magiktigra Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ορματε OsmAnd+ Maps & Navigation στα 10 λεπτά στο playstore άψογοι offline χάρτες. Πώς είναι σε σχέση με τους here maps στο θέμα πλοήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Πώς είναι σε σχέση με τους here maps στο θέμα πλοήγηση? Στο ίδια επίπεδα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλά λέει για αγορές εντός, τι γίνεται. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλά λέει για αγορές εντός, τι γίνεται. προς το παρων οπου και να εψαξα δε λεει κατι αγορα εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 υπάρχει καμια εφαρμογή όπως αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp&hl=el που να συγχρονίζει όμως και με viber ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και εγώ δεν βρήκα κάπου In App purchases ενώ λεει ότι έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και εγώ δεν βρήκα κάπου In App purchases ενώ λεει ότι έχει. Εχει. Αν 8ες να κατεβασεις τις ισουψεις γραμμες και τις επικαλυψεις αναγλυφου πληρωνεις επιπλεον 1,99. Δεν ξερω αν εχει και κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εχει. Αν 8ες να κατεβασεις τις ισουψεις γραμμες και τις επικαλυψεις αναγλυφου πληρωνεις επιπλεον 1,99. Δεν ξερω αν εχει και κατι αλλο. Μόνο αυτό. Δεν έχει κάτι άλλο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εμενα μου βγαζει αδυναμία εγκαταστασης η αγορασμενη εκδοση (0.10€) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Κατέβασα ένα αρχείο ελληνικών υποτίτλων, αλλά όταν το ανοίγω, φαίνονται με λάθος κωδικοποίηση. Πως φαίνονται ελληνικά; Μάλλον δεν μου χρειάζεται γιατί βρήκα που είναι ή αλλαγή encoding μέσα από την εφαρμογή localcast. Edited December 16, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εμενα μου βγαζει αδυναμία εγκαταστασης η αγορασμενη εκδοση (0.10€) Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αναγκάστηκα να κάνω την αγορά/εγκατάσταση μέσω της σελίδας τού Play Store από το pc. Δοκίμασε κι εσύ το ίδιο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δλδ με συνδεδεμενο το κινητο, αποθηκευω την εφαρμογη στο κινητο; Δεν το εχω ξανακανει, θα το κοιταξω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Σχετικά με τις εφαρμογές τώρα, μήπως έχει κάποιος να προτείνει για ημερολόγιο κάτι ανάλογο της ποιότητας του Business Calendar (2); Κι εγώ έχω αγορασμένα κάποια από τα γνωστά που κυκλοφορούν (είτε από προσφορές από το Play (ή πιο παλιά Market) ή το παλιό Amazon App) αλλά δεν βρήκα να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το Google Calendar που υπάρχει μέσα στο κινητό, και έτσι κι εγώ δεν τα χρησιμοποιώ. Εγώ χρησιμοποιώ το CalenGoo. Βασική επιπλέον λειτουργία για μένα είναι το drag+drop. Και η δυνατότητα που έχουν μερικά για slide edit, να τροποποιείς τις ώρες του appointement τραβώντας τις άκρες του, όπως κάνει το splanner της Samsung (και το ημερολόγιο του iOS) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εφαρμογές που δεν τις εμφανίζει στο play store λόγω χώρας, πως γίνετε να τις εγκαταστήσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εφαρμογές που δεν τις εμφανίζει στο play store λόγω χώρας, πως γίνετε να τις εγκαταστήσουμε? Αν βρεις το .apk τους δεν το κάνει εγκατάσταση; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αν βρεις το .apk τους δεν το κάνει εγκατάσταση; θα προτιμούσα αν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να βάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το έχει πειράξει κανείς. Εκτος και αν υπαρχει κάποιο αξιόπιστο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τώρα τελευταία μου στέλνουν στο viber μήνυμα αλλά δεν μου χτυπάει ειδοποίηση όλα είναι ενεργοποίημένα και στην εφαρμογή και στο κινητόέχει κάνεις καμιά ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά θα ήθελα μια εφαρμογή ημερολόγιο όπου όταν σημειώνω μια εργασία ή ένα ραντεβού να με ενημερώνει και με ηχητικό μνμ. Όχι μόνο με γραπτό. Υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά θα ήθελα μια εφαρμογή ημερολόγιο όπου όταν σημειώνω μια εργασία ή ένα ραντεβού να με ενημερώνει και με ηχητικό μνμ. Όχι μόνο με γραπτό. Υπάρχει κάτι; Google Calendar. Tο κανει αυτο, οπως και οι εργοστασιακες εφαρμογες ημερολογιου, απλα στην σημειωση εχει μια ρυθμιση οταν σου στελνει ειδοποιηση να εχει και ηχο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 θα προτιμούσα αν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να βάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το έχει πειράξει κανείς. Εκτος και αν υπαρχει κάποιο αξιόπιστο site http://www.apkmirror.com, πάντα ήταν αξιόπιστο... Αλλιώς με vpn και αλλαγή χώρας (αν δεν το βρεις εκεί δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση γιατί δενμπορώ να βρω άκρη.Στον uc browser πως κατεβάζεις βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 1,,,η εφαρμογή street view ξεχωριστή χρειάζεται εάν έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή χάρτες; 2...στον firefox όταν αποθηκεύουμε μια σελίδα στα bookmarks την βάζει-στα bookmarks-πάνω πάνω.Πως γίνεται να τροποποιησω την σειρά των bookmarks του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Για το 1 η απάντηση είναι Ναι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ξερεις κανεις μια καλη εφαρμογη για να δειχνει frames κατα τη διαρκεια των παιχνιδιων; Ευχαριστω εκ τον προτερων☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Συγγνώμη ρε παιδιά, αυτό το appoftheday, πως το κατάντησαν έτσι? Έχει 3-4 μέρες που μου βγάζει μόνο δωρεάν εφαρμογές (σήμερα έχει τον es file explorer, τον FREE). Υπάρχει καμία άλλη δοκιμασμένη εφαρμογή που να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts