Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Καλά μην τρελαίνεσαι, χαλάρωσε, εξάλλου εσύ ξεκίνησες με το "ούτε το είχα, ούτε το θέλω, χα χα" .Αν σε έπιασε όψιμο ενδιαφέρον τελικά , υπάρχει και νήμα στο xda που μπορείς να δεις τι κάνει εκτός της συνοπτικής περιγραφής στο playstore

Μια χαρά χαλαρός είμαι.. Τον σκοπό σου δεν κατάλαβα πέρα απο την ειρωνία... Αφού δεν είχες σκοπό να μου απαντήσεις ποιος ο λογος..?? Για να μου την πεις?? Και καλά να το παίξεις εξυπνος..???

Τι να πω.....

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν 3-4 άτομα που νομίζουν οτι ξέρουν τα πάντα. Οκ. Μπορεί και να τα ξέρουν. Δεν απασχολεί. Σίγουρα δεν είναι οι μόνοι όμως και πάντα υπάρχει κάποιος που ξέρει περισσότερα.

Αν δεν έχουν διάθεση να βοηθήσουν κάποιον άλλο χρήστη τα ειρωνικά, "ξερολέ", κακότροπα posts περιττεύουν.

Είδα κ το βίντεο.. Αλλα δεν το πιασα...πειραζει??

Συγνωμη που δεν τα καταλαβα με την μια..δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό..!!

Αμέσως κ συ...που μου γινατε όλοι ειδικοί ξαφνικα...

Άντε να πούμε..!!

η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει συζητηθεί πολλάκις στο forum, τώρα αν κάποιος δεν έχει την διάθεση να ψάξει λίγο και ψάχνει καφενέ κουβέντα πάω πάσο !!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει συζητηθεί πολλάκις στο forum, τώρα αν κάποιος δεν έχει την διάθεση να ψάξει λίγο και ψάχνει καφενέ κουβέντα πάω πάσο !!!!

Όλες οι απαντήσεις που μου έδωσες ...όλες είναι μες την ειρωνία..!!

Αφού δεν γουσταρεις να απαντήσεις.. Κ όπως λες εγώ ψάχνω καφενέ για κουβέντα.. Εσυ γιατί συνεχίζεις και απαντάς??( που δεν απαντάς λες τα δικά σου)

Για να μας δείξεις ποσά πολλά ξέρεις κ ποσο έξυπνος είσαι...?? Το καταλαβαμε..μην ανησυχεις.!!

Ρε παίδες το κουρασατε sorry κιόλας. Μπαίνω να δω κανένα καινούριο μήνυμα στο thread και διαβάζω επί μία ώρα ανούσια post.άσε που είμαι και με 3g και χρεώνομαι τζάμπα :)

Εχεις κ συ τα δίκια σου...χαχαα.. Τελικά την έβαλα ..προς ενημέρωση αλλά δεν με ενθουσίασε... Συνηθισα με το κουμπάκι. Αλλά θα την κρατήσω λίγο ακόμη για δοκιμη. Ευχαριστώ τον συμφουριτη για την πολύτιμη βοήθεια του..παντα τέτοια..!!!

Ρε taliban τι το ψαχνεις...

Search button..αγνοειται. :lol:

Παντα μπαινω με την ελπιδα οτι θα διαβασω κανενα σοβαρο post.

Οχι σα το δικο μου τωρα πχ..

Αλλο ένα ανούσιο ποστ, αλλά ρε παίδες οκ το έχει ψιλοσκίσει το θέμα. 4 νέες σελίδες από χθες, οι μισές με τα wipes (που αναγράφονται σε κάθε νήμα της εκάστοτε ρομ) και οι άλλες μισές με links από τις ρομ, εφαρμογές και τι κάνει το καθένα. Ελεος δλδ, google στο χωριό σας δεν είχαν; :Ρ

Και ένα σοβαρό ποστ να γραφτεί θα πάει άπατο με τόση σαβούρα. Αφιερώστε 5 λεπτά να διαβάσετε τι είναι αυτό που θέλετε να περάσετε στη συσκευή και πως περνιέται. Δεν θέλει παραπάνω ;)

What u take is what u give...

Παίδες είμαι με stock rom , rooted, και με franco r.139

Αλήθεια από μπαταρία όταν μιλάτε ..δλδ αν παίζετε game (πχ ο c duels) και έχετε ανοιχτό και οθόνη στο αυτόματο,

και wifi και 3G και μπαινοβγαίνετε skype , και ιντερνετ.. πόσο δλδ θα πρέπει να πηγαίνει???

Γιατί κατεβαίνει γρήγορα.

Θα έλεγα ότι 4ωρο δεν βγάζει, αν και ο χρόνος που δίνω είναι λίγο υποθετικός, γιατί

ας πούμε πηγαίνω σχολή ασχολούμε μαζί του για κάνα 6ωρο παροδικά , όχι συνεχόμενα και από κει που ξεκινώ με 90% καταλήγω σπίτι με 5-10%.

οταν λες 4ωρο,εννοεις οθονης η γενικα?λογικο ειναι αν το ξεσκιζεις το κινητο με τοσα ανοιχτα..ειδικα με το 3g..
Vamos Aris

Με 3g always on δεν παιζει να ποιασετε πανω απο 3κ κατι ωρες-αντε 3μιση. Εγω το καλυτερο που εχω δει ειναι 3ωρες και 32λεπτα(5% ειχε μεινει) αλλα ειχε και αρκετη δοση video playback...

Το ιδανικο απο οτι εχω καταλαβει ειναι 2g σημα και wifi για surfing,εκει ναι πας για 4ωρες++

Edited by GaleaNatur

Με 3g always on δεν παιζει να ποιασετε πανω απο 3κ κατι ωρες-αντε 3μιση. Εγω το καλυτερο που εχω δει ειναι 3ωρες και 32λεπτα(5% ειχε μεινει) αλλα ειχε και αρκετη δοση video playback...

Το ιδανικο απο οτι εχω καταλαβει ειναι 2g σημα και wifi για surfing,εκει ναι πας για 4ωρες++

Με ανοιχτό απλά το 3G σίγουρα έχω περάσει τις 4 ώρες.

Με συνεχή χρήση όμως κρατάω μια επιφύλαξη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έβαλα κ γω την τελευταια paranoid εκδοση που πρότεινε ο Άλεξ με franko kernel 139 ..εντάξει ολα οκ αλλά δεν είδα κ καμια τρελή διάφορα σε σχέση με την codefirex που είχα πριν..!!

Παιδια μειωσα τα dpi του κινητου σε 300 απο 320 και σχεδον ολες οι εφαρμογες της google και κατι αλλες εγιναν μη συμβατες με την συσκευη μου και δεν τις εμφανιζει το market... επανεφερα τα dpi οπως ηταν αλλα οι εφαρμογες εξακολουθουν να ειναι μη συμβατες... τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο ξαναπερασμα της ρομ?

Έβαλα κ γω την τελευταια paranoid εκδοση που πρότεινε ο Άλεξ με franko kernel 139 ..εντάξει ολα οκ αλλά δεν είδα κ καμια τρελή διάφορα σε σχέση με την codefirex που είχα πριν..!!

στην τελευταια παρανοιντ εχει πεσει πολυ δουλεια...μπορει να ναι θεμα κερνελ που εβαλε το χερακι του ο φρανκο.

εγω βεβαια δεν εχω πειραξει τον κερνελ προς το παρον, ΔΕΝ εχω περασει του φρανκο την 139:D

Κάτι πάτησα ρε Άλεξ κ μου χάθηκαν τα κουμπιά απο κάτω και τα τρεία..εξαφανίστηκαν..!! Κ αντί για αυτά μου βγάζει μια κυκλική μπάρα απο κάτω σκέτη ταλαιπωρία..!! Πως το διορθωνω να ησυχασω??

Το βρήκα..αισιχτιρ μου έσπασε τα νεύρα..όλα good

Κάτι πάτησα ρε Άλεξ κ μου χάθηκαν τα κουμπιά απο κάτω και τα τρεία..εξαφανίστηκαν..!! Κ αντί για αυτά μου βγάζει μια κυκλική μπάρα απο κάτω σκέτη ταλαιπωρία..!! Πως το διορθωνω να ησυχασω??

Το βρήκα..αισιχτιρ μου έσπασε τα νεύρα..όλα good

Ειχε μπει το PIE λογικα εεε???

στην τελευταια παρανοιντ εχει πεσει πολυ δουλεια...μπορει να ναι θεμα κερνελ που εβαλε το χερακι του ο φρανκο.

εγω βεβαια δεν εχω πειραξει τον κερνελ προς το παρον, ΔΕΝ εχω περασει του φρανκο την 139:D

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το kernel της pa ήταν πολύ καλύτερο πριν βάλει το χεράκι του ο Franco. Το "φρέσκο" δε το κράτησα παρά ελάχιστα, γιατί μου κόλλαγε πολύ το scrolling στο falcon pro, που είναι το κόλλημα μου.

Αντιθέτως με τον 139 έχω πραγματικά απίστευτη απόδοση - αίσθηση.

Τώρα για μπαταρία δε ξέρω...

Παιδια μειωσα τα dpi του κινητου σε 300 απο 320 και σχεδον ολες οι εφαρμογες της google και κατι αλλες εγιναν μη συμβατες με την συσκευη μου και δεν τις εμφανιζει το market... επανεφερα τα dpi οπως ηταν αλλα οι εφαρμογες εξακολουθουν να ειναι μη συμβατες... τι αλλο μπορω να κανω εκτος απο ξαναπερασμα της ρομ?

Να βρεις ενα multi-dpi market και εισαι κομπλε...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Οποιος ειναι με PA εκανα ενα xml με πολλα apps με αλλαγμενα χρωμματα αν θελει καποιος να το δει...τσεκαρετε εδω

Installation στο πρωτο post!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το νέο update της pa είναι λες κι ήρθε από άλλο πλανήτη!

Εννοεις την 3.60..??καλη είναι..!!

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)