Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

απο σημερα βρισκομαι στην ελιτ των κατοχων N4 στην ελλαδα..και ειμαι πανευτυχης!!

πρωτα θα χρησιμοποιησω το γνωστο εργαλειο για ρουταρισμα και περασμα recovery..χρειαζομαι και unlock?

το touch μαζι με τη ζελατινα που εχει ηδη το κινητο ηδη μου φαινεται πολυ καλο,θα δω κ χωρις αυτη,φανταζομαι ακομα καλυτερα....

ο ηχος απο το ηχειο ειναι πολυ χαμηλος,χανω κλησεις κ μηνυματα..γινεται κατι??

μεγεια μου!!!!!!!!!!!!!

Με υγεια φιλέ μου και καλώς ήρθες στην ελιτ:p κάνε το root και μετά νομίζω υπαρχουν εργαλεία για να ανεβασεις την ενταση...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω!

επισης ηρθε ενα update,θα χαθει μετα η ειδοποιηση ?δε το περασα ακομα..

Μεγεια και με χαρά! Για δες αυτό το mod, εμένα με έχει βολέψει. Μην φανταστείς ότι ενισχύει πάρα πολύ τους ήχους αλλά γενικά πιστεύω κάνει σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025486

ενδιαφερον!ελπιζω να κανει λιγη δουλιτσα,με απογοητευσε λιγο,βεβαια το περιμενα,αλλα δε πειραζει :)

κανω αμα ειναι πρωτα το update που εβγαλε και μετα ρουταρισμα κτλ :)

Vamos Aris

Μεγιες! Για ροοτ και custom recovery πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα. Σου συνιστώ να μείνεις κάποιες μέρες φουλ στοκ για να απολαύσεις την πιο ομαλή και γρήγορη λειτουργία σε smartphone ever.
What u take is what u give...

ρομ ακομα δε θα βαλω,απλα θα το ρουταρω και θα το ξεκλειδωσω,αυτο δε νομιζω να αλλαζει τη λειτουργια του τηλεφωνου :)
Vamos Aris

Οχι. Για τον ήχο πάντως το είχαμε αναφέρει όλοι, οπότε δεν θα έπρεπε να σου κάνει έκπληξη. Είναι γνωστό κουσούρι των Nexus.
What u take is what u give...

Καλημερα περασα χθες τον r68 του franco και οντως εχει κανει πολυ καλη δουλεια στα χρωματα, στα ματια μου που ερχομαι απο amoled μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα αν και εχει γινει λιγο πιο σκοτεινο γενικοτερα το τηλεφωνο αλλα οκ καλυτερα γιατι με κουραζε στα ματια η εντονη φωτεινοτητα. Ειδα επισης εχει βγαλει και r69 αλλα δεν ξερω τι παιζει...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος...εχω το κιτακι και βαζοντας τις εκδοσεις,δεν αναφερει τη δικια μου που ειναι η D...να ρουταρω η να περιμενω καλυτερα?
Vamos Aris

να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος...εχω το κιτακι και βαζοντας τις εκδοσεις,δεν αναφερει τη δικια μου που ειναι η D...να ρουταρω η να περιμενω καλυτερα?

αν θα κάνεις μόνο ξεκλέιδωμα και root εγώ θα σου πρότεινα το nexus root toolkit v.1.6.2, πολύ γρήγορο και εύκολο. Το άλλο που αναφέρεις νομίζω ότι πρέπει να κάνεις donate για να σου βγάλει την build που εχεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αυτο κατεβασα και γω,μονο που το τελευταιο update Που εχει,δεν περιλαμβανει την εκδοση μου και χρονολογειται καπου το νοεμβριο..1.3

edit

:O

Edited by blade_
Vamos Aris

Δεν χρειαζεσαι επιλογη με την εκδοση σου για να κανεις root, αν εκανες το κοπο να διαβασεις το κειμενο του θα το εβλεπες.

Οποτε τη δουλεια σου τη κανεις με τη free εκδοση.

Θες την εκδοση που καποιος πληρωσε για να τη παρει και να στην ανεβασει εδω επειδη σου φαινονται πολλα και δεν θες να τα δωσεις στον dev. που εχει ασχοληθει για να βγει ενα εξαιρετικο toolkit.

Μαλιστα.

μα δε το εννοουσα ετσι φιλε,νομιζα οτι δε μπορω να κανω δουλεια,αυτο ειναι ολο,σορρυ αν ακουστηκε ετσι

κ παλι ευχαριστω για τις οδηγιες,θα το ξεκινησω :)

Vamos Aris

μα δε το εννοουσα ετσι φιλε,νομιζα οτι δε μπορω να κανω δουλεια,αυτο ειναι ολο,σορρυ αν ακουστηκε ετσι

κ παλι ευχαριστω για τις οδηγιες,θα το ξεκινησω :)

άλλη φορά φίλε να προσέχεις τι ζητάς, ιδίως όταν είναι ο g47 online :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφηστε τη πλακα μωρε. :lol:

Το θεμα ειναι να το κανει root και να μη πληρωσει οπως ηθελε. :)

Και να γλυτωσει και κανενα warn επειδη ζητα επι πληρωμη λογισμικο ανεβασμενο. :ninja:

Αφηστε τη πλακα μωρε.

Το θεμα ειναι να το κανει root και να μη πληρωσει οπως ηθελε. :)

έλα ρε συ.....σοβαρά? Δεν το είχαμε καταλάβει:) Ντάξει το παίδί έκανε ένα λάθος, προσπάθησε να το μαζέψει......δεν......αλλά όλα οκ, προχωράμε !!!!!

Εγώ να σκεφτείς την είχα αγοράσει και τελικά έκανα root με το άλλο που πρότεινα το δωρεάν :)

:up:

παντως,αν κ εχω κανει πολυ λιγα πραματα ακομα,εχω μεινει αναυδος.η ταχυτητα του,ειναι απιστευτη

μη με μαλωνετε..πολυ :p εγω ειλικρινα νομιζα οτι δεν μπορουσα να κανω το τελευταιο update,και οτι καποια στιγμη θα εβγαζε το update k κανονικα ο μσκιπ ...ετσι κ αλλιως την εφαρμογη μια φορα θα τη χρησιμοποιησω:(

Edited by blade_
Vamos Aris

Δεν εχεις αδικο γιατι εχει κανει βλακεια εκει γιατι το κειμενο του δεν ειναι εμφανες.

Και δεν κανει update την free εκδοση παρα μονο τη paid.

Θα σου προτινα αργοτερα να το ξαναδεις γιατι αξιζει η πληρωμη αν και δεν εχουμε συνηθισει σε τετοια ποσα για εφαρμογες, ειναι οντως μεγαλο.

Και στο προτινω αυτο γιατι θα δεις οτι δεν θα τη χρησιμοποιησεις μια φορα.

Αν θες να εγκαταστησεις kernel, rom, να κανεις recovery, να το εξαγεις, να φλασαρεις ενα apk η ενα zip και πολλα αλλα, ειναι πολυ ευκολο μεσω του toolkit.

Για αυτο λεγεται ετσι, ειναι πολυεργαλειο.

Edited by g47

χθες η αληθεια ειναι πηγα με τη μια να κανω donate,οσα ειχα μεσα στη προπληρωμενη,κατι ψιλα,1.5 2 ευρω περιπου και δε μου τα δεχτηκε, θελει 3 λιρες κατ ελαχιστο..αμα ειχε να βαλει ο καθενας οσο ηθελε,θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια πιστευω,anyway

για το update δε το ηξερα οντως,νομιζα οτι η paid εκδοση εχει μεσα οπως λεει τα autoupdates,αρα υπεθεσα οτι θα δινει κ το χειροκινητο update επιτοπου,λαθος καταλαβα :)

το σκεφτομαι παντως σοβαρα,γιατι τα κανει ολα με τη μια,μεχρι κ ρομ περναει αποτι βλεπω..

Vamos Aris

Αυτο το αγνοω, του ειχα βαλει 3 λιρες και κατι ψιλα που μου περισσευαν απο ενα στρογγυλο ποσο :lol: και μου ηρθε ο κωδικος επιτοπου.

Η επι πληρωμη κανει updates σε καποια υπομενου και σου περναει νεα version σε su, CWM κλπ, ο κωδικας ειναι ο ιδιος οποτε με τη free θα κανεις τη δουλεια σου.

Αν εχεις προβλημα με το toolkit μας λες.

Αυτο το αγνοω, του ειχα βαλει 3 λιρες και κατι ψιλα που μου περισσευαν απο ενα στρογγυλο ποσο :lol: και μου ηρθε ο κωδικος επιτοπου.

Η επι πληρωμη κανει updates σε καποια υπομενου και σου περναει νεα version σε su, CWM κλπ, ο κωδικας ειναι ο ιδιος οποτε με τη free θα κανεις τη δουλεια σου.

Αν εχεις προβλημα με το toolkit μας λες.

εγινε κ παλι ευχαριστω :)

και επειδη δε με βλεπω να αντεχω χωρις ρομ,προτεινεις xenon?

Vamos Aris

Καλυτερα να σου απαντησουν τα παιδια που εχουν ασχοληθει.

Ειχα βαλει minco αλλα την εβγαλα αμεσως, δεν μαρεσουν οι αλλαγες. :lol:

Ειμαι με stock και franco kernel r69 και ειμαι ικανοποιημενος.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)