karx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Ολοι στη παρεα μ ειμαστε λεζαντες.μονο εκδοση 4 και.χαχα.αλλος τροπος υπαρχει? Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις την εγκατάσταση με firefox θα παίζει flash content. Edited May 19, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Με ποιον browser βλεπεις flash player?κατεβασα απο το λινκ αλλα με το chrome δε κανει δουλεια.ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα Κατέβασε μοτζιλα κ πέρασε το φλας πιο πανω που έβαλε το παιδι.ο κρομ δεν υποστηριζει φλας Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ο Dolphin υποστηριζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ο Dolphin υποστηριζει; O beta ναι αλλά θέλει μοντα στο preferences αρχείο για να παίξει. Κάπου στους xda το αναφέρουν. Μετά παίζει μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αν και γενικα δε με εντυπωσιαζε ο franko, ενας αλλος dev. εχει βγαλει τροποποιηση του kernel του με το υποτιθεμενο wifi fix κα μαλιστα στην τελευταια εκδοση του kernel. Για να δουμε..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2272140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αν και γενικα δε με εντυπωσιαζε ο franko, ενας αλλος dev. εχει βγαλει τροποποιηση του kernel του με το υποτιθεμενο wifi fix κα μαλιστα στην τελευταια εκδοση του kernel. Για να δουμε..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2272140 Αυτον το κερνελ δεν τον εχω δοκιμασει ακομα... Εβαλα απο χτες του φρανκο την 138 και 139 μετα....εχει ριξει πολυ δουλεια απο την 127 που τον ειχα αφησει...πολυ πιο smooth το κινητο, καλη μπαταρια και καλα σκορ στα benchmarks... ΑΛΛΑ στο 5λεπτο επεσε το wifi... Τον ξηλωσα παλι και εβαλα την καινουρια εκδοση 10 του airkernel που εχει και τα fix για τα drops Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Οταν λετε wifi drop εκει που ειστε και βλεπετε ενα site πεφτει το wifi...η το προβλημα με τα notification οταν ειναι σε sleep το κιν! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Οταν λετε wifi drop εκει που ειστε και βλεπετε ενα site πεφτει το wifi...η το προβλημα με τα notification οταν ειναι σε sleep το κιν! Το 2ο και σε μερικούς τυχερούς σαν και μένα πέφτει και το data όταν είναι σε sleep το κινητό... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το 2ο και σε μερικούς τυχερούς σαν και μένα πέφτει και το data όταν είναι σε sleep το κινητό... Οντος αυτο το προβλημα το εχει του φρανκο και αρνειτε πεισματικα να παρει updates απο το caf περιμενει την google να βγαλει τα update!!εβαλα και εγω τoν air μιας και ακουω καλα λογια απο εσας εδω μεσα για να δουμε!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εμενα πεφτει το wifi τελειως οταν το χω αναμμένο και κανω πλοηγηση...οχι αυτο με τα notifications... Με τον airkernel εδω και 4 ωρες ειναι ανοιχτο το wifi και δεν εχει πεσει καθολου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εχω παρατηρησει wifi & data drops με οποιον kernel εχω δοκιμασει σε ανοιχτη οθονη...η μπαλα χανεται με σβηστη την οθονη. Ο kernel που εδωσα στο λινκ προς το παρον φαινεται να κανει δουλιτσα, για να δουμε..αλλιως υπομονη μεχρι το apple keynote :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εχω παρατηρησει wifi & data drops με οποιον kernel εχω δοκιμασει σε ανοιχτη οθονη...η μπαλα χανεται με σβηστη την οθονη. Ο kernel που εδωσα στο λινκ προς το παρον φαινεται να κανει δουλιτσα, για να δουμε..αλλιως υπομονη μεχρι το apple keynote :lol: Με ανοιχτή και γω δεν έχω θέμα και είμαι στοκ τώρα. Με κλειστή οθόνη είναι το πρόβλημα. Ας ελπίσουμε να το λύση η google γιατί βαρέθηκα λίγο με αυτή την κατάσταση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Την γραμματοσειρά την έχει αλλάξει κανείς; Κάτι ακόμα το Franco kernel app μου έβγαλε ότι έχει νέο update μπορώ να το κατεβάσω από εκεί και μετά να το διαλέξω χειροκίνητα; Edited May 19, 2013 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Στον Dolphin, όπου και να μπω σε site, δεν μου κρατάει history. Το χει παρατηρήσει κανένας άλλος? δλδ όταν κάνω swipe left για να βγει το history μου δείχνει μόνο τα bookmarks...κάνω καμιά βλακεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εμενα πεφτει το wifi τελειως οταν το χω αναμμένο και κανω πλοηγηση...οχι αυτο με τα notifications... Με τον airkernel εδω και 4 ωρες ειναι ανοιχτο το wifi και δεν εχει πεσει καθολου :p Τελικά μετά από τόσες ώρες με Airkernel, τί συμπέρασμα έβγαλες; Έχει όντως fix και δεν είδες Wi-Fi drop με κλειστή την οθόνη; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Πλέον δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις του Facebook messenger πρέπει να μπω εγώ από μόνος μου, γιατί το κάνει αυτό ; Χτες όταν ξανά πέρασα την carbon + Franco μου ερχόντουσαν μια χαρά οι ειδοποιήσεις αλλά το απόγευμα που ρύθμιζα την carbon σταμάτησαν να έρχονται και είπα να την βγάλω και την ξανά βάλω την εφαρμογή όταν πήγα στο playstore μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατή με την έκδοση για πιο λόγο; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Στον Dolphin, όπου και να μπω σε site, δεν μου κρατάει history. Το χει παρατηρήσει κανένας άλλος? δλδ όταν κάνω swipe left για να βγει το history μου δείχνει μόνο τα bookmarks...κάνω καμιά βλακεία? Θέλει το extension plugin "tab history" να του περάσεις,απ'το store. Έπειτα,θα στο εμφανίζει με right swipe. Edit: μήπως εχεις τσεκάρει ανώνυμη περιήγηση η καθαρισμό ιστορικού στην εξοδο; Κανονικά,πρεπει να σου δείχνει ιστορικό.. Edited May 19, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) παιδια απο χτες φοραω την τελευταια εκδοση airkernel(ευχαριστω τον χρηστη alexclone)...ειμαι με στοκ ρομ και ειμαι απλα καταενθουσιασμενος!!!τοσο απο μπαταρια(αν και ειναι λιγο νωρις λιγο)alla kyrivw απο wifi....πολυ καλο σημα και σταθεροτατο χωρις drops.μονο μειονεκτημα ειναι οταν ξυπναει απο ξεκλειδωμα λαγκαρει ελαχιαστα οχι ομως οτι πειραζει και πιστευω οτι ειναι λογικο μιας και ειναι υποσυγχρονισμενο και undervolted..... Edited May 20, 2013 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 παιδια απο χτες φοραω την τελευταια εκδοση airkernel(ευχαριστω τον χρηστη alexclone)...ειμαι με στοκ ρομ και ειμαι απλα καταενθουσιασμενος!!!τοσο απο μπαταρια(αν και ειναι λιγο νωρις λιγο)alla kyrivw απο wifi....πολυ καλο σημα και σταθεροτατο χωρις drops.μονο μειονεκτημα ειναι οταν ξυπναει απο ξεκλειδωμα λαγκαρει ελαχιαστα οχι ομως οτι πειραζει και πιστευω οτι ειναι λογικο μιας και ειναι υποσυγχρονισμενο και undervolted..... Χαιρομαι που ειδες διαφορα! Την 10 εβαλες ετσι? Βρες και το app trickmod για να μπορεις να σκαλιζεις ρυθμισεις :p Εγω απο χτες εβαλα την καινουρια εκδοση της paranoid, η οποια εχει ειδικο κερνελ με το χερακι του φρανκο! Προς το παρον παει παρα πολυ καλα...σταθερη και σμουθ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Alex δώσε ενα λινκ μήπως βάλω κ γω την paranoid..! Thanks Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Alex δώσε ενα λινκ μήπως βάλω κ γω την paranoid..! Thanks Εδω ειναι η ρομ--> http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako/alpha Και δω τα νεα pa gapps--> http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps Η νεα παρανοιντ ειναι απιστευτη...πεταει μπαμ τα παραθυρα...πρεπει να χει γινει πολυ καλη δουλεια στον κερνελ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 κανεις τα wipes φλασαρεις ρομ φλασαρεις gapps κανεις παλι wipe cache και dalvic reboot και τον σταυρο οτι θα ανοιξει το κινητο χαχαχα:lol: Alex με τον ιδιο τροπο περνιεται η paranoid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 κανεις τα wipes φλασαρεις ρομ φλασαρεις gapps κανεις παλι wipe cache και dalvic reboot και τον σταυρο οτι θα ανοιξει το κινητο χαχαχα:lol: Alex με τον ιδιο τροπο περνιεται η paranoid? Ναι! Εννοειται εισαι ροοτ,εχεις recovery και ξεκλειδωμενο bootloader:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 κανεις τα wipes φλασαρεις ρομ φλασαρεις gapps κανεις παλι wipe cache και dalvic reboot και τον σταυρο οτι θα ανοιξει το κινητο χαχαχα:lol: Alex με τον ιδιο τροπο περνιεται η paranoid? Αφού έχεις κάνει wipe στην αρχή, γιατί να ξανακάνεις μετά αφού φλασαρεις την rom? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Alex με τον ιδιο τροπο περνιεται η paranoid? Αφού έχεις κάνει wipe στην αρχή, γιατί να ξανακάνεις μετά αφού φλασαρεις την rom? Παντα μετα την ρομ και τα gapps θελει καθαρισμο cache και dalvik... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts