Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύνδεσε το κινητό με το kies στον υπολογιστή σου και πες μας τι γράφει στην παρένθεση δίπλα στο CSC.

Για γερμανικό λίγο δύσκολο καθώς την εχει πάρει την αναβάθμιση εδώ και καιρό εκτός κι αν είναι έκδοση κάποιας εταιρίας κιν.τηλεφ. ...

συνδεσα το δικο μου και βγαζει να κανω αυτη την αναβαθμιση.

αξιζει ;

http://img577.imageshack.us/img577/7480/kinito.jpg

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συνδεσα το δικο μου και βγαζει να κανω αυτη την αναβαθμιση.

αξιζει ;

http://img577.imageshack.us/img577/7480/kinito.jpg

Ναι να την κάνεις :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Πιστεύω πως ναι...

Και σε μένα μια απο τα ιδια! Λογικα ειναι η 4.1.2 ετσι?

παιδια εμενα λεει ηδη android 4.1.2 το τηλεφωνο

οποτε κατι αλλο ειναι αυτο, ε;

καμια ιδεα πως να απενεργοποιησω το S-voice ; ωστε να μπορω με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου στο bluetooth να ξεκινω το voice speed dial και να πραγματοποιω φωνητικες κλησεις ;; :(:(

Exει βρεθει ακρη με τον μηδενισμο του counter?

Ναι αμέ, ο Chainfire έκανε πάλι το θαύμα του... triangle away.

καμια ιδεα πως να απενεργοποιησω το S-voice ; ωστε να μπορω με το παρατεταμενο πατημα του πληκτρου στο bluetooth να ξεκινω το voice speed dial και να πραγματοποιω φωνητικες κλησεις ;; :(:(

Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής απλά απενεργοποιησε το

παιδια εμενα λεει ηδη android 4.1.2 το τηλεφωνο

οποτε κατι αλλο ειναι αυτο, ε;

Το ίδιο είναι απλά άλλη έκδοση.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Γεια σας ! .. λόγο το ότι έχω πρόβλημα με τν σύνδεση θα γράψω μαζεμένα κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν και παρακαλώ για την βοήθεια σας

Πείρα το Samsung s3 Galaxy mini πριν ένα μήνα , μου έβγαλε μια μοβ κηλίδα στην οθόνη κ το έστειλα για σέρβις .. μου το έστειλαν πίσω κ μου είπαν πως έκαναν αναβάθμιση .. η κηλίδα υπάρχει ακόμη αλλά μειώθηκε , έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα ξανά ? τι να κάνω με αυτό το θέμα? .

Επίσης έτσι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το εφέ του νερού στο κινητό κ εμφανίζονται σκέτοι κύκλοι … αυτό πως διορθώνετε ? μήπως φταίει το απ-ντειτ που έκανα ?

Και τέλος πως κάνουμε φορματ ? κ τι χρειάζεται να κάνω μετά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

tool

Δεν το 'χω εντοπίσει ακόμη στο S III mini (αν γίνεται) .. !

Δεν ξερω αν σου εχουν απαντηση, ειναι στα windget και λεγεται Βοηθητικό Φώς. Μολις ειδα εχει απαντηση και ο Ε.Ν.Τ.

Δεν ξερω αν σου εχουν απαντηση, ειναι στα windget και λεγεται Βοηθητικό Φώς. Μολις ειδα εχει απαντηση και ο Ε.Ν.Τ.

Σταύρο σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ ανήκω μάλλον στην κατηγορία της παραεισαγωγής κ ως εκ τούτου δεν έχω (ή τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής) κάποια ομάδα εφαρμογών widget κλπ. Το πρόγραμμα ωστόσο που ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος (flashlight lite / δωρεάν), κάνει πραγματικά απίθανη δουλειά (έχει κ φακό αλλά κ λειτουργία για έντονη φωτεινότητα οθόνης προκειμένου να φωτίζεις με μεγαλύτερη διασπορά δέσμης).

Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ. Εδώ και 3 εβδομάδες που έχω το κινητό, δεν έχω βάλει πολλά widgets και ούτε καν το παρατήρησα! :)

Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής απλά απενεργοποιησε το

πως ; στις ρυθμισεις του S-voice δεν εχει καποια ρυθμιση που να το απενεργοποιεις. αν θελεις βοηθησε λιγο

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν έχει πια, το ίδιο κ ο Γερμαναράς (Public). Ρώτησα γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει έλλειψη ! Όσο για ebay (amazon δεν τσέκαρα) δεν υπάρχει κάποιος πωλητής, απ' τον οποίο να συμφέρει να αγοράσει κανείς (υπολογίζω κ μεταφορικά) με την τιμή που το βρίσκεις (όταν αυτό είναι διαθέσιμο φυσικά) στην Ελλάδα.

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες από Public πάντως, της belkin. Είχα δει και σε ένα κατάστημα Κωτσόβολο να έχει, δεν θυμάμαι μάρκα.

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε την δόνηση κατα την αφή των capacitive πληκτρων και κατα το πάτημα του πληκτρολογιου αντί να ενεργοποιούνται τον ενοχλητικό σε κάποιες περιπτώσεις τον ήχο κατα την αφή. Την παραπάνω δυνατότητα Τήν έχουν πολλές android συσκευές, αλλά δεν την βρίσκω στο siii mini. Στα αγγλικά νομίζω ότι λέγεται haptical feedback και σε άλλες συσκευές ενεργοποιείται απο τις επιλογές της συσκευής για τον ήχο.

Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν έχει δόνηση πλήκτρεων...

PDA:MA2 / PHONE:MA2 / CSC:MA2 (ATO)

ξερει κανεις να μου πει απο που ειναι το κινητο μου ?

Καλημερα. ειναι Αυστρία.

ευχαριστω Stavrosl ...

...απο τι βλεπω μονο σε μενα εβγαλε θεματακι με την οθονη(μοβ κηλίδα)

και στο σερβις που το εστειλα μου το καναν λεει απ-ντειτ .. αλλα το προβλημα συνεχίζει , τι να πω ?!?!

tool

ευχαριστω Stavrosl ...

...απο τι βλεπω μονο σε μενα εβγαλε θεματακι με την οθονη(μοβ κηλίδα)

και στο σερβις που το εστειλα μου το καναν λεει απ-ντειτ .. αλλα το προβλημα συνεχίζει , τι να πω ?!?!

Να το ξαναπας.

και τι θα αλλαξει ρε φιλε? παλι τα ιδια θα μου κανουν κ με αφήνουν 1-1,5 μηνα χωρις κινητο

Φιλε μου τι να πω. Μια φορα τους χρειαστηκα με ενα ACE και ηταν αμεση σε 3 μερες πηρα το τηλεφωνο.

Φιλε μου τι να πω. Μια φορα τους χρειαστηκα με ενα ACE και ηταν αμεση σε 3 μερες πηρα το τηλεφωνο.

το πηγες κατευθείαν στην σαμσουνγκ η στο μαγαζι που το αγόρασες?

εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και πρεπει να το στειλω στο EBW ή στην σαμσουνγ κατευθειαν παλι στην αθηνα .. γιατι εδω θεσσαλονικη μάλλον δεν εχει αντιπροσωπια σαμσουνγκ .

tool

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)