tsiv Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το ξέρω ότι προσπαθείς να βοηθήσεις αλλά ο κωδικός που έδωσες σε Note 3 πχ που έχω εγώ δεν δουλεύει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Για ξυπνητήρι προτείνω το timely. Πάντως κακώς αφήνετε το εικονίδιο του ξυπνητηριού. Τόσα χρόνια που δεν το είχα, δεν με πρόδωσε το ξυπνητήρι ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αν απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις όμως δεν θα βαράει και το ξυπνητήρι... λέω εγώ τώρα Έτσι είναι!!!!!!!!!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Να βοηθήσω προσπαθώ, όχι να μπερδέψω :) Γι αυτό ανέβασα Screenshot, μήπως δεν έκανε κάτι σωστά. Ευχαριστώ πολύ.... Το κατάφερα τελικά.... Ήθελε άλλο ένα "6" αν θυμάμαι καλά..και πάλι ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ.... Το κατάφερα τελικά.... Ήθελε άλλο ένα "6" αν θυμάμαι καλά..και πάλι ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γραψτο ολοκληρωμενο να το δοκιμασουμε και εμεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Γραψτο ολοκληρωμενο να το δοκιμασουμε και εμεις Δεν το θυμάμαι ρε γμτ.... Κάπου το Γκουγκλαρα και το έβγαλε Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτός ο "κωδικός"..... ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτός ο "κωδικός"..... ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε γμτ νιώθω άσχημα τώρα..... Θα το ψάξω πάλι και θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτός ο "κωδικός"..... ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Googlαρε android secret codes και θα το βρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Googlαρε android secret codes και θα το βρεις Πράγματι πολλά καθώς και υπάρχων εφαρμογές στο store... https://www.google.gr/search?q=android+secret+codes&oq=Android+se&aqs=chrome.2.69i57j0l3.2891j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Μερσί φουλ ;) Edit : Δεν βλέπω όμως από τους κωδικούς που έχουν βάλει κάτι για ρύθμιση του εξωτερικού ηχείου... Edited June 1, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Προσπαθώ να πάρω backup με το titanium pro (κανονικά αγορασμένο) και ενώ έχω 6 gb ελεύθερο χώρο η εφαρμογή μου το κόβει και μου αναφέρει ΄΄ανεπαρκής χώρος αποθήκευσης΄΄ !!!!! Τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθωνεται ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Προσπαθώ να πάρω backup με το titanium pro (κανονικά αγορασμένο) και ενώ έχω 6 gb ελεύθερο χώρο η εφαρμογή μου το κόβει και μου αναφέρει ΄΄ανεπαρκής χώρος αποθήκευσης΄΄ !!!!! Τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθωνεται ? Λογικά είναι πρόβλημα της ρομ που έχεις. Λογικά ενας τρόπος για να διορθωθεί είναι να διαλέξεις το μπακαπ να το αποθηκεύει σε εξωτερική κάρτα μνήμης. Edited June 1, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Προσπαθώ να πάρω backup με το titanium pro (κανονικά αγορασμένο) και ενώ έχω 6 gb ελεύθερο χώρο η εφαρμογή μου το κόβει και μου αναφέρει ΄΄ανεπαρκής χώρος αποθήκευσης΄΄ !!!!! Τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθωνεται ? Πήγαινε στις ρυθμισεις του superSU και ξετσίκαρε την επιλογή "Mount namespace separation". Κάνε ένα reboot και λογικά θα είσαι εντάξει!! Edited June 1, 2016 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πήγαινε στις ρυθμισεις το superSU και ξετσίκαρε την επιλογή "Mount namespace separation". Κάνε ένα reboot και λογικά θα είσαι εντάξει!! Αυτό ήταν, thanks φίλε μου :D Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Έτσι είναι!!!!!!!!!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Οχι ΔΕΝ είναι έτσι, το απενεργοποίησα και μου χτυπάει 3 φορές τη ημέρα όπως το έχω προγραμματίσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.axe Παρακαλώ μην επιμένετε ότι ΟΛΑ τα ξυπνητήρια αφαιρούν από τις ρυθμίσεις το ρολόι στην μπάρα των ειδοποιήσεων. Επίσης μην επιμένετε ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν τα ξυπνητήρια, ο καθένας θα έχει τους λόγους του να μην θέλει να εμφανίζεται το ρολογακι στην μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καμία καλή εφαρμογή που να μου δείχνει την φώτο όταν με παίρνουν τηλέφωνο μεγάλη? Και να είναι ελαφριά για να μην μου τρώει πολύ μπαταρία. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κατεβάζουμε βίντεο από YouTube? Ότι πρόγραμμα κατέβασα δεν κάνει τίποτα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κατεβάζουμε βίντεο από YouTube? Ότι πρόγραμμα κατέβασα δεν κάνει τίποτα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχει γραφτεί πολλές φορές ... 1 : ogyoutube 2: tubemate 2: YouTube Downloader και τα τρία δεν υπάρχουν στο playstore !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καμία καλή εφαρμογή που να μου δείχνει την φώτο όταν με παίρνουν τηλέφωνο μεγάλη? Και να είναι ελαφριά για να μην μου τρώει πολύ μπαταρία. Ψάξε στο store για full screen caller Όπως αυτό πχ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 έχει γραφτεί πολλές φορές ... 1 : ogyoutube 2: tubemate 2: YouTube Downloader και τα τρία δεν υπάρχουν στο playstore !! Μπορώ να τα κατεβάσω από αλλού δηλαδή ?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με μια αναζητηση στο Google θα τα βρεις... http://lmgtfy.com/?q=Tubmate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Snaptube, κατεβαζει και video σε διαφορες αναλυσεις αλλα και σε mp3 κατευθείαν. Το περίεργο είναι ότι κατεβάζει και videos που αναγράφουν μη διαθέσιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Snaptube, κατεβαζει και video σε διαφορες αναλυσεις αλλα και σε mp3 κατευθείαν. Το περίεργο είναι ότι κατεβάζει και videos που αναγράφουν μη διαθέσιμα... Δεν είναι περίεργο !! ( το πρόγραμμα διαθέτει desktop Mode ....) το μη διαθέσιμο είναι καθαρά λόγου του YouTube app (η Google φταίει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Επειδή το pphone μου έκανε διάφορα τελευταία, δοκίμασα το rocketdial. Πολύ καλό και σχεδόν το ίδιο παραμετροποιήσημο. Το μόνο που δεν μπορώ βρω να γίνεται και για μένα σημαντικό, να μεγαλώνει η 2η γραμματοσειρά του πληκτρολογίου ( τα Ελληνικά δηλαδή για την περίπτωση μας ). Γνωρίζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts