Jump to content

LexQ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LexQ

  1. Ενώ είχα αποφασίσει να παραγγείλω το Samsung A7, τελευταία στιγμή το δοκίμασα από μία φίλη και μου φάνηκε τεράστιο. Έχω το Xiaomi Mi A1 τώρα, το οποίο χωράει οριακά στην τσέπη μου, αν είναι δυνατόν θα ήθελα κάτι μικρότερο. Το iPhone X έχει πιστεύω το κατάλληλο μέγεθος αλλά δεν θα ήθελα να ξοδέψω τόσα χρήματα. Επίσης δεν το βλέπω να πηγαίνω ξανά σε Xiaomi ή ότι άλλο κινέζικο υπάρχει, γιατί λόγω της δουλείας μου δεν πρέπει να χάσω ούτε μια κλήση, όλα πρέπει να λειτουργούν ρολόι. Είχα αρκετά bugs τον τελευταίο καιρό και οι ειδοποιήσεις έρχονται όποτε θέλουν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή κάμερα, επεξεργαστή μέτριο (Snapdragon 636 και πάνω). *Δεν γράφω πόσες ίντσες θέλω να είναι η οθόνη γιατί τα bezels καθορίζουν το μέγεθος της συσκευής. Υπάρχει μεν το Sony Xperia XZ1 αλλά είναι του 2017 και έχει μικρή μπαταρία.
  2. Σχεδόν δυο χρόνια βλέπω να την βγάζω με την επόμενη μου συσκευή. Τις 5,5 ώρες SOT δύσκολα να τις περάσω. Σίγουρα ο 845 είναι ανώτερος του 660 αλλά αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στο gaming και σε βαριές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Για την κάμερα του έχω κάποιους ενδοιασμούς, εσένα πως σου φαίνεται? (το βίντεο δεν με ενδιαφέρει) Το GPS σου λειτουργεί κανονικά? Αρκετά Xiaomi φαίνεται να έχουν θέματα, όπως το Mi A1.
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, μόνο οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν, καθόλου το βίντεο. Βλέπω και το Samsung Galaxy A7 (2018), είναι σε καλή σχετικά τιμη για Samsung, αν είχε και πιο δυνατό επεξεργαστή θα ήταν καλή επιλογή. Το έχει ένας φίλος μου και θα το δοκιμάσω σύντομα.
  4. Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν νομίζω να διαφέρουν τόσο πολύ οι οθόνες των παραπάνω τηλεφώνων. Εδώ μπορείς να τσεκάρεις και εσύ τις τιμές SAR για τις συσκευές Xiaomi. Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο bluetooth και σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία τους, έχω για backup handsfree ακουστικά μαζί μου. Τώρα όσον αφορά τις τιμές SAR, τα Xiaomi γενικά παίζουν σε υψηλές τιμές. Για την ακτινοβολία στο σώμα, SAR (body), δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί αναγκαστικά κουβαλάς το κινητό πάνω σου (το Poco εδώ ξεφεύγει λίγο) αλλά την ακτινοβολία στο κεφάλι, SAR (head), μπορείς να την αποφύγεις φορώντας ακουστικά, εδώ το Poco έχει με διαφορά την μικρότερη και τα άλλα δυο (Note 6 Pro και Mi 8 Lite) κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.
  5. Το Mi 8 ξεφεύγει λίγο από το budget σε περίπτωση που δεν το πάρω από το 1ο μαγαζί στο skroutz. Από την άλλη γλυκοκοίταζα το Mi 8 Lite. Έχω βάλει μεν ένα budget, αλλά σε περίπτωση που την δουλειά μου μπορεί να την κάνει κάποια πιο φθηνή συσκευή, δεν θα έχω κανένα θέμα. Τώρα όσον αφορά τις άλλες συσκευές όπως το Mi A2 και το Note 6 Pro, το πρώτο έχει μικρή μπαταρία και το δεύτερο υψηλό SAR σαν του Mi 8 Lite. Πραγματικά αν το Mi A2 βγάζει μια μέρα με βαριά χρήση θα το προτιμούσα λόγω Android One. Για το Nokia 7 Plus τι γνώμη έχετε?
  6. Ψάχνω μια συσκευή για δουλειά κυρίως, θέλω η μπαταρία με βαριά χρήση να αντέχει μια ολόκληρη μέρα. Με γρήγορο επεξεργαστή για multitasking και καλό GPS. Τώρα όσον αφορά την κάμερα, θέλω να βγάζει καθαρές φωτογραφίες (για καλό φωτισμό μιλάμε πάντα), δεν με ενδιαφέρει η νυχτερινή λήψη ούτε το βίντεο. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι το Pocophone καλύπτει όλες τις απαιτήσεις μου, ειδικά βλέποντας τις φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει με GCam. Περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας, ειδικά αν είσαι χρήστης της συσκευής.
  7. To LG G3S δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα κολλάει με 1GB RAM επειδή δεν έχει pure android, το LG G2 mini δεν έχει καν HD οθόνη, το LG G2 θα το σκεφτόμουν μόνο το 32GB αλλά επειδή ξεφεύγει στη τιμή ...
  8. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο κινητό να αγοράσω, το budget γύρω στα 200€. Τελευταία είμαι ανάμεσα στο Motorola Moto G 4G ή στο Motorola Moto G 2nd Gen. Προτιμώ το παλιό γιατί είναι πιο μικρό, παίρνει και αυτό micro SD και έχει 4g. Θα μπορούσα να δώσω λίγα παραπάνω για LG G2 ή Nexus 5 αλλά δεν θέλω να περιοριστώ στα 16GB (10GB ουσιαστικά) γιατί έχω αρκετή μουσική, ταινίες, παιχνίδια κλπ. Η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ, περιμένω απαντήσεις ..
  9. Καλησπέρα και από μένα, μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία σχετικά με την μπαταρία του 620 επειδή έχω ψάξει αρκετά και όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα με την μπαταρία του. Αληθεύει αυτό? Δηλαδή με μέτρια χρήση δεν μπορεί να βγάλει ούτε 2 μέρες? Απλά είμαι ανάμεσα στο 620 και στο 525 και το θέμα της μπαταρίας είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο.
  10. Συμφέρει να δώσεις 20€ παραπάνω για να πάρεις το 525? Αυτό που μου φαίνεται πιο περίεργο απ'όλα είναι ότι το 520 έχει δείκτη SAR 1,09 W/kg σε αντίθεση με το 525 που έχει 0,72 W/kg. *Επίσης βλέπω και το 620, γενικά δεν μπορώ να καταλάβω πολύ τις διαφορές τους, απλά θέλω μια μικρή και απλή συσκευή nokia, ποια μου προτείνετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
×
×
  • Create New...