Nikos_s3 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 και εναλλακτικά έτσι για να κάνεις την διαφορά, ρίξε μια ματιά στον amaze και στον cabinet! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 στο lg g4 την φωτο στο μανουαλ μπορουμε να την ρυθμισουμε. στο βιντεο οχι. υπαρχει εφαρμογη να το κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για το πρόγραμμα τηλεόρασης υπάρχει; Είχα το tvme που ήταν πολύ καλό, αλλά δεν υπάρχει τώρα. Με ενδιαφέρει να βλέπω το πρόγραμμα, όχι live τηλεόραση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το ρωταω κι εδω γιατι το αλλο θεμα φαινεται ψιλο εγκαταλειμμένο. Υπαρχει καποια δωρεαν αξιολογη εφαρμογη πωλησεων; Δηλαδη να περνας τους πελατες και να μπορεις να προσθετεις πχ τα ειδη την ποσοτητητα κλπ και να σου δειχνει τα συνολα κλπ. οχι δλδ κατι τρομερα επαγγελματικο. Προτεινετε καποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για το πρόγραμμα τηλεόρασης υπάρχει; Είχα το tvme που ήταν πολύ καλό, αλλά δεν υπάρχει τώρα. Με ενδιαφέρει να βλέπω το πρόγραμμα, όχι live τηλεόραση. Ευχαριστώ. Και η εφαρμογή του ΟΤΕ (tv guide) αλλά και η αντίστοιχη της NOVA έχουν Πρόγραμμα τηλεόρασης. Δες ποια σε βολεύει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Και η εφαρμογή του ΟΤΕ (tv guide) αλλά και η αντίστοιχη της NOVA έχουν Πρόγραμμα τηλεόρασης. Δες ποια σε βολεύει καλύτερα. Είναι και οι πολύ καλές. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Υπάρχει εφαρμογή για mirror ρυθμίσεις ενός κινητού σε ένα άλλο ΧΩΡIΣ root? Ας μην είναι και 100%, κάτι που να γίνεται η δουλειά θέλω. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει εκτροπή ένα ή δύο συγκεκριμένα νούμερα που με παίρνουν στο κινητό να εκτρέπονται σε συγκεκριμένο σταθερό αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει εκτροπή ένα ή δύο συγκεκριμένα νούμερα που με παίρνουν στο κινητό να εκτρέπονται σε συγκεκριμένο σταθερό αριθμό; Νομίζω δεν θέλει εφαρμογή, στις ρυθμίσεις κλήσεων είναι. Προώθηση κλήσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Νομίζω δεν θέλει εφαρμογή, στις ρυθμίσεις κλήσεων είναι. Προώθηση κλήσης. Ναι αλλά έτσι προωθεί όλες τις κλήσεις.Έτσι δεν είναι; μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένα νούμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ναι αλλά έτσι προωθεί όλες τις κλήσεις.Έτσι δεν είναι; μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένα νούμερα; Έχεις δίκιο. Νόμιζα πως είχε επιλογή. Έριξα μια ματιά στο store αλλά δε βρήκα κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Χρησιμοποιώ την εφαρμογή "περιπτερο Google". Βγάζει κάποιες επιλεγμένες ειδήσεις. Αν εγώ πάω στην Ιταλία ας πούμε, θα μου δείξει τις εκεί ειδήσεις από το στίγμα του gps; Δεν βλέπω καμιά άλλη ρύθμιση. ΓΝωρίζει κανείς; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Υπαρχει κανενα application να κατεβάζω απο το YouTube και να τα μετατρέπω σε μουσικά MP3 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μερικές σελίδες πιό πίσω στο ίδιο θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6643396#post6643396 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Θελω μια εφαρμογη για να ελεγχω το android box απο το κινητο, κατι σαν τηλεκοντρολ, γινετε ; υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ αυτων των δυο; περιμενω το τηλεκοντρολ το οποιο δεν ξερω ποτε θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αν μιλάμε για kodi, δες yatse Στάλθηκε από το x600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αν μιλάμε για kodi, δες yatse Στάλθηκε από το x600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, θέλω να ελεγχω όλες τις λειτουργίες της συσκευής, πολλά ζητάω ε; Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ευχαριστώ, θέλω να ελεγχω όλες τις λειτουργίες της συσκευής, πολλά ζητάω ε; Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για kodi yatse...Δες και αυτα , ,https://youtu.be/zpmUeOX_xro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Για kodi yatse...Δες και αυτα , ,https://youtu.be/zpmUeOX_xro εισαι ωραιος, σ ευχαριστω edit αυτο εδω δεν μπορω να το βρω στο google play, ποιο ειναι; Edited April 9, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 εισαι ωραιος, σ ευχαριστω edit αυτο εδω δεν μπορω να το βρω στο google play, ποιο ειναι; https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=eHomeMediaCenter&gfe_rd=cr&ei=30gJV8mcJbDY8AeUl53QBQ&gws_rd=ssl https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=RK+Remote+Control+APP&gfe_rd=cr&ei=BUkJV-HRKKnY8Afp9o3ADg&gws_rd=ssl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) μπορω με το aqua email η με καποια αλλη εφαρμογή να στελνω scheduled delay email sending? το βρήκα send later το εχει και το δοκιμάζω Edited April 9, 2016 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ψαχνω για εφαρμογή φακού, η οποία δεν θα σβήνει το led, όταν θα την βάλω στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Ψαχνω για εφαρμογή φακού, η οποία δεν θα σβήνει το led, όταν θα την βάλω στο παρασκήνιο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight την είχα για 2 χρόνια και δεν Εσβηνε. Τώρα την έβγαλα γιατί εχει το κινητό μου απο μόνο του. Δεν πιστεύω να το κάνανε να σβήνει τώρα!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Παιδιά ξέρετε πως μπορούμε να απενεργοποιεισουμε αυτές τις εφαρμογές χωρίς Root; Edited April 13, 2016 by paposgsxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Δεν γράφεις ποιες, αλλά το Greenify δουλεύει και σε unrooted κινητά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts