιση ενω πριν απλα μ ερχόταν ειδοποιηση Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σε εμένα έρχεται κανονικά ειδοποιηση.. Αλλά άλλο πρόβλημα έχω απο σήμερα το πρωι κ κανένας δεν μου εδώσε απάντηση στο τι μπορεί να φταίει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σε εμένα έρχεται κανονικά ειδοποιηση.. Αλλά άλλο πρόβλημα έχω απο σήμερα το πρωι κ κανένας δεν μου εδώσε απάντηση στο τι μπορεί να φταίει.. Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων, ακόμη και αν δεν δώσει λύση σι πρόβλημα σίγουρα δεν θα κάνει κακό. Αυτό έκανα πριν λίγο και το play αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.1.6 και αμέσως ήρθαν δυο ενημερώσεις για εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχω κανει πολλές φορες εκκαθάριση και δεν βοήθησε. Έκδοση build εννοεις; γιατί εμένα γράφει 4.0.27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Έχω κανει πολλές φορες εκκαθάριση και δεν βοήθησε. Έκδοση build εννοεις; γιατί εμένα γράφει 4.0.27 Αυτό είχα και εγώ πριν. Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων και cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts