alexx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλημέρα σε όλους! Ένα κουφό που μου συμβαίνει με το κινητό: κλείνω το wifi και μετά από κάποια ώρα (δεν έχω προσδιορίσει ακόμα πόσο συχνά γίνεται αυτό) το βρίσκω ανοιχτό... Έχει συμβεί σε κάποιον ή έχετε κάποια ιδέα; Για δες τις εφαρμογες σου μηπως ειναι καμια απ αυτες που το ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoserr Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια εχει στείλει σε κανεναν η wind τον ασυρματο φορτιστή ? τον εχει δοκιμασει γενικα καποιος? Παράθεση LG NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν ξερω αν ειναι η εντυπωση μου, αλλα το touch του κινητου δεν ειναι ευαισθητο; Το ταλαιπωρημενο μου dhd περισσοτερο νιωθει.. Θα το συνιθισω αλλα μου φαινεται περιεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για δες τις εφαρμογες σου μηπως ειναι καμια απ αυτες που το ανοιγει. Έχω απενεργοποιήσει κάθε αυτόματα συγχρονισμό -- Μάλλον τη δουλειά μου την κανει το Snapdragon Battery Guru. Είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν ξερω αν ειναι η εντυπωση μου, αλλα το touch του κινητου δεν ειναι ευαισθητο; Το ταλαιπωρημενο μου dhd περισσοτερο νιωθει.. Θα το συνιθισω αλλα μου φαινεται περιεργο.... Έβγαλα την προστασία και η αφή είναι πολύ καλή! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ρε παιδιά ας κανει κάποιος τόν κόπο να δοκιμάσει να βγάλει μερικές φωτο τη νύχτα με φλας και να μας πει εντυπώσεις. Έχω προσεξει οτι αλλες βγαίνουν με πολύ έντονο φωτισμό(πολύ ασπρισμένες), ενω αλλες πιο φυσιολογικές, ενω παλι αλλες εχουν διαφορετικες αποχρώσεις στον φωτισμό του φλας. Ακόμη κι αν τράβηξεις ακριβως το ίδιο πλάνο 3-4 φορες μπορεί να σου βγουν πολυ διαφορετικές η μια με την αλλη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 παιδια εχει στείλει σε κανεναν η wind τον ασυρματο φορτιστή ? τον εχει δοκιμασει γενικα καποιος? Μπα κανένας.... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πως βγαζουμε screenshot στην 4.2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πως βγαζουμε screenshot στην 4.2.2; power button + vol- Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 power button + vol-(αλλιως vol+) Θενκς! Τελικα ηθελε τον χρονο του. Δειτε μπαταρια, στοκ ολα με αυτοματη φωτεινοτητα και συνεχεια viber ... Ειμαι υπερευχαριστημενος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Θενκς! Τελικα ηθελε τον χρονο του. Δειτε μπαταρια, στοκ ολα με αυτοματη φωτεινοτητα και συνεχεια viber ... Ειμαι υπερευχαριστημενος!! Δοκιμασε να αλλαξεις κερνελ γιατι διορθωνει καποια πραγματακια.Και δες παλι αυτονομια.Παντως και εγω καπου εκει ειμαι με στοκ ρομ και r111 κερνελ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ειναι που θα τα χασω ολα και θελει να τα ξαναπερασω...apps/photos/ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Τιποτα δεν χανεις...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meg29 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μπορεί τι να πω; Θα σβησω πρώτα κάποιες και μετά με βλέπω για φλασαρισμα και εμενα σετστενετε οταν κανω browsing... και αρκετα μαλιστα! γυρω απο το φακο της φωτογραφικης, δες κι αυτο για να δεις οτι δεν εισαι μοναδικος http://www.androidauthority.com/nexus-4-overheating-problem-156835/ Παράθεση www.accestories.com/en :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Τι έχει γίνει με το gallery; Έχω instant upload στο google+ και στο gallery μου έβγαζε τους φακέλους που έχω στο google +. Δηλαδή το "instant upload" το "scrapbook photos" και κάνα δυο ακόμα που είχα δημιουργήσει. Από χθες όμως ο φάκελος instant upload είναι κενός και μου εμφανίζει 28 φακέλους χωρισμένους ανά ημερομηνία (δεν είναι κακό αυτό). Το πρόβλημα είναι ότι μου εμφανίζει τις μισές περίπου φωτογραφίες. Στο picasa έχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες. Στο google + όμως τις έχει όλες. Παρατήρησε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Κάτι πρέπει να έχει γίνει με το νέο update του google + και με το picasa, αφού υποτίθεται ότι αυτά τα δυο είναι συγχρονισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το ακουστικό του nexus μου κάνει έναν σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο ακόμα και όταν είναι με κλειστή οθόνη και όταν καλώ κάποιον ακούγεται -χαμηλά μεν αλλά το ακούω- ένα ελαφρύ παράσιτο σαν αυτό που ακούγεται από ηχεία όταν είναι κοντά κάποιο κινητό. Αυτά μόνο αν κολλήσω το αυτί μου στο ακουστικό και αν έχει ησυχία στο χώρο. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Στο xda το αναφέρουν πολλοί. Δε με ενοχλεί αλλά θα προτιμούσα να μη το άκουγα :p Ακριβως το ίδιο έχω προσέξει και γω. Αν κάποιος αλλος έχει παρατηρησει το ίδιο ας ενημερώσει. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Λάθος...... Edited March 27, 2013 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Τίποτα. Είναι ο σενσορας του focus της κάμερας. Σε όλους ακούγεται. Αν δεν ακούγεται, υπάρχει πρόβλημα Δεν εννοώ τον ήχο που κανει όταν κουναμε την συσκευή, ο οποίος όντως ειναι απο την κάμερα αλλά ένα ελαφρύ παράσιτο σαν αυτό που ακούγεται από ηχεία όταν είναι κοντά κάποιο κινητο, εναν ανεπαίσθητο ήχο σα να χάνει ρεύμα το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το έχω παρατηρήσει κι εγώ, αλλά μιλώντας με ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ακριβως το ίδιο έχω προσέξει και γω. Αν κάποιος αλλος έχει παρατηρησει το ίδιο ας ενημερώσει. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Και εμενα, ειδικα οταν κανω κληση τοτε ακουγεται περισσοτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ακριβως το ίδιο έχω προσέξει και γω. Αν κάποιος αλλος έχει παρατηρησει το ίδιο ας ενημερώσει. Και σε μένα κάνει το ίδιο μερικές φορές. Είναι ανεπαίσθητος ο θόρυβος αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Και σε μένα κάνει το ίδιο μερικές φορές. Είναι ανεπαίσθητος ο θόρυβος αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικός. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα δικτύου; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για το θόρυβο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μπορούμε με Franco kernel βάζοντας αρνητική τιμή στο headphone gain... μειώνει αυτό το σπαστικο βούισμα. Θα ποσταρω μετά τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Είναι γνωστό θέμα στα NEXUS 4 αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ. Το δικό μου το έστειλα στην LG και περιμένω να μου πουν εάν μπορούν να το φτιάξουν. Πάντως με αλλαγή ακουστικού δέν φτιάχνει, μάλλον θέλει αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα. Θα ενημερώσω μόλις έχω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts