notis144 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 "φωτογραφιες" μιλαω για την εφαρμογη που ονομαζεται ετσι θελω να ξερω αν η απεγκατασταση στις συγκεκριμενες εφαρμογες που εχει το κινητο απο μονο του μου δημιουργησει καποιο προβλημα "φωτογραφιες" "περίπτερο play" " μουσικη play " Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 "φωτογραφιες" μιλαω για την εφαρμογη που ονομαζεται ετσι θελω να ξερω αν η απεγκατασταση στις συγκεκριμενες εφαρμογες που εχει το κινητο απο μονο του μου δημιουργησει καποιο προβλημα "φωτογραφιες" "περίπτερο play" " μουσικη play " Εγω τα εβγαλα και δεν ειχα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNSPEED Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Γειά εχω το Samsung galaxy s3 mini και εχω την έκδοση 4.1.2 και μου βγάζει ενημέρωση και εχω ακούσει οτι ενημέρωση σε s3 βγαζει προβλήματα να την κανω την ενημέρωση η οχι την εχει κάνει κανείς να μου πει πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Γειά εχω το Samsung galaxy s3 mini και εχω την έκδοση 4.1.2 και μου βγάζει ενημέρωση και εχω ακούσει οτι ενημέρωση σε s3 βγαζει προβλήματα να την κανω την ενημέρωση η οχι την εχει κάνει κανείς να μου πει πως είναι? ποια εκδοση σου βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 γεια σα παιδια...μπορει καποιος να πει που θα βρω πληροφοριες για να κανω root τη συσκευη?για να μην ψαχνω ολες τις σελιδες...ευχαριστω... Διάβασες στην πρώτη σελίδα του θέματος ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα. Σε δύο mini, ένα Γαλλικό κι ένα Ελληνικό, κατά το τράβηγμα screenshot με home/power button, στο ένα δεν ακούγεται ο ήχος του κλείστρου (fr), ενώ στο άλλο ακούγεται (gr)... Και τα δύο φοράνε 4.1.2. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) το δικο μου εχει την MB3 και μου εβγαλε οτι υπαρχει η ΜΕ1(COS).ξερει κανεις τιποτα?να την κανω? Edited February 16, 2014 by panseraikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Επιτέλους έρχεται η Aosp http://maclaw.pl/2014/02/17/introducing-aosp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Κάτι μου λέει πως όντως ισχύει αυτό που είχε ακουστεί με την ενημέρωση του S3 mini σε Android 4.4.2 KitKat. Να και μία νέα λίστα: http://techmaniacs.gr/samsung-announced-devices-that-will-update-to-android-4-4-kitkat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Δεν θα παρουμε kitkat http://maclaw.pl/2014/02/18/kitkat-annouced-by-samsung-but/ Kitkat θα παρει το s3 mini της ΑΤ&Τ με διαφορετικο qualcomm επεξεργαστη. Εμας αφου εκλεισε το εργαστασιο μην περιμενετε πλεον καμια αναβαθμιση(σιγα μην δωσει η samsung μερικα εκατομυρια για να αναπτυξει λογισμικο για τον επεξεργαστη μας οταν υπαρχουν νεα κινητα π.χ. s4,s5,s4 mini κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην αλλάζει η ενταση του ήχου κλήσεις απ τα πλαϊνά πλήκτρα?? Τα πατάω χωρίς να το καταλαβαίνω με αποτελεσμα να μειώνεται η ενταση του ήχου κλήσης και να μην το ακούω καθόλου οταν χτυπάει :cry: Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλημέρα!!Έχει βάλει κανείς την CM 11.0-4.4.2??Έχει ελληνικά??Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να την βάλουμε όπως το toolkit?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλημέρα!!Έχει βάλει κανείς την CM 11.0-4.4.2??Έχει ελληνικά??Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να την βάλουμε όπως το toolkit?? Την έχω εγώ. Μόλις δοκίμασα τα Ελληνικά γιατί την έχω στα Αγγλικά και είναι όλα κανονικά. Μπα δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν έχεις όμως rooted συσκευή είναι πάρα πολύ εύκολο να φλασάρεις rom. 5 λεπτά υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Την έχω εγώ. Μόλις δοκίμασα τα Ελληνικά γιατί την έχω στα Αγγλικά και είναι όλα κανονικά. Μπα δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν έχεις όμως rooted συσκευή είναι πάρα πολύ εύκολο να φλασάρεις rom. 5 λεπτά υπόθεση. Ναι ξέρω είναι εύκολα μετά zipαροντας απο team win recovery...εναν ευκολο οδηγο για root?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ναι ξέρω είναι εύκολα μετά zipαροντας απο team win recovery...εναν ευκολο οδηγο για root?? Εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αν φλασάρουμε την CM11.0 4.4.2 χάνονται τα πάντα από το τηλέφωνο (apps, φωτογραφίες, επαφές, μουσική, βίντεο) και γενικά ότι έχει να κάνει με την εσωτερική SD; η εξωτερική κάρτα επιρεάζεται; μπορούμε να την έχουμε εκτός όσο πατσάρουμε το νέο firmeare; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αν φλασάρουμε την CM11.0 4.4.2 χάνονται τα πάντα από το τηλέφωνο (apps, φωτογραφίες, επαφές, μουσική, βίντεο) και γενικά ότι έχει να κάνει με την εσωτερική SD; η εξωτερική κάρτα επιρεάζεται; μπορούμε να την έχουμε εκτός όσο πατσάρουμε το νέο firmeare; Αν πας απο stock rom σε cm το λέει στο maclaw οτι πρέπει αν κάνεις wipe data που σημαίνει οτι χάνεις τα δεδομένα σου. Γιαυτό οπωσδήποτε πριν το φλασάρισμα σώζεις ότι χρειάζεσαι (εγώ πχ με titanium σώζω τις εφαρμογές, φωτο και μουσικη τα έχω στην εξωτερική sd και επαφές συγχρονισμένες στην google) και κάνεις ένα full back up της rom με την custom recovery που έχεις. Αν πάλι κάνεις απλό update της cm απο παλιότερη έκδοση δεν χρειάζεται wipe οπότε δεν χάνεις κάτι. Η εξωτερική sd δεν επηρεάζεται. Γενικά αν δεν έχεις κάνει άλλο φλασάρισμα υπάρχουν πολλές οδηγίες αν ψάξεις στο google για να μην κάνεις κάτι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδια γεια σας και απο εμενα . Πηρα το s3 mini στη γυναικα μου και συμβαινει το εξης παραξενο. Οταν ενεργοποιω το wi-fi καθε φορα που αλλαζω οθονη η παταω μια εφαρμογη ακουγετε ενας ηχος. Θα το χαρακτηριζα σα μια γερμανικη προταση (παραξενο το ξερω). Ειναι κατι πολυ ενοχλητικο και δε μπορω να το αλλαξω με τιποτα. Τα εχω παιξει... Καμια ιδεα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδια γεια σας και απο εμενα . Πηρα το s3 mini στη γυναικα μου και συμβαινει το εξης παραξενο. Οταν ενεργοποιω το wi-fi καθε φορα που αλλαζω οθονη η παταω μια εφαρμογη ακουγετε ενας ηχος. Θα το χαρακτηριζα σα μια γερμανικη προταση (παραξενο το ξερω). Ειναι κατι πολυ ενοχλητικο και δε μπορω να το αλλαξω με τιποτα. Τα εχω παιξει... Καμια ιδεα :cry: πήγαινε ρυθμίσεις συσκευής- προσβασιμοτητα και απενεργοποίησε το talkback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 πήγαινε ρυθμίσεις συσκευής- προσβασιμοτητα και απενεργοποίησε το talkback. Το εκανα αλλα δυστυχως τα ιδια. Καθε φορα που ειναι συνδεδεμενο με wi-fi και κυλαω την οθονη η παταω μια συντομευση ακουγεται συνεχεια αυτη η προταση... Η γυναικα μου τα εχει παρει και εγω τα εχω παιξει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το εκανα αλλα δυστυχως τα ιδια. Καθε φορα που ειναι συνδεδεμενο με wi-fi και κυλαω την οθονη η παταω μια συντομευση ακουγεται συνεχεια αυτη η προταση... Η γυναικα μου τα εχει παρει και εγω τα εχω παιξει :( Εχεις μηπως κατεβασει καποια εφαρμογη οπως το lightflow ? Επίσης δες μήπως και το drive mode είναι ανοιχτό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εχεις μηπως κατεβασει καποια εφαρμογη οπως το lightflow ? Επίσης δες μήπως και το drive mode είναι ανοιχτό . Οι περισσοτερες εφαρμογες που εχει ειναι κοινες με τις δικες μου ( αν εξαιρεσεις το taxibeat και κανα δυο αλλες). Επισης πως βλεπω αν το drive mode ειναι ανοικτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 @spirtos όταν το είχα το έκανε όταν είχα κατεβάσει την εφαρμογή noled.μήπως έχεις κατεβάσει κάποια ανάλογη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 @spirtos όταν το είχα το έκανε όταν είχα κατεβάσει την εφαρμογή noled.μήπως έχεις κατεβάσει κάποια ανάλογη εφαρμογή? Ναι της εχω κατεβασει το noled. Aλλα το εχω και εγω στο s4 mini χωρις να εχω κατι αναλογο. Λες να ειναι αυτο το προβλημα? Θα το διαγραψω και δω αν και ειναι πολυ βολικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 αυτό είναι σίγουρα....μόλις το βγάλεις θα σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts