Stavrosl Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ετσι το εκανα και εγω μαλλον θελει CMW 6.0.2.7.. Αν ξερεις πως μπορω να εγκαταστησω το 6.0.2.7. μου λες σε παρακαλω . Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Ξέχασα να σου πω ότι έβαλα το blackstatusbar.zip κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και στο recovery mode επέλεξα install .zip from external card. Δεν το δοκιμάζεις κι έτσι μήπως και βρεις λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ετσι το εκανα και εγω μαλλον θελει CMW 6.0.2.7.. Αν ξερεις πως μπορω να εγκαταστησω το 6.0.2.7. μου λες σε παρακαλω . Επειδή είμαι κι εγώ ψιλοάσχετος και νέος στο άθλημα δεν κατάλαβα ακριβώς τί σου λείπει. Στο playstore ψάχνεις την εφαρμογή rom manager και δεν στην κατεβάζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 την εχω εγκαταστηση τη εφαρμογη rom manager απο το play αλλα μου λειπει το CMW 6.0.2.7. το οποιο τρεχει οταν κανουμε recovery mode, αυτο δεν ξερω πως να εγκαταστησω, εχω το αρχειο του αλλα εχει καταληξη .img Επειδή είμαι κι εγώ ψιλοάσχετος και νέος στο άθλημα δεν κατάλαβα ακριβώς τί σου λείπει. Στο playstore ψάχνεις την εφαρμογή rom manager και δεν στην κατεβάζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 την εχω εγκαταστηση τη εφαρμογη rom manager απο το play αλλα μου λειπει το CMW 6.0.2.7. το οποιο τρεχει οταν κανουμε recovery mode, αυτο δεν ξερω πως να εγκαταστησω, εχω το αρχειο του αλλα εχει καταληξη .img Δεν θυμάμαι πότε και πως έβαλα την CMW 6.0.2.7. :wacko: Δοκίμασε εδώ και πες μου : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Φιλε σε ευχαριστω για ολα, θα το δω και θα τα πουμε.Ευχαριστω πολυ. Δεν θυμάμαι πότε και πως έβαλα την CMW 6.0.2.7. :wacko: Δοκίμασε εδώ και πες μου : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μπορεί να τρέξει το gt motor academy της gameloft; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μπορεί να τρέξει το gt motor academy της gameloft; Στο playstore μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το s3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και 9 ημέρες έχω στα χέρια μου το Galaxy S III mini και από την πρώτη ημέρα μου έβγαλε μήνυμα για ενημέρωση του Android. Υπάρχει κάποιος που να έκανε την ενημέρωση ώστε να μου πει τις εντυπώσεις; Δηλαδή, κολλάει καθόλου το κινητό ή τρέχει γρήγορα όπως με το Android 4.1.1; Επίσης, έχει αφαιρεθεί/προστεθεί κάτι; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑ TO SAMSUNG S3 MINI ΠΙΟ GPS NA ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ INTERNET.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλημερα φιλε, οκ ολα ηθελε να βαλεις το CMW με το ODIN Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Δεν θυμάμαι πότε και πως έβαλα την CMW 6.0.2.7. :wacko: Δοκίμασε εδώ και πες μου : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108614 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλημερα φιλε, οκ ολα ηθελε να βαλεις το CMW με το ODIN Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Σωστά , αυτό είχα κάνει κι εγώ . Τα κατάφερες με το black notification bar ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 παιδιά θα ανεβάσει κάποιος το αρχείο framework-res.apk από την 4.1.2 για να περάσει ο κύριλλος το ripple effect ? :D:D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Ναι ολα μια χαρα, εβαλα και αλλο ενα αρχειο, μου αλλαξε τα εικονιδια στην notification bar. Σωστά , αυτό είχα κάνει κι εγώ . Τα κατάφερες με το black notification bar ? Edited February 25, 2013 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 παιδιά θα ανεβάσει κάποιος το αρχείο framework-res.apk από την 4.1.2 για να περάσει ο κύριλλος το ripple effect ? :D:D που μπορω να το βρω να το ανεβασω ειναι στο system μια ματια μου εριξα δεν το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ναι ολα μια χαρα, εβαλα και αλλο ενα αρχειο, μου αλλαξε τα εικονιδια στην notification bar. Με ποιό αρχείο άλλαξες τα εικονίδια ? Ανέβασε screenshot να το δούμε κι εμείς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Με ποιό αρχείο άλλαξες τα εικονίδια ? Ανέβασε screenshot να το δούμε κι εμείς ! Ειναι το CWM_CM10_StatusBar.zip κατω απο το black notif..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ειναι το CWM_CM10_StatusBar.zip κατω απο το black notif..... Σωστός , ευχαριστώ με την σειρά μου. Είναι πανέμορφο με την μαύρη μπάρα και πιό ευχάριστο στο μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Σωστός , ευχαριστώ με την σειρά μου. Είναι πανέμορφο με την μαύρη μπάρα και πιό ευχάριστο στο μάτι. να εισαι καλα, καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 που μπορω να το βρω να το ανεβασω ειναι στο system μια ματια μου εριξα δεν το βρηκα Είναι στο system/framework/framework-res.apk :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Είναι στο system/framework/framework-res.apk :) Να το ανεβάσω εγώ. Αλλά πού; πρέπει να είμαι root; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) ΠΟΙΟ GPS ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ S3 MINI ΧΩΡΙΣ INTERNET NA ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited February 26, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ανεβασε το αρχειο εδω...ναι για να πάρεις το αρχειο χρειαζεταινα εισαι ροοτ... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Ανεβασε το αρχειο εδω...ναι για να πάρεις το αρχειο χρειαζεταινα εισαι ροοτ... Εδω ειναι οποιος θελει. framework-res.apk από την 4.1.2 https://www.dropbox.com/sh/605zkj3rdqx3qhj/AbohqtH7WF Edited February 26, 2013 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εδω ειναι οποιος θελει. framework-res.apk από την 4.1.2 https://www.dropbox.com/sh/605zkj3rdqx3qhj/AbohqtH7WF Ok θα περιμενουμε τον φίλο Κύριλλο να το περάσει :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Ευχαριστούμε Σταύρο. 1. Εδώ και λίγες ημέρες δεν λαμβάνω καθόλου push notifications εκτός του playstore. Δηλαδή gmail,facebook,facebook messenger etc. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή τα έχω κάνει μπάχαλο με τις rom που αλλάζω συνέχεια ? 2. Όταν περνάμε από custom rom σε κάποια απλώς rooted όπως του tyxerakias πρέπει να εγκαταστήσουμε πρώτα την official ? Το ρωτώ επειδή κάθε φορά που το κάνω φλασάροντας από custom σε απλώς rooted μέσω odin το device status παραμένει custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts