Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παδια τι εννοειτε καλιμπραρισμα οθονης?εκανα μια αναζητηση στο xda,αλλα δεν βρηκα κατι(βεβαια μου εβγαλε καμια 1000αρια ποστ οποτε ισως να ηταν πολυ πιο κατω)
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παδια τι εννοειτε καλιμπραρισμα οθονης?εκανα μια αναζητηση στο xda,αλλα δεν βρηκα κατι(βεβαια μου εβγαλε καμια 1000αρια ποστ οποτε ισως να ηταν πολυ πιο κατω)

Δες στο play store nexus 4 display control από franko πχ. δεν θυμάμαι άμα θέλει Ρουτ

Shure SE-102 έχω για ακουστικά και δεν υπάρχει κανένα θέμα

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

παιδια ξερετε αμα παρουμε το κινητο απο το google store αν θα μας δινουν το ασυρματο φορτιστη η ειναι μονο wind το δινει δωρο?

παιδια ξερετε αμα παρουμε το κινητο απο το google store αν θα μας δινουν το ασυρματο φορτιστη η ειναι μονο wind το δινει δωρο?

μόνο η wind το δινει δωρο

Δες στο play store nexus 4 display control από franko πχ. δεν θυμάμαι άμα θέλει Ρουτ

Θελει ρουτ,αλλα δουλεια κανει?το εχεις δοκιμασει φιλε?

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

σήμερα το πήρα και εγώ από τα Public . Γενικά οι πρώτες εντυπώσεις θετικές. Προς το παρόν προσπαθώ να συνηθίσω το μέγεθος του ( είχα htc desire s ). Μόλις άνοιξα το κινητό , ήρθε η αναβάθμιση σε 4.2.2, έκανε επανεκκίνηση και έπαιξα μαζί του για κανά τέταρτο ( κυρίως την κάμερα ).Μετά από αυτό το τέταρτο το κινητό ζεστάθηκε πίσω στην πάνω μεριά. Είναι φυσιολογικό ? ρωτάω γιατί πραγματικά με το ζόρι έπαιξα 1 τέταρτο μαζί του ( αργότερα κρύωσε λιγάκι )

Θελει ρουτ,αλλα δουλεια κανει?το εχεις δοκιμασει φιλε?

Δεν το έχω δοκιμάσει άλλα όσα παιδιά το έχουν δοκιμάσει γράφουν πολύ καλά σχόλια. Δες για περισσότερα το τοπικ τροποποιήσεις.

Μπορείτε να πάρετε κατευθείαν το Franco kernel updater που συμπεριλαμβάνει το colour calibration. Εννοείτε ροοτ για να παίξει.

Μην συγκρίνεται κινητά που υπάρχουν σε τιμή κάτω των 450€-500€ με κινητά που δεν βγήκαν ακόμα και θα κοστίζουν 700€.

1)Ακούγεται κάπως...

2)Χαλάει την όμορφη συζήτηση που έχουμε εδώ μέσα.

3)Χαίρομαι που είμαι σε ένα σωστό φόρουμ με σωστη διαχηριση και που δεν είναι σαν τα άλλα που μόνο ξύλο δεν πέφτει.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

ρε παιδια με τονφορτιστη τι γινεται γιατι απο wind λενε πως θα αργησει πολυ...μπαρουφα μου ακουστηκε.μηπως τελος ο φορτιστης?

Παιδιά εγώ έχω ενα θεματακι με το wifi,μερικές φορες μετα απο 5-10 λεπτά χρήσης σταματάει να λειτουργεί ενώ το σηματακι του παραμένει μπλε και πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω για να λειτουργήσει πάλι, υπάρχει κάποια λύση ;;

Παιδιά εγώ έχω ενα θεματακι με το wifi,μερικές φορες μετα απο 5-10 λεπτά χρήσης σταματάει να λειτουργεί ενώ το σηματακι του παραμένει μπλε και πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω για να λειτουργήσει πάλι, υπάρχει κάποια λύση ;;

Υποθέτω ότι έχεις το Wi-Fi sleep policy στο πάντα ανοιχτό. Πέρα από αυτό δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ ανάλογο πρόβλημα.

Εγώ είχα ενα θεματακι με την επιλογή του bluetooth. Είχα την εφαρμογή ώστε να κατεβαζω την μπάρα απο πάνω και να ενεργοποιησω η να απενεργοποιησω το bluetooth και τίποτα. Κολλάει μένει αναμενό. Σβηνω την εφαρμογή και χρεισιμοποιω την μαμά επιλογή.το κατεβαζω με δύο δάχτυλα με βγάζει απευθείας στην συντόμευση το έχω πατημένο το αναβω και το σβηνω. Ο φορτηστεις μάλλον θα αργήσει και δεν θα προλαβω να τον πάρω. Την άλλη βδομάδα πάω Γερμανία. Θα μου το στείλουν με κανένα δέμα..;)
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

πριν λίγο το παρέλαβα και εγώ..

να πω την πικρή μου αλήθεια δεν έχω ενθουσιαστεί τόσο, αλλά θέλει ακόμα ψάξιμο :)

όταν προσθέτετε mp3 στο φακελο ringtones χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο? (δεν μου τα εμφάνιζε, και μόνο μετά από επανεκκίνηση το πρόσθεσε στη λίστα)

και σχετικά με τα μηνύματα.. :) αν και είδα ότι ρωτήθηκε και μερικές σελίδες πριν, αλλά ίσως μου ξέφυγε η απάντηση? δεν ξέρω.. :) πως γίνεται να βλέπουμε πόσους χαρακτήρες έχουμε γράψει, και φυσικά να γράφουμε με 160..??

πριν λίγο το παρέλαβα και εγώ..

να πω την πικρή μου αλήθεια δεν έχω ενθουσιαστεί τόσο, αλλά θέλει ακόμα ψάξιμο :)

όταν προσθέτετε mp3 στο φακελο ringtones χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο? (δεν μου τα εμφάνιζε, και μόνο μετά από επανεκκίνηση το πρόσθεσε στη λίστα)

και σχετικά με τα μηνύματα.. :) αν και είδα ότι ρωτήθηκε και μερικές σελίδες πριν, αλλά ίσως μου ξέφυγε η απάντηση? δεν ξέρω.. :) πως γίνεται να βλέπουμε πόσους χαρακτήρες έχουμε γράψει, και φυσικά να γράφουμε με 160..??

Για ποιο λόγο δεν σε ενθουσίασε;

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

δεν ξέρω..είναι πολύ πρώιμη αυτή η εικόνα..

πάντως τώρα έκανα την πρώτη μου κλήση με το κινητό + bt sony mw1 και είχε συνεχώς αποσυνδέσεις..αλλά μπορεί να φταίει και το bt..

Γεια σας παιδια,απο το Σαββατο θα ειναι στα χερια μου το Ν4 απο αμαζον,στα 395€.Ελπιζω να μην εχω ξανα ποτε την ταλαιπωρια με το 2χ :p

Καλησπέρα,

σου δίνουν ξεχωριστό χαρτί για τον φορτιστή; Ή εννοείς την απόδειξη αγοράς του κινητού;

δεν ξέρω..είναι πολύ πρώιμη αυτή η εικόνα..

πάντως τώρα έκανα την πρώτη μου κλήση με το κινητό + bt sony mw1 και είχε συνεχώς αποσυνδέσεις..αλλά μπορεί να φταίει και το bt..

ποιο κινητο ειχες πριν ??

το htc evo 3d.. αλλά προς θεού το σχόλιό μου δεν ήταν σε καμιά περίπτωση για να το συγκρίνω με το προηγούμενο κινητό..

Ελα ντε...

Ηταν να βγουν το Δεκεμβρη οι πρωτες ασπρες.

Στο Λονδινο μια αλυσιδα ειχε stockαρει μερικα κομματια...τι θα γινει τελικα ειναι αγνωστο.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)