Dimitris_tz Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης...!! Ειμαι κατοχος Ν4 και κανω την εξης παρατηρηση... Ενας φιλος μου που εχει επισης Ν4 βλεποντας τις οθονες διπλα διπλα (ιδια φωτεινοτητα) η δικια μου φαινεται να ειναι πιο φωτεινη και η δικια του να εχει καλυτερο contrast με τα χρωματα να φαινονται πιο σκουρα και πιο θετικα στο ματι..!! Πιο παλια ειχα κατεβασει κατι εφαρμογες για την βελτιωση (?) της οθονης, ειχα κανει κατι πειραματα αλλα εν τελη τις διεγραψα..!! Η Ερωτηση ειναι η εξης, (root + stock kernel) ειναι δυνατον παρολη την διαγραφη της εφαρμογης να εχει κρατησει καποιες ρυθμισεις και να φαινεται αυτη η διαφορα..? Ή εχει να κανει με την παρτιδα...? Επισης μπορω να περασω απο την αρχη τον kernel σε περιπτωση που ειναι κατι πειραγμενο...? (Εγω εχω εκδοση με ποδαρακια, ενω ο φιλος μου οχι) Ευχαριστω πολυ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Δεν είναι απίθανο η βερσιόν με τα ποδαρακια να είναι διαφορετική στην οθόνη απο την αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης...!! Ειμαι κατοχος Ν4 και κανω την εξης παρατηρηση... Ενας φιλος μου που εχει επισης Ν4 βλεποντας τις οθονες διπλα διπλα (ιδια φωτεινοτητα) η δικια μου φαινεται να ειναι πιο φωτεινη και η δικια του να εχει καλυτερο contrast με τα χρωματα να φαινονται πιο σκουρα και πιο θετικα στο ματι..!! Πιο παλια ειχα κατεβασει κατι εφαρμογες για την βελτιωση (?) της οθονης, ειχα κανει κατι πειραματα αλλα εν τελη τις διεγραψα..!! Η Ερωτηση ειναι η εξης, (root + stock kernel) ειναι δυνατον παρολη την διαγραφη της εφαρμογης να εχει κρατησει καποιες ρυθμισεις και να φαινεται αυτη η διαφορα..? Ή εχει να κανει με την παρτιδα...? Επισης μπορω να περασω απο την αρχη τον kernel σε περιπτωση που ειναι κατι πειραγμενο...? (Εγω εχω εκδοση με ποδαρακια, ενω ο φιλος μου οχι) Ευχαριστω πολυ..!! Kernel έχετε των ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Kernel έχετε των ίδιο? Ναι.. stock+root και οι δυο..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχουν περασει δυο μηνες και ακομα καμια καλη ρομ...πολυ περιεργα πραματα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχουν περασει δυο μηνες και ακομα καμια καλη ρομ...πολυ περιεργα πραματα.. κάτσε βρε συ, Χριστούγεννα έρχονται....μπορεί να μας φέρει καμία ο Αγίος Βασίλης :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εχουν περασει δυο μηνες και ακομα καμια καλη ρομ...πολυ περιεργα πραματα.. κάτσε βρε συ, Χριστούγεννα έρχονται....μπορεί να μας φέρει καμία ο Αγίος Βασίλης :) Έτσι όπως πάνε μέχρι να βγουν καλες Ρομ και αν βγουν δηλαδή θα έχουμε περάσει σε νεα εκδοση απο google Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Ναι ρε παιδιά άντε να βγει η paranoid.. Edited December 23, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πως μπορώ να αφαιρέσω το nav bar ενώ έχω βάλω εφαρμογή για pie control ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πως μπορώ να αφαιρέσω το nav bar ενώ έχω βάλω εφαρμογή για pie control ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πως μπορώ να αφαιρέσω το nav bar ενώ έχω βάλω εφαρμογή για pie control ; Σε τι Ρομ είσαι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGxdev Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπερα!!!Θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα nexus 4 με την ποιο προσφατη εκδοση Android 4.4.2 το προβλημα μου ειναι οτι δεν δουλευει το 3G δεν μπορω να μπω στο internet απο το δικτυο...Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα??? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπερα!!!Θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα nexus 4 με την ποιο προσφατη εκδοση Android 4.4.2 το προβλημα μου ειναι οτι δεν δουλευει το 3G δεν μπορω να μπω στο internet απο το δικτυο...Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα??? Ευχαριστω!!! Η δεν εχεις πατήσει ενεργοποίηση δεδομένων και 3g ή δεν πιάνει 3g στην περιοχή που είσαι.. Εχεις 3g κάρτα sim?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGxdev Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Η δεν εχεις πατήσει ενεργοποίηση δεδομένων και 3g ή δεν πιάνει 3g στην περιοχή που είσαι.. Εχεις 3g κάρτα sim?? Ενεργοποίηση δεδομένων το έχω 3g στην περιοχη full και η κάρτα είναι 3g ακόμα και το APN cosmote internet έχω ξεκαρει αμα είναι σωστο...Απλός απο μια αναζητήσει που εκανα είδα οτι έχουν και αλλη αυτό το πρόβλημα σε αλλες χώρες και απο τι καταλαβα ειναι bug του kitkat 4.4+ για Ελλάδα δεν είδα καποιος να το έχει εκτός απο εμενα:(... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Δηλαδή απλά γράφω αυτό εκεί μόνο; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σε τι Ρομ είσαι;; CyanFox (4.4.2) Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Δηλαδή απλά γράφω αυτό εκεί μόνο; Nαι.. αυτο εχω κανει και στο δικο μου...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyelit Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σχετικά με το οτι δεν εχεις 3G, ειχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με 4.2. Και εγώ όταν το έψαχνα εβλεπα οτι το ανεφεραν και αλλοι ως προβλημα του λειτουργικου. Τελικα αλλαξα μητρικη και ολα λυθηκαν. Νομιζω οτι μαλλον εκει θα ειναι και το προβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σήμερα, μιας και "δεν είχα τι άλλο να κάνω" πείραξα το build.prop της συσκευής και μετα δεν άνοιγε. Κάποια στιγμη βρήκα χρόνο για το κινητο και το έβαλα με το toolkit απο την αρχή την μαμά Ρομ κλπ κλπ. Δεν με πειράζει γιατί όλα επανήλθαν όπως ηταν, απλα υπάρχει τροπος να διορθωθεί μονο το "χαλασμένο" αρχείο για να μην περιμένουμε και τόσες ώρες να ετοιμαστεί το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σήμερα, μιας και "δεν είχα τι άλλο να κάνω" πείραξα το build.prop της συσκευής και μετα δεν άνοιγε. Κάποια στιγμη βρήκα χρόνο για το κινητο και το έβαλα με το toolkit απο την αρχή την μαμά Ρομ κλπ κλπ. Δεν με πειράζει γιατί όλα επανήλθαν όπως ηταν, απλα υπάρχει τροπος να διορθωθεί μονο το "χαλασμένο" αρχείο για να μην περιμένουμε και τόσες ώρες να ετοιμαστεί το τηλέφωνο; Όχι πιο εύκολος είναι να παίρνεις nandroid backup πριν το πείραγμα έτσι ώστε να μπορείς να επανέλθεις χωρίς υπολογιστή. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 OK. Thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Άρχισε Επιτέλους να κινείται το θέμα των custom Rom. Stable η Beergang, unofficial η carbon Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGxdev Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπερα χρονια πολλα σε ολους με το θεμα που ειχα με το 3G λυθηκε!!!:p Απλος αλλαξα microsim μαλλον η αλλη καρτα που ειχα ηταν προβληματικη...:( Ευχαριστο για της απαντησεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 χρονια πολλα σε ολους μια απορια θελω να μου λυσετε οσοι βαλατε omni πως κανατε επαναφορα δεδομενων γιατι λεει να μην χρησιμοποιησουμε τιτανιουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 χρονια πολλα σε ολους μια απορια θελω να μου λυσετε οσοι βαλατε omni πως κανατε επαναφορα δεδομενων γιατι λεει να μην χρησιμοποιησουμε τιτανιουμ Εγώ εκανα κανονικά. Νομιζω αναφέρει να μην κανεις εφαρμογές συστήματος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts