Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ποια εφαρμογη μπορω να διαβαζω τις πληροφοριες που μας δινουν, τα γνωστα 'μαυρα τετραγωνακια'(σε στυλ παζλ) που βλεπουμε πανω σε διαφορα προιοντα?

Αυτα που τα βλεπει το κινητο με την καμερα του και μας δινει εξτρα πληροφοριες;

Απαιτει και συνδεση στο νετ, ή οχι?

Με οποιοδήποτε barcode reader υποστηρίζει QR codes

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Με ποια εφαρμογη μπορω να διαβαζω τις πληροφοριες που μας δινουν, τα γνωστα 'μαυρα τετραγωνακια'(σε στυλ παζλ) που βλεπουμε πανω σε διαφορα προιοντα?

Αυτα που τα βλεπει το κινητο με την καμερα του και μας δινει εξτρα πληροφοριες;

Απαιτει και συνδεση στο νετ, ή οχι?

Για μένα το καλύτερο είναι το Google goggles.

Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για μένα το καλύτερο είναι το Google goggles.

Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο

Ολα τα barcode scanners απαιτουν internet?

Ή υπαρχει πληροφορηση εντος του Qr code που ειναι διαθεσιμη και χωρις νετ?

Ολα τα barcode scanners απαιτουν internet?

Ή υπαρχει πληροφορηση εντος του Qr code που ειναι διαθεσιμη και χωρις νετ?

Προσωπικά προτιμώ το barcode scanner μιας και δεν μου είναι απαραίτητες οι έξτρα λειτουργίες του goggles και δεν τρέχει στο background.

Δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet για να σου δείξει την πληροφορία του Qr code αλλά εάν πρόκειται για σελίδα στο Internet προφανώς θέλει σύνδεση.

Oneplus 6 8/128

Προσωπικά προτιμώ το barcode scanner μιας και δεν μου είναι απαραίτητες οι έξτρα λειτουργίες του goggles και δεν τρέχει στο background.

Δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet για να σου δείξει την πληροφορία του Qr code αλλά εάν πρόκειται για σελίδα στο Internet προφανώς θέλει σύνδεση.

Φαινεται καλο, θα το δοκιμασω! :)

Ποσο μεγαλη απαιτηση, και ποσο δυσκολο μπορει να ειναι, να βρεθει μια εφαρμογη ελληνικου εορτολογιου, που να μπορει να μεταφερθει στην sd card, και να μπορει να δουλεψει το widget της εφαρμογης? Ζητω κατι που ειναι επιστημονικη φαντασια?

Ποσο μεγαλη απαιτηση, και ποσο δυσκολο μπορει να ειναι, να βρεθει μια εφαρμογη ελληνικου εορτολογιου, που να μπορει να μεταφερθει στην sd card, και να μπορει να δουλεψει το widget της εφαρμογης? Ζητω κατι που ειναι επιστημονικη φαντασια?

Στίς εφαρμογές τις οποίες έχεις αποθηκεύσει στην sd το widget δεν θα εμφανίζεται.Αυτό έχει να κάνει με περιορισμό που έχει το android.

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Στίς εφαρμογές τις οποίες έχεις αποθηκεύσει στην sd το widget δεν θα εμφανίζεται.Αυτό έχει να κάνει με περιορισμό που έχει το android.

Ok. Μιας και υπαρχει 'στενοτητα χωρου', υπαρχει κανενα εορτολογιο ελληνικο, κατω του 1mb?

Στο Skype μπορεί να γίνει ομαδική βίντεο κλήση όπως στο pc?

Και στο pc μόνο με premium δεν γίνεται?

Ok. Μιας και υπαρχει 'στενοτητα χωρου', υπαρχει κανενα εορτολογιο ελληνικο, κατω του 1mb?

Εορτές και Αργίες - Εορτολόγιο.

Με αφορμη την εφαρμογη που γραφεις, να γραψω για μια ακομα :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sudsoftware.floatingyoutubepopupplayer

πολυ καλη και αυτη!

απλα αυτη που εβαλα πιο πανω σβηνει τελειως το pop up παραθυρο(αν θες) και ειναι σαν να ακους mp3..;)

σουπερ δηλαδη..

Έπεσα πάνω σε μια σχετικά καινούρια εφαρμογή, το PushBullet. Το χρησιμοποιείες για να στέλνεις από τον browser ειδοποιήσεις στο κινητό σου. Εϊτε αυτές είναι αρχεία, links, διευθύνσεις, σημειώσεις. Το δοκίμασα και είναι αρκετά βολικό αν είσαι στο pc και θες να στείλεις κάτι για να το δεις αργότερα. Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει: http://www.pushbullet.com

κατι σαν το Chrome to phone;

Καλημέρα.

Το βρίσκω ενδιαφέρον να παρουσιάζουμε νέες εφαρμογές που κάνουν κάτι διαφορετικό και δείχνουν τις δυνατότητες του android.

Μια άλλη καινούρια εφαρμογή είναι το Sidebar.

Μπορείτε να προσθέσετε όποιες εφαρμογές ή toggles επιθυμείτε και τα εμφανίζει στην άκρη της οθόνης σαν μπάρα με ένα απλό πέρασμα του δαχτύλου.

Τη χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και παρότι το Note έχει ανάλογη δυνατότητα με πολλαπλά παράθυρα, με βολεύει καλύτερα.

Επίσης δε κατανωλώνει μπαταρία μιας και τη παρακολουθώ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Το βρίσκω ενδιαφέρον να παρουσιάζουμε νέες εφαρμογές που κάνουν κάτι διαφορετικό και δείχνουν τις δυνατότητες του android.

Μπορείτε να προσθέσετε όποιες εφαρμογές ή toggles επιθυμείτε και τα εμφανίζει στην άκρη της οθόνης σαν μπάρα με ένα απλό πέρασμα του δαχτύλου.

Τη χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και παρότι το Note έχει ανάλογη δυνατότητα με πολλαπλά παράθυρα, με βολεύει καλύτερα.

Την δοκίμασα αλλά τις μισές φορές αντί να βγει η sidebar αλλάζει η οθόνη του launcher

Ναι αλλα εκτος του ότι δουλεύει σε όλους τους browser, δεν προωθεί μόνο links, αλλα και αρχεία, λίστες διευθύνσεις και σημειώσεις

Την δοκίμασα αλλά τις μισές φορές αντί να βγει η sidebar αλλάζει η οθόνη του launcher

Αύξησε λίγο το width στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Και το swaps κάνει το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως τα πάει με την μπαταρια.

Το sidebar δεν καταναλώνει καθόλου;

Θοδωρής

Και το swaps κάνει το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως τα πάει με την μπαταρια.

Το sidebar δεν καταναλώνει καθόλου;

Δε μου το δείχνει καθόλου στις ενδείξεις μπαταρίας, κι επίσης στο better battery stats δε δείχνει προβλήματα κατανάλωσης.

Follow me on XDA

Καμια Καλή εφαρμογή to do έχετε να προτείνετε;

Έβαλα για δοκιμή το wunderlist

Φαίνεται αρκετά καλό και όμορφο!

Θοδωρής

Καμια Καλή εφαρμογή to do έχετε να προτείνετε;

Έβαλα για δοκιμή το wunderlist

Φαίνεται αρκετά καλό και όμορφο!

Το AnyDo έχω εγώ επειδή μου φάνηκε πολύ όμορφο στις ειδοποιήσεις του και για κύριο χρησιμοποιώ το Evernote.

Το AnyDo έχω εγώ επειδή μου φάνηκε πολύ όμορφο στις ειδοποιήσεις του και για κύριο χρησιμοποιώ το Evernote.

Το AnyDo ομως δεν εχει καλα reminders.Δηλαδη σε εημερωνει ακριβως πανω στο γεγονος αν δεν κανω λαθος.

Θοδωρής

Το AnyDo ομως δεν εχει καλα reminders.Δηλαδη σε εημερωνει ακριβως πανω στο γεγονος αν δεν κανω λαθος.

Έχει ρύθμιση να το βάλεις σε όση ώρα θέλεις εσύ, μια δοκιμή θα σε πείσει..

Με το τελευταίο update ενημερώνει και για αναπάντητες κτλ

κατι σαν το Chrome to phone;

Σε πολύ καλύτερη μορφή καθώς μπορείς να στείλεις πολλά περισσότερα από link μόνο, να κάνεις share τη συσκευή κλπ.

@elthis: Ενδιαφέρουσα η εφαρμογή. Θα τη δω! :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II