galanakop Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Και εγώ με xenon hd end franko το lead παίζει κανονικά σε όλα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Moλις το ελυσα, ασχολιομουν μεχρι τωρα. Ακομαι και αν ειχα απενεργοποιημενο το light flow, προσεξα οτι στην αρχη καθε ειδοποιησης εμφανιζοταν ελαχιστα το χρωμα που ειχα θεσει εγω και οχι το default λευκο. Μαλιστα με εμποδιζε να ανοιξω και την οθονη σημερα, πατουσα το κουμπι αναβε και εσβηνε αμεσως. Καποιο conflict... Εσβησα την cache απο το titanium backup, τερματισα το light flow και το απεγκατεστησα απο το titanium. Το ειχα σβησει και χειροκινητα αλλα δε δουλεψε. Μετα το επανεγκατεστησα και ολα νορμαλ πλεον και οι εργοστασιακες ειδοποιησεις και του light flow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μπορεί να επιβεβαιώσει οποίος το έχει αν η (μπάρα οθόνης) μέσα απο την μπαταρία είναι πάντα γεμάτη με μπλε χρωμα ακόμα κ αν έχει οποιοδήποτε % Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί αν είναι να προλαβω να το πάω πίσω μήπως κ μου το αλλάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Λοιπόν, έτσι όπως έπαιζα πριν, βρήκα πώς δουλεύει το σύστημα με τις μπάρες: Η πρώτη μπάρα (με το μεγαλύτερο ποσοστό, όποιο κι αν είναι αυτό), είναι πάντα γεμάτη. Από εκεί και πέρα, η επόμενη, είναι αναλογικά γεμάτη σε σχέση με την πρώτη, το ίδιο και οι επόμενες. Δηλαδή αν η πρώτη μπάρα είναι στο 24%, θα είναι γεμάτη έτσι κι αλλιώς. Αν η δεύτερη είναι στο 12%, θα είναι γεμάτη ακριβώς μέχρι τη μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ακριβως έτσι.πριν 20 λεπτα το έβγαλα απο πληρη φόρτιση.ανοιχτό μονο data έχω κ η μπαταρία πήγε στο 84% σας φαίνεται λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Όπως είπε κι ένας πιο πάνω, τα data καταναλώνουν αρκετή ενέργεια. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις και παίξε με το Wi-Fi και δες πώς συμπεριφέρεται η μπαταρία. Επίσης, τσέκαρε αν έχεις ανοιχτές διάφορες εφαρμογές με τις οποίες δεν ασχολείσαι πλέον. Πάντως απ' ότι έχω καταλάβει, ο μέσος όρος ανοιχτής οθόνης είναι γύρω στις 4 ώρες, αν κι εξαρτάται κι απ' το τι ακριβώς κάνεις ενόσω είναι ανοιχτή η οθόνη. Οπότε νομίζω πως δεν έχεις θέμα με τη μπαταρία ή τη συσκευή, απλά τσέκαρε αυτό με τα δεδομένα και τι άλλο έχεις ανοιχτό. Φυσικά και τη φωτεινότητα κ.λπ.. Edited January 29, 2013 by phanispal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μάλλον έχετε δίκιο.λίγο που το είχα με wifi δεν έπεφτε η μπαταρία τόσο γρήγορα. Τα έχω όλα κλειστά φιλέ.πραγματικα 11-14 ώρες μου βγάζει η μπαταρία.εσύ έχεις το 16αρι η το 8αρι;κ σου κρατάει ειπες 2 μέρες βαριά βαριά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το 16άρι, αν και δε νομίζω πως παίζει ρόλο αυτό. Εγώ έχω κλειστά τα δεδομένα κι επίσης έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για 2G δίκτυα, άρα γλυτώνω κι από εκεί. Μου έχει βγάλει και 61 ώρες όπως είπα, αλλά με πολύ χαλαρή χρήση. Αυτή τη στιγμή το φορτίζω και μου έβγαλε γύρω στις 20 ώρες, αλλά το δούλεψα πολύ. Μίλησα 1 ώρα στο τηλέφωνο, έπαιξα με το GPS, λίγο Play Store, λίγο YouTube, μηνύματα κ.λπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μετα απο 6 μερες χρησης και καλο στρωσιμο της μπαταριας πλεον βλεπω πως εχω σημαντικη βελτιωση... Ειμαι με franco kernel και stock rom http://img834.imageshack.us/img834/8286/20130128235327.png http://img89.imageshack.us/img89/72/20130128235355.png Προς τους νεους κατοχους της συσκευης: Στρωστε καλα την μπαταρια σας!! (να κανει 4-5 κυκλους πληρης φορτισης και αποφορτισης) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Μετα απο 6 μερες χρησης και καλο στρωσιμο της μπαταριας πλεον βλεπω πως εχω σημαντικη βελτιωση... Ειμαι με franco kernel και stock rom Προς τους νεους κατοχους της συσκευης: Στρωστε καλα την μπαταρια σας!! (να κανει 4-5 κυκλους πληρης φορτισης και αποφορτισης) Εγώ ακολουθώ αυτή την αρχή με όλες τις συσκευές μου εδώ και χρόνια, όσο με παίρνει δηλαδή. Στο φανταριλίκι π.χ. δε με έπαιρνε :Ρ Πάντως για το Nexus 4 για όσο με παίρνει δεν έχω σκοπό να το φορτίζω αν δεν κλείσει από μπαταρία. Εσένα απ' ότι βλέπω σε έβγαλε με παραλίγο 5 ώρες ανοιχτή οθόνη, αλλά πέρα απ' αυτό και κλήσεις, δεν έκανες κάτι άλλο με τη συσκευή, οπότε καλά είμαι κι εγώ. Edited January 29, 2013 by phanispal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Κακο του κανεις αν το αφηνεις να κλεισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Γιατί ρα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Eχει ξανανφερθει. Τα περι στρωσιματος κλπ, ειναι κυριως μυθοι. Διαβασε εδω για το conditioning, ειναι ενα απο τα πολλα λινκ. http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Thanks, will be checking that out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Eχει ξανανφερθει. Τα περι στρωσιματος κλπ, ειναι κυριως μυθοι. Διαβασε εδω για το conditioning, ειναι ενα απο τα πολλα λινκ. http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries Δεν λεει ομως νομιζω πουθενα τα περι στρωσιματος... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Εν τω μεταξύ δε βλέπω να αναφέρεται πουθενά το συγκεκριμένο ζήτημα. Έστω ότι ισχύει όμως, να συνδέεις το φορτιστή στο 1% είναι καλύτερο ή κι αυτό μια απ' τα (γ)ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Τα διαγραμματα σε συναρτηση με τους κυκλους φορτισης φαινεται να εχουν καμια επιδραση στο capacity? Μονο για τα εσωτερικα κυκλωματα επειδη το chip φορτισης ειναι πανω στη μητρικη να δεχτω το break in αλλα και παλι για τη μπαταρια δεν ισχυει. Εμμεσα το αρθρο αναφερει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 δεν ξέρω αν είναι ψέμα αλλά είναι πανέμορφο http://www.phonearena.com/news/Is-this-the-white-Nexus-4_id39238 και ίσως αξίζει την αναμονή για όσους δεν το πήραμε ακόμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Άραγε το pattern θα δείχνει τόσο όμορφο και στο λευκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Κι εγώ πιστεύω ότι δε θα δείχνει τόσο ωραίο ...αν δε πρόκειται για fake εικόνα και αν βγάλουν ποτέ έκδοση σε άσπρο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το Galaxy Nexus είχε βγει, οπότε υπάρχει παρελθόν. Αν βάλεις και τη δημοτικότητα του 4, λογικό μου φαίνεται να βγει και σε λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Μετα απο 6 μερες χρησης και καλο στρωσιμο της μπαταριας πλεον βλεπω πως εχω σημαντικη βελτιωση... Ειμαι με franco kernel και stock rom Προς τους νεους κατοχους της συσκευης: Στρωστε καλα την μπαταρια σας!! (να κανει 4-5 κυκλους πληρης φορτισης και αποφορτισης) Την διαφορά την βλέπεις κυρίως λόγο franco kernel και όχι στρωσίματος. Οχι οτι δεν ισχύει το στρώσιμο. Θέλει όπως το λες. ΜΕΤΑ όμως από τις 4-5 πλήρεις φορτίσεις, δεν ενδείκνυται να πέφτει η μπαταρία κάτω από το 20-15% γιατί κουράζεται. Προσωπικά το άσπρο χρώμα μου, όπως διέρευσε τουλάχιστον, στην πίσω πλευρά μου φαίνεται ΑΘΛΙΟ. Καλή η μόδα του άσπρου, αλλά δεν πάει σε όλα. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ΜΕΤΑ όμως από τις 4-5 πλήρεις φορτίσεις, δεν ενδείκνυται να πέφτει η μπαταρία κάτω από το 20-15% γιατί κουράζεται. Από πού προκύπτει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Από πού προκύπτει αυτό; Διαβασε το link που εδωσα λιγο πιο πισω. Στρωσιμο σε τετοιες μπαταριες ειναι ουσιαστικα μυθος, μας εχει μεινει απτις Νικελιου Υδριδιου μεταλου αυτη η μ@λακια. Θεωρητικα και μονο υπαρχει πιθανοτητα για το κυκλωμα να ειναι λιγο καλυτερο αλλα πλεον οχι. Οσον αφορα το λευκο τα μαγαζια εχουν στοκαρει λευκα εδω και καιρο, το ειχα αναφερει παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εντυπώσεις μετά από τις πρώτες μέρες συμβίωσης με το N4, rooted ,Franko kernel. (Προέρχομαι από O2X CM10.1 temasek ). Αίσθηση,οθόνη, ποιότητα,λειτουργία απλά τέλειο και για τα χρήματα του (360€ playstore uk ) πραγματική ευκαιρία. Η οθόνη είναι απίστευτη, είδα σε HD το νεο επεισόδιο top gear ,απλά τέλεια. Μην παρεξηγηθω, δεν μου αρέσουν τα υπερκορεσμενα χρώματα των amoled,γούστα είναι αυτά. Πλέον έχω καταργήσει το laptop δεν υπάρχει κάτι που να μην γίνεται με το N4. Με 35Gb σε dropbox ,τα 16Gb του κινητού είναι υπεραρκετα. Από θέμα μπαταρίας τώρα, με apps&widgets on, wifi συνέχεια ανοιχτό,data ανοιχτά συνεχεια σε 2G για email και imo μόνο, 30-40min ομιλία, 1-2 SMS, tapatalk, browsing 30-45min, Skype 20-30min,όλα τα emails της ημέρας δουλειάς και προσωπικά, από τις 7.00 έως στις 23.00 , υπόλοιπο μπαταρίας 20-30%, με δείγμα 4 ημερών.:D Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts