kostis20 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush.dualsimselector Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μετά από απεγκατάσταση εφαρμογων με ποιο πρόγραμμα μπορω να καθαρισω τα απομεινάρια τους? Αν γίνεται και στους 3 καταλογους ακομα καλυτερα (root, sd, external sd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 SdMaid Αν το αγοράσεις έχει πιό πολλές δυνατότητες. Έχω και οδηγό ρύθμισης για να καθαρίσει τα πάντα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 η γνωστή @$#*& , κατά λάθος έσβησα φωτό και βίντεο από την εσ μνήμη, θυμίστε μου ποια ή ποιες εφαρμογές υπάρχει περίπτωση να επαναφέρει αυτά τα αρχεία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 η γνωστή @$#*& , κατά λάθος έσβησα φωτό και βίντεο από την εσ μνήμη, θυμίστε μου ποια ή ποιες εφαρμογές υπάρχει περίπτωση να επαναφέρει αυτά τα αρχεία Dumpster, αλλά μάλλον έπρεπε να την έχεις εγκατεστημένη πριν σβήσεις τα αρχεία για να μπορέσει να σου τα επαναφέρει. Είναι κατά κάποιο τρόπο σαν τον Κάδο Ανακύκλωσης των Windows. Τώρα που δεν το είχες, τα αρχεία δεν μπήκαν εκεί μέσα. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Dumpster, αλλά μάλλον έπρεπε να την έχεις εγκατεστημένη πριν σβήσεις τα αρχεία για να μπορέσει να σου τα επαναφέρει. Είναι κατά κάποιο τρόπο σαν τον Κάδο Ανακύκλωσης των Windows. Τώρα που δεν το είχες, τα αρχεία δεν μπήκαν εκεί μέσα. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Όπως το λες είναι. Από την στιγμή που δεν το είχε το dumpster όταν τις εσβησε, και να το βάλει τώρα είναι δώρο αδωρο.... Μπορεί όμως να το βάλει για να το έχει από δω και πέρα κ αν σβήσει κάτι να το κρατήσει μέσα το dumpster!! Αυτό θα τον σώσει από δω και πέρα σίγουρα!!! Ειναι η πρώτη εφαρμογή που βάζω στο κινητό μου με το που αλλάζω συσκευή και οτιδήποτε κ αν σβήσω κατά λάθος πάει εκεί μέσα και το επαναφέρω σε τέλεια ανάλυση. Όπως ήταν αρχικά. Τώρα για τις φωτο που έσβησε κατά λάθος ας δοκιμάσει το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger να δει αν μπορέσει απο κει να βρει αυτές που έχασε. Ας κάνει μια δοκιμή με αυτό Edit : δεν είδα ότι λεει για βίντεο και απαντάω για χαμένες φωτογραφίες. Δεν πειράζει, ισχύουν τα ίδια ακριβώς και για βίντεο έτσι κ Αλλιώς !!! --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 28, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 SdMaid Αν το αγοράσεις έχει πιό πολλές δυνατότητες. Έχω και οδηγό ρύθμισης για να καθαρίσει τα πάντα :D Μπορεις με pm ίσως τον οδηγο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Με το dumpster δεν γίνεται δουλειά λόγω της εκ των υστέρων εγκατάσταση, με το diskdigger τα βρήκα αλλά όχι σε full ανάλυση όλα Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Μπορεις με pm ίσως τον οδηγο σου? Δεν χρειάζεται πμ , δεν είναι μυστικό... και εγώ κάπου εδώ μέσα το βρήκα... ;) Λοιπόν... Για... βαθύ καθάρισμα, πήγαινε στις ρυθμίσεις και σέταρε τα εξής: Στο CorpseFinder, στην ενότητα "Types", κάνε check όλες τις επιλογές (με τα χρωματιστά τετράγωνα). Στην από κάτω ("Uninstall watcher"), άσε τα όλα ατσεκάριστα Στο SystemCleaner, τσέκαρε το "Enable custom filters". Στο AppCleaner, τσέκαρε το "Include System-Apps". Τέλος, από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής (ή από εκεί που έχει όλες τις λειτουργίες σε μια μεγάλη λίστα, ή από την καρτέλλα "QuickAccess" που έχει μόνο τις βασικές"), τρέξε τις λειτουργίες (αυτές τις ρυθμίσεις των οποίων πειράξαμε παραπάνω): - CorpseFinder - SystemCleaner - AppCleaner προαιρετικά, αν θέλεις και το - Databases Όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να καθαρίσει όλα όσα βρήκε, πες του απλώς... ναι! Μιας και θα είναι η πρώτη του... καθαριότητα, θα κάνει αρκετή ώρα να τρέξει. Δες τον όγκο που θα report-άρει ότι καθάρισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πως μπορούμε να βρούμε αυτό το icon pack? Είναι από doogee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 έφτιαξα μια ομάδα επαφών.Υπάρχει τρόπος να της βάλω έναν δικό της ήχο κλήσης; δοκίμασα με το μαμά dialer αλλά και με τον pixel phone αλλά δεν βρήκα τρόπο. Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε καμιά εφαρμογή για τασκς που να συγχρονιζεται με Gmail και να έχει και ωραίο widget; Ευχαριστώ πολύ! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) το helium πήρε update κι αν δεν κάνω λάθος δεν ζητάει σύνδεση με pc πλέον; edit: άκυρο, με θυμόταν απ'το πρωί μάλλον Edited September 30, 2016 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Δεν χρειάζεται πμ , δεν είναι μυστικό... και εγώ κάπου εδώ μέσα το βρήκα... ;) Λοιπόν... Για... βαθύ καθάρισμα, πήγαινε στις ρυθμίσεις και σέταρε τα εξής: Στο CorpseFinder, στην ενότητα "Types", κάνε check όλες τις επιλογές (με τα χρωματιστά τετράγωνα). Στην από κάτω ("Uninstall watcher"), άσε τα όλα ατσεκάριστα Στο SystemCleaner, τσέκαρε το "Enable custom filters". Στο AppCleaner, τσέκαρε το "Include System-Apps". Τέλος, από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής (ή από εκεί που έχει όλες τις λειτουργίες σε μια μεγάλη λίστα, ή από την καρτέλλα "QuickAccess" που έχει μόνο τις βασικές"), τρέξε τις λειτουργίες (αυτές τις ρυθμίσεις των οποίων πειράξαμε παραπάνω): - CorpseFinder - SystemCleaner - AppCleaner προαιρετικά, αν θέλεις και το - Databases Όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να καθαρίσει όλα όσα βρήκε, πες του απλώς... ναι! Μιας και θα είναι η πρώτη του... καθαριότητα, θα κάνει αρκετή ώρα να τρέξει. Δες τον όγκο που θα report-άρει ότι καθάρισε! Υποθέτω ότι ο οδηγός είναι παλιότερης version. Δεν υπάρχουν τα περισσότερα από αυτά που γράφεις στα settings Παρόλα αυτά σε ευχαριστούμε :) Υγ. Με την ευκαιρία , κάποιος υπεύθυνος να ανοίξει ένα “ Γενικές εφαρμογές III ” ? Φτάσαμε 1655 σελίδες… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Υποθέτω ότι ο οδηγός είναι παλιότερης version. Δεν υπάρχουν τα περισσότερα από αυτά που γράφεις στα settings Παρόλα αυτά σε ευχαριστούμε :) Όλα υπάρχουν... Έχω την έκδοση 4.3.5 (τελευταίο update) Σε ποιά γλώσσα το έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Καμμιά καλή εφαρμογή για καταχώριση επαγγελματικών καρτών που να αναγνωρίζει τα ελληνικά υπάρχει; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλημέρα! Έχω ένα θεματακι με τον es file explorer μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Από το LAN έχω setαρει να βλέπει τους δίσκους από το PC μου. Όλα καλά, το θέμα είναι ότι όταν ανοίγω παράδειγμα ένα βίντεο δεν μου βγάζει τις επιλογές με πιο πρόγραμμα να το ανοιξω και μου το ανοίγει default με το δικό του player ο οποίος δεν υποστηρίζει τον ήχο κάποιων βίντεο (ειδικά matroska) και ούτε υπότιτλους! Έκανα εκκαθάριση προεπιλογων του es αλλά τα ίδια.. καμία ιδέα? Έχει κάπου επιλογή για κάτι άλλο? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 σχετικά με τον es explorer ......στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει σχετική για add custom cloud? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπέρα.... Κάποια καλή εφαρμογή για φραγη συγκεκριμενων αριθμών.... Χωρίς να χτυπάει μια Φορά και μετά να κλείνει..... Είμαι Root!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα.... Κάποια καλή εφαρμογή για φραγη συγκεκριμενων αριθμών.... Χωρίς να χτυπάει μια Φορά και μετά να κλείνει..... Είμαι Root!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δοκίμασε αυτό Δυστυχώς.... Χτυπάει μία φορά και μετά κλείνει.... Σε ευχαριστώ πάντως!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 νομίζω πως δε γινεται αυτό που θες, δηλαδη να ακυρώνει άμεσα την κληση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα.... Κάποια καλή εφαρμογή για φραγη συγκεκριμενων αριθμών.... Χωρίς να χτυπάει μια Φορά και μετά να κλείνει..... Είμαι Root!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δουλεύω root call sms manager. Είναι επί πληρωμή αλλά ότι καλύτερο δοκιμασα.Σε παιρνει τηλεφωνο και απλα πέφτει η γραμμή. Εσύ χαμπαρι. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Εγώ δουλεύω root call sms manager. Είναι επί πληρωμή αλλά ότι καλύτερο δοκιμασα.Σε παιρνει τηλεφωνο και απλα πέφτει η γραμμή. Εσύ χαμπαρι. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Καλησπέρα,υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για συσκευές που δεν είναι Root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Εγω μπλοκαρω κλήσεις κατευθείαν από την συσκευή χωρίς εξτρα εφαρμογή και χωρις ρουτ. Δεν υπάρχει αυτό σε ολα τα κινητα ομως. Παω στις εισερχόμενες κλησεις κ επιλεγω το νούμερο που θελω να μπλοκαρω. Παταω μια φορα πανω του και επιλεγω τις 3 τελειες πανω δεξια και παταω στο απόρριψη κλήσης και μπαίνει στην μαύρη λίστα. Οταν με καλέσει ο συγκεκριμένος αριθμός θα του δείχνει σαν να καλει μια φορά και να κλεινει. Σε μενα όμως δεν θα χτυπήσει καθόλου κλήση!!! Ουτε Μια φορα! Αν θέλετε να μπλοκάρετε ενα νούμερο που δεν βρίσκεται στις εισερχόμενες η επερχόμενες κλησεις... Τότε πάτε στις ρυθμίσεις κινητού, ρυθμίσεις κλήσεων, απόρριψη κλήσης απόρριψη κλήσεων απο, και οταν ανοίξει η καρτέλα πατε στο + πανω δεξια και γράφετε χειροκίνητα τον αριθμο που θέλετε να μπλοκάρετε. Δεν γίνεται να μπλοκάρεις άμεσα την κλήση. Θα του δείχνει αυτουνού οτι καλει μια φορα αλλα εδυ δεν θα έχεις ειδοποίηση. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited October 6, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts