TanasiousR Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Έχετε ρυθμισει σωστά την ώρα κ την ημερομηνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Έχετε ρυθμισει σωστά την ώρα κ την ημερομηνία; Και ναι, το πρόβλημα εντοπίστηκε και λύθηκε! Είχε ρυθμιστεί στο 2013 και δεν πέρναγε το e-mail. Ευχαριστώ πολύ φίλε, να σαι καλά! Άλλη μια ερωτησούλα. Τα μηνύματα είναι ανάποδα. Τα παλαιότερα πάνω και τα νεότερα κάτω. Κάποια λύση και σε αυτό;; Υ.Γ: Βασικά είναι σκόρπια :ρ Υ.Γ 2: Τελικά διορθώθηκε μόνο του αυτό το πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια @TanasiousR Edited April 24, 2014 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπέρα συνφορουμιτες, έχω την εξής απορία : Μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές στην sd ;;; (έχω wp8) Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ακρη αλλά κάπου διάβασα ότι θα ή οτι ήδη παρέχεται η δυνατότητα αυτή . Καμιά ιδέα ; :p Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Καλησπέρα συνφορουμιτες, έχω την εξής απορία : Μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές στην sd ;;; (έχω wp8) Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ακρη αλλά κάπου διάβασα ότι θα ή οτι ήδη παρέχεται η δυνατότητα αυτή . Καμιά ιδέα ; :p στην 8.1 θα μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Η 8.1 θα διατεθεί από το καλοκαίρι..;; Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Η 8.1 θα διατεθεί από το καλοκαίρι..;; από 31 Μαϊου και μετά κάπου μέσα στο καλοκαίρι μαζί με το update της Nokia και θα λέγεται lumia cyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Thivaios Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ευχαριστώ και πάλιιιι :D Παράθεση Nokia Lumia 620 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδια εαν μπορει καποιος να βοηθησει... απο τοτε που εγκατεστησα την 8.1 η κοπελια στο here drive+ δεν μου ξαναμιλησε..(να νευριασε???) καμια ιδεα κανεις???ηχητικες οδηγιες στοπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδια εαν μπορει καποιος να βοηθησει... απο τοτε που εγκατεστησα την 8.1 η κοπελια στο here drive+ δεν μου ξαναμιλησε..(να νευριασε???) καμια ιδεα κανεις???ηχητικες οδηγιες στοπ.. Σε μενα δουλευει αρα δεν ειναι bug των 8.1. Δοκιμασες re-install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ναι το εκανα αρκετες φορες αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδια εαν μπορει καποιος να βοηθησει... απο τοτε που εγκατεστησα την 8.1 η κοπελια στο here drive+ δεν μου ξαναμιλησε..(να νευριασε???) καμια ιδεα κανεις???ηχητικες οδηγιες στοπ.. είναι εγκατεστημένες οι φωνητικές οδηγίες για Ελλάδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ναι ειναι εγκατεστημενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 είναι εγκατεστημένες οι φωνητικές οδηγίες για Ελλάδα ; Παντως σε ευχαριστω για της απαντησεις σου φιλε!! Καμια αλλη ιδεα ???καποιος αλλος?? Μεχρι και hard reset εκανα αλλα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλημερα! Για να γυρισω απο 8.1 στην 8 μπορω?? και εαν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Καλημερα! Για να γυρισω απο 8.1 στην 8 μπορω?? και εαν ναι πως? κατεβάζεις το Nokia Software Recovery Tool από το επίσημο support της Nokia και σου το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση! Edited April 30, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 κατεβάζεις το Nokia Software Recovery Tool από το επίσημο support της Nokia και σου το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση! Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ελπιζω να λυθει το προβλημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ελπιζω να λυθει το προβλημα μου. Τους χάρτες, τους έχεις περασμένους στην κάρτα μνήμης ή στη μνήμη της συσκευής; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor73 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τους χάρτες, τους έχεις περασμένους στην κάρτα μνήμης ή στη μνήμη της συσκευής; Στην καρτα μνημης. αλλα δεν εχει φωνη και χωρις να κατεβασω χαρτες. Και στην συσκευη που δοκιμασα να κατεβασω την εφαρμογη παλι το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με την preview έκδοση 8.1 σαν να έχει πέσει η ποιότητα στην κάμερα όταν βγάζω φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλημερα. απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση στην black το κινητο μου αρχισε να εμφανιζει πολυ συχνα κα\ολυματα ειδικα αν χρησιμοποιω το browser σε συνδιασμο με το 3g με αποτελεσμα να χρειαζεται να κλεισω και να ανοιξω την συσκευη η να χρειαστει να βγαλω την μπαταρια. υπαρχει καποιος που να διαπυστωσε το ιδιο προβλημα; χρειαζεται να κανω κατι για να ξεπεραστει η θεωρειται φυσιολογικο; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 καλημερα. απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση στην black το κινητο μου αρχισε να εμφανιζει πολυ συχνα κα\ολυματα ειδικα αν χρησιμοποιω το browser σε συνδιασμο με το 3g με αποτελεσμα να χρειαζεται να κλεισω και να ανοιξω την συσκευη η να χρειαστει να βγαλω την μπαταρια. υπαρχει καποιος που να διαπυστωσε το ιδιο προβλημα; χρειαζεται να κανω κατι για να ξεπεραστει η θεωρειται φυσιολογικο; ευχαριστω όχι δεν είναι φυσιολογικό , δοκίμασε να καθαρίσεις το ιστορικο του explorer και να κάνεις soft reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 όχι δεν είναι φυσιολογικό , δοκίμασε να καθαρίσεις το ιστορικο του explorer και να κάνεις soft reset ευχαριστω για την απαντηση. Αυτα τα εχω κανει ηδη και το προβλημα συνεχιζει μηπως φταει κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LexQ Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα και από μένα, μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία σχετικά με την μπαταρία του 620 επειδή έχω ψάξει αρκετά και όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα με την μπαταρία του. Αληθεύει αυτό? Δηλαδή με μέτρια χρήση δεν μπορεί να βγάλει ούτε 2 μέρες? Απλά είμαι ανάμεσα στο 620 και στο 525 και το θέμα της μπαταρίας είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις ότι έχει αναφερθεί πως με μέτρια χρήση βγάζει τις 2 μέρες, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση black. Όταν βγει και η επίσημη 8.1 βλέπουμε. Όσον αφορά την μπαταρία το 620 μπορεί να πάρει την μπαταρία του 520 βγάζοντας το αυτοκόλλητο που υπάρχει στο καπάκι ώστε να χωρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το αυτοκόλλητο χρειάζεται; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts