Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεμα ειναι να φλασαρουνε την στοκ η να περιμενουμε τους χδα να κανουν τα μαγικα τους?? :p

Θα περιμένω την stock γιαυτό και μένω χωρίς custom εδώ και καιρό. Μετά ανάλογα τα κέφια. Με είχε βολέψει η PA και θα το σκεφτώ σοβαρά αν αργήσει η 5.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένα Nexus 4 αγορασμένο από Αμερική, παίζει στην Ελλάδα?

Λογικα ναι...στα χαρακτηριστικα εκει που λεει GSM τι λεει???

Θα περιμένω την stock γιαυτό και μένω χωρίς custom εδώ και καιρό. Μετά ανάλογα τα κέφια. Με είχε βολέψει η PA και θα το σκεφτώ σοβαρά αν αργήσει η 5.

Και γω εχω βολεφτει με την pa αλλα μπορει να βαλω την 4.3 για δοκιμη...χαχα

Αν βγει ροοτ και τα λοιπα βεβαια :p

Τελικά το θεματάκι που είχε με το ακουστικό έφτιαξε με κάποιο update ή υπάρχει ακόμα?
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

παίδες καλημέρα...μια ερώτηση με πικρή απάντηση...

έχει αλλάξει κάποιος το πίσω μέρος του κινητού στην lg?γνωρίζουμε πόσο....γκλουπ.... κοστίζει?

http://www.ebay.co.uk/itm/Battery-Back-Door-Glass-Cover-Lens-Repair-Parts-For-LG-Google-Nexus-4-E960-New-/130909307645

2i6fhs-5.png

Λογικα ναι...στα χαρακτηριστικα εκει που λεει GSM τι λεει???

τι θα πει λογικα.φυσικα και παιζει,ολα τα νεξους παιζουν

Vamos Aris

οσοι ειχατε αγγλικο λογαριασμο google play σας εχει κοψει τη προσβαση σε ολα εκτος απο τις εφαρμογες?

Όλα; Ποια όλα; Το play music που έχω με τον αγγλικό λογαριασμό (που είχα κάνει για το play store Αγγλίας) δουλεύει κανονικά.

Παιδια σας ηρθε καμια αναβαθμιση μετα την χθεσινη παρουσιαση;

Όχι φίλε γτ δεν ανακοίνωσαν τπτ

Δημήτρης

Καλημέρα. Έχω ενα πρόβλημα απο σήμερα. Δεν μπορω να κάνω ενημέρωση τις εφαρμογές απο το πλέι. Μου βγάζει σφάλμα διακομιστή. Τι μπορεί να φταίει κ πως θα το λύσω;

Τελικά το θεματάκι που είχε με το ακουστικό έφτιαξε με κάποιο update ή υπάρχει ακόμα?

Και γω αυτό αναρωτιέται. Προσωπικά το έχω ακόμα και είναι κάπως ενοχλητικό ειδικά σε ησυχία. Είναι τελικά θέμα hardware ή software? Για να ξέρουμε, πως αν το στείλουμε για service, θα διορθωθεί? Αν κάποιος γνωρίζει κάποια εξέλιξη επί του θέματος ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

φίλε είσαι θεός!ευχαριστώ...

Κυκλοφορούν διάφορα μη αυθεντικά όμοιά του αυθεντικού. Ψάξε το λίγο γιατί τα φθηνότερα δεν έχουν wireless charging ούτε και nfc

Και γω αυτό αναρωτιέται. Προσωπικά το έχω ακόμα και είναι κάπως ενοχλητικό ειδικά σε ησυχία. Είναι τελικά θέμα hardware ή software? Για να ξέρουμε, πως αν το στείλουμε για service, θα διορθωθεί? Αν κάποιος γνωρίζει κάποια εξέλιξη επί του θέματος ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

Μίλησα με το σέρβις και μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από LG για το θέμα και που οφείλεται. Μεχρι στιγμής δε μπορούν να κάνουν τίποτα.

Η λήψη σήματος της συσκευής πως είναι ?

Σε σημεία που μια άλλη συσκευή πιάνει οριακά ή γενικά δεν υπάρχει καλό σήμα, το nexus 4 πως πάει ?

Ευχαριστώ.

Τι rev είναι τα κινητά σας που έχουν το πρόβλημα αυτό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι rev είναι τα κινητά σας που έχουν το πρόβλημα αυτό;

Εμενα ειναι rev11

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Παιδες εδώ και 3,4 μέρες που μ έκανε το update το goggle play δε μ εμφανίζει τα updates!! Είμαι στοκ δεν έχω πειράξει τιποτα..

Ισως να μην το προσεξες.Πάνω δεξια πατάς κ επιλεγεις (οι εφαρμογές μου) και εκεί σου δείχνει ποιες χρειάζονται ενημέρωση.

Ισως να μην το προσεξες.Πάνω δεξια πατάς κ επιλεγεις (οι εφαρμογές μου) και εκεί σου δείχνει ποιες χρειάζονται ενημέρωση.

Ναι OK αυτό είναι γνωστό, το θέμα είναι ότι πρέπει να σε ειδοποιεί όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και αυτό το κάνει αραιά και που πλέον.

Ακριβως! Πρέπει να πατήσω πανω δεξια και να δω ποιες χρειάζονται αναβάθμιση ενω πριν απλα μ ερχόταν ειδοποιηση

Σε εμένα έρχεται κανονικά ειδοποιηση.. Αλλά άλλο πρόβλημα έχω απο σήμερα το πρωι κ κανένας δεν μου εδώσε απάντηση στο τι μπορεί να φταίει..

Σε εμένα έρχεται κανονικά ειδοποιηση.. Αλλά άλλο πρόβλημα έχω απο σήμερα το πρωι κ κανένας δεν μου εδώσε απάντηση στο τι μπορεί να φταίει..

Δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων, ακόμη και αν δεν δώσει λύση σι πρόβλημα σίγουρα δεν θα κάνει κακό.

Αυτό έκανα πριν λίγο και το play αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.1.6 και αμέσως ήρθαν δυο ενημερώσεις για εφαρμογές.

Έχω κανει πολλές φορες εκκαθάριση και δεν βοήθησε. Έκδοση build εννοεις; γιατί εμένα γράφει 4.0.27

Αυτό είχα και εγώ πριν. Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων και cache

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)