tilaverboy Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εμένα λειτουργούν κανονικά με cm11 απο maclaw περασμένη μέσω twrp. @tilaveri τι εννοείς έχει γίνει native? Πας ρυθμισεις εφαρμογες και κλικ μετακινηση στην sd τουλαχιστον στην καρμπον ετσι ηταν δεν νομιζω να αλλαξε με τις νεες καρμπον παντα για s3 mini απο maclaw αναφερομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Α ναι όντως ισχύει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 μήπως ξέρει κανείς εάν το samsung galaxy s3 mini-VE ( l8200n) έχει gorilla glass; OXI δημιουργησα θεμα στους xda φια το I8200 μπας και βρουμε κανα DEV να κανει κανα porτ CUSTOM ROM γιστι μεχρις ωρα μονο ροοτ μπορουμε να κανουμε http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/general/s-iii-mini-ve-i8200-n-t2826565 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν γίνεται και πως, να περάσουμε δεδομένα παιχνιδιών και εφαρμογών από το s3 mini σε άλλη συσκευή. Ευχαριστώ. Με το titanium backup πέρασα με επιτυχία όλα τα παιχνίδια και εφαρμογές που είχα στο mini στο tablet μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Με το titanium backup πέρασα με επιτυχία όλα τα παιχνίδια και εφαρμογές που είχα στο mini στο tablet μου. Την γνωρίζω αυτήν την εφαρμογή. Εγώ αυτό που θέλω είναι δεδομένα, πχ. saves, και οχι τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Την γνωρίζω αυτήν την εφαρμογή. Εγώ αυτό που θέλω είναι δεδομένα, πχ. saves, και οχι τις εφαρμογές. Μάλλον δεν την γνωρίζεις αρκετά καλά τότε. :) * Titanium Backup * παίρνεις backup και εφαρμογών&δεδομένων αλλά απαιτεί Root * Helium - App Sync and Backup (απαιτεί χρήση υπολογιστή) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδιά στο Airstream κάποιες ταινίες από pc με dts ήχο δεν παίζουν.Εχω το mx player αλλά προφανώς θέλει codec(δεν ξέρω ποιο)Επίσης δε ξέρω πως μπορώ να βάλω υπότιτλους΄που ειναι σε ξεχωριστό αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μάλλον δεν την γνωρίζεις αρκετά καλά τότε. :) * Titanium Backup * παίρνεις backup και εφαρμογών&δεδομένων αλλά απαιτεί Root * Helium - App Sync and Backup (απαιτεί χρήση υπολογιστή) Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα οτι κάνει backup και τα δεδομένα των εφαρμογών. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδιά στο Airstream κάποιες ταινίες από pc με dts ήχο δεν παίζουν.Εχω το mx player αλλά προφανώς θέλει codec(δεν ξέρω ποιο)Επίσης δε ξέρω πως μπορώ να βάλω υπότιτλους΄που ειναι σε ξεχωριστό αρχείο. απο εδω http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 κατέβασε το Arm v6 VFP οσο για υπότιτλους πρέπει να εχουν ίδιο όνομα με την ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) απο εδω http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 κατέβασε το Arm v6 VFP οσο για υπότιτλους πρέπει να εχουν ίδιο όνομα με την ταινίαTo ίδιο πρόβλημα έχω και στο note 10''2014 εχουν το ίδιο ονομα αλλά πως ανοίγει δε ξέρω. edit:alex222800 τωρα είδα ότι απάντησες στο thread του note,ευχαριστώ! Edited September 10, 2014 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά αυτές τις μέρες θα κάνω τη διαδικασία στο φίλο μου. Από ο,τι διάβασα συγκεντρωτικά από τις απαντήσεις σας κατέληξα στο να του περάσω την cm. Ερώτηση: Η σωστή σειρά είναι πρώτα ρουτ ώστε να μπει recovery στο κινητό και μετά πέρασμα της ρομ; Την cm 11 που τη βρίσκω; Στο site της; Γιατί μπήκα να δω αλλά έχει λίγο μπέρδεμα εκεί... Όταν πείραζα εγώ το Galaxy S που είχα τότ,θυμάμαι οτι κάτι έπαιζε με τις rom σε σταθερές και μη σταθερές. Ισχύουν αυτά ακόμα; Και κάτι τελευταίο : Μαζί με τη ρομ έπρεπε τότε να βάλω και τα gapps. Το ίδιο παίζει και τώρα; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το μοντέλο αυτό δεν βλέπω να έχει κίνηση, παρόλο που είναι και σε καλή τιμή και φοράει πιο γρήγορο επεξαργαστή σε σχέση με τo κλασικό SIII mini. Μάλιστα κυκλοφορεί και σε ένα ωραίο κοκκινάκι, και το σκέφτομαι για δώρο στη σύζυγο. Πάντως και σ'αυτό , κάτι κριτικές στο skroutz λένε οτι κολλάει, και πραγματικά μένω απορημένος και συννάμα επιφυλακτικός όχι τόσο για το άν θα κλάιω για τα 127 ευρώ που θα δώσω αλλά για την τυχον μουρμούρα που μπορεί να έχω στην πορεία.... Αν το έχετε ρε παιδια γράψτε μου την γνώμη σας για αυτό, γιατι της Αγίας Σοφίας είναι την άλλη Τετάρτη και πρέπει να έχω αποφασίσει για το δώρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά αυτές τις μέρες θα κάνω τη διαδικασία στο φίλο μου. Από ο,τι διάβασα συγκεντρωτικά από τις απαντήσεις σας κατέληξα στο να του περάσω την cm. Ερώτηση: Η σωστή σειρά είναι πρώτα ρουτ ώστε να μπει recovery στο κινητό και μετά πέρασμα της ρομ; Την cm 11 που τη βρίσκω; Στο site της; Γιατί μπήκα να δω αλλά έχει λίγο μπέρδεμα εκεί... Όταν πείραζα εγώ το Galaxy S που είχα τότ,θυμάμαι οτι κάτι έπαιζε με τις rom σε σταθερές και μη σταθερές. Ισχύουν αυτά ακόμα; Και κάτι τελευταίο : Μαζί με τη ρομ έπρεπε τότε να βάλω και τα gapps. Το ίδιο παίζει και τώρα; http://maclaw.pl/ downloads -s3mini-rom -google play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Φίλη τελείως ξαφνικά έχει απίστευτο battery drain και λάθος ποσοστά στην μπαταρία. Εκεί που είναι στο 20% η μπαταρία ξαφνικά σβήνει και όταν το ανοίγεις λέει ότι η μπαταρία είναι 0%. Παίζει να τα έχει παίξει η μπαταρία; Έχουν γίνει τα πάντα Full wipe και έχει περαστεί η τελευταία CM11 από maclaw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μάλλον η μπαταρία είναι ,αλλα ας περάσει μια official με full wipe πριν αγοράσει καινούργια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γεία σας παιδιά!Θα ήθελα την βοήθεια σας.Θέλω να βάλω στο s3 mini που έχω την cm11.Υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά που να λέει τι πρέπει να κάνω;Γνωρίζω κάποια λίγα πραγματα καθώς έχω αλλάξει πολλές φορές custom rom στο galaxy s,απλά δεν ξέρω εάν είναι ίδια διαδικασία καθώς και ποιό recovery πρέπει να χρεισιμοποιήσω(και πως το εγκαθιστώ).Ευχαριστώ εκ τον προτέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δυο είναι οι επιλογές, είτε φλασαρεις μέσω Odin την cm 11, είτε φλασαρεις μέσω Odin κάποιο recovery (πχ twrp) και μέσω αυτού φλασαρεις την cm11. Οδηγό πιστεύω θα βρεις μόνο στα αγγλικά. Όλα τα παραπάνω τα βρίσκεις στο maclaw.pl , υπάρχουν δυο διαφορετικές εκδόσεις cm 11 αναλόγως αν θες να τη φλασαρεις μέσω Odin η μέσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους....εδω και κανα διμηνο έχω βάλει την Cyanogen 11,έκτοτε έχω τρελό θέμα με την μπαταρια και τον τρόπο όπου αδειάζει .Υπάρχουν μέρες όπου με κλειστο το 3g-wifi μπορεί να μου αδειάσει την μπαταρια στο άψε σβήσε.Το τηλέφωνο δεν δουλέυει σε ενεργοβορες συνθήκες. Δέν συζητάμε να ανοίξω και ράδιο ή να βάλω mp3 σε μια ωρα έφυγε!Εχω κάνει format -wipe- reinstallation,και το πρόβλημα παραμένει.Τέλος αντάλλαξα μπαταρίες με ένος φιλου,και η μπαταρια μου στο κινητο του δούλεψε άψογα,ένω η δικιά του στο δικο μου κινητο αδειασε σε 2,5 ώρες περίπου.Υπάρχει κάποια εφαρμογη που μπορει να σώσει την κατάσταση μερικώς; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Υπάρχουν κάποιες που κάνουν recalibration. Εγώ θα σου πρότεινα να φλασαρεις ειτε την cm 11 ξανά είτε την stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μάλλον η μπαταρία είναι ,αλλα ας περάσει μια official με full wipe πριν αγοράσει καινούργια . Φίλη τελείως ξαφνικά έχει απίστευτο battery drain και λάθος ποσοστά στην μπαταρία. Εκεί που είναι στο 20% η μπαταρία ξαφνικά σβήνει και όταν το ανοίγεις λέει ότι η μπαταρία είναι 0%. Παίζει να τα έχει παίξει η μπαταρία; Έχουν γίνει τα πάντα Full wipe και έχει περαστεί η τελευταία CM11 από maclaw Υπάρχουν κάποιες που κάνουν recalibration. Εγώ θα σου πρότεινα να φλασαρεις ειτε την cm 11 ξανά είτε την stock Καλησπέρα φίλε,ποιές κάνουν Recalibration; Πριν 5 μέρες έκανα φλασάρισμα την 11 ξανά,και έχω το ιδιο ακριβώς θέμα και πάλι. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλησπέρα φίλε,ποιές κάνουν Recalibration; Πριν 5 μέρες έκανα φλασάρισμα την 11 ξανά,και έχω το ιδιο ακριβώς θέμα και πάλι. και εμένα μου κάνει κάτι τέτοια, σε φάση όταν πέφτει 15% μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να πάει 12%, 10% 6% 4% 2% και να κλεισει! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Στα περισσότερα S3 mini φταίει η μπαταρία. Είσαι σίγουρος οτι δεν είναι φουσκωμενη? (Γυρνατη σε μια λεία επιφάνεια κι απ τις δυο μεριές να δεις αν σταματάει άμεσα ή συνεχίζει να γυρνάει) Το recalibration το μονο που κάνει είναι να διαγράψει το αρχείο του κινητού που σχετίζεται με το ιστορικό της μπαταρίας, το ίδιο γίνεται όμως όταν φλασαρεις μια Ρομ αρα δεν χρειάζεται να το κάνεις. Εγώ στην θέση σου θα παιρναγα την στον και αν δεν έφτιαχνε θα το πήγαινα στο σερβις. Ακόμα και αν καταλάβουν ότι είχε περαστεί ανεπίσημο λογισμικό και στο βγάλουν εκτός εγγύησης ο έλεγχος του κινητού είναι 8€ Edited September 14, 2014 by vasilakis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Στα περισσότερα S3 mini φταίει η μπαταρία. Είσαι σίγουρος οτι δεν είναι φουσκωμενη? (Γυρνατη σε μια λεία επιφάνεια κι απ τις δυο μεριές να δεις αν σταματάει άμεσα ή συνεχίζει να γυρνάει) Το recalibration το μονο που κάνει είναι να διαγράψει το αρχείο του κινητού που σχετίζεται με το ιστορικό της μπαταρίας, το ίδιο γίνεται όμως όταν φλασαρεις μια Ρομ αρα δεν χρειάζεται να το κάνεις. Εγώ στην θέση σου θα παιρναγα την στον και αν δεν έφτιαχνε θα το πήγαινα στο σερβις. Ακόμα και αν καταλάβουν ότι είχε περαστεί ανεπίσημο λογισμικό και στο βγάλουν εκτός εγγύησης ο έλεγχος του κινητού είναι 8€ Καλησπέρα,η μπαταρια ειναι μια χαρα ουτε φουσκωμένη ούτε τίποτε άλλο.Την έβγαλα όπως ειπες και την δοκίμασα.Επιπλέον για να καταλάβετε τι γίνεται κλεινω το κινητο με 88% μπαταρια(το ειχα βγάλει 40 λεπτα πριν με 100% φορτιση)το ανοιγω μετά το τέστ της μπαταρίας και μετά την επανεκκίνηση το ποσοστο εχει πέσει στο 68% Φίλε και να ήθελα να το πάω στο σερβις δεν το εμπιστεύομαι αλλα και δεν έχω και τα λεφτα να το πάω. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Κατανοητό φίλε, κι εγώ αν δεν ηταν στην εγγύηση σιγά μην το πήγαινα. Δοκίμασε να ξαναφλασαρεις κάποια Ρομ, κατα προτίμηση την στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Με την τελευταία αναβάθμιση που φοράει αυτή την στιγμή το κινητό θα την παλέψει με χρήση fb,viber, whatsapp, instagram ? Fb μέσω Browser όμως θα γίνεται...Το βρήκε γνωστός καινούργιο στα 99€. Τώρα αν είναι το nfc μοντέλο δεν ξέρω αλλά δεν παίζει ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts