PaNtErAz Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) και ΝΑΙ το έχω στα χέρια μου!!! Ένα σχόλιο μόνο. Η οθόνη του κάνει την οθόνη του Galaxy S να μοιάζει παιδική... ΕΡΩΤΑΣ! Παιδιά υπάρχει κανένα γνωστό πρόβλημα με τo Wifi; Ενώ στο σπίτι δουλεύει μια χαρά, στην δουλειά μου ενώ συνδέεται δεν μπαίνει πουθενά. :X Edited December 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδιά υπάρχει κανένα γνωστό πρόβλημα με τo Wifi; Ενώ στο σπίτι δουλεύει μια χαρά, στην δουλειά μου ενώ συνδέεται δεν μπαίνει πουθενά. :X Καταρχάς μεγεια σου!! Από την στιγμή που παίζει σπίτι κανονικά το wifi σου δεν έχει πρόβλημα η συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καταρχάς μεγεια σου!! Από την στιγμή που παίζει σπίτι κανονικά το wifi σου δεν έχει πρόβλημα η συσκευή :) Ευχαριστώ! Κόιτα το Galaxy S μια χαρά μπαίνει και στην δουλειά. Τώρα έβαλα στατική ΙΡ και δουλεύει. Γιατί όμως; Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsirasn Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Kαλησπέρα επειδή ΄θελω να το παραγγείλω απο Αμερική ,υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο; Παράθεση ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 επειδή χρειάζεται Microsim πώς κάνατε την αλλαγή; κόψιμο με το χέρι; Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 επειδή χρειάζεται Microsim πώς κάνατε την αλλαγή; κόψιμο με το χέρι; πας στον παροχό σου και εαν είσαι με συμβολαιο σου δίνει μία δωρεάν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Πηρα κοφτη και εκοψα 2-3 που χρησιμοποιω, βαριομουν να παω να ακυρωσω τη sim για να παρω την micro. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Επειδή έχω μία 2in1 sim της Cosmote και η εταιρία δεν έχει ακόμη τέτοιου είδους microSim, πήγα σήμερα σ' ένα κατάστημα της Wind που μου είχε πει φίλος ότι έχουν κόφτη, μου έκοψαν την sim (χωρίς χρέωση), και όταν τη δοκίμασα στο N4 έπαιξε κανονικά. Δουλεύουν και τα 2 νούμερα. Απλά, για να το γνωρίζουν και όσοι αργότερα γίνουν κάτοχοι της συσκευής και έχουν ίδια sim μ' εμένα. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ξερουμε πότε βγαίνει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ξερουμε πότε βγαίνει Ελλάδα; Εδώ δεν μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση της Αμερικής με αποτέλεσμα να υπάρχει αναμονή για 4-6 εβδομάδες την Ελλάδα θα σκεφτούν. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 nexus 4 bumper, http://dx-box.com/brand-new-sealed-nexus-4-lg-smart-phone-bumper-oem-google-case-black-free-shipping.html 20 ευρώ για "μαιμού" bumper σαν πολλά δεν είναι; Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 20 ευρώ για "μαιμού" bumper σαν πολλά δεν είναι; Δεν ξέρω αν είναι μαϊμού (πολύ πιθανό), αλλά που το σύγκρινα με φωτογραφίες από τη γνήσια θήκη, από πωλητές στο ebay, δεν είδα καμία διαφορά.. Εγώ, άνετα θα 'έτρωγα' τον παπά, ότι πρόκειται για γνήσια. :worry: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δεν ξέρω αν είναι μαϊμού (πολύ πιθανό), αλλά που το σύγκρινα με φωτογραφίες από τη γνήσια θήκη, από πωλητές στο ebay, δεν είδα καμία διαφορά.. Εγώ, άνετα θα 'έτρωγα' τον παπά, ότι πρόκειται για γνήσια. :worry: Το λέει στον τίτλο ΟΕΜ.. :cool: Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Το λέει στον τίτλο ΟΕΜ.. :cool: Oύτε που το πρόσεξα... Και η πλάκα είναι και 2-3 θήκες στο ebay που έτυχε και σύγκρινα, κι εκείνες OEM ήταν!!! :lol: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Τι σημαίνει ΟΕΜ ρε παιδιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 OEM (Original Equipment Manufacturer) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Νέος κάτοχος και εγώ, είναι πραγματικά πολύ καλή η αίσθηση της οθόνης και επίσης μου αρέσει η ποιότητα συνομιλίας. Θα μείνω με stock, δεν βλέπω κάτι να με χαλάει πολύ μέχρι στιγμής. Η κάμερα μόνο λίγο μέτρια αλλά το σύνολο με ικανοποιεί. Αυτά εν ολίγοις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παρέλαβα και εγώ τα κινητά αλλά δυστυχώς το ένα έχει πρόβλημα. Ώρες ώρες μου βγάζει μια μπλε γραμμή στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 επειδή δεν μπορούσα να ζω καθημερινά με το άγχος μην το γρατζουνίσω και το χτυπήσω βρήκα τελικά θηκη και μεμβράνη στα 12 ευρώ εδώ στην Αθήνα, τα πήρα λοιπόν και τα ησυχασα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πού βρηκες εδω Αθηνα? Εγω απο bay τα πηρα, screen protector μπρος πισω φυσικα, και θηκη στυλ incipio feather/case-mate barely there...ολα μαζι (10μπροστινα mat - 4πισω screen protector και η θηκη, 16€!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πού βρηκες εδω Αθηνα? Εγω απο bay τα πηρα, screen protector μπρος πισω φυσικα, και θηκη στυλ incipio feather/case-mate barely there...ολα μαζι (10μπροστινα mat - 4πισω screen protector και η θηκη, 16€!!!). Μια χαρά τα πήρες, εγώ τα πήρα από http://www.extreme-mobile.gr Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) 12€ η tpu θηκη? κι εγω παντως σημερα παρελαβα την θηκη ακριβως 3 εβδομαδες απο την παραγγελια. Τρεις εβδομαδες ολο αγωνια, μη τυχον γινει κατι, αν και ειχα ηδη τα screen protectors, μπρος πισω. Παντως ειναι φανταστικη. Εχει ενα feeling, σαν να ειναι απο υφασμα... Αυτη εδω ειναι: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230891662659 Κι εδω τα πισω screen protectors: http://www.ebay.com/itm/400351176770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Και τα μπροστινα: http://www.ebay.com/itm/221159288458?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Edited December 27, 2012 by energon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ενταξει μια χαρα ειναι τα δικα σου, εγω την πληρωσα λιγο τσουχτερα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω, ειχε αρχισει να με κοιταζουν περιεργα οι γυρω μου καθε φορα που εβγαζα το τηλ απο την τσεπη για να απαντησω σε μια κληση διακρινωντας τον τρομο στα ματια μου:D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παρέλαβα και εγώ τα κινητά αλλά δυστυχώς το ένα έχει πρόβλημα. Ώρες ώρες μου βγάζει μια μπλε γραμμή στην οθόνη DOA και επιστροφη αν τα πηρες απο Ευρωπη. Αν ειναι απο Αμερικη, εμπλεξες... Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ενταξει μια χαρα ειναι τα δικα σου, εγω την πληρωσα λιγο τσουχτερα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω, ειχε αρχισει να με κοιταζουν περιεργα οι γυρω μου καθε φορα που εβγαζα το τηλ απο την τσεπη για να απαντησω σε μια κληση διακρινωντας τον τρομο στα ματια μου:D Το πίσω screen protector μου αρέσει πολύ και θα το παραγγείλω... Η θήκη όσο και αν προστατεύει χαλάει όλοι την ομορφιά του κινητού... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts