tasarasx6 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πως την απεγκατεστησες? Έχω εγκαταστήσει app απο το play store που με αφήνει να σβήσω οποιαδηποτε εφαρμογή θέλω. Αν ψάξεις θα βρεις ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Είμαι root αφού έχω cm11, θα το δοκιμασω με titanium Uninstall apps από το store;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω την ελληνική έκδοση I8190XXANC2 rooted; Στον σχετικό οδηγό δεν υπάρχει Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Τελικά εκανα μια ενημέρωση της εφαρμογής απο το play store και παίζει μια χαρά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα. Απέκτησα καο εγω το μίνι. Εχω μια ερώτηση, με τη γνησια θήκη δεν θα έπρεπε να ανάβει η οθόνη ανοίγοντας την θηκη; Και κάτι αλλο ποια ρομ προτείνετε καλυτερα? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα. Απέκτησα καο εγω το μίνι. Εχω μια ερώτηση, με τη γνησια θήκη δεν θα έπρεπε να ανάβει η οθόνη ανοίγοντας την θηκη; Και κάτι αλλο ποια ρομ προτείνετε καλυτερα? Το mini δεν έχει από μόνο του αυτή τη δυνατότητα, υπάρχει μια εφαρμογή που λένε ότι δουλεύει αλλά δεν είναι free. Check it out: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/app-flip-case-control-auto-screen-off-t1940349 Έχει και trial 24 ωρών. Όσο για τη rom, η stock δεν είναι άσχημη, μετά από 1,5 χρόνο στης γυναίκας μου δεν έχει κολλήσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) παιδια σος εβαλα την cm11 με odin ολα μια χαρα. τωρα πως ακριβως μπορω να ξαναβαλω την stock . δοκιμασα με odin την I8190NXXALL4_I8190NVFGALL2 την περασα κανονικα αλλα μενει στο samsung.... :( το ξαναεκανα ανοιξε το κινητο οκ αλλα πως γινεται να το κανω τελειως στοκ να μην μου λεει οτι εχετε τροποποιημενο λογισμικο...??? Edited October 8, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πρέπει να κανεις full wipe ,θα χάσεις οτιδήποτε εχεις στην external sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πρέπει να κανεις full wipe ,θα χάσεις οτιδήποτε εχεις στην external sd . ok δεν με πειραζει πως το κανω full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Από τις ρυθμισεις> λογαριασμοι > δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας> επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmidkc Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την μπαταρια του κινητου απο εκει που ειναι πχ στο 80% πεφτει στο 20 η καμια φορα οταν ειμαι στο ιντερνετ η μιλαω στο τηλεφωνο κανει επανεκιννηση το κινητο και η μπαταρια φαινεται αδεια μολις το βαλω να φορτισει επανερχεται στο 60-70 σε μερικα λεπτα τα εχει φτυσει η μπαταρια η παιζει να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Διάβασε και λίγες σελίδες παραπάνω: είναι αρκετοί με παρόμοια συμπτώματα, αν σου φαίνεται ότι η μπαταρία είναι και κάπως φουσκωμένη σημαίνει ότι τα έχει φτύσει και πας για καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πως βγάζω screen shot? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Power και home button ταυτόχρονα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Από τις ρυθμισεις> λογαριασμοι > δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας> επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων δεν φτιαχνει ουτε με αυτο.. οταν παταω επαναφορα μου βγαζει ενα μενου που λεει 'temwin' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το απόγευμα έγινα και εγώ κάτοχος του μικρού! Για εμένα που έχω το note 3 στο ένα χέρι και το s3 mini στο άλλο απλά είναι λιλιπούτειο! Το πήρα μεταχειρισμενο γιατί οι τιμές του είναι ακόμα στα ύψη πράγμα πολύ περίεργο! Μπαίνω στο ψητό... έτρεξα το phone info και έχουμε τα εξής... Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Προφανώς η συσκευή είναι από Ιταλία! Έχει και κάτι προγράμματα της Vodafone μέσα περασμένα οπότε δε ξέρω τι γίνεται! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει; Edited October 9, 2014 by PaulosChania Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω την ελληνική έκδοση I8190XXANC2 rooted; Στον σχετικό οδηγό δεν υπάρχει Στον σχετικό οδηγό πλέον προστέθηκε Ευχαριστούμε Tyxerakias Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει περάσει τη slimkat στο mini του; Λέω να "αναβαθμίσω" της γυναίκας αλλά δεν εμπιστεύομαι τις ROM του maclaw. Κανένας να με ενθαρρύνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει περάσει τη slimkat στο mini του; Λέω να "αναβαθμίσω" της γυναίκας αλλά δεν εμπιστεύομαι τις ROM του maclaw. Κανένας να με ενθαρρύνει; Εγώ στη γυναίκα μου έβαλα αυτή που έχει το ui του s5 δουλεύει απροβλημάτιστα και με πολύ καλή μπαταρία. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 παιδια φτηνη μπαταρια απο ελλαδα ξερετε καποιο μαγαζι που να πουλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 παιδια φτηνη μπαταρια απο ελλαδα ξερετε καποιο μαγαζι που να πουλαει? ψάξε στο skroutz ! EB-F1M7FLU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonecityboys Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την μπαταρια (επανεκινησεις φωτο κτλ κτλ) Ερωτηση: Χρεισιμοποιειτε κανενα app για την φορτιση της μπαταριας οπως battery doctor κτλ? Ειναι καλο να χρησιμοποιηθει καποιο αναλογο app Η καλυτερα οτι εχει απο την μανα του? Edited October 24, 2014 by stonecityboys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Φίλε μου με τη μπαταρία του, πέρασα απροβλημάτιστα περίπου ενάμιση χρόνο.Πήρα τη γνήσια από ebay Ευρώπη.Στις πρώτες φορτίσεις τέλειωνε πιο γρήγορα.Σιγά σιγά <<έστρωσε>>,αυτό δεν είναι πλάκα ισχύει.Χρησιμοποιώ το doctor,νομίζω πάντως ότι δεν πρέπει να κάνει και πολλά,εκείνο που τρώει τη μπαταρία είναι οι εφαρμογές που τρέχουν πίσω και δεν τις βλέπουμε.Τι να γίνει αυτό είναι το χαρακτηριστικό του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιούμε.Το κινητό αυτό είναι από τα καλύτερα που έχουν πέσει στα χέρια μου.Μέχρι τώρα αλλαγή μια μπαταρία και από δουλειά σκλάβος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλησπερα, προσπαθω να περασω custom recovery για να rootαρω αλλα δεν γινεται με τιποτα, δοκιμασα διαφορα recovery και εκδοσεις odin και ενω λεει pass στην επανεκινηση βλεπω παλι την stock recovery, με pre-rooted firmware δεν δοκιμασα γιατι βλεπω οτι δεν υπαρχει, εχει το firmware I8190XXANR6, Μηπως παιζει ρολο οτι το τηλ ειναι με firmware της cosmote και ειναι τιποτα κλειδωμενο και δεν δουλευει τιποτα; Υποψιν εχω περασει σε αλλα 2 s3 mini root/recovery/custom roms διχως κανενα προβλημα, με αυτο εδω τι γινεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts