Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορματε

OsmAnd+ Maps & Navigation στα 10 λεπτά στο playstore άψογοι offline χάρτες.

Πώς είναι σε σχέση με τους here maps στο θέμα πλοήγηση?

Καλά λέει για αγορές εντός, τι γίνεται.

προς το παρων οπου και να εψαξα δε λεει κατι αγορα εξτρα

υπάρχει καμια εφαρμογή όπως αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp&hl=el που να συγχρονίζει όμως και με viber ?

Και εγώ δεν βρήκα κάπου In App purchases ενώ λεει ότι έχει.

Εχει. Αν 8ες να κατεβασεις τις ισουψεις γραμμες και τις επικαλυψεις αναγλυφου πληρωνεις επιπλεον 1,99.

Δεν ξερω αν εχει και κατι αλλο.

Εχει. Αν 8ες να κατεβασεις τις ισουψεις γραμμες και τις επικαλυψεις αναγλυφου πληρωνεις επιπλεον 1,99.

Δεν ξερω αν εχει και κατι αλλο.

Μόνο αυτό. Δεν έχει κάτι άλλο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εμενα μου βγαζει αδυναμία εγκαταστασης η αγορασμενη εκδοση (0.10€)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κατέβασα ένα αρχείο ελληνικών υποτίτλων, αλλά όταν το ανοίγω, φαίνονται με λάθος κωδικοποίηση. Πως φαίνονται ελληνικά;

Μάλλον δεν μου χρειάζεται γιατί βρήκα που είναι ή αλλαγή encoding μέσα από την εφαρμογή localcast.

Edited by cb600f

Εμενα μου βγαζει αδυναμία εγκαταστασης η αγορασμενη εκδοση (0.10€)

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αναγκάστηκα να κάνω την αγορά/εγκατάσταση μέσω της σελίδας τού Play Store από το pc.

Δοκίμασε κι εσύ το ίδιο.

Δλδ με συνδεδεμενο το κινητο, αποθηκευω την εφαρμογη στο κινητο; Δεν το εχω ξανακανει, θα το κοιταξω

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σχετικά με τις εφαρμογές τώρα, μήπως έχει κάποιος να προτείνει για ημερολόγιο κάτι ανάλογο της ποιότητας του Business Calendar (2);

Κι εγώ έχω αγορασμένα κάποια από τα γνωστά που κυκλοφορούν (είτε από προσφορές από το Play (ή πιο παλιά Market) ή το παλιό Amazon App) αλλά δεν βρήκα να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το Google Calendar που υπάρχει μέσα στο κινητό, και έτσι κι εγώ δεν τα χρησιμοποιώ.

Εγώ χρησιμοποιώ το CalenGoo.

Βασική επιπλέον λειτουργία για μένα είναι το drag+drop.

Και η δυνατότητα που έχουν μερικά για slide edit, να τροποποιείς τις ώρες του appointement τραβώντας τις άκρες του, όπως κάνει το splanner της Samsung (και το ημερολόγιο του iOS)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφαρμογές που δεν τις εμφανίζει στο play store λόγω χώρας, πως γίνετε να τις εγκαταστήσουμε?

Αν βρεις το .apk τους δεν το κάνει εγκατάσταση;

Αν βρεις το .apk τους δεν το κάνει εγκατάσταση;

θα προτιμούσα αν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να βάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το έχει πειράξει κανείς. Εκτος και αν υπαρχει κάποιο αξιόπιστο site

Τώρα τελευταία μου στέλνουν στο viber μήνυμα αλλά δεν μου χτυπάει ειδοποίηση όλα είναι ενεργοποίημένα και στην εφαρμογή και στο κινητόέχει κάνεις καμιά ιδέα

Παιδιά θα ήθελα μια εφαρμογή ημερολόγιο όπου όταν σημειώνω μια εργασία ή ένα ραντεβού να με ενημερώνει και με ηχητικό μνμ. Όχι μόνο με γραπτό. Υπάρχει κάτι;

Παιδιά θα ήθελα μια εφαρμογή ημερολόγιο όπου όταν σημειώνω μια εργασία ή ένα ραντεβού να με ενημερώνει και με ηχητικό μνμ. Όχι μόνο με γραπτό. Υπάρχει κάτι;

Google Calendar. Tο κανει αυτο, οπως και οι εργοστασιακες εφαρμογες ημερολογιου, απλα στην σημειωση εχει μια ρυθμιση οταν σου στελνει ειδοποιηση να εχει και ηχο

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

θα προτιμούσα αν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να βάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το έχει πειράξει κανείς. Εκτος και αν υπαρχει κάποιο αξιόπιστο site

http://www.apkmirror.com, πάντα ήταν αξιόπιστο... Αλλιώς με vpn και αλλαγή χώρας (αν δεν το βρεις εκεί δλδ)

1,,,η εφαρμογή street view ξεχωριστή χρειάζεται εάν έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή χάρτες;

2...στον firefox όταν αποθηκεύουμε μια σελίδα στα bookmarks την βάζει-στα bookmarks-πάνω πάνω.Πως γίνεται να τροποποιησω την σειρά των bookmarks του κινητού;

Συγγνώμη ρε παιδιά, αυτό το appoftheday, πως το κατάντησαν έτσι? Έχει 3-4 μέρες που μου βγάζει μόνο δωρεάν εφαρμογές (σήμερα έχει τον es file explorer, τον FREE). Υπάρχει καμία άλλη δοκιμασμένη εφαρμογή που να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει αυτή?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II