Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Το κινητό μου είχε παντα θέμα με υπερθέρμανση. Το έστειλα πίσω στην lg για έλεγχο αλλα μου ειπαν οτι είναι φυσιολογικό. Έβαλα Φράνκο με εγκατάσταση απο την αρχη, εκανα undervolt ΑΛΛΑ το αποτέλεσμα ιδιο. Την μεγάλη διαφορα την είδα με το 4.4.2. Πλεον το κινητό δεν ανεβάζει τρελές θερμοκρασιες , οποτε ουτε καίγεται το πίσω μερος ουτε πέφτει η μπαταρία. Το βράδυ που το αφήνω ανοιχτό δεν πέφτει ουτε 1%. Ορίστε και μια φωτο απο χθες το βράδυ.[ATTACH]41902[/ATTACH]

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σορρυ για στοκ κερνελ της 4.4.2 εννοώ. Με το που βάζω άλλο κερνελ έχω πρόβλημα. Οπότε συμβιβάστηκα με τα "ξεθωριασμένα" χρωματα! Edited by pank

Έχει καταφέρει κανείς να περάσει τις ρυθμίσεις με τα χρώματα του g47, σε faux based kernels (πχ. hells-core) ;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

δε ξερω αν το ειδατε, αλλα ειναι καινουρια binaries για την gpu. το δοκιμασα και δε μπορω να πω οτι ειναι τρομακτικη η διαφορα αλλα λενε οτι δουλευει καλα τα παιδια στο xda. εμενα η μονη διαφορα που παρατηρησα ειναι οτι οταν ξεκλειδωνω το κινητο το λουκετακι κουνιεται λιγο πιο γρηγορα. http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/qualcomm-adreno-gpu-binaries-t2667759

δε ξερω αν το ειδατε, αλλα ειναι καινουρια binaries για την gpu. το δοκιμασα και δε μπορω να πω οτι ειναι τρομακτικη η διαφορα αλλα λενε οτι δουλευει καλα τα παιδια στο xda. εμενα η μονη διαφορα που παρατηρησα ειναι οτι οταν ξεκλειδωνω το κινητο το λουκετακι κουνιεται λιγο πιο γρηγορα. http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/qualcomm-adreno-gpu-binaries-t2667759

Ενδιαφέρον! Λένε καλά σχόλια πάντως.

Δημήτρης

Ενδιαφέρον! Λένε καλά σχόλια πάντως.

το πέρασα ήδη και εγώ, για να δούμε......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το πέρασα ήδη και εγώ, για να δούμε......

Ειδες διαφορά; κάνα game που είχες μικρό διακοπές;

Δημήτρης

Ειδες διαφορά; κάνα game που είχες μικρό διακοπές;

δεν παίζουμε παιχνίδια ρε φίλε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε :)

Σοβαρά τώρα, μέχρι στιγμής στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα έχω δει κάποια διαφορά

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δοκίμασε κανένας να μας πει εντυπώσεις;;

PAC 4.4.2

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/rom-pac-version-t2668912/post50787814

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

δεν παίζουμε παιχνίδια ρε φίλε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε :)

Σοβαρά τώρα, μέχρι στιγμής στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα έχω δει κάποια διαφορά

Για να δούμε τότε!

Δημήτρης

Στο real racing πάντως που παίζω λίγο το ίδιο μου φαίνεται. Και λόγια έτσι πάει αφού και στα release notes Δε λέει κάτι για αλλαγές στα fps

και αργαλείο για τον αγαπημένο μας κέρνελ:)

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/app-hellscore-kernel-tweaker-t2669442

και αργαλείο για τον αγαπημένο μας κέρνελ:)

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/app-hellscore-kernel-tweaker-t2669442

Βρε Taliban το βαλα το app.. Στο LCD control που βρίσκω τις καλύτερες ρυθμίσεις για χρωμα κ gamma να περάσω? :)

Μου χάθηκε το supersu εικονίδιο στο drawer... Ενω με το root checker είμαι root.

Είμαι με mahdi 0303 hellcore b44

Μήπως έχεις κάποιον launcher (πχ. Nοva) και 'έκρυψες' κατά λάθος την εφαρμογή από τις ρυθμίσεις του;

Βρε Taliban το βαλα το app.. Στο LCD control που βρίσκω τις καλύτερες ρυθμίσεις για χρωμα κ gamma να περάσω? :)

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/nexus-4-color-settings-spreadsheet-t2039607

Επιβεβαιώθηκα στην σκέψη μου ότι το Smart Radio του Gravitybox καίει παραπάνω μπαταρία.

Τεσταρα με 3G είτε ενεργό, είτε κλειστό και έβγαλα 30 λεπτά παραπάνω SOT

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά άντεξα σχεδόν 10 μέρες με full stock και είπα να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία στην omni. Μέχρι στιγμής όλα μια χαρά και από ταχύτητα σαν της stock και μου αρέσει το omni switch σαν αντικαταστάτη του recents menu. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αναβαθμίσω το dashclock από το play store, λέει ότι το πακέτο δεν είναι σωστά υπογεγραμμένο, ίσως να φταίει που το έχουν σαν system app δεν ξέρω, αλλά σιγά το πράγμα. Άντε να δούμε και από μπαταρία γιατί με ψήνει γενικώς σαν rom και θα προσθέτουν και άλλα καινούργια πράγματα.
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Μακριά από τους τελευταίους Hell Doctor R22.

Ποτέ δεν είχα reboots με άλλους κερνελ και τώρα με αυτόν έχω συνέχεια.

Έβαλα και την τεστ R22C και τα ίδια.

Φυσικά πολυς κόσμος έχει παρόμοια θέματα.

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα 2 μέρες τώρα, μου κάνει reboot ανά τακτά διαστήματα με διάφορους συνδιασμούς (CM + hells-core ή Franco, stock + hells-core ή Franco), ενώ ζεσταίνεται πολύ και η πλάτη του!!!!

Παίρνω πάλι ένα backup και ξαναβάζω stock rom να δω τί γίνεται.

Λέτε να είναι αλλού το πρόβλημα και όχι στις rom, kernel;

Εγώ στοκ 4.4.1 με uv -75 και Franco plus κανένα πρόβλημα με θερμοκρασία ή reboots.

Τώρα κάνω δοκιμή με το Hell Doctor να δω αν σε 3G δίνει καλύτερη αυτονομία

Amazon Fire stick 4k max

o φίλος μας ο Λιβανέζος σήμερα έβγαλε update στο οποίο πλέον έχει έτοιμα προφίλ χρωμάτων, κατέληξα στο iphone 5 προφίλ, στα μυωπικά ματάκια μου φαίνεται σούπερ :)

Twrp 2.7.0.0, ζεστή, μόλις βγήκε από το φούρνο

εδω.... http://techerrata.com/file/twrp2/mako/openrecovery-twrp-2.7.0.0-mako.img

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)