galanakop Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 οποτε ειχα αλλαξει launcher στα κινητα που ειχα και μετα το γυρνουσα στο μαμα ειχα την εντυπωση πως το κινητο κολλαγε.. Βάλε παικταρά μου nova και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις μετά σε στοκ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 παταω nova στο store? μονο αυτο η πρεπει να κατεβασω κατι αλλο? περιμενω να κανω 3-4 φορτισεις ακομα για να 3εκινησω σιγα σιγα φλασαρισμα.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εγω έβαλα την πρώτη μου ρομ χωρίς να εχω καν κανει φορτιση χαχα :-P Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 πηρα εχθες το κινητο και σημερα περιμενω να φτασει στο 15-10 % να κανω την δευτερη θελω να κανω 3-4 συνολο να ειναι απο μπαταρια κομπλε.. γτ απο οτι εχω διαβασει εχει θεμα.. και μετα με αρκετο διαβασμα :p θα ξεκινησω τα φλασαρισματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω το κινητό. Κανονικά δε θα καιγομουν για ρουτ, αλλά το calibration των χρωμάτων της οθόνης είναι σημαντικός λόγος. Με ρουτ και Franco kernel updater είμαι κομπλέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω το κινητό. Κανονικά δε θα καιγομουν για ρουτ, αλλά το calibration των χρωμάτων της οθόνης είναι σημαντικός λόγος. Με ρουτ και Franco kernel updater είμαι κομπλέ? Και με αλλo kernel και αλλη εφαρμογη, οπως faux kernel και fauxclock. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Και με αλλo kernel και αλλη εφαρμογη, οπως faux kernel και fauxclock. Ευχαριστώ φίλε... Ποιος όμως είναι ο καλύτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγω έβαλα την πρώτη μου ρομ χωρίς να εχω καν κανει φορτιση χαχα :-P Χάχα. Σωστός!!! Εγώ το έκανα ρουτ μετά απο 47λ 34δ που το είχα στα χέρια μου. Τόσο έγραφε το screen στο battery stats. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλημέρα παιδιά. που μπορώ να βρω την τελευτεα έκδοση του toolkit? για να κάνω root πρέπει αναγκάστηκα να κάνω και unlock και να περάσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά πωσ μπορώ να κάνω screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Για όσους άλλαξαν τα χρωματα με Φρανκο κερνελ είναι γνωστό οτι μετα απο επανεκκίνηση ξαναγυρίζουν τα χρωματα σε στοκ.γιαυτό κάντε μια αποθήκευση το profile που βαζετε για να κάνετε load Edited March 12, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά πωσ μπορώ να κάνω screenshot Volume down+power button Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά πια custom rom προτείνετε; Εμένα μου έχει γυαλίσει η XenonHD, καλή είναι για καθημερινή χρήση; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Παιδιά πια custom rom προτείνετε; Εμένα μου έχει γυαλίσει η XenonHD, καλή είναι για καθημερινή χρήση; Εγώ προτιμώ στοκ Ρομ με άλλο κερνελ Edited March 12, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά πια custom rom προτείνετε; Εμένα μου έχει γυαλίσει η XenonHD, καλή είναι για καθημερινή χρήση; Όπως έχει αναφερθεί ξανά όλες σχεδόν οι στοκ είναι πολύ σταθερές και το μόνο που πέρνεις από αυτές είναι μερικά εφετζιδικα πραγματάκια που δεν έχει η στοκ. Η ουσία είναι ο κερνελ, εκεί είναι η ουσία του θέματος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλημέρα παιδιά. που μπορώ να βρω την τελευτεα έκδοση του toolkit? για να κάνω root πρέπει αναγκάστηκα να κάνω και unlock και να περάσω recovery? Ψαξε στο XDA.Nexus πηρες οποτε ΨΑΞΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Καλημερα σε ολη την παρεα,παρακολουθω το thread και θελω να πω οτι οσο περναει ο καιρος χαλαει ολο και πιο πολυ.. Δεν θελω να το παιξω ξερολας κτλ, αλλα βρε παιδια βλεπω ερωτησεις τις ιδιες και τις ιδιες σε καθε σελιδα και αυτο ειναι τοσο κουραστικο που και καποιος χριστιανος να θελει να γραψει κατι την κανει με ελαφρα.. Δεν ειπα, αποριες-εμπειριες θετουμε εδω για να μα μαθαινουμε με ευχαριστο τροπο αλλα και για να περναμε καλα αφου οσοι ειμαστε εδω μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για το android. Αλλα δεν μπορω να βλεπω ερωτησεις του τυπου πως βγαζω screenshot , το παραδειγμα το δανειστικα απο ενα ποστ πιο πανω σε καμια περιτπωση δεν θελω να θιξω αυτον που το γραφει κατανοω πως ολοι εχουμε αποριες δεν γεννηθηκαμε με κανενα chip εμφυτο. Κανε φιλε μου ομως πρωτα μια αναζητηση του τυπου πως βγαζω screenshot android ή how to take a screenshot nexus 4 και θα δεις του κοσμου τα αποτελεσματα..! Αν θες κατι πιο γενικο το myphone εχει το καλυτερο οδηγο για αρχαριους οσο αφορα το android,τον εχουν δανιστει ενα σωρο site.Τελος παντων συγνωμη για το μεγαλο ποστ.Δεν θελω να θιξω κανενα,αλλα στεναχωριεμαι να βλεπω το thread της αγαπημενης μου συσκευης ( ναι ειμαι καμενος :P ) να αναλωνεται ετσι.. Παιδια τα εχουμε ολα διπλα μας μια αναζητηση και αν δεν, ολοι εδω θα χαρουν τα βοηθησουν...!!! :) sorry για το ογκωδες offtopic Edited March 12, 2013 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το app του franco για τα κερνελ. αμα το κατεβασω απο το Play store θα μπει αυτοματα στο κινητο.. η πρεπει να το κανω ροοτ και να 3εκλειδωσω το bootloader? θελω να μεινω αρχικα στοκ με αλλο κερνελ και μετα να μπω στην διαδικασια ροοτ αλλη ρομ κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το app του franco για τα κερνελ. αμα το κατεβασω απο το Play store θα μπει αυτοματα στο κινητο.. η πρεπει να το κανω ροοτ και να 3εκλειδωσω το bootloader? θελω να μεινω αρχικα στοκ με αλλο κερνελ και μετα να μπω στην διαδικασια ροοτ αλλη ρομ κλπ κλπΓια να αλλάξεις kernel πρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader. Επίσης για να βάλεις τον franco kernel μέσω αυτής της εφαρμογής είναι απαραίτητο να έχεις root permissions. Το να κάνεις unlock τον bootloader+root, πέρα από ότι θα χάσεις τα δεδομένα σου, δεν αλλάζει κάτι άλλο, πάλι stock θα είσαι, απλώς από κει και πέρα θα έχεις τη δυνατότητα να πειράξεις ό,τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το app του franco για τα κερνελ. αμα το κατεβασω απο το Play store θα μπει αυτοματα στο κινητο.. η πρεπει να το κανω ροοτ και να 3εκλειδωσω το bootloader? θελω να μεινω αρχικα στοκ με αλλο κερνελ και μετα να μπω στην διαδικασια ροοτ αλλη ρομ κλπ κλπ Καταρχήν πρέπει να το αγοράσεις εαν το θες το app που για μένα αξίζει. Δεύτερον πρέπει να είσαι Ρουτ εφόσον το αγορασεις που σημαίνει οτι θα ξεκλειδώσει ς πρωτα τον bootloader κ μετα θα γίνεις root Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 ααα οκ.. μολις τα κανω αυτα.. με το app toy franco θα μπει αυτοματα ο κερνελ. η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καταρχήν πρέπει να το αγοράσεις εαν το θες το app που για μένα αξίζει. Δεύτερον πρέπει να είσαι Ρουτ εφόσον το αγορασεις που σημαίνει οτι θα ξεκλειδώσει ς πρωτα τον bootloader κ μετα θα γίνεις root Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Για όσους άλλαξαν τα χρωματα με Φρανκο κερνελ είναι γνωστό οτι μετα απο επανεκκίνηση ξαναγυρίζουν τα χρωματα σε στοκ.γιαυτό κάντε μια αποθήκευση το profile που βαζετε για να κάνετε load Πρεπει να αναφερω οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει. Δε ξερω τι κολλημα εχει το κινητο σου. :lol: Καλημερα σε ολη την παρεα,παρακολουθω το thread και θελω να πω οτι οσο περναει ο καιρος χαλαει ολο και πιο πολυ.. Δεν θελω να το παιξω ξερολας κτλ, αλλα βρε παιδια βλεπω ερωτησεις τις ιδιες και τις ιδιες σε καθε σελιδα και αυτο ειναι τοσο κουραστικο που και καποιος χριστιανος να θελει να γραψει κατι την κανει με ελαφρα.. Δεν ειπα, αποριες-εμπειριες θετουμε εδω για να μα μαθαινουμε με ευχαριστο τροπο αλλα και για να περναμε καλα αφου οσοι ειμαστε εδω μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για το android. Αλλα δεν μπορω να βλεπω ερωτησεις του τυπου πως βγαζω screenshot , το παραδειγμα το δανειστικα απο ενα ποστ πιο πανω σε καμια περιτπωση δεν θελω να θιξω αυτον που το γραφει κατανοω πως ολοι εχουμε αποριες δεν γεννηθηκαμε με κανενα chip εμφυτο. Κανε φιλε μου ομως πρωτα μια αναζητηση του τυπου πως βγαζω screenshot android ή how to take a screenshot nexus 4 και θα δεις του κοσμου τα αποτελεσματα..! Αν θες κατι πιο γενικο το myphone εχει το καλυτερο οδηγο για αρχαριους οσο αφορα το android,τον εχουν δανιστει ενα σωρο site.Τελος παντων συγνωμη για το μεγαλο ποστ.Δεν θελω να θιξω κανενα,αλλα στεναχωριεμαι να βλεπω το thread της αγαπημενης μου συσκευης ( ναι ειμαι καμενος :P ) να αναλωνεται ετσι.. Παιδια τα εχουμε ολα διπλα μας μια αναζητηση και αν δεν, ολοι εδω θα χαρουν τα βοηθησουν...!!! :) sorry για το ογκωδες offtopic Τωρα σωθηκες. Οπως εχω πει παααρα πολλες φορες το θεμα θα ηταν 30 σελιδες μικροτερο και με σοβαρες πληροφοριες αν εψαχναν ολοι λιγο. Edited March 12, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ψαξε στο XDA.Nexus πηρες οποτε ΨΑΞΕ Κωστα με εκανες και γελασα :lol: παντως διαβαζω πως με τον Franco ολοι εχουν πλεον πανω απο 4,5 ωρες μπαταρια....επιβεβαιωνετε; ευχαριστω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πρεπει να απαντησω για τη δικη μου χρηση και οχι για τη δικη σου, οποτε οτι και να πουμε... 2 ωρες μαξ με τη χρηση που του κανω εχω δει, με οποιονδηποτε κερνελ. Δε λεει κατι ομως αυτο, λεει? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts