TXCELLAS Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 βλακεια κινητο αλλα το επαιρνα ανετα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλές γιορτές! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλή τύχη ! http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλη τυχη καλες γιορτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ομορφο κινητό! BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλή τύχη! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniofacaldo Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 το θέλω , ωραίο δώρο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinas13 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ελπιζω να ειμαι η νικητρια!καλες γιορτες σε ολους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvala Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλες γιορτες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiseguy Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλές γιορτές σε όλους! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλές γιορτές να έχουμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroplano Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Άγιε Βασίλη μου, κάνε να το κερδίσω ... να μη μπαίνεις και συ σε έξοδα να μου παίρνεις δώρο! :lol: Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το θελωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα! Καλή επιτυχία! =) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaliaf Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλή τύχη ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpela Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το Xperia J είναι ένα ελκυστικό σε design smartphone, που απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, διότι έχει χαμηλή τιμή και μερικά «καλούδια»:blink::worry::shifty::!::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofioula Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Τέλειο smartphone οτι πρέπει για τα Χριστούγεννα .Καλή χρονιά σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakovoso Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Good luck! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα, και ήθελα να αλλάξω κινητό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Τέλειο είναι... καιρός να κερδίσω κι εγώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rory3200 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλή μας τύχη!! Θα ήθελα πολύ να μαι ο νικητής καθώς το iPhone μου αργοπεθαίνει και δεν έχω καθόλου λεφτά τον τελευταίο καιρό, πόσο μάλλον για ένα ένα καινούριο smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peggyr Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Και ότι μου χάλασε το κινητό μου!!!! Μακάρι να το κερδίσω!!!!! Καλημέρα μας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλη επιτυχια Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpower2 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλή μας επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts