taliban Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983 Κατεβάζω την "Volume_Plus92_v3_SoundQuality_Stable" αλλά βγάζει failed είμαι με carbon rom αν έχεις προηγούμενη έκδοση του Mod πρέπει να φλασάρεις πρώτα το revert και μετά αυτό που αναφέρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 αν έχεις προηγούμενη έκδοση του Mod πρέπει να φλασάρεις πρώτα το revert και μετά αυτό που αναφέρεις και όταν φορτώνω το revert βγάζει failed :mad: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 και όταν φορτώνω το revert βγάζει failed :mad: περίεργο....κάνε μία ερώτηση στον dev στο xda θα σου απαντήσει σίγουρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 περίεργο....κάνε μία ερώτηση στον dev στο xda θα σου απαντήσει σίγουρα ξανά έκανα ένα φλας σε ρομ και κερνελ και εγινε επιτυχης το φλας Ευχαριστω! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 ξανά έκανα ένα φλας σε ρομ και κερνελ και εγινε επιτυχης το φλας Ευχαριστω! παρακαλώ! Αφού ξέρεις ότι για όλα μπορώ να βρω την λύση :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το gravity box και τα xposed modules γενικότερα έχουν κάποιο εμφανές αντίκτυπο στην απόδοση του κινητού; Λειτουργούν με custom kernels; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το gravity box και τα xposed modules γενικότερα έχουν κάποιο εμφανές αντίκτυπο στην απόδοση του κινητού; Λειτουργούν με custom kernels; Μια χαρά δουλεύουν με custom kernels. Για μπαταρία δεν έχω δει κάτι άσχημο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδιά μια ερώτηση, εχω περάσει hellscore kernel και αναρωτιέμαι πως μπορώ να πειράξω τα χρώματα της συσκευής; Με franco kernel το έκανα μέσα απο το σχετικό app που υπάρχει, με hellscore πως θα το κάνω; (stock rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurochild Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Trickster mod Παράθεση Nexus 4 / powered by hells-Core kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδιά μια ερώτηση, εχω περάσει hellscore kernel και αναρωτιέμαι πως μπορώ να πειράξω τα χρώματα της συσκευής; Με franco kernel το έκανα μέσα απο το σχετικό app που υπάρχει, με hellscore πως θα το κάνω; (stock rom) Και με το franco updater μπορείς να το κάνεις κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εγω πάντως όταν είχα franco kernel xposed και gravity και touch control η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα. Καποιες στιγμές με περιήγηση ίντερνετ το κινητό ζεσταινοταν ΠΑΡΑ πολύ και η μπαταρία έκανε βουτιά. Τα έβγαλαν ΟΛΑ αυτά και ησυχασα. Τεραστια διάφορα είδα στο κινητό μου. Κάποιο απο όλα αυτά έφταιγε σίγουρα! Δεν τα απεγκατεστησα ενα-ενα για να δω ποιο φταίει. Πιθανόν ο κερνελ να εφταιγε ΑΛΛΑ εκανα μια υπαναχώρηση στα χρωματα για να μην καίγεται το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Μιας κ σήμερα είμαι άρρωστος κολλησα στο κινητό για να δω ποσο θα αντεξει. Πρωτη φορά είδα τέτοιο νούμερο,φυσικά σε WiFi ! Browsing tapatalk viber YouTube συνέχεια.κ χωρις να χω καλο σημα στο σπιτι.κ έχω άλλο λίγο ακόμα :D Edited February 21, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μιας κ σήμερα είμαι άρρωστος κολλησα στο κινητό για να δω ποσο θα αντεξει. Πρωτη φορά είδα τέτοιο νούμερο,φυσικά σε WiFi ! Browsing tapatalk viber YouTube συνέχεια.κ χωρις να χω καλο σημα στο σπιτι.κ έχω άλλο λίγο ακόμα :D Περαστικά ρε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Περαστικά ρε :lol: Ενα block στο παιδι παρακαλώ για ανάρμοστη συμπεριφορά! :D thanks Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Αυτοι οι G2ακηδες μας την λένε κανονικά :P Prioxx η κάτω μπάρα σου με τα 5 κουμπιά τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Αυτοι οι G2ακηδες μας την λένε κανονικά :P Prioxx η κάτω μπάρα σου με τα 5 κουμπιά τι είναι? Με βολευει απίστευτα η navi bar!τα τρια πρωτα ξέρεις τι κανουν, το 4 με γυριζεις μπρος πίσω απο μια εφαρμογή σε αλλη( βολευει πολύ), το άλλο κλείνω την οθόνη χωρίς να παταω power button κ το άλλο είναι για ρυθμίσεις. Μπορείς να βάλεις κ εφαρμογή..ακόμα κ να αλλαξεις τα εικονίδια. Mahdi ROM. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 ΜΜΜ..δεν βρίσκω που ..σε ποια ρύθμιση.. Mahdi έχω κ γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 ΜΜΜ..δεν βρίσκω που ..σε ποια ρύθμιση.. Mahdi έχω κ γω Πας ρυθμίσεις->customization->buttons->on screen navigation bar->buttons κ προσθέσεις αφαιρείς ότι γουστάρεις. ;-) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Πως δε το δα...πήγα κει ..περιπου δλδ :P αλλά είσαι ωραίος! Το βαλα κομπλε! (Την έχω κάνει ψιτ με το να με ζητάει συνέχεια login εδώ στο site για να γράψω απάντηση.. Παλαιότερα το κρατούσε, ενω το είχα ανοιχτό tab στον chrome. Άσχετο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει.. Έχω Mahdi+hells.. Έκανα dirty flash από την 2.4 στην 2.5.. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ με την προηγούμενη δούλευαν όλα τα gestures με το gmd gestures control τώρα κάποια σταμάτησαν να δουλεύουν π.χ. Όπως το "back" κ το "screen off" . Δοκίμασα με κάποιες ρυθμίσεις από την εφαρμογή που λέει αλλά δεν κατάφερα κάτι.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Λογικά ο prioxx θα σου απαντήσει. Mou ρθε 0224 για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μιας που την paranoid την τελίωσαν από μόνοι τους οι developers της, ποια rom προτίνετε που να έχει αρκετά features και να είναι σταθερή; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει.. Έχω Mahdi+hells.. Έκανα dirty flash από την 2.4 στην 2.5.. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ με την προηγούμενη δούλευαν όλα τα gestures με το gmd gestures control τώρα κάποια σταμάτησαν να δουλεύουν π.χ. Όπως το "back" κ το "screen off" . Δοκίμασα με κάποιες ρυθμίσεις από την εφαρμογή που λέει αλλά δεν κατάφερα κάτι.. Αμα εχεις backup γυρνά πίσω αλλιως φλασαρε το τελευταιο build που έβγαλε. Κάτι συμβαίνει με τον mahdi. Η Ρομ του έχει γίνει πολύ αργή, δεν ηταν έτσι παλιά. Φλασαρα παλι official stock και είχα ξεχάσει ποσο γρήγορο είναι το κινητό. Μάλλον θα τον αφήσω και θα δοκιμασω carbon. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έβαλα omni και όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι από play store μου βγάζει ένα σφάλμα 403... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πάντως με έχουν απογοητεύσει οι custom roms στο kitkat. Όσες έχω δοκιμάσει έχουν κάποιο θέμα, η carbon ήταν μια χαρά αλλά μετά από λίγο άρχισε να κάνει fc σε διαφορα (chrome, aosp browser) ακόμη και μετά από wipe cache/dalvik και εκκαθάριση των δεδομένων των εφαρμογών, η omni βγάζει αυτό που έγραψα παραπάνω, η paranoid δεν το συζητάω έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που βγήκε η 4.4 και δεν έχουν σχεδόν τίποτα (ούτε καν sound tile ?!). H mahdi όπως έιπε ο φίλος παραπάνω έχει γίνει αργή. Και ναι το ξέρω πως ό,τι κάνουν το κάνουν δωρεάν και στον ελεύθερο τους χρόνο αλλά και για την 4.3 πάλι τζάμπα το κάνανε και ήταν όλα κομπλέ...Και το θέμα είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός...Ξέρω ότι η απάντηση που μου πρέπει είναι ότι αν δεν σου αρέσουν μην τις περνάς και συμφωνώ απόλυτα, απλώς ήθελα να πω κάπου τις σκέψεις μου μιας και είμαστε forum και τα συζητάμε αυτά...Προς το παρρόν πιστεύω ότι με stock και xposed και κάποιον custom kernel (για μένα semaphore) το κινητό πετάει και το μόνο που μου λείπει είναι οι ρυθμίσεις για το led, που για αυτό υπάρχει το light flow (απλώς προτιμούσα να μην βάλω εφαρμογή επιπλέον). Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts