Maik1982 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εννοείς 320€. Τόσο έχει το 16gb Όταν το πήρα εγώ 359 το δινε το play. Δεν γνώριζα ότι άλλαξε η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Όταν το πήρα εγώ 359 το δινε το play. Δεν γνώριζα ότι άλλαξε η τιμή Η συσκευή βγαίνει περίπου στα 320€ από το Αγγλικό play store και 260€ από το αμερικάνικο. Έχεις ΠΜ γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμενου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τον επομενο μηνα ερχεται ενας συγγενης απο Αμερικη και ειναι καλη ευκαιρια να παρω το Nexus 4 απο εκει μιας και ειναι πολυ φθηνοτερο. Το εχει κανει κανενας απο εδω? Τι πρεπει να προσεξω για την αγορα απο το αμερικανικο play store? Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο ή να μην δουλευει σωστα εδω? Τι πρεπει να προσεξω γενικα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Το τηλέφωνο καλό είναι σε γενικές γραμμές αλλά εγώ θα το πουλήσω. Ζεσταίνεται πάρα πολύ και η μπαταρία του χάλια οπως σε όλα τα lg. Είμαι γρήγορο και δεν κολλάει, είναι όμορφο αλλά ευαίσθητο σε γρατσουνιές και η κάμερα του αρκετά μέτρια, ειδικά σε φώτο χαμηλού φωτισμού. Για τα 360 ευρώ που το έβγαλαν στο play store πολύ καλό αλλά θα γυρίσω στα galaxy, περιμένω το s4. Αν ασχοληθεις μαζί του δεν θα ζεσταίνεται και η μπαταρία θέλει μερικούς κύκλους για να δυναμώσει. 1 ημερα με δυνατή χρήση δεν σε καλύπτει; Η 1.5 με μέτρια; Επίσης η κτηνώδης ανάλυση της οθόνης είναι λογικό να καίει. Δεν είναι μονο θέμα ιντσών. Με custom kernel το τηλέφωνο θα είναι χλιαρό προς παγωμένο χωρίς πτώση επιδόσεων απλα η Google δεν έχει ραφιναρει ακόμα το. Κερνελ της. Σχετικα με τις γρατσουνιές δεν μπορω να σχολιασω κάτι, είναι ανάλογα την χρηση και τον ανθρωπο. Κάμερα κινητού σε χαμηλό φωτισμό πιο κινητό βγάζει καλά και δεν το ξέρω; Όλα έχουν τόσο μικρούς φακούς που το φως θέλει τον χρονο του για να περάσει. Αλλιως DSLR να βγαίνουν και χωρίς φλας.:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Phone Arena - Report claims Google I/O will reveal just an updated 32GB Google Nexus 4 with LTE support Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Τον επομενο μηνα ερχεται ενας συγγενης απο Αμερικη και ειναι καλη ευκαιρια να παρω το Nexus 4 απο εκει μιας και ειναι πολυ φθηνοτερο. Το εχει κανει κανενας απο εδω? Τι πρεπει να προσεξω για την αγορα απο το αμερικανικο play store? Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο ή να μην δουλευει σωστα εδω? Τι πρεπει να προσεξω γενικα? ευχαριστωΘα είναι ξεκλείδωτο,αλλά δεν θα έχεις εγγύηση ! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλημέρα σε όλους. Χτες παρέλαβα το δικό μου nexus. Η απογοήτευση ήρθε από το πρώτο τηλεφώνημα. Πααααααραααα πολύ χαμηλή ένταση μικροφώνου. Ίσα που με ακούνε..... Να σκεφτώ επιστροφή όσο είναι ακόμη νωρίς;;;; Η lg τα αλλάζει άμεσα;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μόλις πήρα και εγώ το δικό μου από Wind !! έρωτας το κινητό τι να λέμε αν και προερχόμενος από samsung galaxy nexus μπορώ να πω ότι αξίζει πραγματικά η αναβάθμιση, ειδικά όπως τα κατάφερα και εγώ πουλώντας το παλιό και με παρακάλια στη wind για καλύτερη τιμή τελικά πλήρωσα μια διαφορά 50 ευρώ ,ας μην είμαι και αχάριστος , από όσο πρόλαβα να δοκιμάσω με παίδεψε λίγο με τα updates από το google play, Με το WIfi μου έκανε κάτι τρελά μετά από επανεκκίνηση δεν έβρισκε το royter αλλά γενικά κουμπώνει και μένει ανοιχτό και με κλειστή οθόνη κανονικά , στο galaxy nexus κουμπώνει άμεσα το wifi καλύτερα από το LG είναι γρήγορο η κατασκευή του φαίνεται κλάση ανώτερη από το galaxy nexus η οθόνη είναι σαφέστατα καλύτερη ο ήχος αρκετά δυνατότερος όχι βέβαια κάτι καλό σε ηχείο αλλά όποιος έχει περάσει την πίκρα με το samsung καταλαβαίνει τι λέω. αυτό που με απασχολεί και θέλω να ρωτήσω είναι ότι κοιτώντας την οθόνη απο διαφορετική γωνία θέασης αλλάζουν και τα χρώματα ,γίνονται λίγο πιο κίτρινα ,και αυτό συμβαίνει ότι το γυρίσεις όρθιο προς τα πάνω να έχεις οπτική από την κάτω μεριά δηλαδή απλά γυρνώντας αρκετά το κινητό ,με μικρές κλήσεις δεν αλλάζει αυτό συμβαίνει γενικά η μόνο σε μένα ; κατά τα άλλα κοιτώντας τη σταθερά δεν αλλάζει χρωματισμός τα χρώματα είναι όμορφα ,λίγο ανοιχτά αλλά συνηθίζεται φαντάζομαι και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει . Εμένα μου ήρθε αναβαθμισμένο σε 4.2.2 και για τον φορτιστή δώρο που ρώτησα (γιατί ούτε εγώ πήρα) μου είπαν ότι θα τον στείλει η wind στο σπίτι !!! ( φαντάζομαι πως όχι) .Γενικά ωραία αίσθηση στο χέρι , όμορφη οθόνη γρήγορο , είναι μια κινητάρα κακά τα ψέματα και με τόσα λίγα χρήματα , για την ένταση του μικροφώνου που διάβασα παραπάνω εμένα σε κανα δυο κλήσεις που έκανα με ακούγανε πολύ καλά μου είπαν , το ίδιο καλά άκουγα και εγώ τι να πω . αυτά τα λίγα . Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Το κιτρίνισμα που λες είναι ο πόνος του αποχωρισμού της amoled Και γω έρχομαι από galaxy s... Όσο για το μικρόφωνο που λέω πιο πάνω... τέταρτη έρχονται να το πάρουν πίσω! Επισκευασμένο η καινουριο αρκεί να ερθει γρήγορα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδια το κιτρινισμα οφειλεται οτι δεν ειναι καλιμπραρισμενη η οθονη.Δεν αποδιδει σωστα τα χρωματα.Με ενα ψαξιμο εδω θα βρειτε τις απαντησεις και τη λυση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα επειδή την άλλη βδομάδα θα πάω να το πάρω και εγώ :D τι γίνετε τελικά με των ασύρματο φορτιστή ; και κάτι ακόμα είδη έχω ένα android κινητό με τον λογαριασμό μου gmail θα μπορούσα να το βάλω και στο nexus ταυτόχρονα ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα επειδή την άλλη βδομάδα θα πάω να το πάρω και εγώ :D τι γίνετε τελικά με των ασύρματο φορτιστή ; και κάτι ακόμα είδη έχω ένα android κινητό με τον λογαριασμό μου gmail θα μπορούσα να το βάλω και στο nexus ταυτόχρονα ; Εννοεις το φορτιστη απο τη wind?Καλά κρασιά.Και είναι απορίας άξιο που τα παιδιά που το έχουν πάρει δεν έχουν συννενοηθει να κανουν ομαδική καταγγελία στη προστασία καταναλωτή. Για το δευτερο ερώτημα σου,ναι μια χαρα μπορείς.Κανένα θεμα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Α υπέροχα όλους μαζί μας βλέπω! Πλέον όμως δεν βλέπω τίποτα στο σιτε να λένε δωρεάν ο ασύρματος φόρτισης. Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μόλις πήρα και εγώ το δικό μου από Wind !! έρωτας το κινητό τι να λέμε αν και προερχόμενος από samsung galaxy nexus μπορώ να πω ότι αξίζει πραγματικά η αναβάθμιση, ειδικά όπως τα κατάφερα και εγώ πουλώντας το παλιό και με παρακάλια στη wind για καλύτερη τιμή τελικά πλήρωσα μια διαφορά 50 ευρώ ,ας μην είμαι και αχάριστος , από όσο πρόλαβα να δοκιμάσω με παίδεψε λίγο με τα updates από το google play, Με το WIfi μου έκανε κάτι τρελά μετά από επανεκκίνηση δεν έβρισκε το royter αλλά γενικά κουμπώνει και μένει ανοιχτό και με κλειστή οθόνη κανονικά , στο galaxy nexus κουμπώνει άμεσα το wifi καλύτερα από το LG είναι γρήγορο η κατασκευή του φαίνεται κλάση ανώτερη από το galaxy nexus η οθόνη είναι σαφέστατα καλύτερη ο ήχος αρκετά δυνατότερος όχι βέβαια κάτι καλό σε ηχείο αλλά όποιος έχει περάσει την πίκρα με το samsung καταλαβαίνει τι λέω. αυτό που με απασχολεί και θέλω να ρωτήσω είναι ότι κοιτώντας την οθόνη απο διαφορετική γωνία θέασης αλλάζουν και τα χρώματα ,γίνονται λίγο πιο κίτρινα ,και αυτό συμβαίνει ότι το γυρίσεις όρθιο προς τα πάνω να έχεις οπτική από την κάτω μεριά δηλαδή απλά γυρνώντας αρκετά το κινητό ,με μικρές κλήσεις δεν αλλάζει αυτό συμβαίνει γενικά η μόνο σε μένα ; κατά τα άλλα κοιτώντας τη σταθερά δεν αλλάζει χρωματισμός τα χρώματα είναι όμορφα ,λίγο ανοιχτά αλλά συνηθίζεται φαντάζομαι και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει . Εμένα μου ήρθε αναβαθμισμένο σε 4.2.2 και για τον φορτιστή δώρο που ρώτησα (γιατί ούτε εγώ πήρα) μου είπαν ότι θα τον στείλει η wind στο σπίτι !!! ( φαντάζομαι πως όχι) .Γενικά ωραία αίσθηση στο χέρι , όμορφη οθόνη γρήγορο , είναι μια κινητάρα κακά τα ψέματα και με τόσα λίγα χρήματα , για την ένταση του μικροφώνου που διάβασα παραπάνω εμένα σε κανα δυο κλήσεις που έκανα με ακούγανε πολύ καλά μου είπαν , το ίδιο καλά άκουγα και εγώ τι να πω . αυτά τα λίγα . Το nexus που πηρες εχει τα ποδαρακια στην πισω μερια για να μην μπουκωνει το ηχειο; Γενικοτερα οσοι το εχουν παρει απο Ελλαδα προσφατα τα εχει; Μεσα στις επομενες μερες θα το αγορασω και εγω. Απο το imei θα καταλαβω αν τα εχει; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Εμενα ειναι αγορασμενο απο wind το μαρτιο.δεν εχει ποδαρακια.αλλα κομπλε μια χαρα το ηχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Το nexus που πηρες εχει τα ποδαρακια στην πισω μερια για να μην μπουκωνει το ηχειο; Γενικοτερα οσοι το εχουν παρει απο Ελλαδα προσφατα τα εχει; Μεσα στις επομενες μερες θα το αγορασω και εγω. Απο το imei θα καταλαβω αν τα εχει; η wind δε έχει φέρει ακόμα την νέα έκδοση ρώτησα και εγώ, άσε που πρέπει να ξεφορτωθούν το στοκ πλέον. άγνωστο μου είπαν πότε θα έρθει αυτή η έκδοση οπότε είτε δεν περιμένεις και το παίρνεις είτε περιμένεις. εγώ σκέφτομαι να του φτιάξω αυτοσχέδια ποδαράκια με μικρές σταγόνες σιλικόνης στο τζάμι πίσω στη πλατη.... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδιά εγώ το πήρα πριν μία εβδομάδα από σκρουτζομάγαζο από τις Σέρρες και είναι η καινούρια έκδοση, έχει τα ποδαράκια. Επίσης αυτό που λένε σε προηγούμενες σελίδες κάποιοι ότι κουδουνίζει η κάμερα, όσο και να το κουνάω δεν ακούω τίποτα! Αν κάποιος μπορεί να κάνει τον κόπο, έχετε λινκ από κάποιο ποστ από το τόπικ τροποποιήσεις με το τί κάνουμε για την μπαταρία? Είναι πολλές σελίδες και δεν έχω τόσο χρόνο διαθέσιμο :( Και η μπαταρία προς το παρόν αρκετά fail. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες με τροποποιήσεις και μετά από κάποιες φορτίσεις (έτσι είπε κάποιος παραπάνω ότι βελτιώνεται) :) Α, και επίσης από πίσω πως τους ήρθε να βάλουν απλό γυαλί? Χάθηκε να βάζανε και κει gorilla? Ούτε μια βδομάδα δεν το χω και έχει δυο (ανεπαίσθητες) γρατζουνιές στην πλάτη. Θα πάρω θήκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 επειδή τώρα παρακολουθώ το θέμα επειδή θα γίνει αγορά τι είναι αυτό με τα ποδαράκια ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Κοίτα εδωπέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Η άποψη μου κι εμένα είναι ότι δε χρειάζεται custom ROM/kernel για να δουλέψει το κινητό και μάλιστα υποδειγματικά. Το android έχει γρήγορη και αξιοζήλευτη εξέλιξη. Μην υποτιμαμε τους Google devs, χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε όλο αυτό που κρατάμε σήμερα στα χέρια μας και για να τους έχει προσλάβει η Google μιλάμε για πολύ ικανούς επαγγελματίες. Από την άλλη, αυτή είναι η μαγεία αυτής της συσκευής, παρέχει τα πάντα, από κώδικα, ενημερώσεις και drivers σε όλους, από τον πιο μικρό, νέο dev ως τον πιο έμπειρο. Αποτέλεσμα, η συσκευή να είναι ο ορισμός της παραμετροποίησης και του πειραματισμού, από το να αλλάξεις το εικονίδιο της μπαταρίας έως kernel, rom οι οποίες δουλεύουν καλύτερα από κάθε άλλο κινητό. Ο καθένας αποφασίζει και κάνει ότι θέλει. Η απόλυτη ελευθερία. Να μια ωραία ιδέα. Να πάει κάποιος δημοσιογράφος, ή τέλος πάντων κάποιος που ασχολείται με android, αιφνιδιαστικά σε κάποιον dev της google και να αρπάξει το Ν4 που έχει και να δει ποια ρομ φοράει. Την στοκ ή κάποια custom. Σίγουρα οι developers της google είναι ικανότατοι, αλλά και οι custom ROMs έχουν πολλές νέες ιδέες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Σήμερα ήρθε επιτέλους στα χέρια μου ( και ενώ τελευταία στιγμή σκεφτόμουν να το δώσω πριν καν το ανοίξω ). τελικά το κινητό είναι ΕΡΩΤΑΣ. Απίστευτη αίσθηση και οθόνη, ταχύτατο και ναι ζεσταίνεται. Εμένα είναι τέλος Μαρτίου το κινητό από UK play store και δεν έχει ποδαράκια αλλά δε με νοιάζει. Μένει τη Δευτέρα να πάρω microsim και να είμαι κομπλέ :D Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Το ηχείο ακούγεται δυνατα όταν είναι πανω σε τραπεζι;;Δηλαδή αμα είσαι σε άλλο δωμάτιο θα το ακουσεις να χτυπάει ή κόβει τόσο πολύ;;Το ανανεωμένο 4αρι με τα ποδαρακια πίσω ξέρουμε ποτε θα ερθει ή αν θα ερθει προς τα εδώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Το ηχείο ακούγεται δυνατα όταν είναι πανω σε τραπεζι;;Δηλαδή αμα είσαι σε άλλο δωμάτιο θα το ακουσεις να χτυπάει ή κόβει τόσο πολύ;;Το ανανεωμένο 4αρι με τα ποδαρακια πίσω ξέρουμε ποτε θα ερθει ή αν θα ερθει προς τα εδώ;; Αφού αν το έχεις χωρίς θήκη ρισκάρεις ανά πάσα στιγμή 350 ευρώ, όλοι το έχουμε με θήκη και έχουμε λύσει το θέμα μας ποδαρακιωτοί ή άνευ ! :lol: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Παιδιά εγώ το πήρα πριν μία εβδομάδα από σκρουτζομάγαζο από τις Σέρρες και είναι η καινούρια έκδοση, έχει τα ποδαράκια. Επίσης αυτό που λένε σε προηγούμενες σελίδες κάποιοι ότι κουδουνίζει η κάμερα, όσο και να το κουνάω δεν ακούω τίποτα! Αν κάποιος μπορεί να κάνει τον κόπο, έχετε λινκ από κάποιο ποστ από το τόπικ τροποποιήσεις με το τί κάνουμε για την μπαταρία? Είναι πολλές σελίδες και δεν έχω τόσο χρόνο διαθέσιμο :( Και η μπαταρία προς το παρόν αρκετά fail. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες με τροποποιήσεις και μετά από κάποιες φορτίσεις (έτσι είπε κάποιος παραπάνω ότι βελτιώνεται) :) Α, και επίσης από πίσω πως τους ήρθε να βάλουν απλό γυαλί? Χάθηκε να βάζανε και κει gorilla? Ούτε μια βδομάδα δεν το χω και έχει δυο (ανεπαίσθητες) γρατζουνιές στην πλάτη. Θα πάρω θήκη! Βάλε μεμβράνη πίσω, κρίμα είναι να χάσεις το ματριξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Οταν το πηρα εβγαλα απο πισω μονο το imei και αφησα τη ζελατινα που ειχε πανω.μια χαρα φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts