rama Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Σχετικά με launchers: Αρχικά έβαλα apex και μετά άλλαξα σε nova. Είναι η ιδέα μου ή ο nova έχει θεματάκια; Σε 1+ εβδομάδα μου έχει παγώσει στιγμιαία 3-4 φορές ενώ με apex ποτέ. Απόψεις; Αν είμαι off topic ας μεταφερθεί το θέμα την γενικότερη ενότητα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του Launcher επηρεάζεται και από το h/w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 εγω με nova δεν εχω κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Σχετικά με launchers: Αρχικά έβαλα apex και μετά άλλαξα σε nova. Είναι η ιδέα μου ή ο nova έχει θεματάκια; Σε 1+ εβδομάδα μου έχει παγώσει στιγμιαία 3-4 φορές ενώ με apex ποτέ. Απόψεις; Αν είμαι off topic ας μεταφερθεί το θέμα την γενικότερη ενότητα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του Launcher επηρεάζεται και από το h/w Με nova εγώ όλα οκ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδιά αν φορτίσω το nexus με τον φορτιστή του note 2 λόγω της μεγαλύτερης ισχύος του πειράζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Σχετικά με launchers: Αρχικά έβαλα apex και μετά άλλαξα σε nova. Είναι η ιδέα μου ή ο nova έχει θεματάκια; Σε 1+ εβδομάδα μου έχει παγώσει στιγμιαία 3-4 φορές ενώ με apex ποτέ. Απόψεις; Αν είμαι off topic ας μεταφερθεί το θέμα την γενικότερη ενότητα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του Launcher επηρεάζεται και από το h/w Σε εμενα παλι ο apex μου εκανε αυτο που περιγραφεις και ο nova απροβληματιστος... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Α στο διάλο... Poetic κάλημα αυτή τη βδομάδα πήρα και του έβαλα,σήμερα μιλούσα...το στήριξα λίγο στον ώμο και μπαπ κάτω...Σηκώνω και τί να δω;ΚΟΜΜΑΤΙΑ η πλάτη. Θα σκάσω...40+ ευρώ βρήκα το απο πίσω.Πανάθεμα την poetic.Θα πάρω τηλέφωνω και τη μαμά LG μεθαύριο.Κακόχρονο νάχει. Έσκασα. Edited March 17, 2013 by zidane72003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Α στο διάλο... Poetic κάλημα αυτή τη βδομάδα πήρα και του έβαλα,σήμερα μιλούσα...το στήριξα λίγο στον ώμο και μπαπ κάτω...Σηκώνω και τί να δω;ΚΟΜΜΑΤΙΑ η πλάτη. Θα σκάσω...40+ ευρώ βρήκα το απο πίσω.Πανάθεμα την poetic.Θα πάρω τηλέφωνω και τη μαμά LG μεθαύριο.Κακόχρονο νάχει. Έσκασα. τοσο ευθραυστη; Οθονη ολα οκ; ebay το βρηκες; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Πραγματικά κρίμα. Δηλαδή θεωρούμαι τυχερός, που μέχρι τώρα, έχω τρεις πτώσεις, σε ξύλινο παρκέ, χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Α στο διάλο... Poetic κάλημα αυτή τη βδομάδα πήρα και του έβαλα,σήμερα μιλούσα...το στήριξα λίγο στον ώμο και μπαπ κάτω...Σηκώνω και τί να δω;ΚΟΜΜΑΤΙΑ η πλάτη. Θα σκάσω...40+ ευρώ βρήκα το απο πίσω.Πανάθεμα την poetic.Θα πάρω τηλέφωνω και τη μαμά LG μεθαύριο.Κακόχρονο νάχει. Έσκασα. Πονεσα μονο που το διαβασα :( Οταν λες poetic εννοεις το bumber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Yeap.Bumper. Και μου φάνηκε πολύ παράξενο.Anyway. Οθόνη ναι μια χαρά.