Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

οποτε ειχα αλλαξει launcher στα κινητα που ειχα και μετα το γυρνουσα στο μαμα ειχα την εντυπωση πως το κινητο κολλαγε..

Βάλε παικταρά μου nova και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις μετά σε στοκ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παταω nova στο store? μονο αυτο η πρεπει να κατεβασω κατι αλλο? περιμενω να κανω 3-4 φορτισεις ακομα για να 3εκινησω σιγα σιγα φλασαρισμα.!!!!

Εγω έβαλα την πρώτη μου ρομ χωρίς να εχω καν κανει φορτιση χαχα :-P

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

πηρα εχθες το κινητο και σημερα περιμενω να φτασει στο 15-10 % να κανω την δευτερη θελω να κανω 3-4 συνολο να ειναι απο μπαταρια κομπλε.. γτ απο οτι εχω διαβασει εχει θεμα.. και μετα με αρκετο διαβασμα :p θα ξεκινησω τα φλασαρισματα :D

Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω το κινητό. Κανονικά δε θα καιγομουν για ρουτ, αλλά το calibration των χρωμάτων της οθόνης είναι σημαντικός λόγος. Με ρουτ και Franco kernel updater είμαι κομπλέ?

Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω το κινητό. Κανονικά δε θα καιγομουν για ρουτ, αλλά το calibration των χρωμάτων της οθόνης είναι σημαντικός λόγος. Με ρουτ και Franco kernel updater είμαι κομπλέ?

Και με αλλo kernel και αλλη εφαρμογη, οπως faux kernel και fauxclock.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Και με αλλo kernel και αλλη εφαρμογη, οπως faux kernel και fauxclock.

Ευχαριστώ φίλε... Ποιος όμως είναι ο καλύτερος?

Εγω έβαλα την πρώτη μου ρομ χωρίς να εχω καν κανει φορτιση χαχα :-P

Χάχα. Σωστός!!! Εγώ το έκανα ρουτ μετά απο 47λ 34δ που το είχα στα χέρια μου. Τόσο έγραφε το screen στο battery stats.

καλημέρα παιδιά. που μπορώ να βρω την τελευτεα έκδοση του toolkit? για να κάνω root πρέπει αναγκάστηκα να κάνω και unlock και να περάσω recovery?

Για όσους άλλαξαν τα χρωματα με Φρανκο κερνελ είναι γνωστό οτι μετα απο επανεκκίνηση ξαναγυρίζουν τα χρωματα σε στοκ.γιαυτό κάντε μια αποθήκευση το profile που βαζετε για να κάνετε load Edited by prioxxx
Δημήτρης

Παιδιά πωσ μπορώ να κάνω screenshot

Volume down+power button

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Παιδιά πια custom rom προτείνετε; Εμένα μου έχει γυαλίσει η XenonHD, καλή είναι για καθημερινή χρήση;

Παιδιά πια custom rom προτείνετε; Εμένα μου έχει γυαλίσει η XenonHD, καλή είναι για καθημερινή χρήση;

Εγώ προτιμώ στοκ Ρομ με άλλο κερνελ

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Όπως έχει αναφερθεί ξανά όλες σχεδόν οι στοκ είναι πολύ σταθερές και το μόνο που πέρνεις από αυτές είναι μερικά εφετζιδικα πραγματάκια που δεν έχει η στοκ. Η ουσία είναι ο κερνελ, εκεί είναι η ουσία του θέματος

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλημέρα παιδιά. που μπορώ να βρω την τελευτεα έκδοση του toolkit? για να κάνω root πρέπει αναγκάστηκα να κάνω και unlock και να περάσω recovery?

Ψαξε στο XDA.Nexus πηρες οποτε ΨΑΞΕ

Καλημερα σε ολη την παρεα,παρακολουθω το thread και θελω να πω οτι οσο περναει ο καιρος χαλαει ολο και πιο πολυ..

Δεν θελω να το παιξω ξερολας κτλ, αλλα βρε παιδια βλεπω ερωτησεις τις ιδιες και τις ιδιες σε καθε σελιδα και αυτο ειναι τοσο κουραστικο που και καποιος χριστιανος να θελει να γραψει κατι την κανει με ελαφρα.. Δεν ειπα, αποριες-εμπειριες θετουμε εδω για να μα μαθαινουμε με ευχαριστο τροπο αλλα και για να περναμε καλα αφου οσοι ειμαστε εδω μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για το android. Αλλα δεν μπορω να βλεπω ερωτησεις του τυπου πως βγαζω screenshot , το παραδειγμα το δανειστικα απο ενα ποστ πιο πανω σε καμια περιτπωση δεν θελω να θιξω αυτον που το γραφει κατανοω πως ολοι εχουμε αποριες δεν γεννηθηκαμε με κανενα chip εμφυτο. Κανε φιλε μου ομως πρωτα μια αναζητηση του τυπου πως βγαζω screenshot android ή how to take a screenshot nexus 4 και θα δεις του κοσμου τα αποτελεσματα..! Αν θες κατι πιο γενικο το myphone εχει το καλυτερο οδηγο για αρχαριους οσο αφορα το android,τον εχουν δανιστει ενα σωρο site.Τελος παντων συγνωμη για το μεγαλο ποστ.Δεν θελω να θιξω κανενα,αλλα στεναχωριεμαι να βλεπω το thread της αγαπημενης μου συσκευης ( ναι ειμαι καμενος :P ) να αναλωνεται ετσι..

Παιδια τα εχουμε ολα διπλα μας μια αναζητηση και αν δεν, ολοι εδω θα χαρουν τα βοηθησουν...!!! :)

sorry για το ογκωδες offtopic

Edited by Mr_Comple

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το app του franco για τα κερνελ. αμα το κατεβασω απο το Play store θα μπει αυτοματα στο κινητο.. η πρεπει να το κανω ροοτ και να 3εκλειδωσω το bootloader? θελω να μεινω αρχικα στοκ με αλλο κερνελ και μετα να μπω στην διαδικασια ροοτ αλλη ρομ κλπ κλπ

μιας και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το app του franco για τα κερνελ. αμα το κατεβασω απο το Play store θα μπει αυτοματα στο κινητο.. η πρεπει να το κανω ροοτ και να 3εκλειδωσω το bootloader? θελω να μεινω αρχικα στοκ με αλλο κερνελ και μετα να μπω στην διαδικασια ροοτ αλλη ρομ κλπ κλπ
Για να αλλάξεις kernel πρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader. Επίσης για να βάλεις τον franco kernel μέσω αυτής της εφαρμογής είναι απαραίτητο να έχεις root permissions. Το να κάνεις unlock τον bootloader+root, πέρα από ότι θα χάσεις τα δεδομένα σου, δεν αλλάζει κάτι άλλο, πάλι stock θα είσαι, απλώς από κει και πέρα θα έχεις τη δυνατότητα να πειράξεις ό,τι θες.

Καταρχήν πρέπει να το αγοράσεις εαν το θες το app που για μένα αξίζει. Δεύτερον πρέπει να είσαι Ρουτ εφόσον το αγορασεις που σημαίνει οτι θα ξεκλειδώσει ς πρωτα τον bootloader κ μετα θα γίνεις root

Δημήτρης

ααα οκ.. μολις τα κανω αυτα.. με το app toy franco θα μπει αυτοματα ο κερνελ. η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Καταρχήν πρέπει να το αγοράσεις εαν το θες το app που για μένα αξίζει. Δεύτερον πρέπει να είσαι Ρουτ εφόσον το αγορασεις που σημαίνει οτι θα ξεκλειδώσει ς πρωτα τον bootloader κ μετα θα γίνεις root

Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό?

Για όσους άλλαξαν τα χρωματα με Φρανκο κερνελ είναι γνωστό οτι μετα απο επανεκκίνηση ξαναγυρίζουν τα χρωματα σε στοκ.γιαυτό κάντε μια αποθήκευση το profile που βαζετε για να κάνετε load

Πρεπει να αναφερω οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει.

Δε ξερω τι κολλημα εχει το κινητο σου. :lol:

Καλημερα σε ολη την παρεα,παρακολουθω το thread και θελω να πω οτι οσο περναει ο καιρος χαλαει ολο και πιο πολυ..

Δεν θελω να το παιξω ξερολας κτλ, αλλα βρε παιδια βλεπω ερωτησεις τις ιδιες και τις ιδιες σε καθε σελιδα και αυτο ειναι τοσο κουραστικο που και καποιος χριστιανος να θελει να γραψει κατι την κανει με ελαφρα.. Δεν ειπα, αποριες-εμπειριες θετουμε εδω για να μα μαθαινουμε με ευχαριστο τροπο αλλα και για να περναμε καλα αφου οσοι ειμαστε εδω μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για το android. Αλλα δεν μπορω να βλεπω ερωτησεις του τυπου πως βγαζω screenshot , το παραδειγμα το δανειστικα απο ενα ποστ πιο πανω σε καμια περιτπωση δεν θελω να θιξω αυτον που το γραφει κατανοω πως ολοι εχουμε αποριες δεν γεννηθηκαμε με κανενα chip εμφυτο. Κανε φιλε μου ομως πρωτα μια αναζητηση του τυπου πως βγαζω screenshot android ή how to take a screenshot nexus 4 και θα δεις του κοσμου τα αποτελεσματα..! Αν θες κατι πιο γενικο το myphone εχει το καλυτερο οδηγο για αρχαριους οσο αφορα το android,τον εχουν δανιστει ενα σωρο site.Τελος παντων συγνωμη για το μεγαλο ποστ.Δεν θελω να θιξω κανενα,αλλα στεναχωριεμαι να βλεπω το thread της αγαπημενης μου συσκευης ( ναι ειμαι καμενος :P ) να αναλωνεται ετσι..

Παιδια τα εχουμε ολα διπλα μας μια αναζητηση και αν δεν, ολοι εδω θα χαρουν τα βοηθησουν...!!! :)

sorry για το ογκωδες offtopic

Τωρα σωθηκες.

Οπως εχω πει παααρα πολλες φορες το θεμα θα ηταν 30 σελιδες μικροτερο και με σοβαρες πληροφοριες αν εψαχναν ολοι λιγο.

Edited by g47

Ψαξε στο XDA.Nexus πηρες οποτε ΨΑΞΕ

Κωστα με εκανες και γελασα :lol:

παντως διαβαζω πως με τον Franco ολοι εχουν πλεον πανω απο 4,5 ωρες μπαταρια....επιβεβαιωνετε;

ευχαριστω

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πρεπει να απαντησω για τη δικη μου χρηση και οχι για τη δικη σου, οποτε οτι και να πουμε...

2 ωρες μαξ με τη χρηση που του κανω εχω δει, με οποιονδηποτε κερνελ.

Δε λεει κατι ομως αυτο, λεει? :lol:

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)