Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Γύρισα πίσω σε stock καθώς για να επιλεξω ενα εικονίδιο απο το dock έπρεπε να πατήσω 5-6 φορες ε και δεν άντεξα...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ποση φωτεινοτητα...?!?!

Auto end perseus

Είναι τόσο αξιοσημείωτη η διαφορά στο touch με το mod; Στην xenon δεν περνάει το mod;

Περνάει κανονικά...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Γύρισα πίσω σε stock καθώς για να επιλεξω ενα εικονίδιο απο το dock έπρεπε να πατήσω 5-6 φορες ε και δεν άντεξα...

δλδ η στοκ εχει καλυτερο touch απο την custom που ειχες? :wacko:

Vamos Aris

δλδ η στοκ εχει καλυτερο touch απο την custom που ειχες? :wacko:

Ναι!! Βεβαια ειχα πειραξει αρκετα και την navi bar αλλα και το pie που εχει σαν επιλογη και δεν ξερω εαν χαλασε μετα απο αυτο... Και τις 2 ρομ παντως τρεχει ο franco.. Αλλα ενταξει μιλαμε για καλη διαφορα που γινεται αμεσως αισθητη.. Τωρα κατεβασα την xylon να δοκιμασω.

Edit: Και με xylon το ιδιο θεμα εχω στην κατω μερια της οθονης απο την navi bar και λιγο πιο επανω το touch responsiveness ειναι τελειως χαλια (ισως οχι παντα αλλα στις 5 φορες την 1 θα δουλευει σωστα)

Edited by funk

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

σωπα ρε συ τοσο χαλια?

το μοντ το εχει καμια ρομ ενσωματωμενο?

Το mod ενσωματωμένο σε rom δεν υπάρχει από όσο ξέρω...

σωπα ρε συ τοσο χαλια?

το μοντ το εχει καμια ρομ ενσωματωμενο?

Δεν μπορουσα να πατησω καποιο εικονιδιο πανω στο dock (πχ επαφες ή τηλεφωνο) ευτυχως εχω μικρο nandroid και η επιστροφη ειναι γρηγορη... Και εγω αυτο ψαχνω τωρα, ποια ρομ εχει μεσα της το μοντ! Αλλα και παλι λογικη εξηγηση δεν μπορω να δωσω εκτος εαν συμβαινει μονο σε εμενα αυτο..

Edited by funk

ενδιαφέρουσα εφαρμογή:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133573

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι τόσο αξιοσημείωτη η διαφορά στο touch με το mod; Στην xenon δεν περνάει το mod;

Για μένα προσωπικά ναι είναι. Και από ότι φαίνεται είναι θέμα software και θα πρέπει να δοθεί κάποια ενημέρωση που να κάνει downgrade χωρίς να περνάμε mod κτλπ.

Δεν υπάρχει custom rom με το mod αυτό ενσωματωμένο, αλλά όλες οι rom είτε custom είτε stock έχουν την ίδια ακριβώς απόκριση. Το mod κάνει τη διαφορά. Τώρα ίσως αν πειράζει κάποιος τα nav buttons πολύ να υπάρχει εκεί θέμα, δεν το γνωρίζω. Προσωπικά την Xenon την πέρασα δυο φορές, γιατί την πρώτη μετά που πέρασα το touch mod είχε κολλήσει άσχημα το τηλέφωνο δεν εμφάνιζε καθόλου ούτε status bar, ούτε nav bar, οπότε έπεσε wipe και ξαναφλασάρισμα και ίσιωσε. Το λέω αυτό για να ξαναδοκιμάσει όποιος θέλει την Xenon πχ, γιατί φαίνεται αρκετά αξιόλογη.

Και btw, το smoothness του stock rom & stock kernel που είναι πιο smooth και από iphone δεν πιάνεται με τίποτα custom.

What u take is what u give...

Με franco 53 και τελευταία xylon από χθες όλα κομπλέ.. Μπαταρία δείχνει ότι θα παίξει στο 4,5-5 ώρες, μόνο wifi και auto brightness ;)

+1 ώρα περιπου με το ίδιο σεταπ.

Νομιζω εχω ενα θεματακι με την ταχυτητα της cosmote..εχω κανει uncheck την επιλογη χρηση μονο δικτυων 2G, και τικαρισμενη την ενεργοποιηση δεδομενων! Σαν να μη μου φαινονται καλες οι μετρησεις..Ειχα και ενα iphone 4s διπλα μου για τεστ και επιανε τουλαχιστον 8kbps στην cosmote επισης, λιγο κουλο δεν ειναι? Εχω την xenon 4 και harsh kernel

παιδια εχει χρησιμοποιησει κανενας αυτο το app ?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexus4displaycontrol&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZXh1czRkaXNwbGF5Y29udHJvbCJd

δεν θεωρειται τα χρωματα στα icons καπως ξεθωριασμενα ?

παιδια εχει χρησιμοποιησει κανενας αυτο το app ?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexus4displaycontrol&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZXh1czRkaXNwbGF5Y29udHJvbCJd

Λογικά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε όλοι μας. :p

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τα χρώματα είναι κάπως αλλά αυτό πάλι εξαρτάται στο μάτι του καθενός και από τι συσκευή προέρχεται. Προσωπικά στην αρχή τα έβλεπα ξεθωριασμένα τα χρώματα (όχι μόνο τα εικονίδια) αλλά αυτό οφείλεται καθώς είχα περάσει ένα χρόνο με σειρά galaxy και οθόνες amoled. Τώρα τα χρώματα μου φαίνονται πολύ καλά ενώ βλέπω amoled και δεν τρελαίνομαι, μου κάνουν υπερκορεσμένα. Θέλω να πω ότι το μάτι συνηθίζει... πολύ καλό callibration οθόνης θεωρώ έχει γίνει σε iphone5 και one x (μιλάω για οθόνες LCD). Κι εγώ έχω αγοράσει την εφαρμογή από τις αρχές και έχω ρυθμίσεις 240/255/255 που μου κάθονται καλύτερα :D

βαλατε καποια θηκη - bumper για την προστασια του κινητου σας??

και αν ναι..πια??

ανεβαστε καμια εικονα να δουμε..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

και δεν μου λες ειδες μεγαλη διαφορα μετα ? επειδη εγω ερχομαι απο galaxy s2, και θα προτιμουσα τα χρωματα να ειναι ποιο κοντα σ αυτα του one x..

Γεια χαρα παιδια.Περιμενω και εγω να κυκλοφορησει το Ν4 Ελλαδα για να το παρω αφου εχω μεγαλη επιδοτηση Wind.Ηθελα απλα να ρωτησω,το θεμα με το USB OTG λυθηκε?Γιατι ειχα διαβασει και παλαιοτερα στο XDA οτι η ταση που βγαζει η υποδοχη δεν αρκει για να διαβασει στικακια και αλλα...Sorry αν εχει απαντηθει απλα με το search δεν εβγαλε κατι και ειμαι απτο κινητο και δε μπορω να πολυδιαβαζω βγαζω τα ματια μου.

Γεια χαρα παιδια.Περιμενω και εγω να κυκλοφορησει το Ν4 Ελλαδα για να το παρω αφου εχω μεγαλη επιδοτηση Wind.Ηθελα απλα να ρωτησω,το θεμα με το USB OTG λυθηκε?Γιατι ειχα διαβασει και παλαιοτερα στο XDA οτι η ταση που βγαζει η υποδοχη δεν αρκει για να διαβασει στικακια και αλλα...Sorry αν εχει απαντηθει απλα με το search δεν εβγαλε κατι και ειμαι απτο κινητο και δε μπορω να πολυδιαβαζω βγαζω τα ματια μου.

Ακόμα τίποτα για otg...

Ακόμα τίποτα για otg...

Κριμα.Ειναι ανασταλτικος παραγοντας για μενα...Ας ελπισουμε να βρουν καμια λυση εκει στο XDA

Παιδιά δοκιμάστε το νέο test kernel r68 του Franco έχει τρελή διαφορά στα χρώματα της οθόνης. Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ

Έχεις πρόχειρο λιγκ!???

Έχεις πρόχειρο λιγκ!???

http://minooch.com/franciscofranco/Nexus4/tests/

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

απο σημερα βρισκομαι στην ελιτ των κατοχων N4 στην ελλαδα..και ειμαι πανευτυχης!!

πρωτα θα χρησιμοποιησω το γνωστο εργαλειο για ρουταρισμα και περασμα recovery..χρειαζομαι και unlock?

το touch μαζι με τη ζελατινα που εχει ηδη το κινητο ηδη μου φαινεται πολυ καλο,θα δω κ χωρις αυτη,φανταζομαι ακομα καλυτερα....

ο ηχος απο το ηχειο ειναι πολυ χαμηλος,χανω κλησεις κ μηνυματα..γινεται κατι??

μεγεια μου!!!!!!!!!!!!!

Vamos Aris

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)