Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ο σημαντικοτερος λογος για τον οποιο μαλλον θα παω και εγω σε custom kernel (και κατα πασα πιθανοτητα Franco) ειναι η αυξηση του ηχου που υποσχονται ειτε μονοι τους ειτε με sound enhancement mod.Οσοι εχετε Franco οντως κανει δουλεια στον ηχο?Κυριως με ενδιαφερει στη μουσικη με ακουστικα.Δεν ειναι δυνατον το Neo V που εδωσα στη γυναικα να παιζει καλυτερα-δυνατοτερα-καθαροτερα απο το Nexus,τρελαινομαι :lol: Η οθονη πραγματικα μεχρι στιγμης μου φαινεται φοβερη,ειδικα διπλα σε Note II που μπορεσα να συγκρινω.Οταν μπορεσω να συγκρινω και με αλλες IPS θα κοιταξω να δω διαφορες.Η μονη χαζομαρα ειναι οτι εκοψα και τις 2 καρτες που ειχα και δεν μπορω να αγορασω την paid εκδοση του Franco updater!Θα του στειλω κανα mail μπας και το κανουμε με paypal.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδία θέλω να σας ρωτήσω κάτι άσχετο, έβαλα τον exdialer, μπορώ το μαμά πληκτρολόγιο να το απενεργοποιησω?να το βγάλω τελείως? Γιατί Ναι δουλεύει το άλλο καλά αλλά όταν τερματίζει μια κλήση τότε εμφανίζεται το μαμά πάλι και είναι σπαστικό.

Η μονη χαζομαρα ειναι οτι εκοψα και τις 2 καρτες που ειχα και δεν μπορω να αγορασω την paid εκδοση του Franco updater!Θα του στειλω κανα mail μπας και το κανουμε με paypal.
εγω αγορινα εχω μια prepaid και την εχω συνδεσει με paypal να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

εγω αγορινα εχω μια prepaid και την εχω συνδεσει με paypal να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Ναι φιλαρακι μου αpo Playstore ομως μπορεις να αγορασεις εφαρμογη με prepaid?Γιαυτο το λεω για τον Franvo kernel.Ελα και βγαινουμε και off topic

Ναι φιλαρακι μου αpo Playstore ομως μπορεις να αγορασεις εφαρμογη με prepaid?Γιαυτο το λεω για τον Franvo kernel.Ελα και βγαινουμε και off topic

ναι ολες τις αγορες μ με prepaid τις εχω κανει.εφοσον εχει το σημα της visa δεν εχεις προβλημα.

Μπορούμε μέσω του franko.kernel updater να χαμηλώσουμε την ένταση στα ακουστικά?Το έχω τέρμα χαμηλά αλλά κατά την διάρκεια κλήσης είναι πολύ δυνατό .

εχει δοκιμάσει κανένας το παρακάτω mod και αν ναι με τι αποτελέσματα ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039553

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδια μια χαρη σας παρακαλω..πως γινεται να κανω τα navbar μικροιτερα σε μεγεθος..εχω στοκ ρομ και δεν βρισκω κατι σε ζιπαρισμενη μορφη να το φλασαρω!!
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Παιδία θέλω να σας ρωτήσω κάτι άσχετο, έβαλα τον exdialer, μπορώ το μαμά πληκτρολόγιο να το απενεργοποιησω?να το βγάλω τελείως? Γιατί Ναι δουλεύει το άλλο καλά αλλά όταν τερματίζει μια κλήση τότε εμφανίζεται το μαμά πάλι και είναι σπαστικό.

Υπάρχει στις ρυθμίσεις του exdialer η επιλογή που θες. Ψαξε λίγο

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Υπάρχει στις ρυθμίσεις του exdialer η επιλογή που θες. Ψαξε λίγο

Τα βρήκα αυτά ου λες και τα έκανα αλλά μου το κάνει πάλι, κάνω τώρα μια κλήση και το κλείνω και αμέσως με ξανά πάει στο μαμά Αρχείο κλήσεων....

Τα βρήκα αυτά ου λες και τα έκανα αλλά μου το κάνει πάλι, κάνω τώρα μια κλήση και το κλείνω και αμέσως με ξανά πάει στο μαμά Αρχείο κλήσεων....

Πάνε στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και βρες το τηλέφωνο και κάνε εκκαθάριση προεπιλογής. Μετά κάνε μια κλήση και μόλις τελειώσεις θα σε ρωτήσει πια εφαρμογή θα να χρησιμοποιεί

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Είναι το cubescape 3d και widget είναι το beautiful widget

σε ευχαριστώ πολύ..δεν είχα δει την απάντησή σου και αγόρασα το hd widgets αλλά ομολογώ πως και το σετάρισμα που έχεις κάνει στη δική σου οθόνη με τα beautifull είναι πάρα πολύ ωραίο..

Όπως τα λες. Πολύ καλή ρομ. Πρός το παρόν την δοκιμαζω με τον stock/default kernel και η μπαταριά είναι αρκετά καλή. Το καλύτερο όμως είναι οτι μετά απο 3 ώρες συνεχούς χρήσης (όπου η μπαταριά απο 60% πήγε 15%, πολύ καλά δηλαδή) με browsing, google +, Facebook κτλ το κινητό δεν είχε ζεσταθεί καθόλου. Και όταν λέμε καθόλου εννοούμε ΚΑΘΟΛΟΥ

πάντως και εντελώς στοκ το κινητό, με κάμποση χρήση, νιώθω να ζεσταίνεται αρκετά στο κέντρο από την πίσω μεριά.. να υποθέσω ότι είναι φυσιολογικό αυτό, ακόμα και σε στοκ?

πάντως και εντελώς στοκ το κινητό, με κάμποση χρήση, νιώθω να ζεσταίνεται αρκετά στο κέντρο από την πίσω μεριά.. να υποθέσω ότι είναι φυσιολογικό αυτό, ακόμα και σε στοκ?

Ναι φυσιολογικό

Δημήτρης

Πήγα να αναβαθμισω απο franco kernel r102 σε milestone1 (με stock 4.2.2. rom) και έπεσα σε bootloop. Μπήκα σε cwm recovery, εκανα wipe cache και dalvik, αλλά τπτ. Κάποια ιδέα; το boot σταματάει στο πολύχρωμο nexus logo.

Edit: Για εναν περίεργο λόγο, η συσκευή επανήλθε μονο μετα απο flash stock rom και μετα παλι unlock. Dafuq...

Edited by protsimer

Πήγα να αναβαθμισω απο franco kernel r102 σε milestone1 (με stock 4.2.2. rom) και έπεσα σε bootloop. Μπήκα σε cwm recovery, εκανα wipe cache και dalvik, αλλά τπτ. Κάποια ιδέα; το boot σταματάει στο πολύχρωμο nexus logo.

Edit: Για εναν περίεργο λόγο, η συσκευή επανήλθε μονο μετα απο flash stock rom και μετα παλι unlock. Dafuq...

Καλά εκανα δηλ που δεν το έβαλα το μιλεστονε γτ κ στο χδα διαβάζω διάφορα

Δημήτρης

Την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι τέτοιο απλά φλάσαρε τον προηγούμενο κέρνελ που ξέρεις ότι δουλεύει ή ακόμη και τον στοκ αν τον έχεις ή να έχεις ένα backup της rom να το κάνεις restore.

Την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι τέτοιο απλά φλάσαρε τον προηγούμενο κέρνελ που ξέρεις ότι δουλεύει ή ακόμη και τον στοκ αν τον έχεις ή να έχεις ένα backup της rom να το κάνεις restore.

Είχα τον στοκ πυρηνα και τον εκανα restore, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα μου αναβαθμιστηκε το franco ketnel updater σε 8.9.2 με αιτιολογία "fix auto flash .zip files". Αρα η προηγούμενη εκδοση τα έκανε σαλάτα με τον milestone1 που πέρασα χθες εγώ. Πιθανως να μην έκανε σωστα το flashing και να έπεσα σε boot loop εξαιτίας του.

Edited by protsimer

Εγω παντως με τον 102 του φρανκο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εχει καλη αποδοση μπαταριας
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη Σαρακοστη σε ολους με υγεια σε εσας και τους ανθρωπους σας.στο θεμα μας...παιδια εχει βαλει κανεις ubuntu πανω στο nexus 4;

Καλη Σαρακοστη σε ολους με υγεια σε εσας και τους ανθρωπους σας.στο θεμα μας...παιδια εχει βαλει κανεις ubuntu πανω στο nexus 4;

Ναι αλλά προς το παρόν δεν αξίζει. Είναι σε πολύ πρώιμη έκδοση και αν το βάλεις θα το κρατήσεις για μια ώρα το πολύ έτσι για να δεις πως είναι. Δεν είναι έτοιμο για καθημερινή χρήση ακόμα.

Ναι αλλά προς το παρόν δεν αξίζει. Είναι σε πολύ πρώιμη έκδοση και αν το βάλεις θα το κρατήσεις για μια ώρα το πολύ έτσι για να δεις πως είναι. Δεν είναι έτοιμο για καθημερινή χρήση ακόμα.

Επειδη το εβαλα και ασχοληθηκα, πως σου φανηκε?

Τι προβληματα βρηκες?

Παίδες εγώ είμαι λίγο άσχετος(πολύ) με rooting κλπ.

Υπάρχει κάποιο guide κλπ να ακολουθήσω?

Και τελευταία ερώτηση, χάνεται η εγγύηση μια και καλή αν κάνω root?

Επειδη το εβαλα και ασχοληθηκα, πως σου φανηκε?

Τι προβληματα βρηκες?

Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις. Είναι αρκετά όμορφο και μου άρεσε πολύ το όλο σύστημα με τα swipes αν και στην αρχή θέλει συνήθεια .Έψαχνα όλη την ώρα το back button :-P. Το πιο βασικό ήταν όμως το lag αν και αυτό θα διορθωθεί σίγουρα. Επίσης μου άρεσε αρκετά και το gallery app

Δοκιμάζω από χθες carbon end perseus...

Νομίζω ότι σε σχέση με PA end codefirex η μπαταρια ειναι χειρότερη, αλλά σαν ρομ που αρέσει πιο πολύ από codefirex, που μοιάζουν πολύ...

Άλλος με τον συνδυασμό αυτό για να δώσει πληροφορίες???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)