Έχω βρει απο εδώ: http://www.spareslg.com/tampa-de-bateria-lg-optimus-nexus-4-lg-e960-acq86231201.html ανταλακτικό(αν δε βρω κάτι φθηνότερο στο bay),σε περίπτωση που η Ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει τιμή της προκοπής(αν στέλνει Ελλάδα βέβαια). Ούτε με δύναμη έφυγε ούτε τπτ.Απλά γλύστρησε πανάθεμα το γυαλί.Αν μου πουν απο την εδώ LG κανα 100ρι θα γελάσει και του πουλιού το γάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Οπως εχω ξαναγραψει, μην αγοραζετε bumper αν θελετε προστασια απο πτωσεις, θα γινει κομματια. Εχω το αυθεντικο εδω και μηνες και μπηκε μονο για λιγες μερες ακριβως για αυτο το λογο. Για να παιρνει καμια γρατσουνια κοινης χρησης και μονο καλο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Για δες μ έναν file manager, and το αρχείο DCIM υπάρχει? Αν ναι, έχει μέσα αρχείο που να λέει κάμερα? Τελικά λογο αλλαγής χώρας είχα βγάλει φωτογραφίες στην Ανκόνα και δεν είχα ίντερνετ η ημερομινια και η ώρα είχαν αλλάξει.οπότε Γερμανία που έβαλα γερνανικια κάρτα και απέκτησα και ίντερνετ έβγαλαν φωτογραφιες και μου της πέταξε πριν απο αυτές που είχα βγάλει 2 μέρες πριν. Πάντος το mobile internet στο deatschland δίνει μόνο 100mb γρηγορο ιντερνετ με κάρτα. Αλλά.. Μετα έχω απεριόριστο αλλά αργό.... Στην Γερμανία το κινητό κοστίζει 300€ χωρίς τον εξτρά φωρτιστη αλλά είναι sold out σε αρκετά μαγαζια .πουλιθικαν όλα.περιμένουν εμπόρευμα. Edited March 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 παιδια ειμαι κατοχος ενος htc desire s.ηρθε ο καιρος για αναβαθμιση και η επιλογη μου ειναι το nexus 4.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το ποσο χαλια ειναι η καμερα που γραφετε μεσα,αν μπορει να βαλει 2-3 φωτο εξωτερικες και νυχτερινες...ετσι για να δουμε και να συγκρινουμε.δεν ξερω αν ειχε καποιος τοdesire s καποιος εδω μεσα ,αλλα απο φωτο εβγαζε εξερετικες,ειδικα σε εξωτερικο χωρο. ευχαριστω.....κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 παιδια ειμαι κατοχος ενος htc desire s.ηρθε ο καιρος για αναβαθμιση και η επιλογη μου ειναι το nexus 4.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το ποσο χαλια ειναι η καμερα που γραφετε μεσα,αν μπορει να βαλει 2-3 φωτο εξωτερικες και νυχτερινες...ετσι για να δουμε και να συγκρινουμε.δεν ξερω αν ειχε καποιος τοdesire s καποιος εδω μεσα ,αλλα απο φωτο εβγαζε εξερετικες,ειδικα σε εξωτερικο χωρο. ευχαριστω.....κωστας Θα ανεβασω αύριο 2 βραδυνές να δεις.μια χαρά φωτο βγάζει. Όποιος θέλει να το παίζει φωτογράφος ας πάρει dslr Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα σου απαντήσω εγώ που εχω ΚΑΙ το Pureview 808. Η καμερα είναι όπως στα περισσότερα android κινητά. Αξιοπρεπής και παραπανω. Αν τις φωτο που βγάζει τις προοριζεις για διαμοιρασμό με αλλες κινητές συσκευές η για κοινωνικά δίκτυα κλπ, είναι μια χαρά. Ακόμα και για εκτύπωση είναι καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 αν θες βγαλε και δυο την ημερα σε εξωτερικο χορο.σε σχεση με s3 ποιο βγαζει καλυτερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 αν θες βγαλε και δυο την ημερα σε εξωτερικο χορο.σε σχεση με s3 ποιο βγαζει καλυτερες; Δεν ξέρω για το s3. Δεν το είχα ποτέ. Σε σχέση με το note 1 που είχα, είναι περιπου στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 αν θες βγαλε και δυο την ημερα σε εξωτερικο χορο.σε σχεση με s3 ποιο βγαζει καλυτερες; Του S3 είναι καλύτερες, έχουν λίγο πιο ζωντανά χρώματα. Πάντα αναφέρομαι σε οθόνη υπολογιστή και όχι οθόνη κινητού. Βέβαια του nexus πολλές φορές αποδίδει πιο πιστά τα χρώματα από το s3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Στις βραδυνές λήψεις έχω την εντύπωση ότι ζορίζεται λίγο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Από κάμερα για κινητό οι φωτογραφίες είναι καλές. Για κοντινές αποστάσεις όμως. Μην νομίζει κάποιος ότι μπορεί να έχει τα αποτελέσματα μιας επαγγελματικής. Κινητό είναι. Όσο το δοκιμασα και με το s3 δεν κατάλαβα διαφορές. Και τα δυο κινητά βγάζουν ωραίες φωτογραφίες. Τώρα σε ένα άλλο θέμα. :) Κατέβασα μια εφαρμογή wifi hotspot για να έχω ίντερνετ στο laptop. Έχω το nexus 4 συνδεδεμένο στο laptop έχει ίντερνετ το laptop το χρεισημοποιω το κινητό και δεν κολλάει καθόλου..ούτε ζεστενεται η μπαταρία του όταν χρεισημοπειω μονο το laptop. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Δε χρειαζεσαι εφαρμογη για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Από κάμερα για κινητό οι φωτογραφίες είναι καλές. Για κοντινές αποστάσεις όμως. Μην νομίζει κάποιος ότι μπορεί να έχει τα αποτελέσματα μιας επαγγελματικής. Κινητό είναι. Όσο το δοκιμασα και με το s3 δεν κατάλαβα διαφορές. Και τα δυο κινητά βγάζουν ωραίες φωτογραφίες. Τώρα σε ένα άλλο θέμα. :) Κατέβασα μια εφαρμογή wifi hotspot για να έχω ίντερνετ στο laptop. Έχω το nexus 4 συνδεδεμένο στο laptop έχει ίντερνετ το laptop το χρεισημοποιω το κινητό και δεν κολλάει καθόλου..ούτε ζεστενεται η μπαταρία του όταν χρεισημοπειω μονο το laptop. Οντως,αν πας ρυθμισεις/ασυρματο κ δικτυα/περισσοτερα εχει το προσβαση κ φορητο σημειο προσβασης κ εισαι καλυμενος.Κ εγω στο 2x ειχα κατεβασει αππ,αλλα εδω εισαι κομπλε! Δε χρειαζεσαι εφαρμογη για αυτο. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 το ακουστικο και το ηχειο ειναι οντως χαλια σε σχεση με iphone 4? απο αυτα που εχω διαβασει λενε οτι δεν ακουγεται καθολου καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 το ακουστικο και το ηχειο ειναι οντως χαλια σε σχεση με iphone 4? απο αυτα που εχω διαβασει λενε οτι δεν ακουγεται καθολου καλα. Φίλε μου εγώ που είμαι ψυχακιας με τις λεπτομέρειες, θα σου πω ότι και τα δύο είναι άριστα, τουλάχιστον στο δικό μου, που είμαι και κουφός. Τώρα αν έχει κυκλοφορήσει κάποια πρώτη προβληματική παρτίδα δε το ξέρω. Εγώ και δυνατό το βρίσκω και καθαρό σε επίπεδα s3, που θεωρώ πως είναι σε πολύ καλό σημείο αναφοράς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με ακουστικό/ηχείο, μια χαρά μου φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts