thanos_1 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Mια χαρα δουλευει, 4.2.2 εχω. Επισης αν εισαστε Ελλαδα δεν εχει νοημα να ενεργοποιησετε κατι. Δεν θα δουλευει πουθενα στην Ελλαδα, ουτε Ευρωπη, οποτε μην ασχολεισαι. Για να απαντησω οχι, δε θελει παλι ενεργοποιηση. Παντως μετα απο μια ημερα το εβγαλα, καλο αλλα το σημα δε μας τα ελεγε καλα και η μπαταρια αρκετη διαφορα. Εμενα παντως δε με αφηνει να το επιλεξω. Και αποτι διαβασα και στο xda,οσοι εχουν 4.2.2 θα πρέπει να φλασαρουν radio απο 4.2.1 για να δουλεψει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εμενα παντως δε με αφηνει να το επιλεξω. Και αποτι διαβασα και στο xda,οσοι εχουν 4.2.2 θα πρέπει να φλασαρουν radio απο 4.2.1 για να δουλεψει!! Θέλει παλιό μόντεμ νομίζω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ισως λοιπον φταιει ο φορτιστης ?? ουτε που θελω να πιστυω πως ειναι hardware problem...με την μπαταρια μου.. ρε παιδια αν εφταιγε ο φορτιστης δεν θα φορτιζε...αν φταιει ο φορτιστης γιατι να λεει τοτε 100%?μηπως να ενημερωσουμε σιγα σιγα την lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ρε παιδια αν εφταιγε ο φορτιστης δεν θα φορτιζε...αν φταιει ο φορτιστης γιατι να λεει τοτε 100%?μηπως να ενημερωσουμε σιγα σιγα την lg? Αν εχετε στοκ κερνελ αλλαξτε με custom και δοκιμαστε παλι.Κατεβαστε το betterbatterystats και δωστε screenshots Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Επειδή μερικοί-μερικοί μου είπαν οτι τελικά δεν χάνω τίποτα... Πως μπορώ να περάσω kernel και να rootαρω την stock; Θέλω οπωσδήποτε να κρατήσω όλα τα αρχεία/settings. Τι πάει να πεί "ξεκλείδωμα"; CWM, custom roms κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ρουταροντας μονο δε χανεις τιποτα ξεκλειδωνοντας χανεις τα παντα,αλλα το κανεις μια φορα ξεκλειδωμα σημαινει,οτι μπορεις να περασεις ρομ,κερνελ και αλλο recovery (cwm etc) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αν εχετε στοκ κερνελ αλλαξτε με custom και δοκιμαστε παλι.Κατεβαστε το betterbatterystats και δωστε screenshots Έχω την paranoid με τον δικο της kernel.ποιος είναι στον και ποιος είναι custom? υποτίθεται ότι ο κερνελ της paranoid είναι καλός. Να πω κιόλας ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση που έκανα στην paranoid που μου έβγαλε το goomanager τη 21-3-2013. Τώρα βγήκε πάλι καινούρια αναβάθμιση, μήπως ήταν bug???? οι υπόλοιποι που το παθατε ποια Ρομ έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Έχω την paranoid με τον δικο της kernel.ποιος είναι στον και ποιος είναι custom? υποτίθεται ότι ο κερνελ της paranoid είναι καλός. Να πω κιόλας ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση που έκανα στην paranoid που μου έβγαλε το goomanager τη 21-3-2013. Τώρα βγήκε πάλι καινούρια αναβάθμιση, μήπως ήταν bug???? οι υπόλοιποι που το παθατε ποια Ρομ έχετε? Κάνε την ανανέωση τότε μήπως ήταν πρόβλημα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ο developer της paranoid έχει κάποια δικό του blog? να δούμε αν λέει κατι? γιατί οι αναβαθμίσεις που βγαίνουν δεν λένε τι διορθώνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το γραφω και εδω.Για να σταματησει το ενοχλητικο ''βουισμα'' στις κλησεις απο το ακουστικο. Όσοι έχετε Franco kernel r111 πηγαίνετε με root explorer στο sys/class/misc/soundcontrol και ορίστε τιμή -5 στο volume_boost Για δοκιμαστε και πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 oi υπολοιποι που ειμαστε root και με αλλη ρομ πως μπορουμε να διορθωσουμε το βουισμα αν δεν εχουμε franko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 oi υπολοιποι που ειμαστε root και με αλλη ρομ πως μπορουμε να διορθωσουμε το βουισμα αν δεν εχουμε franko? Δεν ξερω guys.Ο Franco το ελεγε στο thread του στο XDA οτι γινεται με τον δικο του kernel αυτο.Και μαλιστα απο 100 και πισω και τωρα στον r111.Στους αλλους το ειχε κανει disable αλλα του το ειπαν πολλοι και το επαναφερε.Δοκιμαστε και σεις δε χανετε κατι.Βεβαια δε ξερω κατα ποσο το επιτρεπουν οι αλλοι kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Έβαλα και τον τελευταίο Franco kernel.. Έχουμε τις βέλτιστες ρυθμίσεις χρωμάτων για την τελευταία αυτή nightly; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Έβαλα και τον τελευταίο Franco kernel.. Έχουμε τις βέλτιστες ρυθμίσεις χρωμάτων για την τελευταία αυτή nightly; Eγω χρησιμοποιω τις ρυθμισεις του δικου μας g47.Τις θεωρω λιγο καλυτερες αλλα ματι ειναι αυτο.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ρε παίδες απορία της στιγμής, έχει κανείς επιλεγμένη την επιλογή για rendering του 2D από την GPU; Υποτίθεται αυτό δεν κάνει και το JB με το project Butter; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Eγω χρησιμοποιω τις ρυθμισεις του δικου μας g47.Τις θεωρω λιγο καλυτερες αλλα ματι ειναι αυτο.. Αγορασα το franco's kernel updater αλλα το επεστρεψα πριν το 15λεπτο. Δεν μου αρεσε ουτε του g47, ουτε τα optimal που υπηρχε σαν επιλογη στις ρυθμισεις. Πολυ σκοτεινιασε η οθονη, ειδικα με τα optimal μαυρισαν ολα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αγορασα το franco's kernel updater αλλα το επεστρεψα πριν το 15λεπτο. Δεν μου αρεσε ουτε του g47, ουτε τα optimal που υπηρχε σαν επιλογη στις ρυθμισεις. Πολυ σκοτεινιασε η οθονη, ειδικα με τα optimal μαυρισαν ολα... :confused: Πηγαινε εδω και παιξε με ρυθμισεις στα χρωματα.Με την εφαρμογη του μπορεις να βαλεις και τις δικες σου ρυθμισεις.Βεβαια τωρα αν τη ξανααγορασεις νομιζω δεν στο κανει refund https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0AoDp2qRui0u0dGE4T2gtSDBTRHVFSldPS2RrX1Rya0E&f=true&noheader=false&gid=6 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 καλημερα παιδια...! Γνωριζουμε ποσους κυκλους ζωης εχει η μπαταρια του nexus 4 πριν παραδωσει πνευμα; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 To τηλέφωνο σου δεν έχει μπεί καθόλου σε Deep Sleep και την δουλειά φαίνεται να την κάνει το Google+. Δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχει. Έβγαλα το Google+ και σήμερα το πρωί (το κινητό δεν το πείραξα σχεδόν τις ίδιες ώρες με την προηγούμενη φορά, από τη φόρτισή του) ήταν στο 98%. Τώρα, γιατί χρησιμοποιεί τόση μπαταρία το Google+ (δεν έχει κάποια ρύθμιση να του κάνεις) την ώρα που στο Desire που έχω δίπλα με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και ίδια χρήση, δεν το κάνει, δεν μπορώ να καταλάβω!!!! :confused: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πως βγαίνει το google+ απεγκστασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πως βγαίνει το google+ απεγκστασταση? Αν είσαι root το κάνεις απεγκατάσταση με titanium ή με root explorer διαγράφεις από το /system/app το PlusOne.apk. Αν δεν είσαι root μπορείς να το κάνεις disable από το settings-apps-tab All Google+ (μιας και είναι εφαρμογή συστήματος και δεν μπορείς να την απεγκαταστήσεις χωρίς root) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Έβγαλα το Google+ και σήμερα το πρωί (το κινητό δεν το πείραξα σχεδόν τις ίδιες ώρες με την προηγούμενη φορά, από τη φόρτισή του) ήταν στο 98%. Τώρα, γιατί χρησιμοποιεί τόση μπαταρία το Google+ (δεν έχει κάποια ρύθμιση να του κάνεις) την ώρα που στο Desire που έχω δίπλα με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και ίδια χρήση, δεν το κάνει, δεν μπορώ να καταλάβω!!!! :confused: Εγώ που χρησιμοποιώ το Google+ δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εγώ που χρησιμοποιώ το Google+ δεν έχω τέτοιο θέμα. Αυτό είναι το χαζό στην υπόθεση, το έχω και στο Desire εγκατεστημένο (btw είμαι με custom rom που δεν έχει προ-εγκατεστημενη την εφαρμογή, οπότε την έχω κάνει manual από το Market) και εκεί δεν έχω τέτοιο θέμα!! :wacko: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αυτό είναι το χαζό στην υπόθεση, το έχω και στο Desire εγκατεστημένο (btw είμαι με custom rom που δεν έχει προ-εγκατεστημενη την εφαρμογή, οπότε την έχω κάνει manual από το Market) και εκεί δεν έχω τέτοιο θέμα!! :wacko: Τι να σου πω, βγαλτη και ξαναβαλτη και τεσταρε το πάλι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 εγω με up2sd το εχω βγαλει το google+ kai to currents. τωρα δεν ξερω αμα βγηκαν τελειως αλλ σιγουρα γλιτωσα 80 Mb συνολο..!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts