tsiftsism Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δε κάνεις και καμιά δοκιμή με Semaphore ή Hells ή και faux πριν ξαναστήνεις από την αρχή μήπως και φταίει ο franko...? Πάντως εμένα με Nova beta πάει σφαίρα, πάω να αρχίσω δοκιμές με hells τώρα. ( Άσχετο αλλά αυτός ο νέος dialer στο στομάχι μου κάθεται ... :p ) Είμαι μια χαρά με hell. Έχω επανέλθει στα νούμερα που είχα με την JB (18h on battery, 4.5-5h SOT ενώ είμαι με Wi-Fi, λιγότερες ώρες φυσικά όταν είμαι με data plan). Το μοναδικό πρόβλημα που έχω (ενώ δεν είχα με τον 4.4 stock kernel, ή με JB και hell), στις εισερχόμενες κλήσεις όπου αργεί κανά 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει η οθόνη. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το bug με τις αναπάντητες κλησεις που ξεκλειδωνει η οθονη το λυνει προς το παρον μονο η cataclysm αν δεν κανω λαθος. Υπαρχει και αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καποιος ειχε πει οτι με Cataclysm ειδε χαμηλοτερο ηχο.Τελικα το διαπιστωσα και γω.Δεν ξερω για ποιο λογο γινεται αλλα τα μηνυματα πλεον δεν τα ακουω παλι οπως στην 4.3. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ρε σεις @firekostas και @prioxxx από τότε που βάλατε Franco καταστραφήκατε :p Πάντως δεν την βρήκα καθόλου κακή την cataclysm. Με semaphore. Την κρατάω μέχρι κάτι νεώτερο. Πριν λίγο την γύρισα και Art. SlimCat έχω καιρό να δοκιμάσω. Την παρακολουθεί κανείς; Πρόσθεσε quick settings; Χαχα οχι ρε δε φταιει ο ανθρωπος αμα εμεις κανουμε οτι ναναι :p Τα έχουμε πει.....ο πορτογάλος είναι μεγάλη ΄΄απάτη΄΄ :) Σήμερα μου έχει καθήσει τρελή εμμονή για το LG G2 32αρι, δεν ξέρω πώς και πόσο ακόμα θα αντιστέκομαι ......:cry::cry::cry: Απατη?δε το λες σοβαρα ετσι?εδω υπαρχουν και καλα devs οι οποιοι σου λενε να κανεις wipe caches μετα το flash kernel και τους εχετε κανει θεους ,και ειναι ο franco απατη?οχι φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος εδω σορρυ κιολας :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το bug με τις αναπάντητες κλησεις που ξεκλειδωνει η οθονη το λυνει προς το παρον μονο η cataclysm αν δεν κανω λαθος. Υπαρχει και αλλη λυση? Που το διάβασες ότι το λύνει ? Εμένα το κάνει και με την πρώτη Kitkat έκδοση και με το update σε KRT16S της Cataclysm. Απολύτως ευχαριστημένος πάντως με hells δεν είμαι από το πρωι που τον έβαλα, για μπαταρία καλά το πάει αλλά μου φαίνεται ότι παρατηρώ κάτι ψιλολαγκάκια που δεν μου τα έκανε με stock Cat. Αλλά είμαι της άποψης κι εγώ ότι πρέπει να δώσουμε λίγες μέρες ακόμα στους developers και για τις ROM και κυρίως για Kernel. Κάτι θεματάκια έχω με το wifi αλλά έτυχε και είχα αλλάξει router 2-3 μέρες πριν αρχίσουμε να περνάμε KitKat, χωρίς να πολυψάξω το ασύρματό του και άντε να βρεις τώρα τι από τα 2 φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γιατί πήγα να βάλω την Μ rom με tw recovery και μου έβγαλε failed κατά το φλασαρισμα; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γιατί πήγα να βάλω την Μ rom με tw recovery και μου έβγαλε failed κατά το φλασαρισμα; θελει αλλο twrp το θες να το ανεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 θελει αλλο twrp το θες να το ανεβασω? Αυτή η συγκεκριμένη θέλει άλλο ή όλες ; Απλα ήθελα να βάλει καμιά αλλη απο την pa Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γιατί πήγα να βάλω την Μ rom με tw recovery και μου έβγαλε failed κατά το φλασαρισμα; Ποια είναι αυτή;απο android development;έλεγα να δοκιμασω την omni που λένε οτι είναι πολύ καλή αλλά κολλάω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχουμε κάποια ενημέρωση για την επίσημη cm 11? Δεν βρίσκω πληροφορίες παρά μόνο άρθρα για την έναρξη της ανάπτυξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ποια είναι αυτή;απο android development;έλεγα να δοκιμασω την omni που λένε οτι είναι πολύ καλή αλλά κολλάω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516389 Έχουμε κάποια ενημέρωση για την επίσημη cm 11? Δεν βρίσκω πληροφορίες παρά μόνο άρθρα για την έναρξη της ανάπτυξης. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139784 Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Sorry αν είναι χαζή ερώτηση αλλά νομιζω οτι έχω περάσει 2 recoveries στο κινητό.και cwm και twrp.υπάρχει τροπος ναβτο τσεκαρω και να σβήσω μια απτις 2; όταν μπαίνω απο boot loader ανοίγει cwm αλλά όταν προσπαθούσα να περάσω την 4.4 νομιζω περαστηκε απο wug toolkit η twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 καποιο mod για να ξαναγινουν μπλε τα γραμματα του ρολογιου υπαρχει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel.... ευχαριστω Εδώ μιλάμε για nexus 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139784 Αυτή που δίνεις είναι Unofficial. Kάποιος που γνωρίζει από compiling, πήρε το source από το Github της CyanogenMod, έφτιαξε μία rom και την δημοσίευσε. Official ακόμη δεν υπάρχει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μετά από hells ( καλά τα πήγε, 4 ώρες SOT με ξέσκισμα του τηλ και σταθερή φωτεινότητα στο 60%+50% ) σειρά σήμερα έχει το πατριωτάκι μας ( SEMAPHORE :p ) για δοκιμές. Μαύρο στο Πορτογάλο :lol: Σοβαρά τώρα έχει διάφορα θεματάκια ( και ειδικά σε Cataclysm ) η r194 του Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Factory image 16s με supersu και cwm recovery είναι odexed ή deodexed; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μετά από hells ( καλά τα πήγε, 4 ώρες SOT με ξέσκισμα του τηλ και σταθερή φωτεινότητα στο 60%+50% ) σειρά σήμερα έχει το πατριωτάκι μας ( SEMAPHORE :p ) για δοκιμές. Μαύρο στο Πορτογάλο :lol: Σοβαρά τώρα έχει διάφορα θεματάκια ( και ειδικά σε Cataclysm ) η r194 του Franco. ειπα και γω να τον δοκιμασω σημερα,ετσι γι αλλαγη :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πέρασα faux kernel με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις.πολύ γρήγορος δείχνει.να δουμε πως θα τα πάει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Factory image 16s με supersu και cwm recovery είναι odexed ή deodexed; Αν δεν έχει πειράξει το factory image και έχει περάσει απλά su και cwm τότε είναι odexed. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Factory image 16s με supersu και cwm recovery είναι odexed ή deodexed; Πολύ αόριστο είναι αυτό που Ρωτάς.δώσε λινκ για να δούμε.πάντως απλά με ένα root και greenify σε συνδυασμό με art ή αυτονομία έχει εκτοξευθεί.Που και να δουλέψουν σωστά οι custom kernels με art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πολύ αόριστο είναι αυτό που Ρωτάς.δώσε λινκ για να δούμε.πάντως απλά με ένα root και greenify σε συνδυασμό με art ή αυτονομία έχει εκτοξευθεί.Που και να δουλέψουν σωστά οι custom kernels με art. Απλώς αν θέλω να περάσω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529253 ποια έκδοση είναι η σωστή; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Απλώς αν θέλω να περάσω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529253 ποια έκδοση είναι η σωστή; Αν δεν έχεις κάνει κάτι άλλο πέρα από root και recovery τότε είσαι odexed.Για να το σιγουρέψεις μπες με έναν root explorer στο system/app, αν βλέπεις αρχεία με κατάληψη .odex τότε είσαι σίγουρα odexed.Όπως και να έχει παίρνεις πρώτα ένα backup και προχωράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Απο custom πως πάμε;;Δεν ξέρω τι να φλασαρω,λέω να περιμένω για catavlysm με το fix για τον ηχο..Τι άλλο υπάρχει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts