dimip Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Σύνδεσε το κινητό με το kies στον υπολογιστή σου και πες μας τι γράφει στην παρένθεση δίπλα στο CSC. Για γερμανικό λίγο δύσκολο καθώς την εχει πάρει την αναβάθμιση εδώ και καιρό εκτός κι αν είναι έκδοση κάποιας εταιρίας κιν.τηλεφ. ... συνδεσα το δικο μου και βγαζει να κανω αυτη την αναβαθμιση. αξιζει ; http://img577.imageshack.us/img577/7480/kinito.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 συνδεσα το δικο μου και βγαζει να κανω αυτη την αναβαθμιση. αξιζει ; http://img577.imageshack.us/img577/7480/kinito.jpg Ναι να την κάνεις :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ναι να την κάνεις :) Και σε μένα μια απο τα ιδια! Λογικα ειναι η 4.1.2 ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Πιστεύω πως ναι... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Exει βρεθει ακρη με τον μηδενισμο του counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Και σε μένα μια απο τα ιδια! Λογικα ειναι η 4.1.2 ετσι? παιδια εμενα λεει ηδη android 4.1.2 το τηλεφωνο οποτε κατι αλλο ειναι αυτο, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 καμια ιδεα πως να απενεργοποιησω το S-voice ; ωστε να μπορω με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου στο bluetooth να ξεκινω το voice speed dial και να πραγματοποιω φωνητικες κλησεις ;; :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Exει βρεθει ακρη με τον μηδενισμο του counter? Ναι αμέ, ο Chainfire έκανε πάλι το θαύμα του... triangle away. καμια ιδεα πως να απενεργοποιησω το S-voice ; ωστε να μπορω με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου στο bluetooth να ξεκινω το voice speed dial και να πραγματοποιω φωνητικες κλησεις ;; :(:( Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής απλά απενεργοποιησε το παιδια εμενα λεει ηδη android 4.1.2 το τηλεφωνο οποτε κατι αλλο ειναι αυτο, ε; Το ίδιο είναι απλά άλλη έκδοση. Edited March 9, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Γεια σας ! .. λόγο το ότι έχω πρόβλημα με τν σύνδεση θα γράψω μαζεμένα κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν και παρακαλώ για την βοήθεια σας Πείρα το Samsung s3 Galaxy mini πριν ένα μήνα , μου έβγαλε μια μοβ κηλίδα στην οθόνη κ το έστειλα για σέρβις .. μου το έστειλαν πίσω κ μου είπαν πως έκαναν αναβάθμιση .. η κηλίδα υπάρχει ακόμη αλλά μειώθηκε , έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα ξανά ? τι να κάνω με αυτό το θέμα? . Επίσης έτσι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το εφέ του νερού στο κινητό κ εμφανίζονται σκέτοι κύκλοι … αυτό πως διορθώνετε ? μήπως φταίει το απ-ντειτ που έκανα ? Και τέλος πως κάνουμε φορματ ? κ τι χρειάζεται να κάνω μετά Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν το 'χω εντοπίσει ακόμη στο S III mini (αν γίνεται) .. ! Δεν ξερω αν σου εχουν απαντηση, ειναι στα windget και λεγεται Βοηθητικό Φώς. Μολις ειδα εχει απαντηση και ο Ε.Ν.Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν ξερω αν σου εχουν απαντηση, ειναι στα windget και λεγεται Βοηθητικό Φώς. Μολις ειδα εχει απαντηση και ο Ε.Ν.Τ. Σταύρο σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ ανήκω μάλλον στην κατηγορία της παραεισαγωγής κ ως εκ τούτου δεν έχω (ή τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής) κάποια ομάδα εφαρμογών widget κλπ. Το πρόγραμμα ωστόσο που ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος (flashlight lite / δωρεάν), κάνει πραγματικά απίθανη δουλειά (έχει κ φακό αλλά κ λειτουργία για έντονη φωτεινότητα οθόνης προκειμένου να φωτίζεις με μεγαλύτερη διασπορά δέσμης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν ξερω αν σου εχουν απαντηση, ειναι στα windget και λεγεται Βοηθητικό Φώς. Μολις ειδα εχει απαντηση και ο Ε.Ν.Τ. Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ. Εδώ και 3 εβδομάδες που έχω το κινητό, δεν έχω βάλει πολλά widgets και ούτε καν το παρατήρησα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής απλά απενεργοποιησε το πως ; στις ρυθμισεις του S-voice δεν εχει καποια ρυθμιση που να το απενεργοποιεις. αν θελεις βοηθησε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos6699 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχει πια, το ίδιο κ ο Γερμαναράς (Public). Ρώτησα γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει έλλειψη ! Όσο για ebay (amazon δεν τσέκαρα) δεν υπάρχει κάποιος πωλητής, απ' τον οποίο να συμφέρει να αγοράσει κανείς (υπολογίζω κ μεταφορικά) με την τιμή που το βρίσκεις (όταν αυτό είναι διαθέσιμο φυσικά) στην Ελλάδα. Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες από Public πάντως, της belkin. Είχα δει και σε ένα κατάστημα Κωτσόβολο να έχει, δεν θυμάμαι μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε την δόνηση κατα την αφή των capacitive πληκτρων και κατα το πάτημα του πληκτρολογιου αντί να ενεργοποιούνται τον ενοχλητικό σε κάποιες περιπτώσεις τον ήχο κατα την αφή. Την παραπάνω δυνατότητα Τήν έχουν πολλές android συσκευές, αλλά δεν την βρίσκω στο siii mini. Στα αγγλικά νομίζω ότι λέγεται haptical feedback και σε άλλες συσκευές ενεργοποιείται απο τις επιλογές της συσκευής για τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν έχει δόνηση πλήκτρεων... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 PDA:MA2 / PHONE:MA2 / CSC:MA2 (ATO) ξερει κανεις να μου πει απο που ειναι το κινητο μου ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 PDA:MA2 / PHONE:MA2 / CSC:MA2 (ATO) ξερει κανεις να μου πει απο που ειναι το κινητο μου ? Καλημερα. ειναι Αυστρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ευχαριστω Stavrosl ... ...απο τι βλεπω μονο σε μενα εβγαλε θεματακι με την οθονη(μοβ κηλίδα) και στο σερβις που το εστειλα μου το καναν λεει απ-ντειτ .. αλλα το προβλημα συνεχίζει , τι να πω ?!?! Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ευχαριστω Stavrosl ... ...απο τι βλεπω μονο σε μενα εβγαλε θεματακι με την οθονη(μοβ κηλίδα) και στο σερβις που το εστειλα μου το καναν λεει απ-ντειτ .. αλλα το προβλημα συνεχίζει , τι να πω ?!?! Να το ξαναπας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 το triangle away μηδενιζει τον counter? το εφτιαξαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 το triangle away μηδενιζει τον counter? το εφτιαξαν? ναι το φτιαξανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Να το ξαναπας. και τι θα αλλαξει ρε φιλε? παλι τα ιδια θα μου κανουν κ με αφήνουν 1-1,5 μηνα χωρις κινητο Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 και τι θα αλλαξει ρε φιλε? παλι τα ιδια θα μου κανουν κ με αφήνουν 1-1,5 μηνα χωρις κινητο Φιλε μου τι να πω. Μια φορα τους χρειαστηκα με ενα ACE και ηταν αμεση σε 3 μερες πηρα το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Φιλε μου τι να πω. Μια φορα τους χρειαστηκα με ενα ACE και ηταν αμεση σε 3 μερες πηρα το τηλεφωνο. το πηγες κατευθείαν στην σαμσουνγκ η στο μαγαζι που το αγόρασες? εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και πρεπει να το στειλω στο EBW ή στην σαμσουνγ κατευθειαν παλι στην αθηνα .. γιατι εδω θεσσαλονικη μάλλον δεν εχει αντιπροσωπια σαμσουνγκ . Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts