Gialakias Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αυτό ναι οκ, λες να χρειάζεται και κάποιο άλλο ? Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω... xa xa, καλά ρωτάω τον τύπο που έφτιαξε την εφαρμογή και θα ενημερώσω όταν έχω απάντηση :) Edited December 16, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παντως με καμια εκδοση δεν μου εχει φαει ποτε δεδομενα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παντως με καμια εκδοση δεν μου εχει φαει ποτε δεδομενα. Είσαι θαρραλέος... Αν δεν έχεις 4.4.2 μην ρισκάρεις. Γνώμη μου. Αλλά όπως έχει πει και ο Κλιντ Ίστγουντ για τις γνώμες... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παντως με καμια εκδοση δεν μου εχει φαει ποτε δεδομενα. νομίζω ότι αυτό συμβαινει μόνο όταν έχεις custom rom και όχι stock Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ωραίος.. Και ποια μπλοκαρουμε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Κάποια στιγμή είχα διαβάσει (μάλλον εδώ μέσα ήταν ή μπορεί και στο thread [Επίσημο] Google Nexus 4 (by LG), αλλά δεν μπορώ να βρω το post και αν υπάρχει λύση) για το stock KitKat, όπου στην εισερχέμενη κλήση δεν φαίνεται ολόκληρη η φωτογραφία αυτού που σε καλεί, αλλά ένα μικρό μέρος της γιατί υπάρχει το μαύρο πλαίσιο με τα Reject και Answer buttons. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση, για να εξαφανίζεται το μαύρο πλαίσιο; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ωραίος.. Και ποια μπλοκαρουμε? Σίγουρα το system update service Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Κάποια στιγμή είχα διαβάσει (μάλλον εδώ μέσα ήταν ή μπορεί και στο thread [Επίσημο] Google Nexus 4 (by LG), αλλά δεν μπορώ να βρω το post και αν υπάρχει λύση) για το stock KitKat, όπου στην εισερχέμενη κλήση δεν φαίνεται ολόκληρη η φωτογραφία αυτού που σε καλεί, αλλά ένα μικρό μέρος της γιατί υπάρχει το μαύρο πλαίσιο με τα Reject και Answer buttons. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λύση, για να εξαφανίζεται το μαύρο πλαίσιο; Custom rom ή xposed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πέρασα και γω omni. Αφησα για σήμερα τον δικο της Κερνελ. Ψάχνω να βρω το immersive για πληρη οθόνη αλλά πρέπει να είμαι γκαβος.Το χει δει κανείς; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπέρα ξέρει κανείς που πήγε η psx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Custom rom ή xposed.. Για custom γνωρίζω, άλλωστε με CM είμαι. Για την stock ρωτάω. Για το xposed που λες, ποιο module χρησιμοποιείς; Και θα ήθελα να μάθω αν απλά 'πειράζει' το μαύρο πλαίσιο ή αλλάζει γενικά την incoming call screen. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Σίγουρα το system update service αυτο που ειναι μεσα στο google services framework ε?αντε να δουμε,φαινεται να μας λυνει τα χερια η εφαρμογη. πρεπει να το λυσει το προβλημα η google,την εχει πατησει πολυς κοσμος κ εχει πληρωσει καλα λεφτα. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αυτο που ειναι μεσα στο google services framework ε?αντε να δουμε,φαινεται να μας λυνει τα χερια η εφαρμογη. πρεπει να το λυσει το προβλημα η google,την εχει πατησει πολυς κοσμος κ εχει πληρωσει καλα λεφτα. Sorry guys αλλά η Google δεν έχει να λύσει κανένα πρόβλημα.Δε σας είπε η Google να κάνετε unlock root custom Rom κλπ.δικό σας είναι το πρόβλημα βρείτε την λύση.Αν και εδώ μέσα τουλάχιστον είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άτομα που να την πάτησαν έτσι μετά από τόσο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αυτο που ειναι μεσα στο google services framework ε?αντε να δουμε,φαινεται να μας λυνει τα χερια η εφαρμογη. πρεπει να το λυσει το προβλημα η google,την εχει πατησει πολυς κοσμος κ εχει πληρωσει καλα λεφτα. Σωστά, αυτό :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Sorry guys αλλά η Google δεν έχει να λύσει κανένα πρόβλημα.Δε σας είπε η Google να κάνετε unlock root custom Rom κλπ.δικό σας είναι το πρόβλημα βρείτε την λύση.Αν και εδώ μέσα τουλάχιστον είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άτομα που να την πάτησαν έτσι μετά από τόσο καιρό Σωστός. Λαμβάνουμε τα μέτρα μας μετά από κάθε αναβάθμιση. Ή custom rom με την ίδια έκδοση ή στοκ μέχρι να βγει αντίστοιχη. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurochild Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπέρα ξέρει κανείς που πήγε η psx? http://purespeedx.net/viewforum.php?f=10 Παράθεση Nexus 4 / powered by hells-Core kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πέρασα και γω omni. Αφησα για σήμερα τον δικο της Κερνελ. Ψάχνω να βρω το immersive για πληρη οθόνη αλλά πρέπει να είμαι γκαβος.Το χει δει κανείς; Χεχε! Στο notification drawer είναι βρε συ, στις συντομεύσεις. Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Για custom γνωρίζω, άλλωστε με CM είμαι. Για την stock ρωτάω. Για το xposed που λες, ποιο module χρησιμοποιείς; Και θα ήθελα να μάθω αν απλά 'πειράζει' το μαύρο πλαίσιο ή αλλάζει γενικά την incoming call screen. Ευχαριστώ. Gravity και xblast.. Κανουν διαφανής όλη την lockscreen και φαίνεται όλη η φωτογραφία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Sorry guys αλλά η Google δεν έχει να λύσει κανένα πρόβλημα.Δε σας είπε η Google να κάνετε unlock root custom Rom κλπ.δικό σας είναι το πρόβλημα βρείτε την λύση.Αν και εδώ μέσα τουλάχιστον είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άτομα που να την πάτησαν έτσι μετά από τόσο καιρό λιγα ποστ επανω,θα δεις οτι μου συνεβη και σε στοκ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ίσως να μην παίζει ρόλο η rom όσο ο ξεκλείδωτος bootloader Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 λιγα ποστ επανω,θα δεις οτι μου συνεβη και σε στοκ Ενω είχες βάλει ήδη 4.4.2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ενω είχες βάλει ήδη 4.4.2?? από 4.2 σε 4.3 του είχε συμβει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ίσως να μην παίζει ρόλο η rom όσο ο ξεκλείδωτος bootloader Καμιά σχέση δεν έχει το bootloader state. Δεν ελέγχεται από κάπου στο σύστημα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Χεχε! Στο notification drawer είναι βρε συ, στις συντομεύσεις. Όταν λέω οτι ειμαι τυφλός!!μπροστά μου ήταν.thankss Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts