Zong Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Συμφωνω.Αν καποιος εχει ξανακανει αντιστοιχη ενεργεια ας ενημερωσει εδω για να ανοιξουμε το νεο thread.Αντε να τους πιεσουμε να δουμε τι μπορει να γινει.Παντως με δεδομενο οτι το ελεγε πεντακαθαρα στην διαφήμιση οτι μαζι παιρνεις ΔΩΡΟ τον φορτιστη αξιας 79 ευρω ειναι 100% υπερ μας.Τουλαχιστον αν δεν σκοπευουν να τον δωσουν ειναι υποχρεωμενοι θελω να πιστευω ή να κοψουν πιστωτικο-δωροεπιταγη 79 ευρω ή να τα αφαιρεσουν-απλωσουν ως εκπτωση σε τυχον συνδρομητες Wind. Εγώ παιδιά μπαίνω κάθε εβδομάδα στην επίσημη σελίδα της Wind στο facebook Και τους κράζω συστηματικά να δώσουν μια επίσημη απάντηση. Πιστεύω οτι είναι μια καλή κίνηση να τους την "πέσουμε ¨εκεί επειδή ουσιαστικά είναι οι δημόσιες σχέσεις της εταιρείας και τους "καίει" να τους κράζεις. Μου είπαν κάποια στιγμή οτι θα βγάλουν ανακοίνωση αλλά δεν έκαναν τίποτα και εγώ εκεί κάθε εβδομάδα τους κράζω...... Edited April 26, 2013 by Zong Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά τώρα προσπαθώ να ανοιξω το bluetooth και δεν μένει ο διακόπτης στο on Πάρι αμέσως στο off στοκ είμαι δεν έχω πειράξει τίποτα... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μετα απο restart έφτιαξε!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά τώρα προσπαθώ να ανοιξω το bluetooth και δεν μένει ο διακόπτης στο on Πάρι αμέσως στο off στοκ είμαι δεν έχω πειράξει τίποτα... Μου χει συμβεί κι εμένα αυτό μερικές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν εχεις 4G. Κάρτα sim-4G η να ενεργοποιήσουν από την εταιρία το 4G με την κάρτα που είδη έχω; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παίδες σε τελείως φρέσκο Nexus ποια Ρομ προτείνετε που να θεωρείται αρκετά σταθερή και με γνώμονα κυρίως την καλή απόδοση της μπαταρίας και όχι τόσο τα εφέ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παίδες σε τελείως φρέσκο Nexus ποια Ρομ προτείνετε που να θεωρείται αρκετά σταθερή και με γνώμονα κυρίως την καλή απόδοση της μπαταρίας και όχι τόσο τα εφέ; Αμα δεν θες εφε μεινε με την στοκ και αλλαξε κερνελ με φρανκο.Aλλιως αν θες να cαχτεις με stable ρομ εγω εχω την carbon 1.6. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι οι συχνότητες LTE στις οποίες μπορεί να παίξει το nexus 4 (band 4 αν θυμάμαι καλά) δεν χρησιμοποιούνται από κανένα πάροχο στην Ελλάδα, οπότε ακόμα κι αν ενεργοποιήσετε το LTE στο κινητό σας ΔΕΝ θα δουλέψει. Μη παιδεύεστε άδικα. Δεν μένουμε όλοι Ελλάδα...;) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αμα δεν θες εφε μεινε με την στοκ και αλλαξε κερνελ με φρανκο.Aλλιως αν θες να cαχτεις με stable ρομ εγω εχω την carbon 1.6. Link από xda; Πάντως από ότι βλέπω στο site τους, οι πιο δημοφιλείς είναι οι CM 10.1 και κάτι άλλες με Linaro. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παίδες σε τελείως φρέσκο Nexus ποια Ρομ προτείνετε που να θεωρείται αρκετά σταθερή και με γνώμονα κυρίως την καλή απόδοση της μπαταρίας και όχι τόσο τα εφέ; Αμα δεν θες εφε μεινε με την στοκ και αλλαξε κερνελ με φρανκο.Aλλιως αν θες να cαχτεις με stable ρομ εγω εχω την carbon 1.6. Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης. Βρίσκω πολλούς λόγους για πέρασμα custom rom αλλά ελάχιστους για custom kernel, σε συσκευές που δουλεύουν αέρας σε stock όπως τα περισσότερα nexus. Από την εμπειρία μου σε nexus s και galaxy nexus, αν ξεκινήσεις να παίζεις με kernel πρέπει να έχεις αρκετή όρεξη για ψάξιμο (και φλασάρισμα) ενώ και τα σημαντικότερα θέματα που είχα (όταν είχα) ήταν λόγω ζητημάτων των kernels και όχι των roms. Αυτή τη στιγμή έχω περάσει μόνο rom (rasbean) επειδή τη δούλευα και στο galaxy nexus και με ικανοποιούσε απόλυτα χωρίς να χαλάει ούτε την αυτονομία ούτε τη σταθερότητα. Αλλάζει μόνο τα 2-3 πράγματα που με ενδιαφέρουν και δε βλέπω λόγω να πειράζω τον stock kernel, για την ώρα τουλάχιστον, απο τη στιγμή που και ο ίδιος ο developer της αναφέρει πως συνεργάζεται άψογα με αυτόν. Απο κει και πέρα η επιλογή της rom είναι καθαρά υποκειμενική (τι είδους πρόσθετα features θέλεις, τι προτεραιότητες έχεις, τι χρήση κάνεις) και δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Πχ. για μένα η CΜ είναι παραφορτωμένη ενώ κάνει και κάποιες αισθητικές αλλαγές που δεν με ενθουσιάζουν. Για άλλους είναι κορυφή, γούστα... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Κάρτα sim-4G η να ενεργοποιήσουν από την εταιρία το 4G με την κάρτα που είδη έχω; Δεν μπορεις να εχεις 4G στη Γερμανια με αυτο το κινητο. Edited April 26, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ πάλι είμαι της αντίθετης άποψης. Βρίσκω πολλούς λόγους για πέρασμα custom rom αλλά ελάχιστους για custom kernel, σε συσκευές που δουλεύουν αέρας σε stock όπως τα περισσότερα nexus. Από την εμπειρία μου σε nexus s και galaxy nexus, αν ξεκινήσεις να παίζεις με kernel πρέπει να έχεις αρκετή όρεξη για ψάξιμο (και φλασάρισμα) ενώ και τα σημαντικότερα θέματα που είχα (όταν είχα) ήταν λόγω ζητημάτων των kernels και όχι των roms. Γνωμη μου ειναι οτι εισαι λαθος.Ισα ισα που δεν χρειαζεται αλλαγη ρομ.Αλλαγη κερνελ επιβαλλεται.Διορθωνει καποια πραγματα που ειναι λαθος.Ενα απο αυτα ειναι τα χρωματα.Τα υπολοιπα ειναι στο cpu Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Uv παίζει με κάποιον kernel ή με Rom? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν μπορεις να εχεις 4G στη Γερμανια με αυτο το κινητο. Πισοπλατη μαχαιριά... Πάλι καλά σε δύο βδομάδες θα έχω ίντερνετ σπίτι. 20€ τον μηνα 100mbit/s. Σφαίρα θα πηγαίνει το nexus 4.:) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Λέω να περάσω απο το desire στο nexus 4 . αν το πάρω απο αμερική. είναι όλα οκ?με φορτιστές και όλα αυτά?Επίσης απο πλευράς εγγύησης το δέχεται η εδώ αντιπροσωπεία ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Λέω να περάσω απο το desire στο nexus 4 . αν το πάρω απο αμερική. είναι όλα οκ?με φορτιστές και όλα αυτά?Επίσης απο πλευράς εγγύησης το δέχεται η εδώ αντιπροσωπεία ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Από πλευρά δικτύου θα παίζει. Από πλευρά φορτιστή πώς θα είσαι οκ αφού έχουν άλλο βύσμα εκεί; θα πρέπει να πάρεις ένα adapter. Για την εγγύηση μάλλον θα έχεις θέμα αφού δεν είναι από Ευρώπη Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλημέρα σε όλους. Χτες παρέλαβα το δικό μου nexus. Η απογοήτευση ήρθε από το πρώτο τηλεφώνημα. Πααααααραααα πολύ χαμηλή ένταση μικροφώνου. Ίσα που με ακούνε..... Να σκεφτώ επιστροφή όσο είναι ακόμη νωρίς;;;; Η lg τα αλλάζει άμεσα;;; Ευχαριστώ! Επανέρχονται στο θέμα μου για ενημέρωση!!! 18 του μήνα αγοράζω το κινητό από ελληνικό κατάστημα 20 παίρνω τηλέφωνο την LG ότι έχω θέμα με το μικρόφωνο και ένα τρίξιμο στο κάτω μέρος δίπλα στην USB 23 το παραλαμβάνει η κούριερ 24 με καλούν για διευκρινήσεις 26 το έχω στα χέρια μου με αλλαγμένο το μικρόφωνο και το πίσω κάλυμμα Αποτέλεσμα... Έχω το τηλέφωνο έστω και με μια εβδομάδα καθυστέρηση πλήρως λειτουργικό και το καλύτερο.... Με την νέα πλάτη με τα δοντακια!!!!! Καλημέρα σε ολους σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Άλλο πάλι κι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι οι συχνότητες LTE στις οποίες μπορεί να παίξει το nexus 4 (band 4 αν θυμάμαι καλά) δεν χρησιμοποιούνται από κανένα πάροχο στην Ελλάδα, οπότε ακόμα κι αν ενεργοποιήσετε το LTE στο κινητό σας ΔΕΝ θα δουλέψει. Μη παιδεύεστε άδικα. Καλημερα στην παρεα! Εχει ειπωθει οτι ο δεκτης LTE του Νexus καταφερε να λειτουργησει (με καποιες μοντες) σε ορισμενα δικτυα του εξωτερικου. Εδω,ουτε για αστειο...και η τελευταια εκδοση ραδιο στην 4.2.2 απενεργοποιει εντελως αυτη τη δυνατοτητα. Δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει αυτο με καποια custom rom-custom radio εγκατασταση. Μετα,το μονο που μενει ειναι να καταφερουμε να συνδεθουμε σε LTE δικτυο της Ελλαδας,με καποιο μαγικο τροπο ! χεχε! :cool: Edited April 27, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Από πλευρά δικτύου θα παίζει. Από πλευρά φορτιστή πώς θα είσαι οκ αφού έχουν άλλο βύσμα εκεί; θα πρέπει να πάρεις ένα adapter. Για την εγγύηση μάλλον θα έχεις θέμα αφού δεν είναι από Ευρώπη το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ισχύει κανονικά η εγγύηση και σε αμερικάνικο τηλέφωνο, αρκεί να είναι αγορασμένο από pay store. Ένα τηλέφωνο στην LG και λύνονται όλες οι απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχω να καταθέσω την παρακάτω εμπειρία . με αλλαγή κινητής εταιρείας και έχοντας πλέον καλύτερο σήμα γιατί με την προηγούμενη το τηλέφωνο ήταν διαρκώς σε αναζήτηση δικτύου σας πληροφορώ ότι η μπαταρία του τηλεφώνου κρατάει ΠΟΛΥ περισσότερο. ! άμα ήταν ΛΙΓΟ δεν θα το έγραφα αλλά μιλάμε για τρομερή διαφορά . οπότε είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας εκτός της οθόνης που καταναλώνει μπαταρία χωρίς ουσιαστικά να μπορούμε να κάνουμε και τίποτα ! είναι γνωστό αυτό που αναφέρω αλλά τώρα που είδα την μεγάλη διαφορά με τα μάτια μου τώρα το κατάλαβα στο 100% . Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Έχω να καταθέσω την παρακάτω εμπειρία . με αλλαγή κινητής εταιρείας και έχοντας πλέον καλύτερο σήμα γιατί με την προηγούμενη το τηλέφωνο ήταν διαρκώς σε αναζήτηση δικτύου σας πληροφορώ ότι η μπαταρία του τηλεφώνου κρατάει ΠΟΛΥ περισσότερο. ! άμα ήταν ΛΙΓΟ δεν θα το έγραφα αλλά μιλάμε για τρομερή διαφορά . οπότε είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας εκτός της οθόνης που καταναλώνει μπαταρία χωρίς ουσιαστικά να μπορούμε να κάνουμε και τίποτα ! είναι γνωστό αυτό που αναφέρω αλλά τώρα που είδα την μεγάλη διαφορά με τα μάτια μου τώρα το κατάλαβα στο 100% . σε ποια ησουν και σε ποια πηγες? ξερασε τα ολα :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Ψήνομαι ιδιαίτερα να το πάρω το Nexus 4. Ωστόσο, πέρασα χθες μία βόλτα από τα public για να το δοκιμάσω και κάτι με χάλασε στην απόκριση της οθόνης. Συγκεκριμένα, μερικά πατήματα στην οθόνη δεν τα έπιανε, ενώ παρατήρησα ότι θέλει να μετακινήσεις το δάχτυλο σου 1-2 εκατοστά για να πιάσει επιλογή (πχ στην εναλλαγή οθονών, στο zoom in- zoom out). Είναι όντως έτσι; Μπορεί να διορθωθεί κάπως; Ευχαριστώ! Είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος; Ευχαριστώ Όχι βέβαια. Δεν είναι έτσι. Είχαν κάνει "σώβρακο" το δείγμα στο public. Θα είναι και χωρίς reboot, ποιος ξέρει από πότε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Είναι εύκολο να μου απαντήσει κάποιος; Ευχαριστώ εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι με την αποκριση του κινητου....ειναι τελεια. απο την αλλη πολλοι κερνελς βελτιωνουν την αποκριση της οθονης...οποτε για μενα παρτο.εκτος αν εχεις το badget και περιμενεις htc one ή s4:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts