Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Δε κάνεις και καμιά δοκιμή με Semaphore ή Hells ή και faux πριν ξαναστήνεις από την αρχή μήπως και φταίει ο franko...?

Πάντως εμένα με Nova beta πάει σφαίρα, πάω να αρχίσω δοκιμές με hells τώρα.

( Άσχετο αλλά αυτός ο νέος dialer στο στομάχι μου κάθεται ... :p )

Είμαι μια χαρά με hell. Έχω επανέλθει στα νούμερα που είχα με την JB (18h on battery, 4.5-5h SOT ενώ είμαι με Wi-Fi, λιγότερες ώρες φυσικά όταν είμαι με data plan).

Το μοναδικό πρόβλημα που έχω (ενώ δεν είχα με τον 4.4 stock kernel, ή με JB και hell), στις εισερχόμενες κλήσεις όπου αργεί κανά 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει η οθόνη.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το bug με τις αναπάντητες κλησεις που ξεκλειδωνει η οθονη το λυνει προς το παρον μονο η cataclysm αν δεν κανω λαθος. Υπαρχει και αλλη λυση?

Καποιος ειχε πει οτι με Cataclysm ειδε χαμηλοτερο ηχο.Τελικα το διαπιστωσα και γω.Δεν ξερω για ποιο λογο γινεται αλλα τα μηνυματα πλεον δεν τα ακουω παλι οπως στην 4.3.
Δημήτρης

Ρε σεις @firekostas και @prioxxx από τότε που βάλατε Franco καταστραφήκατε :p

Πάντως δεν την βρήκα καθόλου κακή την cataclysm. Με semaphore. Την κρατάω μέχρι κάτι νεώτερο. Πριν λίγο την γύρισα και Art.

SlimCat έχω καιρό να δοκιμάσω. Την παρακολουθεί κανείς; Πρόσθεσε quick settings;

Χαχα οχι ρε δε φταιει ο ανθρωπος αμα εμεις κανουμε οτι ναναι :p

Τα έχουμε πει.....ο πορτογάλος είναι μεγάλη ΄΄απάτη΄΄ :)

Σήμερα μου έχει καθήσει τρελή εμμονή για το LG G2 32αρι, δεν ξέρω πώς και πόσο ακόμα θα αντιστέκομαι ......:cry::cry::cry:

Απατη?δε το λες σοβαρα ετσι?εδω υπαρχουν και καλα devs οι οποιοι σου λενε να κανεις wipe caches μετα το flash kernel και τους εχετε κανει θεους ,και ειναι ο franco απατη?οχι φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος εδω σορρυ κιολας :X

Το bug με τις αναπάντητες κλησεις που ξεκλειδωνει η οθονη το λυνει προς το παρον μονο η cataclysm αν δεν κανω λαθος. Υπαρχει και αλλη λυση?

Που το διάβασες ότι το λύνει ? Εμένα το κάνει και με την πρώτη Kitkat έκδοση και με το update σε KRT16S της Cataclysm.

Απολύτως ευχαριστημένος πάντως με hells δεν είμαι από το πρωι που τον έβαλα, για μπαταρία καλά το πάει αλλά μου φαίνεται ότι παρατηρώ κάτι ψιλολαγκάκια που δεν μου τα έκανε με stock Cat.

Αλλά είμαι της άποψης κι εγώ ότι πρέπει να δώσουμε λίγες μέρες ακόμα στους developers και για τις ROM και κυρίως για Kernel.

Κάτι θεματάκια έχω με το wifi αλλά έτυχε και είχα αλλάξει router 2-3 μέρες πριν αρχίσουμε να περνάμε KitKat, χωρίς να πολυψάξω το ασύρματό του και άντε να βρεις τώρα τι από τα 2 φταίει...

θελει αλλο twrp το θες να το ανεβασω?

Αυτή η συγκεκριμένη θέλει άλλο ή όλες ;

Απλα ήθελα να βάλει καμιά αλλη απο την pa

Digital-Doctor.blogspot.gr

Γιατί πήγα να βάλω την Μ rom με tw recovery και μου έβγαλε failed κατά το φλασαρισμα;

Ποια είναι αυτή;απο android development;έλεγα να δοκιμασω την omni που λένε οτι είναι πολύ καλή αλλά κολλάω

Δημήτρης

Ποια είναι αυτή;απο android development;έλεγα να δοκιμασω την omni που λένε οτι είναι πολύ καλή αλλά κολλάω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516389

Έχουμε κάποια ενημέρωση για την επίσημη cm 11? Δεν βρίσκω πληροφορίες παρά μόνο άρθρα για την έναρξη της ανάπτυξης.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139784

Digital-Doctor.blogspot.gr

Sorry αν είναι χαζή ερώτηση αλλά νομιζω οτι έχω περάσει 2 recoveries στο κινητό.και cwm και twrp.υπάρχει τροπος ναβτο τσεκαρω και να σβήσω μια απτις 2; όταν μπαίνω απο boot loader ανοίγει cwm αλλά όταν προσπαθούσα να περάσω την 4.4 νομιζω περαστηκε απο wug toolkit η twrp.

καποιο mod για να ξαναγινουν μπλε τα γραμματα του ρολογιου υπαρχει;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel....

ευχαριστω

καλημερα...μια ερωτηση.....το GN υποστηριζει το usb on the go,αλλα οποτε συνδεω ενα στικακι με τη συσκευη δεν μου εμφανιζει τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτο....μηπως πρεπει να βαλωω κανενα προγγραμμα;;;η να ειναι root η συσκευη;;;μιλαμε για GN με stock ROM kai Kernel....

ευχαριστω

Εδώ μιλάμε για nexus 4

Δημήτρης

Αυτή που δίνεις είναι Unofficial. Kάποιος που γνωρίζει από compiling, πήρε το source από το Github της CyanogenMod, έφτιαξε μία rom και την δημοσίευσε.

Official ακόμη δεν υπάρχει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μετά από hells ( καλά τα πήγε, 4 ώρες SOT με ξέσκισμα του τηλ και σταθερή φωτεινότητα στο 60%+50% )

σειρά σήμερα έχει το πατριωτάκι μας ( SEMAPHORE :p ) για δοκιμές.

Μαύρο στο Πορτογάλο :lol:

Σοβαρά τώρα έχει διάφορα θεματάκια ( και ειδικά σε Cataclysm ) η r194 του Franco.

Μετά από hells ( καλά τα πήγε, 4 ώρες SOT με ξέσκισμα του τηλ και σταθερή φωτεινότητα στο 60%+50% )

σειρά σήμερα έχει το πατριωτάκι μας ( SEMAPHORE :p ) για δοκιμές.

Μαύρο στο Πορτογάλο :lol:

Σοβαρά τώρα έχει διάφορα θεματάκια ( και ειδικά σε Cataclysm ) η r194 του Franco.

ειπα και γω να τον δοκιμασω σημερα,ετσι γι αλλαγη :)

Vamos Aris

Πέρασα faux kernel με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις.πολύ γρήγορος δείχνει.να δουμε πως θα τα πάει.
Δημήτρης

Factory image 16s με supersu και cwm recovery είναι odexed ή deodexed;

Αν δεν έχει πειράξει το factory image και έχει περάσει απλά su και cwm τότε είναι odexed.

Factory image 16s με supersu και cwm recovery είναι odexed ή deodexed;

Πολύ αόριστο είναι αυτό που Ρωτάς.δώσε λινκ για να δούμε.πάντως απλά με ένα root και greenify σε συνδυασμό με art ή αυτονομία έχει εκτοξευθεί.Που και να δουλέψουν σωστά οι custom kernels με art.

Πολύ αόριστο είναι αυτό που Ρωτάς.δώσε λινκ για να δούμε.πάντως απλά με ένα root και greenify σε συνδυασμό με art ή αυτονομία έχει εκτοξευθεί.Που και να δουλέψουν σωστά οι custom kernels με art.

Απλώς αν θέλω να περάσω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529253 ποια έκδοση είναι η σωστή;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Απλώς αν θέλω να περάσω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529253 ποια έκδοση είναι η σωστή;

Αν δεν έχεις κάνει κάτι άλλο πέρα από root και recovery τότε είσαι odexed.Για να το σιγουρέψεις μπες με έναν root explorer στο system/app, αν βλέπεις αρχεία με κατάληψη .odex τότε είσαι σίγουρα odexed.Όπως και να έχει παίρνεις πρώτα ένα backup και προχωράς.

Απο custom πως πάμε;;Δεν ξέρω τι να φλασαρω,λέω να περιμένω για catavlysm με το fix για τον ηχο..Τι άλλο υπάρχει τώρα;

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)