tpal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Με note2 που βλέπω προφίλ ή συσκευές με πολυ ράμ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλα, σε αυτη την έκδοση δεν θα σου ανοίγει κάν μάλλον, κολλάει και κρασαρει. Ασε που χαλασαν τις επιλογες αρκετα. Απέχει πολυ απο το μέτριο για την ακρίβεια. Τα 5 αστερακια όνειρο απατηλό...αν δεν κάνουν αλλαγές σύντομα. Το έβαλα και άνοιξε κανονικά αλλά δεν με κερδίζει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ναι κατι τετοιο ψαχνω αλλα free. Ευχαριστω πολυ παντως! Βρηκα κατι καταπληκτικο και δωρεαν! Quicktweet λεγεται!!! Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Υπαρχει ξυπνητηρι που να χτυπαει αν απενεργοποιησεις το κινητο?? Στο huawei sonic, κάνει το εξής: Βάζεις ξυπνητήρι και αν κλείσεις το κινητό, αντί να κάνει απενεργοποίηση, μπαίνει σε flight mode, σβήνει η οθόνη, και όταν έρθει η ώρα για το ξυπνητήρι χτυπάει. Αν απενεργοποίησης το κινητό χωρίς να έχεις βάλει ξυπνητήρι τότε σβήνει κανονικά. Ποσό δύσκολο είναι να είχαν όλα τα κινητά αυτή τη δικλείδα ασφαλείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δέν υπάρχει καμιά εφαρμογή ξυπνητήρι στο μάρκετ να κάνει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες τον Reader Free για να μου εμφανίζει τους υπότιτλους σειρών από συγκεκριμένο site. Ενώ η εφαρμογή είναι μια χαρά (η αλήθεια είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με rss feeder), μου έρχονται notifications για καινούριους υπότιτλους, έχει κυλυόμενο widget κτλ., θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει, αν υπάρχει αντίστοιχος reader στον οποίο να μπορείς να ορίσεις κάποιο/α keyword/s έτσι ώστε να μην εμφανίζει όλους τους καινούριους, αλλά μόνο όσους εσύ ορίσεις; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δέν υπάρχει καμιά εφαρμογή ξυπνητήρι στο μάρκετ να κάνει κάτι παρόμοιο; Όχι 10χαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 καλησπερα εχω αυτο εδω http://www.diamandino.gr/smart-tv-android-4-box.html και θελω να ξηλωσω το λειτουργικο γιατι μαλλον ειναι κακοπερασμενο (δεν εξηγειται καθε φορα που ανογεις ενα προγραμμα να κολλα και να πετα την οθονη της "αναμονης ή αναφορα σφαλματος") σκεφτομαι να του βαλω μια εκδοση για ταμπλετα την (4.03) αλλα δεν ξερω τον τροπο.Πιστευετε αν ακολουθησω την διαδικασια για upgrade ταμπλετας θα εχει αποτελεσμα.Να σημειωσω οτι, το καλο ειναι, πως η συσκευη ηταν root απο την μανα της Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Έχω ένα θέμα με το WhatsApp. Ενώ τόσο καιρό οι push ειδοποιήσεις δούλευαν κανονικά ξαφνικά έχουν σταματήσει να συμπεριφέρονται σωστά μόνο για το WhatsApp. Παίζει κάτι με την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει εγγραφή βίντεο απο το Skype; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Μολις εβαλα το greenify και περασα ολες σχεδον τις εφαρμογες εκει. Για να δουμε τι θα κανει με την μπαταρια :blink::blink: Απο γρηγορη δοκιμη : ειχα βαλει γεγονος στο ημερολογιο και την εφαρμογη σε ''υπνο'' με αποτελεσμα να μην με ειδοποιησει. Οποτε ξυπνητηρια και λοιπα δεν τα πειραζω για τωρα. Edited February 21, 2013 by Salta_paoki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μολις εβαλα το greenify και περασα ολες σχεδον τις εφαρμογες εκει. Για να δουμε τι θα κανει με την μπαταρια :blink::blink: Αν και σπάνια συνιστώ τέτοιου είδους εφαρμογές η συγκεκριμένη κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoympio Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αγαπητό myfone Εχω μια ταπλετα android transformer και προσπαθώ να στείλω emailn σε μια ομάδα φίλων καί τα προγράμματα που διαθέτει η ταπλετα δέν το επιτρέπει καί αναγκάζομαι να επιλέγω 1 προς 1 όπου το πράγμα γίνεται κουραστικό και δεν ξέρω εάν το πρόβλημα είναι τα προγράμματα η είναι αδυναμία ης ταμπλετας Έχουμε καμία ιδέα πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν και σπάνια συνιστώ τέτοιου είδους εφαρμογές η συγκεκριμένη κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Το έβαλα κ γω πριν λίγες μέρες κ έχω εντυπωσιαστεί!Ούτε εμένα μου αρέσουν τέτοιες εφαρμογές αλλά αυτή πραγματικά είναι κάτι άλλο! Έχω δει κ μια πολύ μικρή βελτίωση στην μπαταρία. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οταν προσπαθω να μπω σε σελιδες live streamming για να δω κανα αγωνα,και παταω στο εκαστοτε λινκ,ανοιγει το παραθυρο κανονικα οπως στον υπολογιστη,αλλα δεν τρεχει το βιντεο...Παταω το σημα του play αλλα δεν γινεται τιποτα.Παραμενει μαυρο το παραθυρο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη μεσα απο την οποια μπαινεις και βλεπεις απο λινκ,η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οταν προσπαθω να μπω σε σελιδες live streamming για να δω κανα αγωνα,και παταω στο εκαστοτε λινκ,ανοιγει το παραθυρο κανονικα οπως στον υπολογιστη,αλλα δεν τρεχει το βιντεο...Παταω το σημα του play αλλα δεν γινεται τιποτα.Παραμενει μαυρο το παραθυρο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη μεσα απο την οποια μπαινεις και βλεπεις απο λινκ,η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. Έχεις εγκαταστήσει τον flash player ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Έχεις εγκαταστήσει τον flash player ; Ναι...Περασα πριν κατι μερες το Adobe... Με το που μου ανοιξει τη σελιδα,κλεινω ολες τι δαιφημισεις και αντι να δειξει τον αγωνα,η οθονη ειναι καταμαυρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Το TuneIn Radio Pro εχει δυνατοτητα εγγραφης, ομως η αναπαραγωγη γινεται μονο μεσα απο την εφαρμογη. Γινεται τα αρχεια ηχογραφησης να γινονται mp3 ή υπαρχει καποια αλλη εφαρμογηη που να ηχογραφει σταθμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Με το teamviewer μπορεις να κανεις γενικα χειρισμο του κινητου σου,απο τον υπολογιστη (αρα προφανως μπορεις απο το μενου να ενεργοποιησεις την καμερα και να βλεπεις οπου αυτη σημαδευει....) αλλα νομιζω εχει τον περιορισμο να ειναι συνδεδεμενα και τα 2 (pc-τηλεφωνο) στο ιδιο δικτυο.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market.samsung Δεν μπορώ να χειριστώ το κινητό μου από τον υπολογιστή με το teamviewer παρά μόνο τον υπολογιστή από το κινητό. Με την beta έκδοση του airdroid γίνεται πολύ εύκολα. Η beta έκδοση τί είναι. Έχω την τελευταία κανονική έκδοση και δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Με το i p camera από το μάρκετ το έχω δοκιμάσει και δουλεύει τέλεια. Ναι το δοκίμασα και πράγματι το κάνει και είναι καλό. Το κάνει όμως μόνο μέσω router. Αν έχω μόνο ένα laptop και το κινητό πως μπορώ να το κάνω? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δεν μπορώ να χειριστώ το κινητό μου από τον υπολογιστή με το teamviewer παρά μόνο τον υπολογιστή από το κινητό. Η έκδοση στο λινκ που σου έδωσαν κάνει το ανάποδο. Βλέπεις το κινητό από το pc. Αλλά δεν δουλεύει σε όλα. Μόνο σε Samsung για την ώρα. Η beta έκδοση τί είναι. Έχω την τελευταία κανονική έκδοση και δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. v2.airdroid.com Η 2η έκδοση του προγράμματος είναι ακόμα σε beta φάση. Δεν έχει ανέβει στο play. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οταν προσπαθω να μπω σε σελιδες live streamming για να δω κανα αγωνα,και παταω στο εκαστοτε λινκ,ανοιγει το παραθυρο κανονικα οπως στον υπολογιστη,αλλα δεν τρεχει το βιντεο...Παταω το σημα του play αλλα δεν γινεται τιποτα.Παραμενει μαυρο το παραθυρο.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη μεσα απο την οποια μπαινεις και βλεπεις απο λινκ,η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος. Με ποιον browser μπαίνεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Η έκδοση στο λινκ που σου έδωσαν κάνει το ανάποδο. Βλέπεις το κινητό από το pc. Αλλά δεν δουλεύει σε όλα. Μόνο σε Samsung για την ώρα. v2.airdroid.com Η 2η έκδοση του προγράμματος είναι ακόμα σε beta φάση. Δεν έχει ανέβει στο play. Ευχαριστώ. Η λύση τελικά βρέθηκε από 3 διαφορετικές πηγές: Teamviewer, αν και δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου, Airdroid,v2 , και IP Webcam Το 3ο είναι ιδανικό. Το πρόβλημα που έχω με κάθε τέτοια λύση είναι πως μπορεί να δουλέψει μόνο αν έχω ένα δίκτυο με ένα router και συνδέσω και τις δύο συσκευές μου σε αυτό. Αν βρεθώ σε ένα βουνό με το laptop και το κινητό μόνο πως μπορώ να το κάνω? Edited February 22, 2013 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Με ποιον browser μπαίνεις; Με τον chrome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Με τον chrome... Δεν υποστηρίζει flash ο Chrome..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ποια έκδοση του skype να περάσω για να μου βγάζει και τις επαφές του msn; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οι επαφές του msn θα φαίνονται εάν έχεις κάνει συγχώνευση λογαριασμών. Εάν δεν έχεις κάνει όποια έκδοση και να βάλεις δεν θα μπορείς να τις δεις... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts