apostoloskourtis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Πρόβλημα με σλιμ όταν δέχομαι μνμ κολλάει το κινητό και δεν κάνει τίποτα καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Άλλο πάλι κι αυτό. Γι αυτό επειδή βαρέθηκα τα προβλήματα έχω στοκ με xposed και semaphore κι έχω ησυχάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχετε να προτείνεται κανένα gamma για hells core??Έβαλα cm11 και δεν έχω τις επιλογές πια για gamma2.2 και ceejay83 και δεν βρίσκω πουθενά μετατροπές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Άλλο πάλι κι αυτό. Γι αυτό επειδή βαρέθηκα τα προβλήματα έχω στοκ με xposed και semaphore κι έχω ησυχάσει. Και τελικά φταίει το handcent SMS μόλις το έβγαλα το κινητό πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Τέλεια! Χαίρομαι που το έλυσες. Λάβε υπόψη σου όμως πως handcent και go sms είναι 100 χρόνια πίσω, σαν εφαρμογές και γεμάτες spam. Χωρίς να επεκταθώ περισσότερο, διότι ήδη είμαστε off topic, προτείνω 8sms ή textra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjonny Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Το πρόβλημα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5103249#post5103249 Οι πιθανές λύσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5105325#post5105325 Τέλος καλό, όλα καλά! Τελικά η αναφορά επισκευής αναφέρει ότι έγινε αλλαγή της κυρίως πλακέτας με νέο ΙΜΕΙ. Απλώς τώρα είμαι λίγο σκεπτικός! Να ξαναβάλω CM 11; Αν και πιστεύω ότι δεν έφταιγε η ROM, αλλά κάποιο άλλο κατασκευαστικό λάθος του H/W της συσκευής! Δεν εγινε αντικατασταση ολοκληρης της συσκευης? γιατι και εγω που μιλησα με την lg για το θεμα της μπαταριας μου ειπαν πως αν διαπιστωθει οντως προβλημα θα γινει αντικατασταση. Εστειλα και το δικο μου στην αντιπροσωπια με red light of death. Ειχα διαβασει οτι αυτο οφειλοταν στη μπαταρια, αλλα τελικα μου ειπαν οτι υπηρχε κατασκευαστικο λαθος στη μητρικη πλακετα της συσκευης και την αλλαξαν με καινουρια, με νεο IMEI. Τελος καλο, ολα καλα αλλα επειδη εχω δηλωσει το κινητο στη σελιδα της Lg με το παλιο IMEI, πρεπει οταν μου φερουν το κινητο να το ξαναδηλωσω με το νεο ? Edited January 10, 2014 by jjonny Παράθεση LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 παιδια εσεις που εχετε δοκιμασει καιρο και κιτκατ και 4.3 πραγματικα ποια πιστευευετε οτι ειναι και καλυτερη και σε ποια εχει καλυτερη συμπεριφορα το nexus 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 παιδια εσεις που εχετε δοκιμασει καιρο και κιτκατ και 4.3 πραγματικα ποια πιστευευετε οτι ειναι και καλυτερη και σε ποια εχει καλυτερη συμπεριφορα το nexus 4? Για μένα KitKit. Δεν έχω δει μεγάλες διαφορές σε θέμα μπαταρίες, αλλά σίγουρα υπάρχει καλύτερη διαχείριση RAM. Σχεδόν με τις ίδιες εφαρμογές, με KitKat είμαι σταθερά στα 1Gb free την ώρα που με JellyBean ήμουν στα 800-850Mb free. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 παιδια εσεις που εχετε δοκιμασει καιρο και κιτκατ και 4.3 πραγματικα ποια πιστευευετε οτι ειναι και καλυτερη και σε ποια εχει καλυτερη συμπεριφορα το nexus 4? Για μένα προτιμούσα την jelly bean καο ας είχα 200 mb λιγότερη Ραμ. Τόση έχουμε άλλωστε τι θα πάθει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Για μένα προτιμούσα την jelly bean καο ας είχα 200 mb λιγότερη Ραμ. Τόση έχουμε άλλωστε τι θα πάθει.. o λογος φιλε? φυσικα αμα θελεις μπορεις να πας σε 4.3. ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 o λογος φιλε? φυσικα αμα θελεις μπορεις να πας σε 4.3. ετσι δεν ειναι? Βασικά δούλευε απροβληματιστα κ γρήγορα. Κ λίγο καλύτερη αυτονομία με την δικιά μ χρήση. Απλά δεν δούλευαν οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους ,το μονο κακό αλλιως θα είχα γυρίσει. Φυσικά μιλάω για 4.2.2 . Αυτή τη στιγμη με mahdi και semaphore βλέπω οτι τα παει πολύ καλά, για να δούμε.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Βασικά δούλευε απροβληματιστα κ γρήγορα. Κ λίγο καλύτερη αυτονομία με την δικιά μ χρήση. Απλά δεν δούλευαν οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους ,το μονο κακό αλλιως θα είχα γυρίσει. Φυσικά μιλάω για 4.2.2 . Αυτή τη στιγμη με mahdi και semaphore βλέπω οτι τα παει πολύ καλά, για να δούμε.. και εγω εχω βαλει purity kai semaphore kai βλεπουμε:)με αρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGxdev Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μηπως ξερει κανεις αμα υπαρχει κανενας οδηγος πως να φτιαξω .odex αρχεια σε Android KITKAT 4.4*??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Υπάρχει κάποια Ρομ η οποία να έχει theme engine και να υποστηριζει franco??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν επειδή δοκιμασία και madhi και cm νομιζω οτι στοκ είναι καλυτερα απο άποψη μπαταρίας. Θέλω όμως ενα δυο πραγματακια που δεν υπάρχουν στη στοκ. Όπως full quick settings,customized nav bar και unlock με swipe στην οθόνη. Τι προτεινετε παιδιά? Αυτό το gravity τι είναι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν επειδή δοκιμασία και madhi και cm νομιζω οτι στοκ είναι καλυτερα απο άποψη μπαταρίας. Θέλω όμως ενα δυο πραγματακια που δεν υπάρχουν στη στοκ. Όπως full quick settings,customized nav bar και unlock με swipe στην οθόνη. Τι προτεινετε παιδιά? Αυτό το gravity τι είναι; Ευχαριστώ! Η mahdi σε τι σε χάλασε;το gravity με xposed framework μπορείς να κάνεις τις καστομιες που θες. Ειδικα αν είναι απλα όπως για nav bar γίνεται εύκολα κ κρατας στοκ Ρομ. Ψάξε xda να δεις πληροφορίες.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Η mahdi σε τι σε χάλασε;το gravity με xposed framework μπορείς να κάνεις τις καστομιες που θες. Ειδικα αν είναι απλα όπως για nav bar γίνεται εύκολα κ κρατας στοκ Ρομ. Ψάξε xda να δεις πληροφορίες.. Νομιζω οτι κραταει πιο λιγο η μπαταρια??Μπορει να ειναι και ιδεα μου. Περνας gravity και xposed ξεχωριστα? Μαλλον,το gravity προυποθετει xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Νομιζω οτι κραταει πιο λιγο η μπαταρια??Μπορει να ειναι και ιδεα μου. Περνας gravity και xposed ξεχωριστα? Μαλλον,το gravity προυποθετει xposed? Απο όταν έβαλα semaphore βλέπω καλύτερη όπως στοκ. Περνάς xposed μετα gravity . αλλά να δεις αναλυτικά βήμα βήμα αλλιως δεν θα σου δουλεύει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Οκ φιλέ μου θα δοκιμασω. Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν επειδή δοκιμασία και madhi και cm νομιζω οτι στοκ είναι καλυτερα απο άποψη μπαταρίας. Θέλω όμως ενα δυο πραγματακια που δεν υπάρχουν στη στοκ. Όπως full quick settings,customized nav bar και unlock με swipe στην οθόνη. Τι προτεινετε παιδιά? Αυτό το gravity τι είναι; Ευχαριστώ! Για το unlock της οθόνης με swipe χρειάζεσαι κάποιον custom kernel που να το υποστηρίζει (πχ. Semaphore, Franco, hells-core κτλ.), και ένα πρόγραμμα με το οποίο να το ενεργοποιείς (px. Touch Control, Trickster Mod). Για τα υπόλοιπα σου έχουν ήδη απαντήσει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Απο κατανάλωση αν ενεργοποιήσεις το swipe to unlock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Απο κατανάλωση αν ενεργοποιήσεις το swipe to unlock; μηδαμινή!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ωραια!Οποτε βαζω xposed,gravity και semaphore.Υπαρχει καποιο module μεσα απο το gravity για το swipe to unlock και το resizing της navbar?H τα εχει το semaphore? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ωραια!Οποτε βαζω xposed,gravity και semaphore.Υπαρχει καποιο module μεσα απο το gravity για το swipe to unlock και το resizing της navbar?H τα εχει το semaphore? Ευχαριστω! O Seamphore στην τελευταία του έκδοση έχει dt2wake, όμοιο με αυτό που έχει η LG στο . Δεν ξέρω αν έχει και s2wake, ας σου απαντήσουν κάποιοι που το χρησιμοποιούν. Πάντως το dt2wake είναι απεργοποιημένο (δεν θέλουν όλοι οι χρήστες να το χρησιμοποιούν), και πρέπει να το ενεργοποιήσεις βάζοντας τις εντολές στον Terminal: su echo 1 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/dt_wake_enabled Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Υπάρχει καποια σταθερη kit kat based custom rom που να ειναι σταθερη με καλυτερη αυτονομία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts