mbar Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλησπερα,εχει κανεις θεμα με το λευκο χρωμα της οθονης? Σαν να κιτρινιζει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ (και πως) να απενεργοποιήσω την αυτόματη εκκίνηση του music app όταν συνδέω τα ακουστικά; Έχω ColorOS v.1.0.2i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Καλησπερα,εχει κανεις θεμα με το λευκο χρωμα της οθονης? Σαν να κιτρινιζει λιγο. Nop εδώ και τόσους μήνες πότε εκτός και αν κατεβάσω πάρα πολύ την φοτινοτιτα αλλά συνήθως την έχω 100% Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ (και πως) να απενεργοποιήσω την αυτόματη εκκίνηση του music app όταν συνδέω τα ακουστικά; Έχω ColorOS v.1.0.2i Αν είσαι root βάλε autostarts (μια εφαρμογή με εικονίδιο αυτοκίνιτακι) το τρέχεις βρίσκεις την εφαρμογή μουσικής και κλείνεις το αντίστοιχο scheduler Edited December 5, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μολις εφυγε η παραγγελια.........:) Ημουνα αναμεσα στο να περιμενω τα οκταπυρηνα αλλα απο την αλλη με τετοια τιμη που εδωσαν το OPPO τι να περιμενεις?:lol: Καλως σας βρηκα στο εδω topic και μια ερωτηση. Το ταχυδρομειο το φερνει η καποια κουριερ? Ποτε λετε θα το παρω στα χερια μου? Ανυπομονω χαχχαα:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μολις εφυγε η παραγγελια.........:) Ημουνα αναμεσα στο να περιμενω τα οκταπυρηνα αλλα απο την αλλη με τετοια τιμη που εδωσαν το OPPO τι να περιμενεις?:lol: Καλως σας βρηκα στο εδω topic και μια ερωτηση. Το ταχυδρομειο το φερνει η καποια κουριερ? Ποτε λετε θα το παρω στα χερια μου? Ανυπομονω χαχχαα:) Εμένα μου ήρθε με DHL σπίτι. Παρήγγειλα Παρασκευή αργά το βράδυ και παρέλαβα Τετάρτη απόγευμα. Σου δίνουν tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μολις εφυγε η παραγγελια.........:) Ημουνα αναμεσα στο να περιμενω τα οκταπυρηνα αλλα απο την αλλη με τετοια τιμη που εδωσαν το OPPO τι να περιμενεις?:lol: Καλως σας βρηκα στο εδω topic και μια ερωτηση. Το ταχυδρομειο το φερνει η καποια κουριερ? Ποτε λετε θα το παρω στα χερια μου? Ανυπομονω χαχχαα:) Αν δεν επελεξες DHL τότε θα σουρθει με RM/ELTA Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εμένα μου ήρθε με DHL σπίτι. Παρήγγειλα Παρασκευή αργά το βράδυ και παρέλαβα Τετάρτη απόγευμα. Σου δίνουν tracking number. Αν δεν επελεξες DHL τότε θα σουρθει με RM/ELTA Επελεξα DHL, αντε να δουμε.... 12/6/2013 18:06:11 Preparation in progress (αντε στειλτο βρε παιδι μου):) 12/6/2013 05:54:22 Payment accepted Αλλη μια ερωτηση: ερχεται rooted? και με cwrecovery περασμενο? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αλλη μια ερωτηση: ερχεται rooted? και με cwrecovery περασμενο? Νομίζω πως απλά έχει ξεκλείδωτο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αντε και εγω νεο μελος... Το εκλεισα σημερα το 16αρι με ασπρη θηκη σαν δωρο. Ελπιζω να μην το μετανιωσω..... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αντε και εγω νεο μελος... Το εκλεισα σημερα το 16αρι με ασπρη θηκη σαν δωρο. Ελπιζω να μην το μετανιωσω..... :cool: Γιατί δεν πήγες για το 32αρι; Τα 16 είναι λίγος χώρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 indeed είναι λίγος χώρος τα 16gb, που στην πραγματικότητα είναι 10 :p Anywayz, έβγαλε η CM ανακοίνωση με το τι μέλει γενέσθαι με τα updates των διαφόρων συσκευών, και το oppo find 5 θα "πηδήξει" την 10.2 - 4.3, και θα πάει απ'ευθείας σε 11 - 4.4 - kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ολες μου οι εφαρμογες δεν ξεπερναν τα 4gb...Παιχνιδια δεν παιζω οποτε μαλλον λεω οτι θα μου φτασουν,πιστευω δηλαδη.... Τι rom σταθερη και με ελληνικα προτινεις να βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλώς μας ήρθε. Υπάρχει κάποιο σιτε για android noobs? 3 χρονια iphone μια καθοδήγηση θα τη θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλώς μας ήρθε. Υπάρχει κάποιο σιτε για android noobs? 3 χρονια iphone μια καθοδήγηση θα τη θέλω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ολες μου οι εφαρμογες δεν ξεπερναν τα 4gb...Παιχνιδια δεν παιζω οποτε μαλλον λεω οτι θα μου φτασουν,πιστευω δηλαδη.... Τι rom σταθερη και με ελληνικα προτινεις να βαλω; για σταθερή ρομ βάλε την τελευταία color os (1,0,2 stable). Έχει απλές και κατανοητές οδηγίες εδώ. Δε σκέφτηκα να κάνω ένα βιντεάκι με τη διαδικασία όταν την πέρναγα. ΔΕΝ έχει ελληνικά, αλλά 2-3 σελίδες πιο πίσω αναφέρουν αρκετές φορές ένα πρόγραμμα, το οποίο σου επιτρέπει να βάλεις ελληνικά. Αύριο θα περάσω omnirom και θα κάνω οδηγό, για όποιον ενδιαφέρεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αυτό το πρόγραμμα, το morelocale2, αυτό που κάνει είναι να "ξεκλειδώνει" τα ελληνικά που έχει αποκρύψει η OPPO, μέχρι να αποφασίσει να τα διαθέσει επίσημα. Οπότε μην διστάζετε, προχωρήστε άμεσα στην εγκατάσταση του προκειμένου να μπορέσετε να απολαύσετε τα ελληνικά στη συσκευή σας και συνάμα οτιδήποτε παρατηρήσετε που δεν σας "κολλάει" ή είναι εξώφθαλμα λάθος να το αναφέρεται στο oppoforums, προκειμένου να διορθωθεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ολες μου οι εφαρμογες δεν ξεπερναν τα 4gb...Παιχνιδια δεν παιζω οποτε μαλλον λεω οτι θα μου φτασουν,πιστευω δηλαδη.... Τι rom σταθερη και με ελληνικα προτινεις να βαλω; Εμένα εφαρμογές κλπ κανα 2 gb ποανουν 22 gb όμως πιάνουν φωτογραφίες +video +μουσική +βιβλία κλπ κοινός multimedia Όποιος είναι καθαρά και μόνο εφαρμογολαγνος κλπ του επαρκούν 10 με το παραπάνω οποίο κάνει κάτι παραπάνω ούτε καν (δοκιμασμένο real life) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά είμαι με ColorOS 1.0.2 stable και έχω το εξής θέμα με το wifi: Ενώ συνδέομαι κανονικά, μετά από λίγο που μένω συνδεδεμένος, η ταχύτητες πέφτουν δραματικά. Την ίδια στιγμή που tablet και pc χτυπάνε σε speedtest 8-10mps το oppo πιάνει 1-2. Αν κλείσω και ανοίξω ξανά το wifi πιάνει και το oppo τις ίδιες ταχύτητες αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Το δοκίμασα και σε 3 άλλα routers σε σπίτια φίλων και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Συνδέεται, παίζει για λίγο στο full που μπορεί να δώσει η κάθε γραμμή και μετά περιορίζεται στο 1-2 mbps την ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες φορητές συσκευές στο ίδιο δίκτυο παίζουν κανονικά. Στην αρχή νόμιζα πως κάτι ήταν στο router μου αλλά από τις παραπάνω δοκιμές καταλαβαίνω πως είναι στο κινητό. Έχει-είχε κανείς παρόμοια θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδιά είμαι με ColorOS 1.0.2 stable και έχω το εξής θέμα με το wifi: Ενώ συνδέομαι κανονικά, μετά από λίγο που μένω συνδεδεμένος, η ταχύτητες πέφτουν δραματικά. Την ίδια στιγμή που tablet και pc χτυπάνε σε speedtest 8-10mps το oppo πιάνει 1-2. Αν κλείσω και ανοίξω ξανά το wifi πιάνει και το oppo τις ίδιες ταχύτητες αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Το δοκίμασα και σε 3 άλλα routers σε σπίτια φίλων και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Συνδέεται, παίζει για λίγο στο full που μπορεί να δώσει η κάθε γραμμή και μετά περιορίζεται στο 1-2 mbps την ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες φορητές συσκευές στο ίδιο δίκτυο παίζουν κανονικά. Στην αρχή νόμιζα πως κάτι ήταν στο router μου αλλά από τις παραπάνω δοκιμές καταλαβαίνω πως είναι στο κινητό. Έχει-είχε κανείς παρόμοια θέματα; για αρχη δοκίμασε full reset (να μην μινει byte από τα παλιά δεδομένα) αν πάλι τα ίδια ανέφερε το στο forum της oppo (θα κάνα και εγώ δοκιμή αλλά φοράω cyanogenmod) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Και εγώ που είμαι με Color Os, ποτέ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Και εγώ που είμαι με Color Os, ποτέ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... για αυτό και ανέφερε να κάνει ολα wipe....... και στην χειροτερα ξαναπερνάει την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 για αυτό και ανέφερε να κάνει ολα wipe....... και στην χειροτερα ξαναπερνάει την rom Έκανα factory reset και χωρίς να περάσω τίποτα ξαναδοκίμασα και κάνει τα ίδια. Μόνο σπίτι ενός φίλου δεν το έκανε καθόλου. Σε 3 άλλα router που δοκίμασα το κάνει. Έχω ξενερώσει το κινητό το παρέλαβα την Τετάρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Για όλους τους κατόχους OPPO είναι έτοιμο το ελληνικο Blog !! http://oppogreece.blogspot.gr/ Έκανα factory reset και χωρίς να περάσω τίποτα ξαναδοκίμασα και κάνει τα ίδια. Μόνο σπίτι ενός φίλου δεν το έκανε καθόλου. Σε 3 άλλα router που δοκίμασα το κάνει. Έχω ξενερώσει το κινητό το παρέλαβα την Τετάρτη Δοκίμασες να περάσεις άλλη Rom ώστε να το τσεκάρεις και εκεί? Τόσες Rom βεβαια που έχω φλασάρει σε καμία δε μου το έχει κάνει! Δοκίμασε την Omni του maxwen και πες μας πάλι.. Οδηγίες θα βρείς sto Blog! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 7, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilated Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ξαναπέρασα και τη rom και κάνει τα ίδια. Αλλά θα το δοκιμάσω και σε άλλα router και αν το κάνει και σε άλλα θα βάλω κάποια custom rom. Αν εξακολουθήσει και με την custom πάει να πει οτι ειναι κάποιο hardware problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Έκανα factory reset και χωρίς να περάσω τίποτα ξαναδοκίμασα και κάνει τα ίδια. Μόνο σπίτι ενός φίλου δεν το έκανε καθόλου. Σε 3 άλλα router που δοκίμασα το κάνει. Έχω ξενερώσει το κινητό το παρέλαβα την Τετάρτη λοιπόν ετσι από περιέργεια κράτησα backup με cwm και πέρασα colour os ετσι για δοκιμή διαφορά καμία δεν είδα στο wifi μια χαρά δουλεύει δοκίμασε με cyanogenmod δες τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts